Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 22. 7. 2013 17:19

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT : Skuhrací chlívek 18

Míša Kulička napsal(a):

helena napsal(a):

vyzera to ako vrazda v priamom prenose
Spíš asistovaná sebevražda... s tím, že oba "asistenti" si to náležitě užívají.

Šéf bulváru: Áno, Bartošovú naozaj zabijeme

Český bulvár roky žije z Ivety Bartošovej. Nezdá sa vám, že už je to v polohe, že tú ženu jednoducho zabijete?
Samozrejme, my ju naozaj zabijeme. Ona sa však zabíja aj sama, ale o tom sa nebavme. Faktom je, že na nej dlhé roky parazitujeme, a žudsky ju už aj žutujem. Uvedomujem si, že keď ju odfotia pomočenú, je to nedôstojné, a že naozaj prispievame k jej blížiacemu sa koncu.
Na druhej strane ona nám svojím spôsobom života neuveritežné nahráva. Každá krajina má svoju Bartošovú, ale takýto rozmer to asi nemá nikde. Uznávam, že posledné dva roky už ani sama nevie, čo sa okolo nej deje, a to je na tom najsmutnejšie. Keď s ňou žil Jiří Pomeje, ten aspoň kapitalizoval všetko, čo Ivete robil bulvár. Teraz z toho nič nemá.

Ona je objektívne psychicky chorá a závislá od alkoholu. Nemala by by psychická choroba hranicou, za ktorú už nepôjdete? Predsa je rozdiel prenasledova zdravého, príčetného človeka a kopa do trosky.
Máte pravdu, tá hranica by tam mala by. Problém je, že informácie o Bartošovej sú tak vežmi žiadané, že to inak nejde. Dopyt po nej je neskutočný, články o nej si otvárajú aj žudia, ktorí bulvár nečítajú. Vtedy idú hranice nabok a budeme na nej parazitova až do konca a ešte pol roka po ňom....

uschuschusch

to už není ani hyenismus, ani zvěrstvo, to je něco, co se ani nedá pojmenovat, lidská zrůdnost, jo, tohohle jsou fakt schopni jen někteří lidští jedinci, mně se z toho pána chce zvracet, to je vyvrhelismus nejvyššího kalibru

Upravil(a) Modroočka (22. 7. 2013 17:19)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#52 22. 7. 2013 17:31

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A jak on hezky alibisticky píše "Dopyt po nej je neskutočný, články o nej si otvárajú aj žudia, ktorí bulvár nečítajú"... ani slovíčko o tom, že o jeho prachy jde až v první řadě - spíš je to neskutečnej hnůj, ten pán...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#53 22. 7. 2013 18:36

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes jsme se poprve byli podivat v Nemecku na nakupech.Nechapu co tam ty lide nakupuji,kdyz je tam tak draho.Nekoupili jsme skoro nic.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#54 22. 7. 2013 18:40

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nechapu co tam ty lide nakupuji,kdyz je tam tak draho.
http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
13. dubna 2013
Lidé stále častěji nakupují za hranicemi. Třeba v Německu mohou za velký nákup ušetřit stokoruny až tisíce. Rozdíly v cenách se však snižují. Zatímco loni byl testovací nákup potravin a drogerie v Německu o pětinu levnější, letos identický nákupní koš vyšel za hranicemi už jen o třináct procent levněji.

Není tady

#55 22. 7. 2013 19:52

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

No treba olej vyjde pres 40 kc,dlouha bageta co u nas stoji 10 kc tam vyjde na 35 kc,krabicka syru na 45 kc.Opravdu jsme nevedeli co koupit.Koupili jsme avivaz a sampony  a konzervy pro psa.Jeli jsme teda nakoupit do Cech.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#56 22. 7. 2013 19:55

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Pečivo je všeobecně všude dražší, vždycky bylo. Jinak nevím, neporovnávala jsem ceny.

Není tady

#57 22. 7. 2013 19:59

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

A jak on hezky alibisticky píše "Dopyt po nej je neskutočný, články o nej si otvárajú aj žudia, ktorí bulvár nečítajú"... ani slovíčko o tom, že o jeho prachy jde až v první řadě - spíš je to neskutečnej hnůj, ten pán...

To je opravdu hnůj společnosti. Jasně, pro prachy cokoliv, že, pane šéfredaktore? Bartošová je troska, ale pan šéfredaktor, to je číman, vydělávat na cizím neštěstí, na to je třeba mít hodně silnej žaludek. No a to evidentně pan Novotný a jemu podobní mají. Jenže ne nadarmo se říká - kdo s čím zachází........

Není tady

#58 22. 7. 2013 20:05

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

eremuruss napsal(a):

No treba olej vyjde pres 40 kc,dlouha bageta co u nas stoji 10 kc tam vyjde na 35 kc,krabicka syru na 45 kc.Opravdu jsme nevedeli co koupit.Koupili jsme avivaz a sampony  a konzervy pro psa.Jeli jsme teda nakoupit do Cech.

Mno, nevím na jaký olej jste koukali, ale manžel mi vozí olej ten slunečnicový co je u nás za 37 a v SRN je za euro.
Takový plátkový sýry extra zabalený zvlášt jsou tam levnější a moc dobrý, čokoláda je laciná, kinder mléčný řez laciný skoro o půlku než u nás na krabici.
Avivហtaktéž, fáčko sprcháč za necelé euro, u prášku se musí hlídat akce jako u nás, ale 9kg prášek vyjde na 350Kč. (když je akce)
Zmražené nanuky.
Maj tam drahou zeleninu, maso.
Nejdražší na potraviny je real (ale když je akce tak ne).
Erem - v kterým jste byli?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#59 22. 7. 2013 20:06

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Pečivo je všeobecně všude dražší, vždycky bylo. Jinak nevím, neporovnávala jsem ceny.

A hlavně v Německu není dobrý pečivo. mad

Není tady

#60 22. 7. 2013 20:09

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Dnes jsme se poprve byli podivat v Nemecku na nakupech.Nechapu co tam ty lide nakupuji,kdyz je tam tak draho.Nekoupili jsme skoro nic.

Erem a kde jste byli? Jsi první, od koho slyším, že nepořídil a že mu to přišlo drahé va

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#61 22. 7. 2013 20:10

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Jé tchyně vozí takové houstičky a můžeme se po nich umlátit, jíme je jen tak, abysme tu chu nekazili něčím jiným big_smile

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#62 22. 7. 2013 20:13

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

LENNNA napsal(a):

Horka a mě bolí v krku šíleně sad. Nejsem na to zvyklá, protože nemarodím nikdy, nebývám vlastně ani nastydlá vůbec. A teď najednou uprostřed léta mě chytí krk! Možná to mám z klimatizace sad

ty sis to svoje "já nikdy nemarodím" zakřikla smile
ale lituju tě, v těch vedrech to musí být otravný dvojnásobně.

Pavlo, fakt že jo! Nedávno jsme se tu o tom bavily a já si to asi hezky přivolala! dumbom

- Gary Smith

Není tady

#63 22. 7. 2013 20:20

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

dusička napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Jé tchyně vozí takové houstičky a můžeme se po nich umlátit, jíme je jen tak, abysme tu chu nekazili něčím jiným big_smile

Aha je to možný, my raději chleba.  A ten nemaj dobrej.

Není tady

#64 22. 7. 2013 20:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

olej vyjde pres 40 kc,dlouha bageta co u nas stoji 10 kc tam vyjde na 35 kc,krabicka syru na 45 kc
Já teda nevím, erem, protože si nechávám vozit už jen konkrétní výrobky, který tu nedostanu nebo dost těžko - ale mladý tam nakupujou často a říkají, že je to hlavně jiná kvalita... a i bych jim věřila, protože to zboží taky znám.

Není tady

#65 22. 7. 2013 20:52

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Zwisel nebo jak se to pise.

Upravil(a) eremuruss (22. 7. 2013 20:54)

Není tady

#66 22. 7. 2013 20:56

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Erem a kde jste byli? Jsi první, od koho slyším, že nepořídil a že mu to přišlo drahé va

No ja se tomu take divim,protoze od kazdeho jsme slyseli jen chvalu a nas to zklamalo.Byli jsme v Alde ta me prisla poloprazdna maly vyber.Chtela jsem prasek na prani,ale bylo to strasne drahe.V Rewe,Realu a v Lidlu jsme byli take.

Upravil(a) eremuruss (22. 7. 2013 20:58)

Není tady

#67 22. 7. 2013 21:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Na ten prášek to chce akce. Vyjde laciněji než když maj u nás akce. Mně 9kg prášek vydrží cca 3 měsíce, a před vánocema mi manžel kupoval velkej plus zadarmo byl tekutý gel Ariel 6litrů, zdarma tomu byla krabička s kapsličkama.
Ted psal, že mi koupil jenom gel, protože krásně voní a já už jiný nechci. Ty jo, já nevím už kolik mi psal, ale přepočítávala jsem to,když jsem byla ve městě a bylo to lacinější. Akce maj v Realu.

Není tady

#68 22. 7. 2013 21:30

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

Skuhrám.. je zataženo a já měla dnes v plánu celý den ležet a grilovat se, číst si knížku a odpoledne ugrilovat něco dobrého k snědku.  A ukecat berušku, že zůstaneme na chatě až do zítra. grater grater

Jéje,to já bych měla radost,že je od oskara chvíli klid a ležet se dá i tak - alespon sis odsunula o trochu víc raka kůže,ne? reta

Není tady

#69 22. 7. 2013 21:37

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Mno, nevím na jaký olej jste koukali, ale manžel mi vozí olej ten slunečnicový co je u nás za 37 a v SRN je za euro.
Takový plátkový sýry extra zabalený zvlášt jsou tam levnější a moc dobrý, čokoláda je laciná, kinder mléčný řez laciný skoro o půlku než u nás na krabici.
Avivហtaktéž, fáčko sprcháč za necelé euro, u prášku se musí hlídat akce jako u nás, ale 9kg prášek vyjde na 350Kč. (když je akce)
Zmražené nanuky.
Maj tam drahou zeleninu, maso.
Nejdražší na potraviny je real (ale když je akce tak ne).
Erem - v kterým jste byli?

Tak k tomu mi nedá něco napsat taky: skun.olej byl dlouho dost drahý,nyní už je cena zaxe pod 30,-Kč.Kupovala jsem ho dlouho,jenom ten,na smažení,až jsem si přečetla,že na smažení je tedy vhodnější řepkový,takže slun.mě přestal celkem zajímat,pže do salátů a tak dávám extra pan.oliv.

Avivហ- je to hnusná chemie a jen zalepuje vlákna u froté ručníků,takže tu už dlouho nepoužívám,jen trochu octa do posl.máchání,který oživí barvy a navíc zamezí nebo odstraní kolikrát takové ty bílé šmouhy na prádle po praní.

Na co fáčko?To jako mýdlo?

no a tak mě tam jedině vyjde ta čokina,na té tedy taky ujíždíme-víc my než kluci,bohužel a to si zas nenecháme ujít,když jedem do rakouska.

Pracího prášku nedávám moc,jen dle jejich pokynů a tak i těch 6 kg mě vydrží víc jak rok určitě.Používám jen na bílé prádlo,na barvu tekutý ariel.

Není tady

#70 22. 7. 2013 22:20

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Er, platíš kvalitnější zboží, to nelze srovnávat. Kup stejný výrobek u nás a tam a pochopíš. Už jen blbý prášek na praní. Neřeším cenu, ale pere rozhodně  lépe, než u nás persil.  Jogurty, sýry.. to prostě nemůžeš přepočítávat.
Nicméně si myslím, že jsi vlezla asi do špatného města a špatného obchodu.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#71 22. 7. 2013 22:24

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

možná dražší, ale lepší.. Tedy nám vozí táta koblihy a dorty ze sídelního města Karla IV. a ty nemají chybu a hlavně.. jsou poživatelné a nezcvrklé i za 2 dny, což se s našimi nedá srovnat.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#72 22. 7. 2013 22:43

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku - ten olej byl příklad. Samo, že si každý vybere podle svého. Já používám i sádlo.
Olivovému oleji jsem třeba nepřišla na chut.
Sprcháč - myslím tím sprchový gel. Mám ho ráda, jednou jsem koupila jinou značku a svědila mě pokožka.
A prášek na praní - právě že jsem přesedlala z barevného arielu (persilu) na tekutý. Bílé nevyvářím a peru normálně v coloritu. A můžu potvrdit - je to sakra jiná kvalita než u nás. vissla
Jo jogurty jsem zapomněla.
Když jsem tam byla na těch 10 dnů, drahá zelenina ovoce, kafe, maso.
Ale třeba jídlo je levnější v Nettu
Ale je to jak u nás

Upravil(a) dusička (22. 7. 2013 22:47)

Není tady

#73 22. 7. 2013 22:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Není tady

#74 22. 7. 2013 22:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, a ted jsem si udělala chutě a honí mě mlsná. Jdu si dělat krupicovou kaši. dumbom skuhrám

Není tady

#75 22. 7. 2013 23:06

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Hm, a ted jsem si udělala chutě a honí mě mlsná. Jdu si dělat krupicovou kaši. dumbom skuhrám

Nedávno jsem si jí taky koupila - dělám teda instantní - je to hned,pak dám hodně kakaa,džem a skořici-mňam!!!

extra pan.Olivový olej mě taky nijak nechutná,nicméně je hodně zdravý,tak proto ho přidávám.

Máte výhodu,když máte kvalitní potraviny takhle blízko.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí