Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 23. 7. 2013 21:06

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT : Skuhrací chlívek 18

Pošta? To je kapitola sama pro sebe:-) než dcera odjela na delší dobu vyřizovala jsem si přebírání její pošty a jak jsem zjistila tak úplně k ničemu:-) paní mi vydala kartičku a poté mě upozornila, že to není na poštu do vlastních rukou. Na moji odpověď na co ji teda mám mi nedokázala odpovědět. Ani generální plnou moc Pošta neuznává a případnou dceřinu poštu mi nevydá.

Není tady

#102 23. 7. 2013 22:46

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

holcina napsal(a):

Pošta? To je kapitola sama pro sebe:-) než dcera odjela na delší dobu vyřizovala jsem si přebírání její pošty a jak jsem zjistila tak úplně k ničemu:-) paní mi vydala kartičku a poté mě upozornila, že to není na poštu do vlastních rukou. Na moji odpověď na co ji teda mám mi nedokázala odpovědět. Ani generální plnou moc Pošta neuznává a případnou dceřinu poštu mi nevydá.

Je to úřad nejvyššího utajení kapitulation

A nejhorší je,že instituce jaksi dost začínají zbytečně posílat

a) dopisy do vl.rukou - které stačilo poslat max.doporučeně
b) instituce nevěnují dostatečnou pozornost a nerozlišují adresy trvalého pobytuxkoresp.adresy - a konkr.čez to blafuje tzv.špatným vygenerováním lol . Takže kde je to jen trochu možné a nechtějí rovnou předložit OP,tak tam hned uvádíme do trvalého pobytu skutečnou adresu kde poštu přebíráme.Jinak jste v zadeli.

Není tady

#103 23. 7. 2013 22:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Modroočka napsal(a):

dusička napsal(a):

Modroočko - lepšejší než od nás jako třeba z Kauflandu, Tesca apo. Jasně že se nevyrovnaj od malých soukromníků, co prodávaj kvalitní zboží.
Je jogurt a jogurt.

Dobrý jogurty jsou jen ty Jihočeský ve skle, Jsou drahý, ale jsou to fakt jogurty. Jinak ty Flo... a podobný, to nemá s jogurtem nic společnýho.

Ja ešte môžem selský Hollandia a náš Zvolenský tongue ...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#104 23. 7. 2013 22:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Keď som bola v zahraničí, za pár šupov som vybavila, aby mi poštu preberala mama... ale je fakt, že to už je pár rôčkov.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#105 24. 7. 2013 6:18

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Pošta? Bordel na kolečkách, chuděry ty holky na poště, ony si od lidí vyžerou, co ty pomazaný hlavy nahoře vymyslí.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#106 24. 7. 2013 6:28

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Modroočka napsal(a):

dusička napsal(a):

Modroočko - lepšejší než od nás jako třeba z Kauflandu, Tesca apo. Jasně že se nevyrovnaj od malých soukromníků, co prodávaj kvalitní zboží.
Je jogurt a jogurt.

Dobrý jogurty jsou jen ty Jihočeský ve skle, Jsou drahý, ale jsou to fakt jogurty. Jinak ty Flo... a podobný, to nemá s jogurtem nic společnýho.

Jo, na Hollandiu jsem zapomněla, ta je taky dobrá.

Není tady

#107 24. 7. 2013 6:29

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Modroočka napsal(a):

Pošta? Bordel na kolečkách, chuděry ty holky na poště, ony si od lidí vyžerou, co ty pomazaný hlavy nahoře vymyslí.

pošta? klepu na dřevo, nemám problém.

Není tady

#108 24. 7. 2013 6:30

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Modroočka napsal(a):

Selima napsal(a):

Modroočka napsal(a):

miluji skleničkový, ale ta cena  usch

Není tady

#109 24. 7. 2013 6:53

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Selima napsal(a):

miluji skleničkový, ale ta cena  usch

A mé nejoblíbenější jsou jakékoliv jogurty od Müllera, ale nejlepší je velký ve sklenici. Musím ale konstatovat, že když ho koupím v Německu, je lepší než když totéž koupím u Alberta. tillfreds  A nechápu, proč tomu tak je.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#110 24. 7. 2013 7:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

pošta? klepu na dřevo, nemám problém
S naší paní listonoškou taky problém nemám - i se domluvíme.
Problém mám s balíkovou přes léto, páč brigádníci na to píp - a další problém s (některejma) babama za šaltrem, který velmi okatě dávají zákazníkům najevo, jak je obtěžujou. Ale mně taky leccos nebaví...

když ho koupím v Německu, je lepší než když totéž koupím u Alberta. A nechápu, proč tomu tak je.
To máš jednoduchý - použitejma surovinama. A nejen u jogurtů. Dokonce i když se jedná o tentýž výrobek ze stejný fabriky, tak výrobce rozlišuje, na kterej trh je určenej.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#111 24. 7. 2013 7:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Moje dvě kamarádky po X letech na poště odešly, spíš utekly, protože to pro ně nebylo únosný.
S doručovatelkou problém nemám, je to šikovná a ochotná holka.

Není tady

#112 24. 7. 2013 7:09

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Také nemám většinou problém.  Naší paní pošťačku obdivuji. Máme i štěstí, že bydlí ve vedlejším paneláku, takže jsme na ni párkrát zvonili i po pracovní době a neměla s tím problém.  Mně osobně někdy nechá dopo dopis i u sousedů. Jen jednou zasklila balíček pro dceru.. dala do vedlejšího domu lísteček holčině s téměř stejným jménem a ta si ho vyzvedla ...na poště jí ho dali, aniž by opsali občanku. Dcera byla hodně nešťastná - byly to hadříky předem zaplacené. 
Spíš mi šokovala ta holčina, že si to nechala, přitom se známe a muselo jí dojít, že když u této firmy neobjednává, že jí nemůžou něco posílat a do bot č. 35 se snažila narvat s velikostí 40 ..  tillfreds  Ale paní pošťačka tam sama došla po pracovní době a vyřídila. Pak přinesla holce ještě velkou čokoládu.  A příště už si pamatovala, že  od této firmy objednává naše holka.  Normálně si pamatuje, komu nesla za poslední dobu doporučené dopisy a kdo už dlouho poštu nepřebírá..  Nevím, jak velký okruh paneláků a domků má, ale je to obdivuhodné.

Není tady

#113 24. 7. 2013 7:13

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

když ho koupím v Německu, je lepší než když totéž koupím u Alberta. A nechápu, proč tomu tak je.
To máš jednoduchý - použitejma surovinama. A nejen u jogurtů. Dokonce i když se jedná o tentýž výrobek ze stejný fabriky, tak výrobce rozlišuje, na kterej trh je určenej.

Heleno a to je to, co nechápu. Mělo by to být stejné. Nedivím se lidem u hranic, že jezdí nakupovat za ně.
Teď jsem po dlouhé době udělala pokus se sýrem. Holce chutnal, když jsme ho koupily v Německu, tak jsem ho vzala u nás.

Není tady

#114 24. 7. 2013 7:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

to je to, co nechápu
Zato výrobci to chápou perfektně... zvýšení zisku je ta kouzelná formulka. Tak to zkoušejí tam, kde jim to nejspíš projde... nebo tam, kde si to nechají líbit.

Není tady

#115 24. 7. 2013 16:39

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Keď som bola v zahraničí, za pár šupov som vybavila, aby mi poštu preberala mama... ale je fakt, že to už je pár rôčkov.

O to jsem se právě snažila:-) mám sie martičku zmocněnce, ale je mi to k h...., protože dceřinu doporučenou poštu dá pošťák klidně k sousedům, ale poštu do vlastních rukou mi nedají ani s tou kartou zmocněnce. Na můj dotaz zda tedy budou dceři přeposílat poštu do zahraničí se paní jen zasmála, že to nemyslím vážně. Tak budu doufat, že žádná taková pošta jí nepřijde

Není tady

#116 24. 7. 2013 16:44

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

holcina napsal(a):

.. mám sie martičku zmocněnce...

roztomilý překlep  smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#117 24. 7. 2013 16:45

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

holcina napsal(a):

.. mám sie martičku zmocněnce...

roztomilý překlep  smile

lol ani martička mi nepomohla

Není tady

#118 24. 7. 2013 18:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Selima napsal(a):

O to jsem se právě snažila:-) mám sie martičku zmocněnce, ale je mi to k h...., protože dceřinu doporučenou poštu dá pošťák klidně k sousedům, ale poštu do vlastních rukou mi nedají ani s tou kartou zmocněnce. Na můj dotaz zda tedy budou dceři přeposílat poštu do zahraničí se paní jen zasmála, že to nemyslím vážně. Tak budu doufat, že žádná taková pošta jí nepřijde

U nás to nejako šlo... ale mama zažila práve aj nejaký problém u známej s podobnou situáciou, tak neviem.

Brita

Není tady

#119 24. 7. 2013 21:40

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Selima napsal(a):

dožadovala bych se dosílky.. naposledy stálo 100 Kč na měsíc a  šlo to na půl roku.. vissla

Není tady

#120 25. 7. 2013 6:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

dožadovala bych se dosílky
Dožadovala by ses zřejmě marně... poštu do zahraničí ČP nedosílá (a nedosílala snad nikdy).

Není tady

#121 25. 7. 2013 16:27

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Dneska jsem totálně KO. Napřed jsem dala 3x trasu stará kancelář nová kancelář a odtahala věci, pak jsem hodinu hledala klíče od auta, od syna jsem si vyslechla, že už jsem na zabití, protože furt něco hledám a že klíče jsem nemohla ztratit, jen jsem je někam flákla. Vysypal mi úplně celou kabelku (asi se divil, co tam všechno nosím).  Když už jsem propadala histerii,  tak přišla vysmátá sousedka s klíči a jestli to není náhodou moje.  Budu jí muset koupit flašku. Sice mám rezervní, ale schované u holčičky a ta neví, kam je dala.  Pak jsem  jela nakoupit. A nejdůležitější věc jsem zapomněla koupit.

Není tady

#122 25. 7. 2013 16:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Koukám, Frigo - den jako korálek... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Někdy se holt daří...

Není tady

#123 25. 7. 2013 16:51

holcina
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

dožadovala bych se dosílky
Dožadovala by ses zřejmě marně... poštu do zahraničí ČP nedosílá (a nedosílala snad nikdy).

Ano, zcela marně. Všude stačí plná moc, na Poště i to je málo lol tak budu doufat, že nikdo nebude dcerunku nahánět s ničím důležitým

Není tady

#124 25. 7. 2013 16:52

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Frigo, že by přicházel Alzheimer? :-)

Není tady

#125 25. 7. 2013 19:45

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Frigo, že by přicházel Alzheimer? :-)

tak nějak, akorát v tomto případě fakt den jak vymalovanej, jak psala Helena. Možná však začnu věřit.. že se mi dnes ten ze shora  pomstil, protože jsem dávala k lepšímu, jak došlo na toho pána, co jsem pro něj dekádu dělala. Když jsem ho upozorňovala, že by měl radši zaplatit dodavatelům a ne si kupovat trpajzlíky, tak nad tím mával rukou. Asi jsem si měla ten průser nechat pro sebe, i když se v tom povezu také.. asi mi už nikdy ty 2 měsíce nezaplatí. tillfreds A ještě ze mně bude dělat před dodavateli toho, kdo za všechno může.

Upravil(a) Frigo (25. 7. 2013 19:47)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí