1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Je mi smutno. Moc smutno. Měli jsme psího kamaráda a dnes jsme ho museli nechat utratit. V celém naem domě jde slyet z dětských pokojů pláč, manel si dal nějakého panáka aby usnul a já tu sedím a brečím a brečím. Odeel kamarád, který s náma byl 8 let. Jednou, kdy jsem brečela za mnou přiel a poloil na mě tlapku a jakoby mi říkal nebreč, netrap se. 8 let pořád spolu a teď tu není. Odeel velký kamarád
Není tady
No, svojím spôsobom to je člen rodiny.... za tie roky. Ale aspoň sa, na rozdiel od žiudí, nemusel dlho trápi... a u je mu dobre. A vy sa vyplačte a zváte, čo ďalej.
Není tady
Holga napsal(a):
Je mi smutno. Moc smutno. Měli jsme psího kamaráda a dnes jsme ho museli nechat utratit. V celém naem domě jde slyet z dětských pokojů pláč, manel si dal nějakého panáka aby usnul a já tu sedím a brečím a brečím. Odeel kamarád, který s náma byl 8 let. Jednou, kdy jsem brečela za mnou přiel a poloil na mě tlapku a jakoby mi říkal nebreč, netrap se. 8 let pořád spolu a teď tu není. Odeel velký kamarád
![]()
vím jak vám je . snaím se s tím srovnat u 4 měsíce, ila s námi 15 let
Není tady
nae se doila 17let. pak jsme jí taky museli dát uspat. Bylo to těsně po vánocích a stále vzpomínáme
Není tady
Ja som po smrti prvej psiny hovorila, e ďalieho psa nechcem... ale začala som chodi venči psov do útulku do do 2 mesiacov som mala doma ďaliu psinu. Nie je to návod pre kadého, ale mono...
Není tady
Nám odeel pejsek v patnácti letech, za poměrně dramatických okolností.. byl na mení operaci, u jsme ho vedli k autu a najednou začal hrozně krvácet a kňučet. Jako fakt brečet.. řvát, jinak to popsat neumim. Po několika minutách se nám podařilo přivolat asistentku veterináře..měla co dělat, aby ho odnesla na sál, protoe se hrozně kroutil, nechtěl. Pak u nám jen doktor přiel říct, e ho budou muset uspat. No,oklivý, to se snad nedá zapomenout Taky jsem to obrečela. Chce to trochu času
Není tady
Holgo, to je mi líto. Nám odeel hafan ve 13 letech, taky jsme ho obrečeli. A pak si pořídili dalí dva, bez psů je tu smutněji
Není tady
Před třema měsícema jsme mu vytáhli klítě a od té doby stonal. Nejprve se nemohl zvednout, tak dostal antibiotika. Trochu se to zlepilo, ale za pár dní se situace opakovala. Dalí antibiotika - nepomohly. Přestal úplně rát i pít. Měl silné bolesti, u se ani nezvedl. Dopadlo to tak jak to dopadlo
Není tady
holgo, úplně tě chápu. my letos nechali uspat toho naeho, bylo mu 17 a půl. taky jsme z toho byli patní a do teď, kdy potkám na procházce lidi se psem, tak mi to přijde tak hrozně líto.
Není tady
Taky jsem musela nechat v lednu ,meho pejska uspat . Mela jsem ho 13 let a porad mne to jeste neprebolelo...
Není tady
Môj psík zomrel u pred 4 rokmi, stále sa mi po ňom cnie. A bolia spomienky. Mal 13 rokov, celý svoj ivot preil pri mne. Náhrada neexistuje.
Není tady
My jsme museli na začátku srpna nechat uspat naeho nejstarího kocoura lo to straně rychle: nejdřív v těch vedrech zkolaboval, my jsme s ním týden jezdili do veterinární nemocnice a tam mu zjistili těkou srdeční vadu, kombinovanou s nádory v břiní dutině. Jeho stav se po poslední návtěvě prudce zhoril, take jsme mu na základě doporučení veterináře raději nechali milosrdně ukrátit jeho utrpení.
U to jsou tři týdny, ale stále si nemůu zvyknout na to, e Honzíček u není ... Bylo mu estnáct let ...
Není tady
Vdycky to bolí, pokud je to kamarád, rodinný přísluník..
Já jsem před třemi lety ukončila trápení mé osmileté berňačky. lo to velmi rychle (týden!!) a já se s tím nesmířila.
Hlavně s tím, e neumřela sama..
Dneska mám fenečky dvě. Obě miluju, ale na Besinku pořád vzpomínám.
Nikdy dalí pejsek nemůe nahradit toho předtím.. ale umí zmírnit bolístku v srdíčku..
Tak to zvate. A přebolí nejhorí, tak se poohlídněte po těňátku
Není tady
Toto téma mi vehnalo slzy do očí. Také mě tato situace jednou čeká a bojím se jí. Dr se!
Není tady