6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jestlie to mezi vámi jiskří, je jen otázka času, kdy to propukne.
Chce to urychlit, nedělej to. tohle napětí je mezi dvouma tak krásný. Usmívej se na něho, kdy ho potká na chodbě, před barákem, koukni mu do očí. Ale nedělej nic, počkej si a udělá první krok on.
Zkus se třeba hezky oblíkat a být taková "vláčná" na té chodbě.
Stejně kdyby si něco vymyslela, jako půjčit si mouku, nebo něco opravit, nebylo by to přirozené.
Uvidí
Upravil(a) dusička (24. 7. 2013 11:53)
Není tady
Kdysi jsem v televizi v nějakém pořadu viděla paní, která měla problém se seznamováním a seznámila se se svým muem celkem pozdě. Problém byl v ní, e působila jako nedobytná pevnost, co o ní říkali jak přátelé, tak její manel.
Chci tím říci, e to můe být také v tom, e soused je průměrně smělý mu a ty třebas vypadá, e se seznámit nechce. Kdoví.
Není tady
Lepisto, ale zakladatelka vlákna u má tříleté dítě, tudí zkuenosti s otcem dítěte. Take tamto nebude.
Není tady
dusička napsal(a):
Lepisto, ale zakladatelka vlákna u má tříleté dítě, tudí zkuenosti s otcem dítěte. Take tamto nebude.
i tak můe působit nepřístupně.
Já taky měla vícero vztahů a bylo mi asi dvěma mui řečeno, e na první pohled působím odtaitě. Teprve ten druhý
Není tady
u má tříleté dítě
Píe, e estileté... ale jestli je sama delí čas a o moc víc ne "zkuenosti s otcem dítěte" nemá, pak to se seznamováním můe mít malinko sloitějí.
Není tady
Eva. napsal(a):
heleno, kdysi bych napsala to, co ty.
Dnes po zkuenostech u ne. Trumbelku nechci a opravdový Mu, kdy bude mít skutečně o mě zájem, tak udělá první krok sám.
Muze to byt super chlap,ale nesmely.Takze ho to bude treba uzirat,ze se neosmely.
Není tady
Ja bych ho sla klidne pozadat o tu mouku, bud bude nevrly...tak bych odesla nebo to vezme s humorem. A pak bych mu nejake prinesla. Treba by me pozval na kafe, nebo ja jeho.
Prozkoumala bych jake ma hobby. Treba by se to hodilo.
Není tady
Eva. napsal(a):
Nebo se soused na mladou enu cítí, ale necítí se na to, být "tátou" jejímu malému dítěti.
Kdy jsem zůstala sama, taky mě zajímalo, jak velké děti má můj potenciální partner. Poctivě jsem si přiznala, e nechci partnera, který by měl děti ve věku, kdy si je budeme brát na víkendy, dovolené, případně střídavou péči a budu mu dělat "maminku" a řeit problémy s jejich maminkou... Na to prostě nemám. Take pouze partner s velkými dětmi, případně aspoň s dětmi, co u nechodí na základku.
Stale vice me pripada,ze zenske jsou proste sobci.Oni by chteli,aby chlap delal jejim detem tatinka,ale sami toto delat ochotni nejsou.Tim nemyslim samozrejme Majku.To myslim vseobecne.Uz jsem o tom premyslela drive.Zensky proste maji takove nazory.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Eva. napsal(a):
Nebo se soused na mladou enu cítí, ale necítí se na to, být "tátou" jejímu malému dítěti.
Kdy jsem zůstala sama, taky mě zajímalo, jak velké děti má můj potenciální partner. Poctivě jsem si přiznala, e nechci partnera, který by měl děti ve věku, kdy si je budeme brát na víkendy, dovolené, případně střídavou péči a budu mu dělat "maminku" a řeit problémy s jejich maminkou... Na to prostě nemám. Take pouze partner s velkými dětmi, případně aspoň s dětmi, co u nechodí na základku.Stale vice me pripada,ze zenske jsou proste sobci.Oni by chteli,aby chlap delal jejim detem tatinka,ale sami toto delat ochotni nejsou.Tim nemyslim samozrejme Majku.To myslim vseobecne.Uz jsem o tom premyslela drive.Zensky proste maji takove nazory.
no pokud u má dospělé , tudí jsi bez závázků , tak asi do takového vztahu , kde je mení dítě nepůjde
Není tady
agewa napsal(a):
dusička napsal(a):
i tak můe působit nepřístupně.
Já taky měla vícero vztahů a bylo mi asi dvěma mui řečeno, e na první pohled působím odtaitě. Teprve ten druhý
Mně taky časem říkali, e jsem byla taková nedobytná. Ale to není o tom, e by se s ní nedalo seznámit.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Eva. napsal(a):
Kdy jsem zůstala sama, taky mě zajímalo, jak velké děti má můj potenciální partner. Poctivě jsem si přiznala, e nechci partnera, který by měl děti ve věku, kdy si je budeme brát na víkendy, dovolené, případně střídavou péči a budu mu dělat "maminku" a řeit problémy s jejich maminkou... Na to prostě nemám. Take pouze partner s velkými dětmi, případně aspoň s dětmi, co u nechodí na základku.Stale vice me pripada,ze zenske jsou proste sobci.Oni by chteli,aby chlap delal jejim detem tatinka,ale sami toto delat ochotni nejsou.Tim nemyslim samozrejme Majku.To myslim vseobecne.Uz jsem o tom premyslela drive.Zensky proste maji takove nazory.
Erem - přijde mi,e si ted řekla kravinu.
Není tady
dusička napsal(a):
J
Zkus se třeba hezky oblíkat a být taková "vláčná" na té chodbě.
Hlavně aby nebyla vláčná moc a neskončila s hlavou v zábradlí jako ta ruská dáma na psychologickém.
Není tady
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Eva. napsal(a):
no pokud u má dospělé , tudí jsi bez závázků , tak asi do takového vztahu , kde je mení dítě nepůjde
Proč ne?
Já bych spí měla zábrany mít partnera o deset let mladího. A jeho dítě? Vdyt mám taky děti. I kdy u velké.
Není tady
modrovous napsal(a):
dusička napsal(a):
J
Zkus se třeba hezky oblíkat a být taková "vláčná" na té chodbě.Hlavně aby nebyla vláčná moc a neskončila s hlavou v zábradlí jako ta ruská dáma na psychologickém.
Přiměřeně, nenápadně, prostě flirtovat aby to nebylo poznat. Chápe
Není tady
dusička napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Eva. napsal(a):
Erem - přijde mi,e si ted řekla kravinu.
Ja myslim,ze ne,ze je to tak.
Není tady
dusička napsal(a):
modrovous napsal(a):
dusička napsal(a):
J
Zkus se třeba hezky oblíkat a být taková "vláčná" na té chodbě.Hlavně aby nebyla vláčná moc a neskončila s hlavou v zábradlí jako ta ruská dáma na psychologickém.
Přiměřeně, nenápadně, prostě flirtovat aby to nebylo poznat. Chápe
tak tuhle perlu si píu do deníčku
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Stale vice me pripada,ze zenske jsou proste sobci.Oni by chteli,aby chlap delal jejim detem tatinka,ale sami toto delat ochotni nejsou.Tim nemyslim samozrejme Majku.To myslim vseobecne.Uz jsem o tom premyslela drive.Zensky proste maji takove nazory.no pokud u má dospělé , tudí jsi bez závázků , tak asi do takového vztahu , kde je mení dítě nepůjde
Proč ne?
Já bych spí měla zábrany mít partnera o deset let mladího. A jeho dítě? Vdyt mám taky děti. I kdy u velké.
To by asi zalezelo,jestli by si predstavoval traveni spolecneho casu i s ditetem.A jestli by mel dite v peci nebo jen obcas.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Eva. napsal(a):
Dnes po zkuenostech u ne. Trumbelku nechci a opravdový Mu, kdy bude mít skutečně o mě zájem, tak udělá první krok sám.Muze to byt super chlap,ale nesmely.Takze ho to bude treba uzirat,ze se neosmely.
Proto bych ho já neoslovila první. Nesmělého nechci. Ten bude nesmělý pořád.
Není tady
Eva. napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Eva. napsal(a):
Dnes po zkuenostech u ne. Trumbelku nechci a opravdový Mu, kdy bude mít skutečně o mě zájem, tak udělá první krok sám.Muze to byt super chlap,ale nesmely.Takze ho to bude treba uzirat,ze se neosmely.
Proto bych ho já neoslovila první. Nesmělého nechci. Ten bude nesmělý pořád.
to by ses divila.
Není tady
agewa napsal(a):
to by ses divila.
Moná divila, moná ne.
Ale pro mě je důleité, e teď je nesmělý a já ho první neoslovím.
Na místě Berdy budu prostě čekat. Nechám se ulovit, nejsem lovec, jsem lovná zvěř. Nebudu vyměňovat muskou a enskou roli. Jsem ena.
Není tady
Co se týká partnerových dětí, nejsem sobecká. Ale sebekriticky přiznávám, e bych na to - mít o víkendech nebo ve střídavé péči partnerovy děti, co chodí jetě na základku a řeit (být přítomna řeení mého partnera) s matkou dětí prostě neměla. Take se s takovým seznamovat nebudu. Přece jenom u mi je 50 a nechci malé děti, a u mé vlastní nebo partnerovy.
A třeba to má stějně i ten pán, e ho odrazuje estileté dítě Berty.
Ale můe tam být spousta jiných důvodů, proč ji neosloví.
Jen nabízím pohled na jednu monost, proč ne.
Upravil(a) Eva. (24. 7. 2013 15:12)
Není tady
Eva. napsal(a):
agewa napsal(a):
to by ses divila.
Moná divila, moná ne.
Na místě Berdy budu prostě čekat. Nechám se ulovit, nejsem lovec, jsem lovná zvěř. Nebudu vyměňovat muskou a enskou roli. Jsem ena.
Zensky a to dost typicky umeji po tisicileti naraficit situace, kdy je jako muz oslovi nahodou a anoz by tusil. ze situace je davni pripravena. Zensky totiz lovi jinymi prostredky, chlapci se to casto nikdy nedozvi. A casto "zautoci" jako prvni. ^Pasivita zen, jen jejich vyckavani je nesmysl.
Radim Berdy necekat. To je nejvetsi pitomost v zivote.
Není tady
Eva. napsal(a):
agewa napsal(a):
to by ses divila.
Moná divila, moná ne.
ty jsi moná lovná zvěř. já jsem ena a jako taková vím, e v podstatě si stejně vybírají a určují zda "bude" kontakt eny.
Není tady
sahleb napsal(a):
Zensky a to dost typicky umeji po tisicileti naraficit situace, kdy je jako muz oslovi nahodou a anoz by tusil. ze situace je davni pripravena. Zensky totiz lovi jinymi prostredky, chlapci se to casto nikdy nedozvi. A casto "zautoci" jako prvni. ^Pasivita zen, jen jejich vyckavani je nesmysl.
Radim Berdy necekat. To je nejvetsi pitomost v zivote.
Přesně tak!
Není tady
laminanonte napsal(a):
no, napadá mě, e je to trochu oemetné v tom, e pokud by takový vztah nevyel, budete se pak potkávat na chodbě dál a to nemusí být příjemné.
Drela bych se hesla "co je v domě..."
Pokud se přesto chce pokusit...nemusí čekat, dnes u klidně můe první krok udělat ena.
Můe u něj zaklepat a vypůjčit si mouku na buchty..a ji půjde vrátit, vem jich pár s sebou. Můe ho poádat o drobnou opravu v bytě, nebo ho prostě rovnou pozvi na kávu.
Líst za chlapem? Zvát ho na kafe? Co se před nim rovnou svlíct aby pokud je natvrdlej rychlejc pochopil vocogou? No to teda sorry k tomu se ádná normální enská sna ani nemůe sníit
Není tady