29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je mi smutno. Moc smutno. Měli jsme psího kamaráda a dnes jsme ho museli nechat utratit. V celém našem domě jde slyšet z dětských pokojů pláč, manžel si dal nějakého panáka aby usnul a já tu sedím a brečím a brečím. Odešel kamarád, který s náma byl 8 let. Jednou, když jsem brečela za mnou přišel a položil na mě tlapku a jakoby mi říkal nebreč, netrap se. 8 let pořád spolu a teď tu není. Odešel velký kamarád
Není tady
No, svojím spôsobom to je člen rodiny.... za tie roky. Ale aspoň sa, na rozdiel od ľiudí, nemusel dlho trápiť... a už je mu dobre. A vy sa vyplačte a zvážte, čo ďalej.
Není tady
Holga napsal(a):
Je mi smutno. Moc smutno. Měli jsme psího kamaráda a dnes jsme ho museli nechat utratit. V celém našem domě jde slyšet z dětských pokojů pláč, manžel si dal nějakého panáka aby usnul a já tu sedím a brečím a brečím. Odešel kamarád, který s náma byl 8 let. Jednou, když jsem brečela za mnou přišel a položil na mě tlapku a jakoby mi říkal nebreč, netrap se. 8 let pořád spolu a teď tu není. Odešel velký kamarád
![]()
vím jak vám je . snažím se s tím srovnat už 4 měsíce, žila s námi 15 let
Není tady
naše se dožila 17let. pak jsme jí taky museli dát uspat. Bylo to těsně po vánocích a stále vzpomínáme
Není tady
Ja som po smrti prvej psiny hovorila, že ďalšieho psa nechcem... ale začala som chodiť venčiť psov do útulku do do 2 mesiacov som mala doma ďalšiu psinu. Nie je to návod pre každého, ale možno...
Není tady
Nám odešel pejsek v patnácti letech, za poměrně dramatických okolností.. byl na menší operaci, už jsme ho vedli k autu a najednou začal hrozně krvácet a kňučet. Jako fakt brečet.. řvát, jinak to popsat neumim. Po několika minutách se nám podařilo přivolat asistentku veterináře..měla co dělat, aby ho odnesla na sál, protože se hrozně kroutil, nechtěl. Pak už nám jen doktor přišel říct, že ho budou muset uspat. No,ošklivý, to se snad nedá zapomenout Taky jsem to obrečela. Chce to trochu času
Není tady
Holgo, to je mi líto. Nám odešel hafan ve 13 letech, taky jsme ho obrečeli. A pak si pořídili další dva, bez psů je tu smutněji
Není tady
Před třema měsícema jsme mu vytáhli klíště a od té doby stonal. Nejprve se nemohl zvednout, tak dostal antibiotika. Trochu se to zlepšilo, ale za pár dní se situace opakovala. Další antibiotika - nepomohly. Přestal úplně žrát i pít. Měl silné bolesti, už se ani nezvedl. Dopadlo to tak jak to dopadlo
Není tady
holgo, úplně tě chápu. my letos nechali uspat toho našeho, bylo mu 17 a půl. taky jsme z toho byli špatní a do teď, když potkám na procházce lidi se psem, tak mi to přijde tak hrozně líto.
Není tady
Taky jsem musela nechat v lednu ,meho pejska uspat . Mela jsem ho 13 let a porad mne to jeste neprebolelo...
Není tady
Môj psík zomrel už pred 4 rokmi, stále sa mi po ňom cnie. Až bolia spomienky. Mal 13 rokov, celý svoj život prežil pri mne. Náhrada neexistuje.
Není tady
My jsme museli na začátku srpna nechat uspat našeho nejstaršího kocoura Šlo to strašně rychle: nejdřív v těch vedrech zkolaboval, my jsme s ním týden jezdili do veterinární nemocnice a tam mu zjistili těžkou srdeční vadu, kombinovanou s nádory v břišní dutině. Jeho stav se po poslední návštěvě prudce zhoršil, takže jsme mu na základě doporučení veterináře raději nechali milosrdně ukrátit jeho utrpení.
Už to jsou tři týdny, ale stále si nemůžu zvyknout na to, že Honzíček už není ... Bylo mu šestnáct let ...
Není tady
Vždycky to bolí, pokud je to kamarád, rodinný příslušník..
Já jsem před třemi lety ukončila trápení mé osmileté berňačky. Šlo to velmi rychle (týden!!) a já se s tím nesmířila.
Hlavně s tím, že neumřela sama..
Dneska mám fenečky dvě. Obě miluju, ale na Besinku pořád vzpomínám.
Nikdy další pejsek nemůže nahradit toho předtím.. ale umí zmírnit bolístku v srdíčku..
Tak to zvažte. Až přebolí nejhorší, tak se poohlídněte po štěňátku
Není tady
Toto téma mi vehnalo slzy do očí. Také mě tato situace jednou čeká a bojím se jí. Drž se!
Není tady