29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sedím doma jako knedla a čekám na zásilku od pošty. Jsem zvědavá,jestli tady zazvoní nebo jen hodí oznámení do schránky. Raději bych šla ven, než tady dřepět a čekat a čekat a čekat a čekat..........
Není tady
Tak sotva jsem to dopsala,už zvonil, takovej sympatickej mlaďoch stejně jsou ti pošťáci chudáci, vím, jaký mají platy a co všechno se za to po nich chce.
Není tady
takovej sympatickej mlaďoch
Povídej... přeháněj...
Není tady
Selima napsal(a):
aprill napsal(a):
Selima napsal(a):
Lezúň v primeranom veku skúma okolitý svet hlavne chuťovými pohárikmi....mladá = 4 měsíční štěně shiby
No, to furt spadá do tej definície, nie?
no prima, docela bych uvítala fotky, abych měla malou soukromou satisfakci... protože doteď ještě mám v jwdnom pokoji ohryzané zdi, a postel zespodu - prostě jen lehnout a kousat- a fakt mě tenkrát její chutový pohárky (ani žádný jiný) nezajímaly.,
Není tady
Ja mávam dospelých psov, väčšinou útulkových - a mačky skôr šlo ustrážiť, aj keď nejaké škody narobili, nie že nie... ale skôr močové.
Není tady
helena napsal(a):
Povídej... přeháněj... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
No, prostě mladej sympatickej kluk, příjemnej, žádnej opruzenej a otrávenej, kdepak nasmíval se, chtěla jsem seho zeptat, jak sejmenuje, protožemi byl dost povědomej, jestli to není nějakej kámoš mýho synka. Někdo je takovej komisní, tenhle ne Kdybych věděla jméno, hned bych poslala na poštu pochvalu.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja mávam dospelých psov, väčšinou útulkových - a mačky skôr šlo ustrážiť, aj keď nejaké škody narobili, nie že nie... ale skôr močové.
jak "mávam" utulkové psy?
Mám tomu rozumět, že míváš u sebe (jako občas) psy z útulku? I kočky?
Není tady
Modroočka napsal(a):
helena napsal(a):
Povídej... přeháněj... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.pngNo, prostě mladej sympatickej kluk, příjemnej, žádnej opruzenej a otrávenej, kdepak nasmíval se, chtěla jsem seho zeptat, jak sejmenuje, protožemi byl dost povědomej, jestli to není nějakej kámoš mýho synka. Někdo je takovej komisní, tenhle ne
Kdybych věděla jméno, hned bych poslala na poštu pochvalu.
S tou pochvalou jsi mi připomněla, ..musím napsat pochvalu na stránky veteriny, kde mi operovali 2 pejsky a jsem moc spokojená s dr. a hlavně s přístupem všech zaměstnanců.
Pro reklamu to nedělám! aby to náhodou nebylo tak bráno. Myslím že mají klientů víc, než stihnou denně ošetřit.
Není tady
Blbne mi mezerník, už dlouho, se mi tam užbryndlo trochu šťávy, no, ale nějak není,kdo by to vyčistil
Takže nejsem analfabet ani dyslektik, jen jak rychle píšu, zapomínám to zkontrolovat a mezery dodatečně dohotovit.
Upravil(a) Modroočka (15. 1. 2014 14:53)
Není tady