6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mía Kulička napsal(a):
helena napsal(a):
vyzera to ako vrazda v priamom prenose
Spí asistovaná sebevrada... s tím, e oba "asistenti" si to náleitě uívají.éf bulváru: Áno, Bartoovú naozaj zabijeme
Český bulvár roky ije z Ivety Bartoovej. Nezdá sa vám, e u je to v polohe, e tú enu jednoducho zabijete?
Samozrejme, my ju naozaj zabijeme. Ona sa vak zabíja aj sama, ale o tom sa nebavme. Faktom je, e na nej dlhé roky parazitujeme, a žudsky ju u aj žutujem. Uvedomujem si, e keď ju odfotia pomočenú, je to nedôstojné, a e naozaj prispievame k jej blíiacemu sa koncu.
Na druhej strane ona nám svojím spôsobom ivota neuveritežné nahráva. Kadá krajina má svoju Bartoovú, ale takýto rozmer to asi nemá nikde. Uznávam, e posledné dva roky u ani sama nevie, čo sa okolo nej deje, a to je na tom najsmutnejie. Keď s ňou il Jiří Pomeje, ten aspoň kapitalizoval vetko, čo Ivete robil bulvár. Teraz z toho nič nemá.
Ona je objektívne psychicky chorá a závislá od alkoholu. Nemala by by psychická choroba hranicou, za ktorú u nepôjdete? Predsa je rozdiel prenasledova zdravého, príčetného človeka a kopa do trosky.
Máte pravdu, tá hranica by tam mala by. Problém je, e informácie o Bartoovej sú tak vežmi iadané, e to inak nejde. Dopyt po nej je neskutočný, články o nej si otvárajú aj žudia, ktorí bulvár nečítajú. Vtedy idú hranice nabok a budeme na nej parazitova a do konca a ete pol roka po ňom....
to u není ani hyenismus, ani zvěrstvo, to je něco, co se ani nedá pojmenovat, lidská zrůdnost, jo, tohohle jsou fakt schopni jen někteří lidtí jedinci, mně se z toho pána chce zvracet, to je vyvrhelismus nejvyího kalibru
Upravil(a) Modroočka (22. 7. 2013 17:19)
Není tady
A jak on hezky alibisticky píe "Dopyt po nej je neskutočný, články o nej si otvárajú aj žudia, ktorí bulvár nečítajú"... ani slovíčko o tom, e o jeho prachy jde a v první řadě - spí je to neskutečnej hnůj, ten pán...
Není tady
Dnes jsme se poprve byli podivat v Nemecku na nakupech.Nechapu co tam ty lide nakupuji,kdyz je tam tak draho.Nekoupili jsme skoro nic.
Není tady
Nechapu co tam ty lide nakupuji,kdyz je tam tak draho.
13. dubna 2013
Lidé stále častěji nakupují za hranicemi. Třeba v Německu mohou za velký nákup uetřit stokoruny a tisíce. Rozdíly v cenách se vak sniují. Zatímco loni byl testovací nákup potravin a drogerie v Německu o pětinu levnějí, letos identický nákupní ko vyel za hranicemi u jen o třináct procent levněji.
Není tady
No treba olej vyjde pres 40 kc,dlouha bageta co u nas stoji 10 kc tam vyjde na 35 kc,krabicka syru na 45 kc.Opravdu jsme nevedeli co koupit.Koupili jsme avivaz a sampony a konzervy pro psa.Jeli jsme teda nakoupit do Cech.
Není tady
Pečivo je veobecně vude draí, vdycky bylo. Jinak nevím, neporovnávala jsem ceny.
Není tady
helena napsal(a):
A jak on hezky alibisticky píe "Dopyt po nej je neskutočný, články o nej si otvárajú aj žudia, ktorí bulvár nečítajú"... ani slovíčko o tom, e o jeho prachy jde a v první řadě - spí je to neskutečnej hnůj, ten pán...
To je opravdu hnůj společnosti. Jasně, pro prachy cokoliv, e, pane éfredaktore? Bartoová je troska, ale pan éfredaktor, to je číman, vydělávat na cizím netěstí, na to je třeba mít hodně silnej aludek. No a to evidentně pan Novotný a jemu podobní mají. Jene ne nadarmo se říká - kdo s čím zachází........
Není tady
eremuruss napsal(a):
No treba olej vyjde pres 40 kc,dlouha bageta co u nas stoji 10 kc tam vyjde na 35 kc,krabicka syru na 45 kc.Opravdu jsme nevedeli co koupit.Koupili jsme avivaz a sampony a konzervy pro psa.Jeli jsme teda nakoupit do Cech.
Mno, nevím na jaký olej jste koukali, ale manel mi vozí olej ten slunečnicový co je u nás za 37 a v SRN je za euro.
Takový plátkový sýry extra zabalený zvlát jsou tam levnějí a moc dobrý, čokoláda je laciná, kinder mléčný řez laciný skoro o půlku ne u nás na krabici.
Avivá takté, fáčko sprcháč za necelé euro, u práku se musí hlídat akce jako u nás, ale 9kg práek vyjde na 350Kč. (kdy je akce)
Zmraené nanuky.
Maj tam drahou zeleninu, maso.
Nejdraí na potraviny je real (ale kdy je akce tak ne).
Erem - v kterým jste byli?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Pečivo je veobecně vude draí, vdycky bylo. Jinak nevím, neporovnávala jsem ceny.
A hlavně v Německu není dobrý pečivo.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Dnes jsme se poprve byli podivat v Nemecku na nakupech.Nechapu co tam ty lide nakupuji,kdyz je tam tak draho.Nekoupili jsme skoro nic.
Erem a kde jste byli? Jsi první, od koho slyím, e nepořídil a e mu to přilo drahé
Není tady
dusička napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Jé tchyně vozí takové houstičky a můeme se po nich umlátit, jíme je jen tak, abysme tu chu nekazili něčím jiným
Není tady
PPavlaa napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Horka a mě bolí v krku íleně . Nejsem na to zvyklá, protoe nemarodím nikdy, nebývám vlastně ani nastydlá vůbec. A teď najednou uprostřed léta mě chytí krk! Moná to mám z klimatizace
ty sis to svoje "já nikdy nemarodím" zakřikla
ale lituju tě, v těch vedrech to musí být otravný dvojnásobně.
Pavlo, fakt e jo! Nedávno jsme se tu o tom bavily a já si to asi hezky přivolala!
Není tady
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Jé tchyně vozí takové houstičky a můeme se po nich umlátit, jíme je jen tak, abysme tu chu nekazili něčím jiným
Aha je to moný, my raději chleba. A ten nemaj dobrej.
Není tady
olej vyjde pres 40 kc,dlouha bageta co u nas stoji 10 kc tam vyjde na 35 kc,krabicka syru na 45 kc
Já teda nevím, erem, protoe si nechávám vozit u jen konkrétní výrobky, který tu nedostanu nebo dost těko - ale mladý tam nakupujou často a říkají, e je to hlavně jiná kvalita... a i bych jim věřila, protoe to zboí taky znám.
Není tady
Zwisel nebo jak se to pise.
Upravil(a) eremuruss (22. 7. 2013 20:54)
Není tady
LENNNA napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Erem a kde jste byli? Jsi první, od koho slyím, e nepořídil a e mu to přilo drahé
No ja se tomu take divim,protoze od kazdeho jsme slyseli jen chvalu a nas to zklamalo.Byli jsme v Alde ta me prisla poloprazdna maly vyber.Chtela jsem prasek na prani,ale bylo to strasne drahe.V Rewe,Realu a v Lidlu jsme byli take.
Upravil(a) eremuruss (22. 7. 2013 20:58)
Není tady
Na ten práek to chce akce. Vyjde laciněji ne kdy maj u nás akce. Mně 9kg práek vydrí cca 3 měsíce, a před vánocema mi manel kupoval velkej plus zadarmo byl tekutý gel Ariel 6litrů, zdarma tomu byla krabička s kapsličkama.
Ted psal, e mi koupil jenom gel, protoe krásně voní a já u jiný nechci. Ty jo, já nevím u kolik mi psal, ale přepočítávala jsem to,kdy jsem byla ve městě a bylo to lacinějí. Akce maj v Realu.
Není tady
Frigo napsal(a):
Skuhrám.. je zataeno a já měla dnes v plánu celý den leet a grilovat se, číst si kníku a odpoledne ugrilovat něco dobrého k snědku. A ukecat beruku, e zůstaneme na chatě a do zítra.
Jéje,to já bych měla radost,e je od oskara chvíli klid a leet se dá i tak - alespon sis odsunula o trochu víc raka kůe,ne?
Není tady
dusička napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Mno, nevím na jaký olej jste koukali, ale manel mi vozí olej ten slunečnicový co je u nás za 37 a v SRN je za euro.
Takový plátkový sýry extra zabalený zvlát jsou tam levnějí a moc dobrý, čokoláda je laciná, kinder mléčný řez laciný skoro o půlku ne u nás na krabici.
Avivá takté, fáčko sprcháč za necelé euro, u práku se musí hlídat akce jako u nás, ale 9kg práek vyjde na 350Kč. (kdy je akce)
Zmraené nanuky.
Maj tam drahou zeleninu, maso.
Nejdraí na potraviny je real (ale kdy je akce tak ne).
Erem - v kterým jste byli?
Tak k tomu mi nedá něco napsat taky: skun.olej byl dlouho dost drahý,nyní u je cena zaxe pod 30,-Kč.Kupovala jsem ho dlouho,jenom ten,na smaení,a jsem si přečetla,e na smaení je tedy vhodnějí řepkový,take slun.mě přestal celkem zajímat,pe do salátů a tak dávám extra pan.oliv.
Avivá - je to hnusná chemie a jen zalepuje vlákna u froté ručníků,take tu u dlouho nepouívám,jen trochu octa do posl.máchání,který oiví barvy a navíc zamezí nebo odstraní kolikrát takové ty bílé mouhy na prádle po praní.
Na co fáčko?To jako mýdlo?
no a tak mě tam jedině vyjde ta čokina,na té tedy taky ujídíme-víc my ne kluci,bohuel a to si zas nenecháme ujít,kdy jedem do rakouska.
Pracího práku nedávám moc,jen dle jejich pokynů a tak i těch 6 kg mě vydrí víc jak rok určitě.Pouívám jen na bílé prádlo,na barvu tekutý ariel.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Er, platí kvalitnějí zboí, to nelze srovnávat. Kup stejný výrobek u nás a tam a pochopí. U jen blbý práek na praní. Neřeím cenu, ale pere rozhodně lépe, ne u nás persil. Jogurty, sýry.. to prostě nemůe přepočítávat.
Nicméně si myslím, e jsi vlezla asi do patného města a patného obchodu.
Není tady
Modroočka napsal(a):
moná draí, ale lepí.. Tedy nám vozí táta koblihy a dorty ze sídelního města Karla IV. a ty nemají chybu a hlavně.. jsou poivatelné a nezcvrklé i za 2 dny, co se s naimi nedá srovnat.
Není tady
Jaku - ten olej byl příklad. Samo, e si kadý vybere podle svého. Já pouívám i sádlo.
Olivovému oleji jsem třeba nepřila na chut.
Sprcháč - myslím tím sprchový gel. Mám ho ráda, jednou jsem koupila jinou značku a svědila mě pokoka.
A práek na praní - právě e jsem přesedlala z barevného arielu (persilu) na tekutý. Bílé nevyvářím a peru normálně v coloritu. A můu potvrdit - je to sakra jiná kvalita ne u nás.
Jo jogurty jsem zapomněla.
Kdy jsem tam byla na těch 10 dnů, drahá zelenina ovoce, kafe, maso.
Ale třeba jídlo je levnějí v Nettu
Ale je to jak u nás
Upravil(a) dusička (22. 7. 2013 22:47)
Není tady
Hm, a ted jsem si udělala chutě a honí mě mlsná. Jdu si dělat krupicovou kai. skuhrám
Není tady
dusička napsal(a):
Hm, a ted jsem si udělala chutě a honí mě mlsná. Jdu si dělat krupicovou kai. skuhrám
Nedávno jsem si jí taky koupila - dělám teda instantní - je to hned,pak dám hodně kakaa,dem a skořici-mňam!!!
extra pan.Olivový olej mě taky nijak nechutná,nicméně je hodně zdravý,tak proto ho přidávám.
Máte výhodu,kdy máte kvalitní potraviny takhle blízko.
Není tady