Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 14. 7. 2013 12:31

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: Opravdu jsou chlapi tak povrchní?

modrovous napsal(a):

To, že má ženská na sobě minisukni sotva pod zadek a výstřih až na břicho, o ní vypovídá leda to, že se ráda vyzývavě obléká, nic víc.
A o chlapovi, který se ji pokusí sbalit to vypovídá leda to, že se mu takovéhle typy líbí, všechno ostatní jsou jen vaše domněnky.
I když možná jsou jen domněnky i to, co jsem napsala já. smile

Sama pisatelka ma na takovou zenu negativni nazor.

Me ovsem cely ten pribeh nesedi. To je nejaka blboat. Nejdriv nejaky ajtak, ktery pomaha dokonce drzet vlasy pri telefonovani (coz slysim  poprve v zivote) , ktery se vyspi o prazdninach s velmo spore odenou damou (coz jejeho soukroma vec) a pak to ukazuje vsem v agenture. Coz mi taky nesedi. Proc to dela.

A nase pisatelka to bere jako bernou minci (vysokoskolacka prosim) a vyrazi do prace stejne spore (a maximane nevhodne) oblecena. ptam se, kde to obleceni vzala, kdyz to nemela. Sla nakupovat.

Pote co ji jeji tajna laska sklada komplimenty a che ji treba zbalit, bezi domu brecet!!!!

Chapete to ? ja teda ne.  Cely je to nejeky divny.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#52 14. 7. 2013 12:49

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Malokdy byva clovek objektivni pri hodnoceni sve uspesnejsi konkurence v milostnych zajmech.

Není tady

#53 14. 7. 2013 12:51

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

sahleb napsal(a):

modrovous napsal(a):

To, že má ženská na sobě minisukni sotva pod zadek a výstřih až na břicho, o ní vypovídá leda to, že se ráda vyzývavě obléká, nic víc.
A o chlapovi, který se ji pokusí sbalit to vypovídá leda to, že se mu takovéhle typy líbí, všechno ostatní jsou jen vaše domněnky.

Me ovsem cely ten pribeh nesedi. To je nejaka blboat. Nejdriv nejaky ajtak, ktery pomaha dokonce drzet vlasy pri telefonovani (coz slysim  poprve v zivote) , ktery se vyspi o prazdninach s velmo spore odenou damou (coz jejeho soukroma vec) a pak to ukazuje vsem v agenture. Coz mi taky nesedi. Proc to dela.

A nase pisatelka to bere jako bernou minci (vysokoskolacka prosim) a vyrazi do prace stejne spore (a maximane nevhodne) oblecena. ptam se, kde to obleceni vzala, kdyz to nemela. Sla nakupovat.

Pote co ji jeji tajna laska sklada komplimenty a che ji treba zbalit, bezi domu brecet!!!!

- v půjčovně kostýmů lol
- ne, taky to nechápu, ale zase si říkám, že nemusím všechno chápat  vissla

Není tady

#54 14. 7. 2013 13:01

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

No to mě zase tak moc nepřekvapuje. Tomu se říká kyselý hrozny. lol

Ovšem jinak souhlasím, že tahle slátanina (úvodní příspěvek) slouží patrně k zatraktivnění okurkové
sezóny a zvednutí návštěvnosti stránek. smile

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#55 14. 7. 2013 13:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

sahleb napsal(a):

modrovous napsal(a):

Áno, a má na to plné právo. A zároveň má divne pozitívny názor na toho pána (a na seba, samozrejme), s čím zasa my máme plné právo nesúhlasi... dúfam.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#56 14. 7. 2013 13:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

elena007 napsal(a):

Malokdy byva clovek objektivni pri hodnoceni sve uspesnejsi konkurence v milostnych zajmech.

stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#57 14. 7. 2013 14:16

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Pisatelka ma negativni nazor nejen na letni ulovek, ale i na koleguv vkus a zpusob zivota. Chlap by se ji libil, jen by potrebovala, aby se zmenil. smile Coz o to, nic neni nemozne, chovani se da korigovat, jen nevim, jestli zrovna on a zrovna ted.

Není tady

#58 14. 7. 2013 14:36

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

elena007 napsal(a):

Pisatelka ma negativni nazor nejen na letni ulovek, ale i na koleguv vkus a zpusob zivota. Chlap by se ji libil, jen by potrebovala, aby se zmenil. smile Coz o to, nic neni nemozne, chovani se da korigovat, jen nevim, jestli zrovna on a zrovna ted.

změnit můžeme jen sami sebe wink

Není tady

#59 14. 7. 2013 17:27

elena007
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

elena007 napsal(a):

No vzdyt. wink Kdovi jestli se pan chysta menit, aby vyhovel. big_smile

Není tady

#60 14. 7. 2013 17:33

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

elena007 napsal(a):

aprill napsal(a):

elena007 napsal(a):

když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají lol

Není tady

#61 14. 7. 2013 17:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

změnit můžeme jen sami sebe...
... a zrovna  tady je hezkej příklad, kterak slečna změnivši sama sebe málem dosáhla úspěchu http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Jenže ta změna jí je jasně proti srsti, takže by si na kolegu měla nechat zajít chu...
Jen mě překvapuje, jak nedokáže pochopit, že pokud se jako, řekněme "vamp" necejtí dobře, nebude se stejně tak dobře cejtit pán s jiným, než svým "oblíbeným" typem ženy.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#62 14. 7. 2013 17:45

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

... a zrovna  tady je hezkej příklad, kterak slečna změnivši sama sebe málem dosáhla úspěchu http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Jenže ta změna jí je jasně proti srsti, takže by si na kolegu měla nechat zajít chu...
Jen mě překvapuje, jak nedokáže pochopit, že pokud se jako, řekněme "vamp" necejtí dobře, nebude se stejně tak dobře cejtit pán s jiným, než svým "oblíbeným" typem ženy.

jsou dvě možnosti proč nedokáže pochopit :
- myslí to s pánem dobře
- je sobecká
asi ta první možnost bude ta správná, že jo?

Není tady

#63 14. 7. 2013 18:52

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

elena007 napsal(a):

aprill napsal(a):

když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají lol

ale ty následky pak.. tillfreds

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#64 14. 7. 2013 20:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

helena napsal(a):

jsou dvě možnosti proč nedokáže pochopit :
- myslí to s pánem dobře
- je sobecká
asi ta první možnost bude ta správná, že jo?

no jo no, prostě se ji líbí, akorát že on to má jinak. to se někdy stává, co už.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#65 14. 7. 2013 20:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

prostě se ji líbí, akorát že on to má jinak
Klidně si to dovedu představit i obráceně... jak se slečna, která má zálibu v poněkud odvážnějším oblečení, pohoršuje, že "on si našel na dovolený takovou šedou myš a ještě se s ní chlubí"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Není tady

#66 23. 7. 2013 8:58

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Prostě se zamilovala do chlapa a on do ní. Na vztah musí být dva a ona je na to sama. A to, že se někde vyspal s nějakou spoře oděnou a zmalovanou děvou, to je jednak jeho věc a taky věc jeho vkusu.
Děvče, smiř se s tím, že nejsi jeho typ, nestojí o tebe a že z tohohle mraku prostě pršet nebude.
A brečet nad tím, že si všiml, že jsi ženská, až když ses vyzývavě (aspoň podle tvýho psaní) oblíkla, to bych pochopila u puberačky,ne u šestadvacetileté ženské. Ale asi to bylo z tvé strany zklamáním, že tě prostě jako ženskou nevnímá. Tudíž ani jako potencionální partnerku.
Prostě ho pus z hlavy.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#67 23. 7. 2013 14:50

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

sahleb napsal(a):

Me ovsem cely ten pribeh nesedi. To je nejaka blboat. Nejdriv nejaky ajtak, ktery pomaha dokonce drzet vlasy pri telefonovani (coz slysim  poprve v zivote) ...

No tak holky, při jaké činnosti je člověk skloněn silně dolů (tedy k protinožčům) a musí si nechat podržet vlasy?

Ale souhlasím, to je tááááák lyrický příběh smile
Až skoro by mohl být pravdivý .... jen kdyby s námi slečna pisatelka chtěla pokračovat v povídání.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#68 23. 7. 2013 16:57

mia
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

sahleb napsal(a):

Me ovsem cely ten pribeh nesedi. To je nejaka blboat. Nejdriv nejaky ajtak, ktery pomaha dokonce drzet vlasy pri telefonovani (coz slysim  poprve v zivote) ...

No tak holky, při jaké činnosti je člověk skloněn silně dolů (tedy k protinožčům) a musí si nechat podržet vlasy?

Ale souhlasím, to je tááááák lyrický příběh smile
Až skoro by mohl být pravdivý .... jen kdyby s námi slečna pisatelka chtěla pokračovat v povídání.

nooo....taky se mi to už v životě přihodilo a musím říct, že jsem ten moment na nějaké telefonování neměla ani pomyšlení lol

Není tady

#69 24. 7. 2013 9:25

andy75
♥♥♥----

Chlapi nejsou povrchní,určitě tě zná,rozumí si s tebou,jen má rád výrazné tipy,má rád ženské oblečení,malování,podívej určitě byl ten den z tebe vzrušený,ví, že nejsi "barmanka",ale být tebou zkusí to obéknout se tak podobně více dní po sobě,sama uvidíš,hodně vztahů začíná sexem a potom jsou spokojení,hlavně se nestyď..
Já jsem jako mladá byla méně otevřená více se styděla a  k ničemu to nebylo, úplně nejlepší by bylo, kdyby ses tak líbila nějakému jeho kolegovi,to bys úplně poznala, co a jak.

Není tady

#70 24. 7. 2013 9:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

být tebou zkusí to obéknout se tak podobně více dní po sobě...
... aneb "když ptáčka lapají..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Tobě by se líbilo, kdyby se ti nějakej chlap "více dní po sobě" předváděl tak, jak by sis ho přála mít - a jakmile bys ho měla doma, vrátil by se k původnímu vzhledu a způsobu života? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

Není tady

#71 24. 7. 2013 9:53

andy75
♥♥♥----

Jistě, není to ideální, jenže mu se evidentně "šedé myši" nelíbí, má rád opak,buď se dotyčná smíří s tím, že ji nechce nebo a zaboduje.
každý chlap je i citlivý,ale ta vizuální stránka prostě funguje..

Není tady

#72 24. 7. 2013 10:18

andy75
♥♥♥----

ta servírka z dovolené bylo jistě jen povyražení,prostě si užít,cítit se jako chlap,ostatní ji nedostali, jen já.
Každý chlap ti přizná, že někdy tohle zažil, jen tak...
Můj přítel mělm kdysi holku,byla náladová, měli problémy a velice si rozuměl s její sestrou,jenže ho nepřitahovala,i kdyby se oblékla jinak, neměla postavu, výraz atd. ( myslím tím neměla plnoštíhlou postavu a výrazný obličej - jeho přání)
Tebe ale kolega pochválil,takže postava a obličej mu vyhovují,jen chce image výrazné ženské.
Já jsem úplně normální,ráda se oblékám žensky, ale mám děti a starosti, često chodím v teplákovce jen tak ,přítel mě má rád takovou jaká jsem, jen podpatky, výstřih atd. vyžaduje,prostě ho to bere, nechce to pořád, ale alespoň jednou za týden, když jsem tak častěji, tak po mě kouká, jakoby nikdy žádnou neměl, někdy se tomu směju,on si taky obleče, co se mi líbí,chce to čas a domluvu,hlavně, aby tě chtěl.
na mě na začátku taky jen koukal a chtěl sex...

Není tady

#73 24. 7. 2013 12:20

rudolf
♥♥♥♥---

...... podpatky, výstřih atd. vyžaduje, ,prostě ho to bere, nechce to pořád, ale alespoň jednou za týden..........no tak to je síla, andy75.

Není tady

#74 24. 7. 2013 12:21

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

rudolf napsal(a):

...... podpatky, výstřih atd. vyžaduje, ,prostě ho to bere, nechce to pořád, ale alespoň jednou za týden..........no tak to je síla, andy75.

to ještě jde, horší jsou ty co trpí na punčochy, korzety apod.

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#75 24. 7. 2013 12:38

helena
♥♥♥♥♥♥♥

horší jsou ty co trpí na punčochy, korzety apod.
Co je na tom tak strašnýho?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí