Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 24. 7. 2013 8:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: pozvánka na výročí svadby

Vyhovoriť sa - ja by som zvolila nejakú polopravdu, slušne a bez výčitiek podanú... alebo krátku gratuláciu a útek inam s výhovorkou na teplo, chlad, nevoľnosť... Ale rozbor psychiky je impulz, aby si sa tým zaoberala a nemusela riešiť takúto situáciu a chvíľu znova (na narodeniny, Vianoce, alebo podobne...),

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#52 24. 7. 2013 9:31

rudolf
♥♥♥♥---

lepista- připadá mi od Tebe vše sobecké. Jsi dospělá, tak se podle toho chovej. Rodiče udělali to, co cítili a Ty to bereš zkresleným pohledem dítěte. Určitě je trápí Tvé trapné chování. Nejsi pupek světa. Na oslavu jdi-popřej a radši rychle odejci, abys to ostatním nezkazila

Není tady

#53 24. 7. 2013 9:38

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

mikuelini napsal(a):

Jaku napsal(a):

agewa napsal(a):

nezlob se, ale ve 40 bys měla mít už "svojí" rodinu. Rodiče vnímat už "jen" jako původní rodinu pro dítě. A DOMA bys měla mít sama u sebe , ve tvém věku už né u rodičů. Být dospělá, ne dítě.

Pěkně jsi to napsala,výstižněji to už ani nejde.Mám z toho u Lepisty ten sám pocit - přece kdyby žila jako normální ženská,když ne i s dětmi,tak alespon s přítelem,tak už se dávno nezaobírá letitými záležitostmi,které jsou dávno jednak pryč (dětský ráj) a jednak dané (otčím+matka).Měla by spoustu svých starostí,radostí,plánů,me celkem i divný,že nikdy nezatoužila po dětech,to se taky u běžných ženských často nevidí.
Takže já bych to viděla na odbornou duševní pomoc,kde ti pomůžou odpoutat se od toho co bylo a co už nemůžeš změnit a žít svým životem konečně.Nepřijde mi normální ve tvém věku vyčítat něco matce,kor co se partnerských vztahů týká.

Co to je-kdyby zila jako normalni zenska..? Co je Jaku podle Tebe normalni ?Mit deti a rodinu a kdo to nema je jako nenormalni ,to snad ne? To je strasne omezeny nazor

Jasně Mikuleni či jak se píšeš,dnes je to strašně moderní být single a tohle jsou taky ty konce u těch duševně labilnějších-maí pak soustu času přemýšlet o nesmrtelnosti hovnivála a nejenže jim to samým leze na mozek,ale otrvují tím život i svým nejbližším.
A je nejen normální,ale i přirozené mít rodinu a potomky.

Není tady

#54 24. 7. 2013 9:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

dnes je to strašně moderní být single
Ale prd a vořech... po staletí, do relativně nedávný doby, se vyskytovaly staří mládenci a staré panny - dokonce v mnoha případech rodinou vítaní jako "hodní strýčkové" a "starostlivý tetinky". To až na začátku minulýho století se začly objevovat myšlenky, že osamělej jedinec kolektivu se stranící je jaksi podezřelej, když nechce všechno včetně svýho soukromí sdílet s ostatními.
maí pak soustu času přemýšlet
Ještě jednou prd a vořech... když si poneseš životem nějakou, ať už skutečnou nebo domnělou, křivdu (nebo jinej negativní pocit), pak o něm budeš přemejšlet i s pěti dětma, hospodářstvím a dvěma pracovníma úvazkama.
I když - ty asi ne.
je nejen normální,ale i přirozené
Kdo určuje, co je "normální a přirozené"?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#55 24. 7. 2013 9:59

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Jak se můžeš tak hloupě ptát?Kdyby to nebylo normální a přirozené,tak jsou tu dnes ještě dnosauři dumbom

Není tady

#56 24. 7. 2013 10:10

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kdyby to nebylo normální a přirozené,tak jsou tu dnes ještě dnosauři
U dinosaurů nebylo "normální a přirozené" mít "rodinu a potomky"?

Není tady

#57 24. 7. 2013 10:29

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Kdyby to nebylo normální a přirozené,tak jsou tu dnes ještě dnosauři
U dinosaurů nebylo "normální a přirozené" mít "rodinu a potomky"?

je s tebou rozprávka jak s kozou na ledě,končím

Není tady

#58 24. 7. 2013 10:34

helena
♥♥♥♥♥♥♥

je s tebou rozprávka jak s kozou na ledě,končím
Klasickej úhybnej manévr - když chybí argumenty, napadneme druhého a odejdeme středem, aby se nás už nikdo na nic nemohl zeptat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Koukám, že máš hodně naučeno od některých politiků http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Není tady

#59 24. 7. 2013 10:46

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Jaku napsal(a):

mikuelini napsal(a):

Jaku napsal(a):

Pěkně jsi to napsala,výstižněji to už ani nejde.Mám z toho u Lepisty ten sám pocit - přece kdyby žila jako normální ženská,když ne i s dětmi,tak alespon s přítelem,tak už se dávno nezaobírá letitými záležitostmi,které jsou dávno jednak pryč (dětský ráj) a jednak dané (otčím+matka).Měla by spoustu svých starostí,radostí,plánů,me celkem i divný,že nikdy nezatoužila po dětech,to se taky u běžných ženských často nevidí.
Takže já bych to viděla na odbornou duševní pomoc,kde ti pomůžou odpoutat se od toho co bylo a co už nemůžeš změnit a žít svým životem konečně.Nepřijde mi normální ve tvém věku vyčítat něco matce,kor co se partnerských vztahů týká.

Co to je-kdyby zila jako normalni zenska..? Co je Jaku podle Tebe normalni ?Mit deti a rodinu a kdo to nema je jako nenormalni ,to snad ne? To je strasne omezeny nazor

Jasně Mikuleni či jak se píšeš,dnes je to strašně moderní být single a tohle jsou taky ty konce u těch duševně labilnějších-maí pak soustu času přemýšlet o nesmrtelnosti hovnivála a nejenže jim to samým leze na mozek,ale otrvují tím život i svým nejbližším.

Ja to vidim takhle:Normalni je mit rodinu,normalni je byt singl ,normalni je byt homosexualniho zalozeni ,normalni je vztah mezi mladsim a starsim .Atd...ZIT A NECHAT ZIT ,to predevsim a akcepovat ostatni

Není tady

#60 24. 7. 2013 12:04

agewa
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

dnes je to strašně moderní být single
Ale prd a vořech... po staletí, do relativně nedávný doby, se vyskytovaly staří mládenci a staré panny - dokonce v mnoha případech rodinou vítaní jako "hodní strýčkové" a "starostlivý tetinky". To až na začátku minulýho století se začly objevovat myšlenky, že osamělej jedinec kolektivu se stranící je jaksi podezřelej, když nechce všechno včetně svýho soukromí sdílet s ostatními.
maí pak soustu času přemýšlet
Ještě jednou prd a vořech... když si poneseš životem nějakou, ať už skutečnou nebo domnělou, křivdu (nebo jinej negativní pocit), pak o něm budeš přemejšlet i s pěti dětma, hospodářstvím a dvěma pracovníma úvazkama.I když - ty asi ne.

to máš pravdu, ale myslím si , že "nechat" ty pocity v sobě hnít téměř celý život ( víc jak 30let) je poněkud kontraproduktivní.A dětinské.Zvláště, když je pak využívá jako omluvu na své nezralé chování.

Není tady

#61 24. 7. 2013 12:08

helena
♥♥♥♥♥♥♥

to máš pravdu, ale myslím si , že "nechat" ty pocity v sobě hnít téměř celý život ( víc jak 30let) je poněkud kontraproduktivní
Nepopírám... jenže moje poznámka se týkala něčeho jinýho.

Není tady

#62 24. 7. 2013 18:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

helena napsal(a):

Jaku je nejen normální,ale i přirozené

JAKU!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#63 24. 7. 2013 21:45

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

mikuelini napsal(a):

Jaku napsal(a):

mikuelini napsal(a):

Ja to vidim takhle:Normalni je mit rodinu,normalni je byt singl ,normalni je byt homosexualniho zalozeni ,normalni je vztah mezi mladsim a starsim .Atd...ZIT A NECHAT ZIT ,to predevsim a akcepovat ostatni

to normální neni a nikdy nebude - vždy to bude odskok od normálu,ale přesto mě tihle 4%ní,jak se jim všeobec.říká,nechávají v klidu a dál si stojím za tím,co jsem napsala,aniž bych já někomu něco přitom musela nebo chtěla určovat - to si z toho vyvodily jen slaboduché pipiny.

Není tady

#64 24. 7. 2013 23:34

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

To na tobě mamka nikdy nepoznala, jakou na ní máš pifku ?????   va  Dosud jsi se nejspíš přetvařovala, proč se nemůžeš přetvařovat ještě chvíli  ?  Co zkusit nemyslet na to, o jakou oslavu jde ?  Říkáš, že otčíma máš ráda a máš s ním dobrý vztah, tak proč budeš ubližovat i jemu ? Proč už jsi to mámě neřekla dávno ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#65 24. 7. 2013 23:41

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

No a hlavně, co si tím pomůžeš. Myslíš, že se Ti uleví, když to mám řekneš před výročím? Spadne to z tebe?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#66 25. 7. 2013 0:40

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

mikuelini napsal(a):

Jaku napsal(a):

agewa napsal(a):

nezlob se, ale ve 40 bys měla mít už "svojí" rodinu. Rodiče vnímat už "jen" jako původní rodinu pro dítě. A DOMA bys měla mít sama u sebe , ve tvém věku už né u rodičů. Být dospělá, ne dítě.

Tak tohle je krapet podpásovka. Vy znáte důvody, proč je dle vašeho nenormální, proč takto žije ?

Není tady

#67 25. 7. 2013 6:37

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Frigo napsal(a):

To na tobě mamka nikdy nepoznala, jakou na ní máš pifku ?????   va  Dosud jsi se nejspíš přetvařovala, proč se nemůžeš přetvařovat ještě chvíli  ?  Co zkusit nemyslet na to, o jakou oslavu jde ?  Říkáš, že otčíma máš ráda a máš s ním dobrý vztah, tak proč budeš ubližovat i jemu ? Proč už jsi to mámě neřekla dávno ?

Proč už jsi to mámě neřekla dávno? Kdysi jsem se snažila o tom s ní mluvit, ale řekla mi, že je to blbost a že to nehodlá poslouchat. To mi bylo kolem 18-20 let. Pak jsem dál neměla odvahu a bydlím mnoho let jinde tak nenastala situace abych to musela řešit. A ani mě to nějak nebolelo, nemusela jsem na to myslet, mám jiné starosti.
Proč se nemůžeš přetvařovat ještě chvíli? To bych ráda, ale obávám se, tedy jsem si jista, že slzy neudržím. Proto tam nemohu.

Není tady

#68 25. 7. 2013 6:42

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

lepista napsal(a):

Frigo napsal(a):

Proč už jsi to mámě neřekla dávno? Kdysi jsem se snažila o tom s ní mluvit, ale řekla mi, že je to blbost a že to nehodlá poslouchat. To mi bylo kolem 18-20 let. Pak jsem dál neměla odvahu a bydlím mnoho let jinde tak nenastala situace abych to musela řešit. A ani mě to nějak nebolelo, nemusela jsem na to myslet, mám jiné starosti.
Proč se nemůžeš přetvařovat ještě chvíli? To bych ráda, ale obávám se, tedy jsem si jista, že slzy neudržím. Proto tam nemohu.

lepi, ona to je blbost. tebe taky nikdo nenutí, aby jsi žila s někým s kým nechceš kapitulation .
tak tam nechoď, ale mámě nic neříkej. na takový žlučníkový záchvat se dá kdykoliv vymluvit.

Není tady

#69 25. 7. 2013 6:43

lepista
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

Tak tohle je krapet podpásovka. Vy znáte důvody, proč je dle vašeho nenormální, proč takto žije ?

Někdy se to tak v životě semele. S žádným z partnerů jsem se nedostala do situace abychom plánovali děti. Svatbu ano, ale to jsem byla příliš mladá a nechtěla jsem se ještě vdávat.  A pořídit si dítě bez souhlasu partnera a vychovávat jej sama mi přijde nefér jak k partnerovi, tak k dítěti, že by nemělo oba rodiče. To jsem radši "nenormální".
Žít sama je docela prima, nestěžuji si.

Upravil(a) lepista (25. 7. 2013 6:43)

Není tady

#70 25. 7. 2013 6:46

lepista
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

lepi, ona to je blbost. tebe taky nikdo nenutí, aby jsi žila s někým s kým nechceš kapitulation .
tak tam nechoď, ale mámě nic neříkej. na takový žlučníkový záchvat se dá kdykoliv vymluvit.

Dobrá rada, sice jsem ho nikdy ještě neměla, ale do mě nikdo nevidí zda je to tak či jinak. Díky.

Není tady

#71 25. 7. 2013 6:48

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

lepista napsal(a):

aprill napsal(a):

Dobrá rada, sice jsem ho nikdy ještě neměla, ale do mě nikdo nevidí zda je to tak či jinak. Díky.

všechno je poprvé wink

Není tady

#72 25. 7. 2013 6:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

sice jsem ho nikdy ještě neměla, ale do mě nikdo nevidí
Tak zvol něco jednoduššího - taková třídenní letní chřipka (nikoli viróza, prosím http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png) se žaludečními potížemi, zvracením a průjmem tě může "šikovně" přepadnout jeden dva dny před oslavou... a buď máš omluvenku pro nepřítomnost nebo aspoň pro výrazné zkrácení pobytu na ní, kdyby nebylo zbytí.

Není tady

#73 25. 7. 2013 7:01

lepista
♥♥♥♥♥♥-

Jediné riziko je, že oslavu pak přeloží. Na oslavu jdeme totiž jen ve třech - rodiče a já.

Není tady

#74 25. 7. 2013 7:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Na oslavu jdeme totiž jen ve třech - rodiče a já.
Tos ale předtím neřekla... jsem si představovala (a asi nejen já), že tam bude víc lidí - k tomu taky směřovaly ty návrhy, jak se omluvit.
V tom případě ti zřejmě nezbyde, než jít s pravdou ven... z toho se totiž "vylhat" nelze.

Není tady

#75 25. 7. 2013 7:59

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to bych jim to oběma řekla velice jednoduše - nezlobte se, mám vás ráda, ale nevidím  důvod, proč bych měla oslavovat čistě vaší věc. Co kdybys jim třeba koupila nějaký několikadenní pobyt a dala jim to - užijte si, já u toho být nemusím. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí