|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
potvorák se naučil otvírat si dveře. teď si vleze kam se mu zachce 
a leze mi i do ložnice 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
potvorák se naučil otvírat si dveře. teď si vleze kam se mu zachce
a leze mi i do ložnice
kup mu pyžamo 
Není tady
začnu se zamykat 
rozčiluje mě, jak se po mně válí. spím na břiše a on se uvelebí na mých zádech a spokojeně si přede. nebo si mi lehne na nohy. on se prostě nemůže vyvalit někam jinam, on se musí vyvalovat na mně ..
mladýmu to dělá taky, ale tomu je to jedno. mě to docela leze na nervy. navíc nechci, aby mi lezl do postele.
Upravil(a) PPavlaa (13. 1. 2014 20:15)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
začnu se zamykat
rozčiluje mě, jak se po mně válí. spím na břiše a on se uvelebí na mých zádech a spokojeně si přede. nebo si mi lehne na nohy. on se prostě nemůže vyvalit někam jinam, on se musí vyvalovat na mně ..
mladýmu to dělá taky, ale tomu je to jedno. mě to docela leze na nervy. navíc nechce, aby mi lezl do postele.
buď ráda, že v noci spí. kočky mé kamarádky v noci řádí....
Není tady
jo, to jsem. akorát, že já nespím, když mi leží na zádech a přede, tak prostě spát nemůžu 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jo, to jsem. akorát, že já nespím, když mi leží na zádech a přede, tak prostě spát nemůžu
zvykneš si 
Není tady
nezvyknu, nemám prostor a cítím se utlačovaná 
Není tady
aprill napsal(a):
Wikina napsal(a):
No teď už (zase)budeme mít vejminky, tak snad si to rodičové nechají podepsat. Ad k tomu švagrovi....
Pes měl v noci epilepťák- tak mi není úplně fajn. Te´d spí.
Kdo to zná, ví o co jde.bere léky?
nebere. Dohodli jsme se s vet., že ne.
On ty záchvaty nemá často, třeba 3x -4x ročně. A navíc, doktor, ani nikdo mi nepotvrdí, že je to epi. Já si myslím, že ano. Určitá forma. Ve spánku mívá ty "psí sny", škube sebou, ale často, je hodně energeticky nabitej. Vždycky ho z toho snu jemně budím, protože z něj přechází do těch epi stavů. A právě včera ten jeho jeden "sen" přešel do jakýchsi křečí..Vždycky poté zkolabuje a je v bezvědomí, tonus 0. Visí mi přes ruku jak ručník nekonečných třeba 30 vteřin. Pak se probere, počurá, pokákne, dejchá těžko s vyplazeným jazykem a motá se.
Už je dobrej - teda normální.
Není tady
tak aspoň, že se mu těch záchvatů nepřibývá ..
Není tady

PPavlaa napsal(a):
nezvyknu, nemám prostor a cítím se utlačovaná
Otcovi spával na hrudníku
a on sa každé ráno budil s pocitom, že ho niekto vraždí...
Kocúri sa tiež naučili otvárať všetky dvere, až si raz (podľa rodinnej legendy) otvorili vchodové a vybrali sa do sveta na skusy. 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
začnu se zamykat
mladýmu to dělá taky, ale tomu je to jedno. mě to docela leze na nervy. navíc nechci, aby mi lezl do postele.
rozdrápe ti dveře.. 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Jeste,ze te nemasiruje drabkama jako to delala ta nase.
Není tady

Venku je teda pěkně hnusně, včera jsme byli odpoledne na vycházce a svítilo sluníčko, dnes ponuro, šedo, hnusně. Ani se mi nechce ven, ale musím.
Není tady
Od jedný paní odchází manžel... prej "potřebuje žít" a vedle ní to nejde, "doma se dusí"... nikoho nemá, jen "potřebuje bejt sám", rozuměj bez rodiny a hlavně povinností...
Dobrý - ještě bych rozuměla tomu, že - i když je vůl - se snaží ty dveře udržet ještě chvíli otevřený... ale ten blb na dotaz, jak to asi ponese dítě, prohlásil "to má před sebou ještě nějakejch šedesát sedmdesát let života, který si užije - ale já ani polovičku"...
Není tady

helena napsal(a):
Od jedný paní odchází manžel... prej "potřebuje žít" a vedle ní to nejde, "doma se dusí"... nikoho nemá, jen "potřebuje bejt sám", rozuměj bez rodiny a hlavně povinností...
Dobrý - ještě bych rozuměla tomu, že - i když je vůl - se snaží ty dveře udržet ještě chvíli otevřený... ale ten blb na dotaz, jak to asi ponese dítě, prohlásil "to má před sebou ještě nějakejch šedesát sedmdesát let života, který si užije - ale já ani polovičku"...
Tohle jsem si vyslechla před osmi lety.
Myslím si, že tento pán má už jinou ženu.
Není tady

helena napsal(a):
DEBIL, duševní naháček.
Zajímavý je, že tuhle potřebu mají vesměs jen chlapi.
Není tady
Mám pocit, že je to taky proto, že svým způsobem "můžou"...
Jak říkám, dovedu pochopit, že dva lidi spolu už z nějakýho důvodu nechtějí/nemůžou bejt a rozejdou se... ale prostě se mi blbě zkousává ta lhostejnost k dítěti = "nestojím o tebe, protože mi komplikuješ život".
Není tady
helena napsal(a):
Mám pocit, že je to taky proto, že svým způsobem "můžou"...
Jak říkám, dovedu pochopit, že dva lidi spolu už z nějakýho důvodu nechtějí/nemůžou bejt a rozejdou se... ale prostě se mi blbě zkousává ta lhostejnost k dítěti = "nestojím o tebe, protože mi komplikuješ život".
Zrovna jsem viděla Súdnu sieň - a pán nechtěl pomoci svému synovi z 1.manž., který zůstal sám, máma mu zemřela, a byl velmi nadějný student vš. Otec platil výživné asi 100E. A přítelkyně (žijí spolu )toho pána vypovídala, že kde že oni mají na to vzít, když musí platit hypotéku, podnikají ve starožitnictví, maj 3 letou dceru a musejí jí platit soukr. školku za 500E a pojistky, a stav.spoř a taky ji živit a šatit a vůbec...
Není tady

To mi říkal BM a jeho nová paní mi to napsala, když jsme řešili výživné na naše děti. Že já mám dobrý plat, tak si je uživím sama.
Není tady

Není tady
Jo, to jsou paradoxy.....
Není tady
Eva. napsal(a):
To mi říkal BM a jeho nová paní mi to napsala, když jsme řešili výživné na naše děti. Že já mám dobrý plat, tak si je uživím sama.
Ano, vtipné.
Prostě to smést ze stolu a nazdar. Přece si nebude štourat do svědomí. A pokud to do ruky vezme "nová paní", tak už je opravdu moc...
Ještě že já to mám pěkně spravedlivě nandané - z obou stran - jako "stará "i "nová" paní
zároveň.
Upravil(a) Wikina (14. 1. 2014 11:05)
Není tady

Někteří muži, kteří se v manželství chovali normálně, jsou po rozchodu neuvěřitelní mizerové.
Nechápu ty proměny.
Já jsem díkybohu dobrý plat měla, tak jsem to ani já, ani děti, když byly dospělé, soudně neřešili. Nechtěla jsem nás vystavovat soudním tahanicím.
Ale někdo bohužel musí, když se financí nedostává.
A když maminka dokonce zemře, tak je to o to smutnější. 
Upravil(a) Eva. (14. 1. 2014 11:05)
Není tady
Eva. napsal(a):
Me to napsala tchyne.At si zivim deti sama nebo muj pritel.Ze jsem mstiva a chci jejiho syna dostat do kriminalu.
Není tady

Nevážila bych si muže, který by se nestaral o své děti z předchozího vztahu. S takovým bych nejspíš ani nebyla.
Není tady