Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1901 15. 1. 2014 9:37

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT : Skuhrací chlívek 18

Sedím doma jako knedla a čekám na zásilku od pošty. Jsem zvědavá,jestli tady zazvoní nebo jen hodí oznámení do schránky. Raději bych šla ven, než tady dřepět a čekat a čekat a čekat a čekat..........

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1902 15. 1. 2014 9:52

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak sotva jsem to dopsala,už zvonil, takovej sympatickej mlaďoch smile stejně jsou ti pošáci chudáci, vím, jaký mají platy a co všechno se za to po nich chce.

Není tady

#1903 15. 1. 2014 11:39

helena
♥♥♥♥♥♥♥

takovej sympatickej mlaďoch
Povídej... přeháněj... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1904 15. 1. 2014 12:09

Wikina
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

aprill napsal(a):

Selima napsal(a):

Lezúň v primeranom veku skúma okolitý svet hlavne chuovými pohárikmi....

mladá = 4 měsíční štěně shiby wink

No, to furt spadá do tej definície, nie? big_smile

no prima, docela bych uvítala fotky, lol abych měla malou soukromou satisfakci... protože doteď ještě mám v jwdnom pokoji ohryzané zdi, a postel zespodu - prostě jen lehnout a kousat- a fakt mě tenkrát její chutový pohárky (ani žádný jiný) nezajímaly.,butter

Není tady

#1905 15. 1. 2014 12:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja mávam dospelých psov, väčšinou útulkových - a mačky skôr šlo ustráži, aj keď nejaké škody narobili, nie že nie... ale skôr močové. rodna

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1906 15. 1. 2014 14:45

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

No, prostě mladej sympatickej kluk, příjemnej, žádnej opruzenej a otrávenej, kdepak nasmíval se, chtěla jsem seho zeptat, jak sejmenuje, protožemi byl dost povědomej, jestli to není nějakej kámoš mýho synka. Někdo je takovej komisní, tenhle ne wink Kdybych věděla jméno, hned bych poslala na poštu pochvalu.

Není tady

#1907 15. 1. 2014 14:45

Wikina
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

Ja mávam dospelých psov, väčšinou útulkových - a mačky skôr šlo ustráži, aj keď nejaké škody narobili, nie že nie... ale skôr močové. rodna

jak "mávam" utulkové psy?
Mám tomu rozumět, že mívᚠu sebe (jako občas) psy z útulku? I kočky?

Není tady

#1908 15. 1. 2014 14:50

Wikina
♥♥♥♥♥--

Modroočka napsal(a):

helena napsal(a):

No, prostě mladej sympatickej kluk, příjemnej, žádnej opruzenej a otrávenej, kdepak nasmíval se, chtěla jsem seho zeptat, jak sejmenuje, protožemi byl dost povědomej, jestli to není nějakej kámoš mýho synka. Někdo je takovej komisní, tenhle ne wink Kdybych věděla jméno, hned bych poslala na poštu pochvalu.

S tou pochvalou jsi mi připomněla, ..musím napsat pochvalu na stránky veteriny, kde mi operovali 2 pejsky a jsem moc spokojená  s dr. a hlavně s přístupem všech zaměstnanců.
Pro reklamu to nedělám! aby to náhodou nebylo tak bráno. Myslím že mají klientů víc, než stihnou denně ošetřit.

Není tady

#1909 15. 1. 2014 14:52

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Blbne mi mezerník, už dlouho, se mi tam užbryndlo trochu šávy, no, ale nějak není,kdo by to vyčistil sad
Takže nejsem analfabet ani dyslektik, jen jak rychle píšu, zapomínám to zkontrolovat a mezery dodatečně dohotovit.

Upravil(a) Modroočka (15. 1. 2014 14:53)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí