Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 25. 7. 2013 19:53

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: CHAT : Skuhrací chlívek 18

Frigo napsal(a):

Dneska jsem totálně KO. Napřed jsem dala 3x trasu stará kancelář nová kancelář a odtahala věci, pak jsem hodinu hledala klíče od auta, od syna jsem si vyslechla, že už jsem na zabití, protože furt něco hledám a že klíče jsem nemohla ztratit, jen jsem je někam flákla. Vysypal mi úplně celou kabelku (asi se divil, co tam všechno nosím).  Když už jsem propadala histerii,  tak přišla vysmátá sousedka s klíči a jestli to není náhodou moje.  Budu jí muset koupit flašku. Sice mám rezervní, ale schované u holčičky a ta neví, kam je dala.  Pak jsem  jela nakoupit. A nejdůležitější věc jsem zapomněla koupit.

to se mi stává docela často.  a klíče? můžu o nich napsat román grater . není to dávno co jsem hledala peněženku , jela jsem do práce, pak domů, pak zase do práce a víš, kde byla ? no přeci doma vissla

Není tady

#127 25. 7. 2013 19:58

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem někam založila tři dvoustovky, ale nevím kam, vyndala jsem je včera ze zadní kapsy kraťasů a někam jsem je dala. Měla jsem za to, že do peněženky. Tak si takhle dneska jdu obchodem, co nakoupím, je to malá sámoška, kde neberou karty. Prozřetelně jsem mrkla do peněženky a dvoustovka ani jedna, bylo tam 110 korun v mincích. Koupila jsem jen sýr, rohlíky a patnáct deka šunky. Doma peníze nemám, tak se musím mrknout, jestli jsem je nenechala včera nakonec na stole na baráku, než jsme jeli večer na skok domů.
Prostě mi vypadlo z hlavy,kam jsem ty prachy dala. A to se mi tak stává hlavně s klíčema a telefonem.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#128 25. 7. 2013 20:01

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Já jsem někam založila tři dvoustovky, ale nevím kam, vyndala jsem je včera ze zadní kapsy kraťasů a někam jsem je dala. Měla jsem za to, že do peněženky. Tak si takhle dneska jdu obchodem, co nakoupím, je to malá sámoška, kde neberou karty. Prozřetelně jsem mrkla do peněženky a dvoustovka ani jedna, bylo tam 110 korun v mincích. Koupila jsem jen sýr, rohlíky a patnáct deka šunky. Doma peníze nemám, tak se musím mrknout, jestli jsem je nenechala včera nakonec na stole na baráku, než jsme jeli večer na skok domů.
Prostě mi vypadlo z hlavy,kam jsem ty prachy dala. A to se mi tak stává hlavně s klíčema a telefonem.

hned je mi líp,  že nejsem sama tak roztržitá wink

Upravil(a) aprill (25. 7. 2013 20:01)

Není tady

#129 25. 7. 2013 20:10

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Frigo napsal(a):

Dneska jsem totálně KO. Napřed jsem dala 3x trasu stará kancelář nová kancelář a odtahala věci, pak jsem hodinu hledala klíče od auta, od syna jsem si vyslechla, že už jsem na zabití, protože furt něco hledám a že klíče jsem nemohla ztratit, jen jsem je někam flákla. Vysypal mi úplně celou kabelku (asi se divil, co tam všechno nosím).  Když už jsem propadala histerii,  tak přišla vysmátá sousedka s klíči a jestli to není náhodou moje.  Budu jí muset koupit flašku. Sice mám rezervní, ale schované u holčičky a ta neví, kam je dala.  Pak jsem  jela nakoupit. A nejdůležitější věc jsem zapomněla koupit.

to se mi stává docela často.  a klíče? můžu o nich napsat román grater . není to dávno co jsem hledala peněženku , jela jsem do práce, pak domů, pak zase do práce a víš, kde byla ? no přeci doma vissla

¨to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Měla jsem to jednodušší.. já nemohla nikam odjet a do toho plné auto věci z kanclu.. a připravený nosiš, abych netahala sama..

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#130 25. 7. 2013 20:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

to jsem ráda, že v tom nejsem sama
A ani nadále nebudeš, jak tak koukám - "mám rezervní, ale schované u holčičky a ta neví, kam je dala" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#131 25. 7. 2013 20:50

mia
♥♥♥♥♥♥-

nemáte někdo metodu, jak dostat do psa tabletu, když ji dobrovolně nepozře a zabalit do nějaké dobroty se nesmí? grater

Není tady

#132 25. 7. 2013 20:53

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

nemáte někdo metodu, jak dostat do psa tabletu, když ji dobrovolně nepozře a zabalit do nějaké dobroty se nesmí? grater

a co může?
tabletu rozsekat a pak smíchat s kočičí kapsičkou , stačí jenom troška

Není tady

#133 25. 7. 2013 20:57

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

tabletu po vnitřní straně tlamy zasunout až do krku, to donutí psa polknout, tuhle metodu mi doporučil veterinář

Není tady

#134 25. 7. 2013 20:57

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jak dostat do psa tabletu
Mluvíme o psovi domácím, doufám? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Otevřít mu tlamu, tabletu strčit co nejdál na kořen jazyka (skoro do krku), zavřít a přidržet, dokud nespolkne. Jen si ho hlídej, protože ti zvlášť fikaní ji dokážou "schovat" a vyplivnout.
Kdyby to jo nešlo, pak rozpustit v trošce vody (nebo rozdrobit a vodou jen zalít) a  na lžíci nalít do tlamy.
V každým případě bude mít radost... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#135 25. 7. 2013 21:00

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

tabletu po vnitřní straně tlamy zasunout až do krku, to donutí psa polknout, tuhle metodu mi doporučil veterinář

chce to cvik, doufám, že mia má malého psa, že ji neukousne od radosti ruku

Není tady

#136 25. 7. 2013 21:03

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Modroočka napsal(a):

chce to cvik, doufám, že mia má malého psa, že ji neukousne od radosti ruku

dávala jsem to takhle basetovi

Není tady

#137 25. 7. 2013 21:38

mia
♥♥♥♥♥♥-

holky díky za tipy, zkusím co půjde, je to sice mrška malá, ale paličatá a fikaná, však to taky jistě znáte. Doteď jsem jí to vždycky do něčeho dobrého zabalila, ale zdravotní problémy se bohužel naakumulovaly......problémy se srdíčkem, už po několikáté voda na plicích a do toho teď problémy se střevama......dostala 3 dny dietku a uvidí se...bojim bojim, je jí 15...

Není tady

#138 26. 7. 2013 10:27

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

mia napsal(a):

holky díky za tipy, zkusím co půjde, je to sice mrška malá, ale paličatá a fikaná, však to taky jistě znáte. Doteď jsem jí to vždycky do něčeho dobrého zabalila, ale zdravotní problémy se bohužel naakumulovaly......problémy se srdíčkem, už po několikáté voda na plicích a do toho teď problémy se střevama......dostala 3 dny dietku a uvidí se...bojim bojim, je jí 15...

Měli jsme před pár dny nemocnýho psa (14) se zánětem ledvin. Mohl dostávat prášky zabalený, ale velice bystře se naučil to z dobroty vypreparovat, schovat v puse stranou a poté, co jsme přestali držet čumák, prásek vyplivnul.
Nakonec jsme to do něj cpali jako když se krmí husy, ale byla to hra nervů.
Tak držím palce, ať zvítězíš, aby se malá psina uzdravila.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#139 26. 7. 2013 11:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som tiež hlavne jazvecovú (kokrica bola trpezlivá až odovzdaná) štopala ako hus, ešteže som si to pamätala od babičky... big_smile A nezabudni masírovať kŕčik...

Upravil(a) Selima (26. 7. 2013 12:00)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#140 26. 7. 2013 12:02

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

nám basetka vypreparovala tabletu z kusu salámu, a to byl cca 5 centimetrů silnej plátek gothaje, salám sežrala,tabletu vyplivla, tak nám poradil veterinář tuto metodu a používám ji i u mrňouse

Není tady

#141 26. 7. 2013 12:11

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes me servala vedouci,ze jsem neprodala stary chleba,ktery byl ze vcerejska.Chci svou praci delat poctive a to rozhodne nejde,kdyz musim klamat zakazniky.Kdyz jsem ji rekla,ze lidi ho stejne nekupujou.Tak me rekla jak je mozny,ze moje kolegine z opacne smeny ho vzdycky proda.Jednoduse nakraji jim jen ten stary jiny nedostanou.A me nebavi jim odpovidat a lhat na otazku.Je ten chleba cerstvi?

