Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1851 13. 1. 2014 20:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT : Skuhrací chlívek 18

potvorák se naučil otvírat si dveře. teď si vleze kam se mu zachce roll
a leze mi i do ložnice dumbom

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1852 13. 1. 2014 20:09

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

potvorák se naučil otvírat si dveře. teď si vleze kam se mu zachce roll
a leze mi i do ložnice dumbom

kup mu pyžamo vissla

Není tady

#1853 13. 1. 2014 20:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

začnu se zamykat cool

rozčiluje mě, jak se po mně válí. spím na břiše a on se uvelebí na mých zádech a spokojeně si přede. nebo si mi lehne na nohy. on se prostě nemůže vyvalit někam jinam, on se musí vyvalovat na mně ..
mladýmu to dělá taky, ale tomu je to jedno. mě to docela leze na nervy. navíc nechci, aby mi lezl do postele.

Upravil(a) PPavlaa (13. 1. 2014 20:15)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1854 13. 1. 2014 20:15

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

začnu se zamykat cool

rozčiluje mě, jak se po mně válí. spím na břiše a on se uvelebí na mých zádech a spokojeně si přede. nebo si mi lehne na nohy. on se prostě nemůže vyvalit někam jinam, on se musí vyvalovat na mně ..
mladýmu to dělá taky, ale tomu je to jedno. mě to docela leze na nervy. navíc nechce, aby mi lezl do postele.

buď ráda, že v noci spí. kočky mé kamarádky v noci řádí....

Není tady

#1855 13. 1. 2014 20:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jo, to jsem. akorát, že já nespím, když mi leží na zádech a přede, tak prostě spát nemůžu roll

Není tady

#1856 13. 1. 2014 20:20

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

jo, to jsem. akorát, že já nespím, když mi leží na zádech a přede, tak prostě spát nemůžu roll

zvykneš si wink

Není tady

#1857 13. 1. 2014 20:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nezvyknu, nemám prostor a cítím se utlačovaná gloria

Není tady

#1858 13. 1. 2014 20:44

Wikina
♥♥♥♥♥--

aprill napsal(a):

Wikina napsal(a):

No teď už (zase)budeme mít vejminky, tak snad si to rodičové nechají podepsat. Ad k tomu švagrovi....

Pes měl v noci epilepťák- tak mi není úplně fajn. Te´d spí.
Kdo to zná, ví o co jde. sad

bere léky?  pussa

nebere. Dohodli jsme se s vet., že ne.
On ty záchvaty nemá často, třeba 3x -4x ročně. A navíc, doktor, ani nikdo mi nepotvrdí, že je to epi. Já si myslím, že ano. Určitá forma. Ve spánku mívá ty "psí sny", škube sebou, ale často, je hodně energeticky nabitej. Vždycky ho z toho snu jemně budím, protože z něj přechází do těch epi stavů. A právě včera ten jeho jeden "sen" přešel do jakýchsi křečí..Vždycky poté zkolabuje a je v bezvědomí, tonus 0. Visí mi přes ruku jak ručník nekonečných třeba 30 vteřin.  Pak se probere, počurá, pokákne, dejchá těžko s vyplazeným jazykem a motá se.
Už je dobrej - teda normální.

Není tady

#1859 13. 1. 2014 22:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak aspoň, že se mu těch záchvatů nepřibývá ..

Není tady

#1860 13. 1. 2014 22:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

nezvyknu, nemám prostor a cítím se utlačovaná gloria

Otcovi spával na hrudníku lol a on sa každé ráno budil s pocitom, že ho niekto vraždí... dumbom Kocúri sa tiež naučili otvárať všetky dvere, až si raz (podľa rodinnej legendy) otvorili vchodové a vybrali sa do sveta na skusy. rock

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1861 14. 1. 2014 0:04

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

začnu se zamykat cool

mladýmu to dělá taky, ale tomu je to jedno. mě to docela leze na nervy. navíc nechci, aby mi lezl do postele.

rozdrápe ti dveře..  vissla

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#1862 14. 1. 2014 9:18

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Jeste,ze te nemasiruje drabkama jako to delala ta nase.lol

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#1863 14. 1. 2014 9:25

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Venku je teda pěkně hnusně, včera jsme byli odpoledne na vycházce a svítilo sluníčko, dnes ponuro, šedo, hnusně. Ani se mi nechce ven, ale musím.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1864 14. 1. 2014 9:42

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Od jedný paní odchází manžel... prej "potřebuje žít" a vedle ní to nejde, "doma se dusí"... nikoho nemá, jen "potřebuje bejt sám", rozuměj bez rodiny a hlavně povinností...
Dobrý - ještě bych rozuměla tomu, že - i když je vůl - se snaží ty dveře udržet ještě chvíli otevřený... ale ten blb na dotaz, jak to asi ponese dítě, prohlásil "to má před sebou ještě nějakejch šedesát sedmdesát let života, který si užije - ale já ani polovičku"...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1865 14. 1. 2014 9:54

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Od jedný paní odchází manžel... prej "potřebuje žít" a vedle ní to nejde, "doma se dusí"... nikoho nemá, jen "potřebuje bejt sám", rozuměj bez rodiny a hlavně povinností...
Dobrý - ještě bych rozuměla tomu, že - i když je vůl - se snaží ty dveře udržet ještě chvíli otevřený... ale ten blb na dotaz, jak to asi ponese dítě, prohlásil "to má před sebou ještě nějakejch šedesát sedmdesát let života, který si užije - ale já ani polovičku"...

Tohle jsem si vyslechla před osmi lety.
Myslím si, že tento pán má už jinou ženu.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#1866 14. 1. 2014 9:55

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

DEBIL, duševní naháček.
Zajímavý je, že tuhle potřebu mají vesměs jen chlapi.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1867 14. 1. 2014 10:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Mám pocit, že je to taky proto, že svým způsobem "můžou"...
Jak říkám, dovedu pochopit, že dva lidi spolu už z nějakýho důvodu nechtějí/nemůžou bejt a rozejdou se... ale prostě se mi blbě zkousává ta lhostejnost k dítěti = "nestojím o tebe, protože mi komplikuješ život".

Není tady

#1868 14. 1. 2014 10:47

Wikina
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

Mám pocit, že je to taky proto, že svým způsobem "můžou"...
Jak říkám, dovedu pochopit, že dva lidi spolu už z nějakýho důvodu nechtějí/nemůžou bejt a rozejdou se... ale prostě se mi blbě zkousává ta lhostejnost k dítěti = "nestojím o tebe, protože mi komplikuješ život".

Zrovna jsem viděla Súdnu sieň - a pán nechtěl pomoci svému synovi z 1.manž., který zůstal sám, máma mu zemřela, a byl velmi nadějný student vš. Otec platil výživné asi 100E. A přítelkyně (žijí spolu )toho pána vypovídala, že kde že oni mají na to vzít, když musí platit hypotéku, podnikají ve starožitnictví, maj 3 letou dceru a musejí jí platit soukr. školku za 500E a pojistky, a stav.spoř a taky ji živit a šatit a vůbec...

Není tady

#1869 14. 1. 2014 10:56

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

To mi říkal BM a jeho nová paní mi to napsala, když jsme řešili výživné na naše děti. Že já mám dobrý plat, tak si je uživím sama.

Není tady

#1870 14. 1. 2014 10:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

http://obrazky-na-mobil.logotip.cz/data/obrazky-na-mobil/animace-na-mobil/cool/zvracejici-usmevacek-preview-65686.gif

Není tady

#1871 14. 1. 2014 10:58

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, to jsou paradoxy.....

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#1872 14. 1. 2014 11:03

Wikina
♥♥♥♥♥--

Eva. napsal(a):

To mi říkal BM a jeho nová paní mi to napsala, když jsme řešili výživné na naše děti. Že já mám dobrý plat, tak si je uživím sama.

Ano, vtipné.
Prostě to smést ze stolu a nazdar. Přece si nebude štourat do svědomí. A pokud to do ruky vezme "nová paní", tak už je opravdu moc...

Ještě že já to mám pěkně spravedlivě nandané - z obou stran - jako "stará "i "nová" paní big_smile zároveň.

Upravil(a) Wikina (14. 1. 2014 11:05)

Není tady

#1873 14. 1. 2014 11:03

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Někteří muži, kteří se v manželství chovali normálně, jsou po rozchodu neuvěřitelní mizerové.
Nechápu ty proměny.
Já jsem díkybohu dobrý plat měla, tak jsem to ani já, ani děti, když byly dospělé, soudně neřešili. Nechtěla jsem nás vystavovat soudním tahanicím.
Ale někdo bohužel musí, když se financí nedostává. sad A když maminka dokonce zemře, tak je to o to smutnější. sad

Upravil(a) Eva. (14. 1. 2014 11:05)

Není tady

#1874 14. 1. 2014 11:09

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Me to napsala tchyne.At si zivim deti sama nebo muj pritel.Ze jsem mstiva a chci jejiho syna dostat do kriminalu.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#1875 14. 1. 2014 11:12

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Nevážila bych si muže, který by se nestaral o své děti z předchozího vztahu. S takovým bych nejspíš ani nebyla.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí