6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Otevírám dalí chlívek pro nae starosti a stesky.
Není tady
kdo vymyslel, e se pracuje od rána brzo
Případný stínosti směřuj k habsburskýmu domu...
Franta Procházka (tedy císař Frantiek Josef, abych mu jasu neubírala ) spal málo a vstával denně kolem pátý, ve vyím věku prý u v půl čtvrtý.... take vechny C&K ouřady a instituce, vlastně celá monarchie, začínaly pracovat taky časně ráno (by velmi pravděpodobně se zubů skřípěním)... no a u nám to tak nějak zůstalo...
Já myslela, e to byl Masaryk
Není tady
Prostě to byl nějakej starej chlap, co nemohl spát, ale bohuel se kolem něj točil svět.
Dneska bych straně spala. A jetě tu budu muset asi být déle, ne normálně.
Není tady
nějakej starej chlap, co nemohl spát
Počkej, a tě postihne stařecká nespavost...
Známá měla v bytě stařenku z příbuzenstva. Sice usínala u při večerníčku, ale kolem půlnoci "oívala" a protoe nabyla dojmu, e musí dohonit to, co přes den nestihla (i kdy to po ní nikdo nechtěl), tak tu ehlila, jindy vařila... jene jak stárla, tak nevypla ehličku nebo plyn, la ve tři ráno "pro mlíko" a podobně... hrůza a děs.
Navíc babka si schrupla přes den, na rozdíl od zbytku rodiny, kterej měl normální povinnosti.
Není tady
helena napsal(a):
nějakej starej chlap, co nemohl spát
Počkej, a tě postihne stařecká nespavost... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Známá měla v bytě stařenku z příbuzenstva. Sice usínala u při večerníčku, ale kolem půlnoci "oívala" a protoe nabyla dojmu, e musí dohonit to, co přes den nestihla (i kdy to po ní nikdo nechtěl), tak tu ehlila, jindy vařila... jene jak stárla, tak nevypla ehličku nebo plyn, la ve tři ráno "pro mlíko" a podobně... hrůza a děs.
Navíc babka si schrupla přes den, na rozdíl od zbytku rodiny, kterej měl normální povinnosti.
něco podobného vidím u svých rodičů. Matka přes den pospává (nemohla jsem v noci spát), vstává hrozně brzo a didí se, e my si chceme o víkend přispat. Vtip je v tom, e nedavno se je dcera pokouela v noci vzbudit , zvonila na venkovní zvonek, na mobil, buila na dveře - pes jančil a oba staroukové sladce chrupkali.
Není tady
Počkej, a tě postihne stařecká nespavost...
jj a co taková stařecká demence.. to bude teprve peklíčko pro okolí..
Ale někdy to nemusí být stařecké. Ex stával i o dovolené v 6, protoe tvrdil, e se musí dodrovat pravidelnost stále. To by a tak nevadilo, kdyby nebyl píp a nenutil vstávat takto celou rodinu.
Není tady
zvonila na venkovní zvonek, na mobil, buila na dveře - pes jančil
Tohle se mi svýho času stalo s děátkem - ale ne v noci, nýbr ve čtyři odpoledne... a tak, e jsem zblbla souseda, ten musel vzít vercajk a otevřít... taky "sladce chrupkalo"
stával i o dovolené v 6
Na pravidelnost kalu, ale i kdy si na dovolený o hodinku-dvě přispím, furt je to nanejvej těch est
Jene já si vlezu s kafem a kníkou na balkón nebo se jdu cournout ven a nebudím. Přece se nenechám o dovolený zabít - jen těch komplikaceí se zinkovou rakví
Není tady
Závidím lidem, kteří ráno vstávají bez problémů. Moje tělo a mozek vstávají a tak kolem 9.00hod a je jim jedno v kolik já.
Není tady
Jojo... taky říkávám "a vstávám, kdy vstávám, probouzím se v jedenáct..."
Není tady
Kdy byly děti malé a nastoupila jsem do práce, vstávala jsem ve 3.45. To byl děsný zabiják. Díkybohu to trvalo asi jen 1 rok, ne jsem změnila zaměstnání. I kvůli tomuhle.
Není tady
agewa napsal(a):
Závidím lidem, kteří ráno vstávají bez problémů. Moje tělo a mozek vstávají a tak kolem 9.00hod a je jim jedno v kolik já.
uz se nemuzu dockat vikendu , budu spat minimalne do 11
Není tady
Já tak dlouho nikdy nespím. Vdy se vzbudím maximálně v 7 hodin. Ale spí dříve.
Ani jako mladá po nočních flámech jsem dlouho nespala. Jsem typický skřivan. Večer po desáté hodině (ale i dříve) jsem nefunkční. Ale brzy ráno mám energie na rozdávání.
Není tady
vstávala jsem ve 3.45
Vraedný čas.
Já jsem sova, ale poslední dobou mám pocit, e ani sova ani skřivan. Ale kdy mohu, tak nespím a kdy nemohu, tak bych spala jak mimino.
Není tady
Skuhrám.. je zataeno a já měla dnes v plánu celý den leet a grilovat se, číst si kníku a odpoledne ugrilovat něco dobrého k snědku. A ukecat beruku, e zůstaneme na chatě a do zítra.
Není tady
Taky jsem dnes měla v plánu být celý den na koupálku. Tak nic, změna plánu.
Není tady
Frigo napsal(a):
Skuhrám.. je zataeno a já měla dnes v plánu celý den leet a grilovat se, číst si kníku a odpoledne ugrilovat něco dobrého k snědku. A ukecat beruku, e zůstaneme na chatě a do zítra.
A ono se nedá leet a číst a grilovat a vůbec cokoliv (tedy kromě toho opalování), kdy je zataeno?
Vyvádíte, jak kdyby začalo sněit.
Není tady
helena napsal(a):
Jojo... taky říkávám "a vstávám, kdy vstávám, probouzím se v jedenáct..."
Mám to taky tak, jen se moná probouzím o chlup dřív. Ale jen o malej.
Není tady
Eva. napsal(a):
Ani jako mladá po nočních flámech jsem dlouho nespala. Jsem typický skřivan. Večer po desáté hodině (ale i dříve) jsem nefunkční. Ale brzy ráno mám energie na rozdávání.
já jsem typická sova , plně se probouzím tak kolem pulnoci
Není tady
Tak jsem zas měla jednou pravdu - a ani mě to netěí. Před pár dny jsem ad Iveta B. napsala o panu Rychtářovi - "ten veřejně prohlaoval cosi o léčebně bez monosti reversu... to jsem zvědavá..."
No a včera tentý pán opět veřejně prohlaoval, e ádná léčba nebude, protoe by tam Iveta musela chtít dobrovolně a on nebude dělat "nic proti její vůli"...
Není tady
modrovous napsal(a):
Frigo napsal(a):
A ono se nedá leet a číst a grilovat a vůbec cokoliv (tedy kromě toho opalování), kdy je zataeno?
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ani jako mladá po nočních flámech jsem dlouho nespala. Jsem typický skřivan. Večer po desáté hodině (ale i dříve) jsem nefunkční. Ale brzy ráno mám energie na rozdávání.já jsem typická sova , plně se probouzím tak kolem pulnoci
taky jsem byla celej ivot. ale řekla bych, e se to poslední roky otáčí.
Není tady
helena napsal(a):
Tak jsem zas měla jednou pravdu - a ani mě to netěí. Před pár dny jsem ad Iveta B. napsala o panu Rychtářovi - "ten veřejně prohlaoval cosi o léčebně bez monosti reversu... to jsem zvědavá..."
No a včera tentý pán opět veřejně prohlaoval, e ádná léčba nebude, protoe by tam Iveta musela chtít dobrovolně a on nebude dělat "nic proti její vůli"...
ten chlap je po*n u od podívání.
Není tady
modrovous napsal(a):
Frigo napsal(a):
Kdo vyvádí ? Já si jen zaskuhrala. Vyvádění vypadá asi trochu jinak. Opalování byl hlavní plán dneka. Natěstí se to výjimečně umoudřilo a pár slunečních paprsků jsem polapila.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
helena napsal(a):
No a včera tentý pán opět veřejně prohlaoval, e ádná léčba nebude, protoe by tam Iveta musela chtít dobrovolně a on nebude dělat "nic proti její vůli"...ten chlap je po*n u od podívání.
Ten chlap je nejspí mejd vech mejdů. Dalo se to předpokládat. No... reality bude mít jetě jistě zajímavé pokračování. Hypotéka je vysoká a chlast něco stojí.
Není tady
helena napsal(a):
vyzera to ako vrazda v priamom prenose
Není tady