6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sedím doma jako knedla a čekám na zásilku od poty. Jsem zvědavá,jestli tady zazvoní nebo jen hodí oznámení do schránky. Raději bych la ven, ne tady dřepět a čekat a čekat a čekat a čekat..........
Není tady
Tak sotva jsem to dopsala,u zvonil, takovej sympatickej mlaďoch stejně jsou ti poáci chudáci, vím, jaký mají platy a co vechno se za to po nich chce.
Není tady
takovej sympatickej mlaďoch
Povídej... přeháněj...
Není tady
Selima napsal(a):
aprill napsal(a):
Selima napsal(a):
Lezúň v primeranom veku skúma okolitý svet hlavne chuovými pohárikmi....mladá = 4 měsíční těně shiby
No, to furt spadá do tej definície, nie?
no prima, docela bych uvítala fotky, abych měla malou soukromou satisfakci... protoe doteď jetě mám v jwdnom pokoji ohryzané zdi, a postel zespodu - prostě jen lehnout a kousat- a fakt mě tenkrát její chutový pohárky (ani ádný jiný) nezajímaly.,
Není tady
Ja mávam dospelých psov, väčinou útulkových - a mačky skôr lo ustrái, aj keď nejaké kody narobili, nie e nie... ale skôr močové.
Není tady
helena napsal(a):
Povídej... přeháněj... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
No, prostě mladej sympatickej kluk, příjemnej, ádnej opruzenej a otrávenej, kdepak nasmíval se, chtěla jsem seho zeptat, jak sejmenuje, protoemi byl dost povědomej, jestli to není nějakej kámo mýho synka. Někdo je takovej komisní, tenhle ne Kdybych věděla jméno, hned bych poslala na potu pochvalu.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja mávam dospelých psov, väčinou útulkových - a mačky skôr lo ustrái, aj keď nejaké kody narobili, nie e nie... ale skôr močové.
jak "mávam" utulkové psy?
Mám tomu rozumět, e mívá u sebe (jako občas) psy z útulku? I kočky?
Není tady
Modroočka napsal(a):
helena napsal(a):
Povídej... přeháněj... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.pngNo, prostě mladej sympatickej kluk, příjemnej, ádnej opruzenej a otrávenej, kdepak nasmíval se, chtěla jsem seho zeptat, jak sejmenuje, protoemi byl dost povědomej, jestli to není nějakej kámo mýho synka. Někdo je takovej komisní, tenhle ne Kdybych věděla jméno, hned bych poslala na potu pochvalu.
S tou pochvalou jsi mi připomněla, ..musím napsat pochvalu na stránky veteriny, kde mi operovali 2 pejsky a jsem moc spokojená s dr. a hlavně s přístupem vech zaměstnanců.
Pro reklamu to nedělám! aby to náhodou nebylo tak bráno. Myslím e mají klientů víc, ne stihnou denně oetřit.
Není tady
Blbne mi mezerník, u dlouho, se mi tam ubryndlo trochu ávy, no, ale nějak není,kdo by to vyčistil
Take nejsem analfabet ani dyslektik, jen jak rychle píu, zapomínám to zkontrolovat a mezery dodatečně dohotovit.
Upravil(a) Modroočka (15. 1. 2014 14:53)
Není tady