Upravil(a) eremuruss (26. 7. 2013 12:13)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#142 26. 7. 2013 12:22

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Dnes me servala vedouci,ze jsem neprodala stary chleba,ktery byl ze vcerejska.Chci svou praci delat poctive a to rozhodne nejde,kdyz musim klamat zakazniky.Kdyz jsem ji rekla,ze lidi ho stejne nekupujou.Tak me rekla jak je mozny,ze moje kolegine z opacne smeny ho vzdycky proda.Jednoduse nakraji jim jen ten stary jiny nedostanou.A me nebavi jim odpovidat a lhat na otazku.Je ten chleba cerstvi?

Takže se furt prodává starý chleba ? Proč ho nevezme méně a mohl by se prodávat čerstvý ?  Já teda když jdu pro pečivo a chleba se mi nezdá, tak koupím něco jiného. Zato když vypadá dobře, tak vezmu celý a ne jen půlku, kterou jsem měla v úmyslu vzít.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#143 26. 7. 2013 12:31

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A me nebavi jim odpovidat a lhat na otazku.Je ten chleba cerstvi?
Sice ti rozumím, ale bohužel jinou možnost nemáš.

Není tady

#144 26. 7. 2013 12:42

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Takže se furt prodává starý chleba ? Proč ho nevezme méně a mohl by se prodávat čerstvý ?  Já teda když jdu pro pečivo a chleba se mi nezdá, tak koupím něco jiného. Zato když vypadá dobře, tak vezmu celý a ne jen půlku, kterou jsem měla v úmyslu vzít.

Kdyz ho vezmou mene tak chleba pak treba od 16 hodin neni.Tezko se odhaduje kolik prijde lidi.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#145 26. 7. 2013 12:47

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

eremuruss napsal(a):

...Jednoduse nakraji jim jen ten stary jiny nedostanou.A me nebavi jim odpovidat a lhat na otazku.Je ten chleba cerstvi?

Při tomto stylu prodeje se tedy u vás prakticky čerstvý chleba neprodává smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#146 26. 7. 2013 12:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

se tedy u vás prakticky čerstvý chleba neprodává
Prodává... občas... "Kdyz ho vezmou mene" tongue

Upravil(a) helena (26. 7. 2013 12:57)

Není tady

#147 26. 7. 2013 13:14

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

eremuruss napsal(a):

...Jednoduse nakraji jim jen ten stary jiny nedostanou.A me nebavi jim odpovidat a lhat na otazku.Je ten chleba cerstvi?

Ale prodava,zbyde teba 20 bochniku.

Není tady

#148 26. 7. 2013 13:28

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Na chleba si sáhnu a poznám, že není čerstvej,i přes pytlík a viděla by to tango, jak by jela i se starým chlebem. To by si za rámeček nedala. Na to vem jed

Není tady

#149 26. 7. 2013 13:46

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Jessika napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Ale prodava,zbyde teba 20 bochniku.

No, myšleno je to zřejmě tak, že prodáváte chleba den starej a ten čerstvej sice máte, ale prodáváte ho až druhej den, takže de facto čerstvej chleba neprodáváte.

Není tady

#150 26. 7. 2013 13:52

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Několikrát jsem takhle vrátila pečivo, že je starý, jsem v tomhle semetrika. Jednou jsem nutila prodavačku sníst starej salám, kterej nakrájela klukovi a já jsem nebyla líná to jít vrátit. Jíst to nechtěla, ale dostal mě její argument, že když mi vadí starej salám, mám si chodit nakupovat sama a neposílat kluka. To neměla říkat wink tím si to podělala úplně.
Já se s prodavačkama moc nemažu, jak mi hrábne na pečivo holejma rukama, je zle, jakmile mi dá starý nebo tvrdý pečivo,je zle, jakmile hrabe na jídlo a pak soplí do kapesníku, aniž by si umyla ruce, tak se ozvu. Takhle obsluhovala v restauraci jedna číšnice,smrkala co tři minuty, ale ruce si neumyla ani jednou. A to sahala na šálky,na lžičky,na všechno,třeba když chystala kafe. Na tohle jsem silně háklivá.
Možná jsem protivná baba, ale hájím si svoje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí