1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
vyzera to ako vrazda v priamom prenose
Spí asistovaná sebevrada... s tím, e oba "asistenti" si to náleitě uívají.
Není tady
prachy nesmrdí
Není tady
prachy nesmrdí
A "sláva", by sebepochybnějí, tuplem ne... kdopak by jinak znal dva divný týpky odkudsi ze středočeskejch vesnic?
Není tady
Tak celej týden tady prý nespadla ani kapka vody a minimálně do středy jetě nespaden. Zahrádka je suchá jako troud a za ten týden mi trochu přerostla brokolice
Není tady
Modroočka napsal(a):
Tak celej týden tady prý nespadla ani kapka vody a minimálně do středy jetě nespaden. Zahrádka je suchá jako troud
a za ten týden mi trochu přerostla brokolice
Asi je to vude stejné. Máme na zahradě snad dvoucentimetrové pukliny v půdě, tráva schne nastojato.
Vysychají studny.
Povodně byly hrozné, ale sucho je daleko horí. Před tím neutečeme.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Tak celej týden tady prý nespadla ani kapka vody a minimálně do středy jetě nespaden. Zahrádka je suchá jako troud
Prý je největí sucho za posledních 60 let.
Není tady
Horka a mě bolí v krku íleně . Nejsem na to zvyklá, protoe nemarodím nikdy, nebývám vlastně ani nastydlá vůbec. A teď najednou uprostřed léta mě chytí krk! Moná to mám z klimatizace
Není tady
Lenno, také mi u druhý den krábe v krku, postěovala jsem si dceři a ta to zhodnotila - chce někomu něco říct, ale nemá odvahu, proto tě to v krku krábe
Není tady
LENNNA napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Prý je největí sucho za posledních 60 let.
já četla, e jen tento týden bylo největí sucho..
Holt se musí zahrádky zalévat. Lepí, ne hrabat bahno.
Není tady
Frigo napsal(a):
Holt se musí zahrádky zalévat. Lepí, ne hrabat bahno.
Pokud je čím zalévat, tak asi jo. Ale leckde u bohuel není.
Není tady
Frigo napsal(a):
Lenno, také mi u druhý den krábe v krku, postěovala jsem si dceři a ta to zhodnotila - chce někomu něco říct, ale nemá odvahu, proto tě to v krku krábe
A hned víme, čím to je
Ale je to nepříjemné, bolí mě fakt dost a v pátek jedu do Německa na svatbu, tak snad se to nerozjede v něco víc. Venku tropy, v autě klimatizace a zima, asi to člověku neprospěje. Ale bez té klimoky by se to nedalo vydret. No, snad to bude dobré.
Není tady
Na tyhle nespecifický bolesti v krku a puse pouívám cucací Hexoral - ideálně cestou do práce a z práce, protoe by se hodinu po uití nemělo jíst a pít.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Frigo napsal(a):
A hned víme, čím to je
![]()
Ale je to nepříjemné, bolí mě fakt dost a v pátek jedu do Německa na svatbu, tak snad se to nerozjede v něco víc. Venku tropy, v autě klimatizace a zima, asi to člověku neprospěje. Ale bez té klimoky by se to nedalo vydret. No, snad to bude dobré.
Já to mám nejspí z klimoky v práci. Kdy jsem tam sama, tak nepoutím, ale ve středu a ve čtvrtek to běelo na plné pecky a k tomu větrák.. připadala jsem si jak na motorce. Vydret se to dá i v autě. Pro tělo to je pak ok, kdy lítá z vedra do zimy. Jsme moc rozmazlení. Dřív klimatizace nebyly a lidi to vydreli. Stačí ochlazovat ... ruce po lokty ve studené vodě.
Není tady
helena napsal(a):
Na tyhle nespecifický bolesti v krku a puse pouívám cucací Hexoral - ideálně cestou do práce a z práce, protoe by se hodinu po uití nemělo jíst a pít.
já zas vychlazenou colu s rumem.. akorát cestou do práce to nejde.
Není tady
Spadla mi na zem ze sedla motorky přilba, praskl mi čep výklopné čelisti. Sice to po zapnutí drí, ale nemůu si tu čelist vyklopit nahoru. Přilba stála přes deset tisíc, tak sháním, kde mi to opraví. Novou kupovat nechci, je to dost peněz.
Není tady
Nechala jsem si balíček s jídlem v kuchyni na lince... tak snídám čínskou polívku a slaný tyčinky
Není tady
helena napsal(a):
Nechala jsem si balíček s jídlem v kuchyni na lince... tak snídám čínskou polívku a slaný tyčinky http://fora.babinet.cz/img/smilies/grater.gif
to je nepříjemné
Není tady
Má být vedro napadnutí a do neděle, o víkendu 35°, no to potě. Teplíčko jo, ale ne tyhle pařáky
Není tady
helena napsal(a):
Nechala jsem si balíček s jídlem v kuchyni na lince... tak snídám čínskou polívku a slaný tyčinky http://fora.babinet.cz/img/smilies/grater.gif
dobrá snídaně
Není tady
Má být vedro napadnutí a do neděle
Jsem celá vodvázaná... a to mám v tejdnu jak napotvoru nějaký neodloitelný vyřizování po městě. Fuj
dobrá snídaně
Skvělá, fakt... teď u jen čekám, a otevřou, abych si dola pro čerstvý chlebíčky
Není tady
LENNNA napsal(a):
Horka a mě bolí v krku íleně
. Nejsem na to zvyklá, protoe nemarodím nikdy, nebývám vlastně ani nastydlá vůbec. A teď najednou uprostřed léta mě chytí krk! Moná to mám z klimatizace
ty sis to svoje "já nikdy nemarodím" zakřikla
ale lituju tě, v těch vedrech to musí být otravný dvojnásobně.
Není tady
Tak mi tu helmu opraví, tam, co jsme ji koupili, jene nemají ten náhradní "dílek" a protoe to je z Německa a tam mají dovolený, bude to a koncem srpna. Jezdit se s tím dá,ale stejně je to na houbeles.
Není tady
helena napsal(a):
vyzera to ako vrazda v priamom prenose
Spí asistovaná sebevrada... s tím, e oba "asistenti" si to náleitě uívají.
éf bulváru: Áno, Bartoovú naozaj zabijeme
Český bulvár roky ije z Ivety Bartoovej. Nezdá sa vám, e u je to v polohe, e tú enu jednoducho zabijete?
Samozrejme, my ju naozaj zabijeme. Ona sa vak zabíja aj sama, ale o tom sa nebavme. Faktom je, e na nej dlhé roky parazitujeme, a žudsky ju u aj žutujem. Uvedomujem si, e keď ju odfotia pomočenú, je to nedôstojné, a e naozaj prispievame k jej blíiacemu sa koncu.
Na druhej strane ona nám svojím spôsobom ivota neuveritežné nahráva. Kadá krajina má svoju Bartoovú, ale takýto rozmer to asi nemá nikde. Uznávam, e posledné dva roky u ani sama nevie, čo sa okolo nej deje, a to je na tom najsmutnejie. Keď s ňou il Jiří Pomeje, ten aspoň kapitalizoval vetko, čo Ivete robil bulvár. Teraz z toho nič nemá.
Ona je objektívne psychicky chorá a závislá od alkoholu. Nemala by by psychická choroba hranicou, za ktorú u nepôjdete? Predsa je rozdiel prenasledova zdravého, príčetného človeka a kopa do trosky.
Máte pravdu, tá hranica by tam mala by. Problém je, e informácie o Bartoovej sú tak vežmi iadané, e to inak nejde. Dopyt po nej je neskutočný, články o nej si otvárajú aj žudia, ktorí bulvár nečítajú. Vtedy idú hranice nabok a budeme na nej parazitova a do konca a ete pol roka po ňom....
Upravil(a) Mía Kulička (22. 7. 2013 15:04)
Není tady
Není tady
fuj
Není tady