6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vyzera to ako vrazda v priamom prenose
Spíš asistovaná sebevražda... s tím, že oba "asistenti" si to náležitě užívají.
Není tady
prachy nesmrdí
Není tady
prachy nesmrdí
A "sláva", byť sebepochybnější, tuplem ne... kdopak by jinak znal dva divný týpky odkudsi ze středočeskejch vesnic?
Není tady
Tak celej týden tady prý nespadla ani kapka vody a minimálně do středy ještě nespaden. Zahrádka je suchá jako troud a za ten týden mi trochu přerostla brokolice
Není tady
Modroočka napsal(a):
Tak celej týden tady prý nespadla ani kapka vody a minimálně do středy ještě nespaden. Zahrádka je suchá jako troud a za ten týden mi trochu přerostla brokolice
Asi je to všude stejné. Máme na zahradě snad dvoucentimetrové pukliny v půdě, tráva schne nastojato.
Vysychají studny.
Povodně byly hrozné, ale sucho je daleko horší. Před tím neutečeme.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Prý je největší sucho za posledních 60 let.
Není tady
Horka a mě bolí v krku šíleně . Nejsem na to zvyklá, protože nemarodím nikdy, nebývám vlastně ani nastydlá vůbec. A teď najednou uprostřed léta mě chytí krk! Možná to mám z klimatizace
Není tady
Lenno, také mi už druhý den škrábe v krku, postěžovala jsem si dceři a ta to zhodnotila - chceš někomu něco říct, ale nemáš odvahu, proto tě to v krku škrábe
Není tady
LENNNA napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Prý je největší sucho za posledních 60 let.
já četla, že jen tento týden bylo největší sucho..
Holt se musí zahrádky zalévat. Lepší, než hrabat bahno.
Není tady
Frigo napsal(a):
Holt se musí zahrádky zalévat. Lepší, než hrabat bahno.
Pokud je čím zalévat, tak asi jo. Ale leckde už bohužel není.
Není tady
Frigo napsal(a):
Lenno, také mi už druhý den škrábe v krku, postěžovala jsem si dceři a ta to zhodnotila - chceš někomu něco říct, ale nemáš odvahu, proto tě to v krku škrábe
A hned víme, čím to je
Ale je to nepříjemné, bolí mě fakt dost a v pátek jedu do Německa na svatbu, tak snad se to nerozjede v něco víc. Venku tropy, v autě klimatizace a zima, asi to člověku neprospěje. Ale bez té klimošky by se to nedalo vydržet. No, snad to bude dobré.
Není tady
Na tyhle nespecifický bolesti v krku a puse používám cucací Hexoral - ideálně cestou do práce a z práce, protože by se hodinu po užití nemělo jíst a pít.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Frigo napsal(a):
A hned víme, čím to je
Ale je to nepříjemné, bolí mě fakt dost a v pátek jedu do Německa na svatbu, tak snad se to nerozjede v něco víc. Venku tropy, v autě klimatizace a zima, asi to člověku neprospěje. Ale bez té klimošky by se to nedalo vydržet. No, snad to bude dobré.
Já to mám nejspíš z klimošky v práci. Když jsem tam sama, tak nepouštím, ale ve středu a ve čtvrtek to běželo na plné pecky a k tomu větrák.. připadala jsem si jak na motorce. Vydržet se to dá i v autě. Pro tělo to je pak šok, když lítá z vedra do zimy. Jsme moc rozmazlení. Dřív klimatizace nebyly a lidi to vydrželi. Stačí ochlazovat ... ruce po lokty ve studené vodě.
Není tady
helena napsal(a):
Na tyhle nespecifický bolesti v krku a puse používám cucací Hexoral - ideálně cestou do práce a z práce, protože by se hodinu po užití nemělo jíst a pít.
já zas vychlazenou colu s rumem.. akorát cestou do práce to nejde.
Není tady
Spadla mi na zem ze sedla motorky přilba, praskl mi čep výklopné čelisti. Sice to po zapnutí drží, ale nemůžu si tu čelist vyklopit nahoru. Přilba stála přes deset tisíc, tak sháním, kde mi to opraví. Novou kupovat nechci, je to dost peněz.
Není tady
Nechala jsem si balíček s jídlem v kuchyni na lince... tak snídám čínskou polívku a slaný tyčinky
Není tady
helena napsal(a):
Nechala jsem si balíček s jídlem v kuchyni na lince... tak snídám čínskou polívku a slaný tyčinky http://fora.babinet.cz/img/smilies/grater.gif
to je nepříjemné
Není tady
Má být vedro napadnutí až do neděle, o víkendu 35°, no to potěš. Teplíčko jo, ale ne tyhle pařáky
Není tady
helena napsal(a):
Nechala jsem si balíček s jídlem v kuchyni na lince... tak snídám čínskou polívku a slaný tyčinky http://fora.babinet.cz/img/smilies/grater.gif
dobrá snídaně
Není tady
Má být vedro napadnutí až do neděle
Jsem celá vodvázaná... a to mám v tejdnu jak napotvoru nějaký neodložitelný vyřizování po městě. Fuj
dobrá snídaně
Skvělá, fakt... teď už jen čekám, až otevřou, abych si došla pro čerstvý chlebíčky
Není tady
LENNNA napsal(a):
Horka a mě bolí v krku šíleně . Nejsem na to zvyklá, protože nemarodím nikdy, nebývám vlastně ani nastydlá vůbec. A teď najednou uprostřed léta mě chytí krk! Možná to mám z klimatizace
ty sis to svoje "já nikdy nemarodím" zakřikla
ale lituju tě, v těch vedrech to musí být otravný dvojnásobně.
Není tady
Tak mi tu helmu opraví, tam, co jsme ji koupili, jenže nemají ten náhradní "dílek" a protože to je z Německa a tam mají dovolený, bude to až koncem srpna. Jezdit se s tím dá,ale stejně je to na houbeles.
Není tady
helena napsal(a):
vyzera to ako vrazda v priamom prenose
Spíš asistovaná sebevražda... s tím, že oba "asistenti" si to náležitě užívají.
Šéf bulváru: Áno, Bartošovú naozaj zabijeme
Český bulvár roky žije z Ivety Bartošovej. Nezdá sa vám, že už je to v polohe, že tú ženu jednoducho zabijete?
Samozrejme, my ju naozaj zabijeme. Ona sa však zabíja aj sama, ale o tom sa nebavme. Faktom je, že na nej dlhé roky parazitujeme, a ľudsky ju už aj ľutujem. Uvedomujem si, že keď ju odfotia pomočenú, je to nedôstojné, a že naozaj prispievame k jej blížiacemu sa koncu.
Na druhej strane ona nám svojím spôsobom života neuveriteľné nahráva. Každá krajina má svoju Bartošovú, ale takýto rozmer to asi nemá nikde. Uznávam, že posledné dva roky už ani sama nevie, čo sa okolo nej deje, a to je na tom najsmutnejšie. Keď s ňou žil Jiří Pomeje, ten aspoň kapitalizoval všetko, čo Ivete robil bulvár. Teraz z toho nič nemá.
Ona je objektívne psychicky chorá a závislá od alkoholu. Nemala by byť psychická choroba hranicou, za ktorú už nepôjdete? Predsa je rozdiel prenasledovať zdravého, príčetného človeka a kopať do trosky.
Máte pravdu, tá hranica by tam mala byť. Problém je, že informácie o Bartošovej sú tak veľmi žiadané, že to inak nejde. Dopyt po nej je neskutočný, články o nej si otvárajú aj ľudia, ktorí bulvár nečítajú. Vtedy idú hranice nabok a budeme na nej parazitovať až do konca a ešte pol roka po ňom....
Upravil(a) Míša Kulička (22. 7. 2013 15:04)
Není tady
Není tady
fuj
Není tady