6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
prosím o radu. Jsem u 3 roky sama a nevím jak na chlapa :-) Bydlím v bytovce a na stejném patře jako já bydlí můj soused. Je mi 30 let, mám estileté dítko, on je asi o 15 let starí a má dospělé děti...stále víc mi leí v hlavě...zatím si stále vykáme, chodíme okolo sebe, usmíváme se na sebe, oba jsme nezadaní.... ale tak nějak cítím, e vůle je na obou stranách...
Jak vůči němu mám vyslat signál, e se mi líbí, ani bych mu klepala na dveře? :-) Nebo mám čekat ne se rozhoupe (pokud vůbec)? :-)
Omlouvám se vem, kterým přijdou moje věty banální, ti co chápou, co se mi honí hlavou, prosím poraďte mi...
Není tady
no, napadá mě, e je to trochu oemetné v tom, e pokud by takový vztah nevyel, budete se pak potkávat na chodbě dál a to nemusí být příjemné.
Drela bych se hesla "co je v domě..."
Pokud se přesto chce pokusit...nemusí čekat, dnes u klidně můe první krok udělat ena.
Můe u něj zaklepat a vypůjčit si mouku na buchty..a ji půjde vrátit, vem jich pár s sebou. Můe ho poádat o drobnou opravu v bytě, nebo ho prostě rovnou pozvi na kávu.
Upravil(a) laminanonte (23. 7. 2013 22:24)
Není tady
Oprava v byte s následnou kávou sa mi zdá super...
Není tady
Nedělala bych nic. Jestli má zájem a je to skutečný sebevědomý Mu, udělá první krok on. Jinak to nemá cenu.
O jiného, ne o Mue, co ví, co chce a není ádná bábovka, zájem nemám. K čemu mu, kterého musí ena do něčeho dotlačit.
Upravil(a) Eva. (24. 7. 2013 6:23)
Není tady
K čemu mu, kterého musí ena do něčeho dotlačit.
"Dotlačit"? Pod tím bych si představovala, e ho po opravě kapajícího kohoutku a následným kafi znásilní na kuchyňským stole...
I ten, kterej "ví, co chce a není ádná bábovka" si nemusí bejt jistej tím, e taky "ví, co chce" jeho sousedka - a (jako spousta i nebábovek) nemá rád trapasy - co kdyby si to vyloila jinak?
Moná bych si nevymejlela hned opravu v bytě - co takhle "něco" s autem, rozsypanej nákup, zlomenej klíček ve schránce... blií kontakt, ale ve veřejným prostoru, kterej ponechává oběma "monost úniku".
Není tady
a co na té chodbě přidat pár vět?
Není tady
heleno, kdysi bych napsala to, co ty.
Dnes po zkuenostech u ne. Trumbelku nechci a opravdový Mu, kdy bude mít skutečně o mě zájem, tak udělá první krok sám.
Není tady
Dnes po zkuenostech u ne.
Já ti přece neodporuju... kadá máme jiný zkuenosti, jiný přání a jiný představy o tom, kdo je "opravdový Mu". U proto nemůe napsat to, co já - co přece není nic patnýho.
Není tady
heleno, vak jo, to je jasný
Osobně bych v Bertině věku zájem o tak starého mue neměla. Třeba on se nepřimluví proto, e je rád, e má dospělé děti a nemá zájem dělat znovu tatínka malému dítěti. To není lehké. V naem věku je spousta muů ráda, e mají děti dospělé a spí hledá partnerku s dětmi také dospělými, kde u si uívají jenom jeden druhého a nemusí řeit souití se svým způsobem cizími dětmi.
Není tady
proto, e je rád, e má dospělé děti a nemá zájem dělat znovu tatínka malému dítěti
Nebo proto, e si vůči Berdě starý připadá a můe si myslet, e by o něj nestála.
(PS "on se nepřimluví" = "neprihovorí sa"? V tom případě "neosloví")
Není tady
Díky heleno.
Mě celkem rozesmál nápad laminanonte jít si půjčit mouku ena od chlapa e by to bylo hodně průhledné, kdy v bytovce jistě bydlí i jiné partaje, kde je ena, tudí je pravděpodobnějí, e má daný druh mouky. Chlap někdy ani neví, e jsou různé mouky. Nic ve zlém, jen mě ta představa pobavila.
Není tady
Mě celkem rozesmál nápad laminanonte jít si půjčit mouku
Jojo... jsou i lepí záminky
Zazvoní soused u souseda: "Sousede, máte rum?" "Ne, nemáme." "A sakra! Tak to asi neteče v celým baráku..."
Není tady
Eva. napsal(a):
Nedělala bych nic. Jestli má zájem a je to skutečný sebevědomý Mu, udělá první krok on. Jinak to nemá cenu.
O jiného, ne o Mue, co ví, co chce a není ádná bábovka, zájem nemám. K čemu mu, kterého musí ena do něčeho dotlačit.
Kadý nemusí být seběvědomý , přesto můe být fajn. nenachází se zde jen samí seběvědomí jedinci .
Není tady
Eva. napsal(a):
Díky heleno.
Mě celkem rozesmál nápad laminanonte jít si půjčit mouku ena od chlapa e by to bylo hodně průhledné, kdy v bytovce jistě bydlí i jiné partaje, kde je ena, tudí je pravděpodobnějí, e má daný druh mouky. Chlap někdy ani neví, e jsou různé mouky. Nic ve zlém, jen mě ta představa pobavila.
některý chlapi dneska umí vařit líp ne enský
Není tady
Grainne napsal(a):
Kadý nemusí být seběvědomý , přesto můe být fajn. nenachází se zde jen samí seběvědomí jedinci .
Moná je spí otázka, co ty si pod tím - sebevědomý - představuje. A co si představuji já.
Není tady
Eva. napsal(a):
Díky heleno.
a v čem je problém? alespon by věděla hned, e on ví, e ona ...
Není tady
PRO MĚ je problém v tom, e takoví chlapi, co se sami nerozhoupou ani k prvnímu pozvání, se tak chovají pořád. A já u nechci partnera a vztah, kde budu vechno vyřizovat sama nebo ho ke vemu dokopávat a on se bude jenom vézt. Chci mue podnikavého, který se stará, pečuje o mě, pečuje spolu se mnou o ná vztah a není pouze přítěí.
Ale někomu to tak vyhovuje. To je jiná.
Píu, co bych udělala já. A Berta si z naich názorů vybere. Nebo si udělá jetě jinak podle svého.
Není tady
Začiatky môu by aie - pre oboch - hlavne ak tých zámienok na hodneie reči nie je veža a inak o sebe ni nevedia. Nerobila by som z toho ďalekosiahle závery... Ja len nie som typ na priame oslovenie, asi by som to nechala na náhodu a len sa ďalej usmievala... neviem.
Není tady
Souhlasím s tím, e starí mui sice mají rádi mladí eny, ale opravdu se třeba necítí,cítí se staří.
Rozhodně nápady s moukou nebo oprava jsou ideální, chlapi nejraději jsou potřební a potom to buď výjde nebo ne.
Taky bych ale navrhla se stále usmívat hodně a dívat se do očí.
Mám sama teď hodně starostí a tak mi to nejde,tve mě to, protoe kadý chlap to má rád a jetě nejlépe říct, e bez něho bys to nezvládla.....
Není tady
Eva. napsal(a):
Díky heleno.
nemusí si tam chodit půjčovat zrovna mouku, můe se jít zeptat na prasklou árovku, klíč č.5 na dostaení matky, prostě cokoliv...s tou moukou mě to taky napadlo, e pokud je v domě víc partají, mohla by jít pro mouku někam, kde bydlí jiná ena, ale zase kdy píe, e bydlí na jednom patře, tak kam by běhala
jinak se mi zdá dobré to s tím klíčkem od schránky, můe to být nějaká závada ve sklepě, oprava kola..
Upravil(a) laminanonte (24. 7. 2013 9:50)
Není tady
Souhlasím se Selimou. Třeba soused má nějaký vztah a nechce nic.
Není tady
Nebo se soused na mladou enu cítí, ale necítí se na to, být "tátou" jejímu malému dítěti.
Kdy jsem zůstala sama, taky mě zajímalo, jak velké děti má můj potenciální partner. Poctivě jsem si přiznala, e nechci partnera, který by měl děti ve věku, kdy si je budeme brát na víkendy, dovolené, případně střídavou péči a budu mu dělat "maminku" a řeit problémy s jejich maminkou... Na to prostě nemám. Take pouze partner s velkými dětmi, případně aspoň s dětmi, co u nechodí na základku.
Není tady
agewa napsal(a):
Eva. napsal(a):
Díky heleno.
Mě celkem rozesmál nápad laminanonte jít si půjčit mouku ena od chlapa e by to bylo hodně průhledné, kdy v bytovce jistě bydlí i jiné partaje, kde je ena, tudí je pravděpodobnějí, e má daný druh mouky. Chlap někdy ani neví, e jsou různé mouky. Nic ve zlém, jen mě ta představa pobavila.a v čem je problém? alespon by věděla hned, e on ví, e ona ...
a to je taky pravda.. je to tak průhledné, e mu to asp. rychleji docvakne a o to jde, ne?
Není tady
helena napsal(a):
Mě celkem rozesmál nápad laminanonte jít si půjčit mouku
Jojo... jsou i lepí záminky http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Zazvoní soused u souseda: "Sousede, máte rum?" "Ne, nemáme." "A sakra! Tak to asi neteče v celým baráku..."
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Moná je spí otázka, co ty si pod tím - sebevědomý - představuje. A co si představuji já.
Můe být
Není tady