Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 21. 7. 2013 9:46

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT : Skuhrací chlívek 18

vyzera to ako vrazda v priamom prenose
Spíš asistovaná sebevražda... s tím, že oba "asistenti" si to náležitě užívají.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#27 21. 7. 2013 10:24

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

prachy nesmrdí

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#28 21. 7. 2013 10:27

helena
♥♥♥♥♥♥♥

prachy nesmrdí
A "sláva", byť sebepochybnější, tuplem ne... kdopak by jinak znal dva divný týpky odkudsi ze středočeskejch vesnic?

Není tady

#29 21. 7. 2013 12:29

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak celej týden tady prý nespadla ani kapka vody a minimálně do středy ještě nespaden. Zahrádka je suchá jako troud sad a za ten týden mi trochu přerostla brokolice

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#30 21. 7. 2013 12:35

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Tak celej týden tady prý nespadla ani kapka vody a minimálně do středy ještě nespaden. Zahrádka je suchá jako troud sad a za ten týden mi trochu přerostla brokolice

Asi je to všude stejné. Máme na zahradě snad dvoucentimetrové pukliny v půdě, tráva schne nastojato.
Vysychají studny.
Povodně byly hrozné, ale sucho je daleko horší. Před tím neutečeme. sad

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#31 21. 7. 2013 16:05

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Prý je největší sucho za posledních 60 let.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#32 21. 7. 2013 16:06

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Horka a mě bolí v krku šíleně sad. Nejsem na to zvyklá, protože nemarodím nikdy, nebývám vlastně ani nastydlá vůbec. A teď najednou uprostřed léta mě chytí krk! Možná to mám z klimatizace sad

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#33 21. 7. 2013 16:29

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Lenno, také mi už druhý den škrábe v krku, postěžovala jsem si dceři a ta to zhodnotila - chceš někomu něco říct, ale nemáš odvahu, proto tě to v krku škrábe lol

Není tady

#34 21. 7. 2013 16:31

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Prý je největší sucho za posledních 60 let.

já četla, že jen tento týden bylo největší sucho.. 
Holt se musí zahrádky zalévat. Lepší, než hrabat bahno.

Není tady

#35 21. 7. 2013 16:48

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

Holt se musí zahrádky zalévat. Lepší, než hrabat bahno.

Pokud je čím zalévat, tak asi jo. Ale leckde už bohužel není. hmm

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#36 21. 7. 2013 18:55

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

Lenno, také mi už druhý den škrábe v krku, postěžovala jsem si dceři a ta to zhodnotila - chceš někomu něco říct, ale nemáš odvahu, proto tě to v krku škrábe lol

A hned víme, čím to je smile 
Ale je to nepříjemné, bolí mě fakt dost a v pátek jedu do Německa na svatbu, tak snad se to nerozjede v něco víc. Venku tropy, v autě klimatizace a zima, asi to člověku neprospěje. Ale bez té klimošky by se to nedalo vydržet. No, snad to bude dobré.

- Gary Smith

Není tady

#37 21. 7. 2013 19:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Na tyhle nespecifický bolesti v krku a puse používám cucací Hexoral - ideálně cestou do práce a z práce, protože by se hodinu po užití nemělo jíst a pít.

Není tady

#38 21. 7. 2013 20:30

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

Frigo napsal(a):

A hned víme, čím to je smile 
Ale je to nepříjemné, bolí mě fakt dost a v pátek jedu do Německa na svatbu, tak snad se to nerozjede v něco víc. Venku tropy, v autě klimatizace a zima, asi to člověku neprospěje. Ale bez té klimošky by se to nedalo vydržet. No, snad to bude dobré.

Já to mám nejspíš z klimošky v práci. Když jsem tam sama, tak nepouštím, ale ve středu a ve čtvrtek to běželo na plné pecky a k tomu větrák.. připadala jsem si jak na motorce. hmm   Vydržet se to dá i v autě. Pro tělo to je pak šok, když lítá z vedra do zimy. Jsme moc rozmazlení. Dřív klimatizace nebyly a lidi to vydrželi. Stačí ochlazovat ... ruce po lokty ve studené vodě.

Není tady

#39 21. 7. 2013 20:32

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Na tyhle nespecifický bolesti v krku a puse používám cucací Hexoral - ideálně cestou do práce a z práce, protože by se hodinu po užití nemělo jíst a pít.

já zas vychlazenou colu s rumem..  vissla  akorát cestou do práce to nejde. tillfreds

Není tady

#40 21. 7. 2013 20:49

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Spadla mi na zem ze sedla motorky přilba, praskl mi čep výklopné čelisti. Sice to po zapnutí drží, ale nemůžu si tu čelist vyklopit nahoru. Přilba stála přes deset tisíc, tak sháním, kde mi to opraví. Novou kupovat nechci, je to dost peněz.

Není tady

#41 22. 7. 2013 6:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nechala jsem si balíček s jídlem v kuchyni na lince... tak snídám čínskou polívku a slaný tyčinky http://fora.babinet.cz/img/smilies/grater.gif

Není tady

#42 22. 7. 2013 6:23

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

helena napsal(a):

Nechala jsem si balíček s jídlem v kuchyni na lince... tak snídám čínskou polívku a slaný tyčinky http://fora.babinet.cz/img/smilies/grater.gif

to je nepříjemné

Není tady

#43 22. 7. 2013 7:10

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Má být vedro napadnutí až do neděle, o víkendu 35°, no to potěš. Teplíčko jo, ale ne tyhle pařáky

Není tady

#44 22. 7. 2013 7:33

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

dobrá snídaně smile

Není tady

#45 22. 7. 2013 8:05

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Má být vedro napadnutí až do neděle
Jsem celá vodvázaná... a to mám v tejdnu jak napotvoru nějaký neodložitelný vyřizování po městě. Fuj http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif

dobrá snídaně
Skvělá, fakt... teď už jen čekám, až otevřou, abych si došla pro čerstvý chlebíčky http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Není tady

#46 22. 7. 2013 9:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

Horka a mě bolí v krku šíleně sad. Nejsem na to zvyklá, protože nemarodím nikdy, nebývám vlastně ani nastydlá vůbec. A teď najednou uprostřed léta mě chytí krk! Možná to mám z klimatizace sad

ty sis to svoje "já nikdy nemarodím" zakřikla smile
ale lituju tě, v těch vedrech to musí být otravný dvojnásobně.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#47 22. 7. 2013 12:29

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak mi tu helmu opraví, tam, co jsme ji koupili, jenže nemají ten náhradní "dílek" a protože to je z Německa a tam mají dovolený, bude to až koncem srpna. Jezdit se s tím dá,ale stejně je to na houbeles.

Není tady

#48 22. 7. 2013 15:03

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

vyzera to ako vrazda v priamom prenose
Spíš asistovaná sebevražda... s tím, že oba "asistenti" si to náležitě užívají.

Šéf bulváru: Áno, Bartošovú naozaj zabijeme

Český bulvár roky žije z Ivety Bartošovej. Nezdá sa vám, že už je to v polohe, že tú ženu jednoducho zabijete?
Samozrejme, my ju naozaj zabijeme. Ona sa však zabíja aj sama, ale o tom sa nebavme. Faktom je, že na nej dlhé roky parazitujeme, a ľudsky ju už aj ľutujem. Uvedomujem si, že keď ju odfotia pomočenú, je to nedôstojné, a že naozaj prispievame k jej blížiacemu sa koncu.
Na druhej strane ona nám svojím spôsobom života neuveriteľné nahráva. Každá krajina má svoju Bartošovú, ale takýto rozmer to asi nemá nikde. Uznávam, že posledné dva roky už ani sama nevie, čo sa okolo nej deje, a to je na tom najsmutnejšie. Keď s ňou žil Jiří Pomeje, ten aspoň kapitalizoval všetko, čo Ivete robil bulvár. Teraz z toho nič nemá.

Ona je objektívne psychicky chorá a závislá od alkoholu. Nemala by byť psychická choroba hranicou, za ktorú už nepôjdete? Predsa je rozdiel prenasledovať zdravého, príčetného človeka a kopať do trosky.
Máte pravdu, tá hranica by tam mala byť. Problém je, že informácie o Bartošovej sú tak veľmi žiadané, že to inak nejde. Dopyt po nej je neskutočný, články o nej si otvárajú aj ľudia, ktorí bulvár nečítajú. Vtedy idú hranice nabok a budeme na nej parazitovať až do konca a ešte pol roka po ňom....

uschuschusch

Upravil(a) Míša Kulička (22. 7. 2013 15:04)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#49 22. 7. 2013 15:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

http://obrazky-na-mobil.logotip.cz/data/obrazky-na-mobil/animace-na-mobil/cool/zvracejici-usmevacek-preview-65686.gif

Není tady

#50 22. 7. 2013 15:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

fuj usch

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí