6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
modrovous napsal(a):
To, e má enská na sobě minisukni sotva pod zadek a výstřih a na břicho, o ní vypovídá leda to, e se ráda vyzývavě obléká, nic víc.
A o chlapovi, který se ji pokusí sbalit to vypovídá leda to, e se mu takovéhle typy líbí, vechno ostatní jsou jen vae domněnky.
I kdy moná jsou jen domněnky i to, co jsem napsala já.
Sama pisatelka ma na takovou zenu negativni nazor.
Me ovsem cely ten pribeh nesedi. To je nejaka blboat. Nejdriv nejaky ajtak, ktery pomaha dokonce drzet vlasy pri telefonovani (coz slysim poprve v zivote) , ktery se vyspi o prazdninach s velmo spore odenou damou (coz jejeho soukroma vec) a pak to ukazuje vsem v agenture. Coz mi taky nesedi. Proc to dela.
A nase pisatelka to bere jako bernou minci (vysokoskolacka prosim) a vyrazi do prace stejne spore (a maximane nevhodne) oblecena. ptam se, kde to obleceni vzala, kdyz to nemela. Sla nakupovat.
Pote co ji jeji tajna laska sklada komplimenty a che ji treba zbalit, bezi domu brecet!!!!
Chapete to ? ja teda ne. Cely je to nejeky divny.
Není tady
Malokdy byva clovek objektivni pri hodnoceni sve uspesnejsi konkurence v milostnych zajmech.
Není tady
sahleb napsal(a):
modrovous napsal(a):
To, e má enská na sobě minisukni sotva pod zadek a výstřih a na břicho, o ní vypovídá leda to, e se ráda vyzývavě obléká, nic víc.
A o chlapovi, který se ji pokusí sbalit to vypovídá leda to, e se mu takovéhle typy líbí, vechno ostatní jsou jen vae domněnky.
I kdy moná jsou jen domněnky i to, co jsem napsala já.Sama pisatelka ma na takovou zenu negativni nazor.
Me ovsem cely ten pribeh nesedi. To je nejaka blboat. Nejdriv nejaky ajtak, ktery pomaha dokonce drzet vlasy pri telefonovani (coz slysim poprve v zivote) , ktery se vyspi o prazdninach s velmo spore odenou damou (coz jejeho soukroma vec) a pak to ukazuje vsem v agenture. Coz mi taky nesedi. Proc to dela.
A nase pisatelka to bere jako bernou minci (vysokoskolacka prosim) a vyrazi do prace stejne spore (a maximane nevhodne) oblecena. ptam se, kde to obleceni vzala, kdyz to nemela. Sla nakupovat.
Pote co ji jeji tajna laska sklada komplimenty a che ji treba zbalit, bezi domu brecet!!!!
- v půjčovně kostýmů
- ne, taky to nechápu, ale zase si říkám, e nemusím vechno chápat
Není tady
sahleb napsal(a):
Sama pisatelka ma na takovou zenu negativni nazor.
No to mě zase tak moc nepřekvapuje. Tomu se říká kyselý hrozny.
Ovem jinak souhlasím, e tahle slátanina (úvodní příspěvek) slouí patrně k zatraktivnění okurkové
sezóny a zvednutí návtěvnosti stránek.
Není tady
sahleb napsal(a):
modrovous napsal(a):
I kdy moná jsou jen domněnky i to, co jsem napsala já.Sama pisatelka ma na takovou zenu negativni nazor.
Áno, a má na to plné právo. A zároveň má divne pozitívny názor na toho pána (a na seba, samozrejme), s čím zasa my máme plné právo nesúhlasi... dúfam.
Není tady
elena007 napsal(a):
Malokdy byva clovek objektivni pri hodnoceni sve uspesnejsi konkurence v milostnych zajmech.
Není tady
Pisatelka ma negativni nazor nejen na letni ulovek, ale i na koleguv vkus a zpusob zivota. Chlap by se ji libil, jen by potrebovala, aby se zmenil. Coz o to, nic neni nemozne, chovani se da korigovat, jen nevim, jestli zrovna on a zrovna ted.
Není tady
elena007 napsal(a):
Pisatelka ma negativni nazor nejen na letni ulovek, ale i na koleguv vkus a zpusob zivota. Chlap by se ji libil, jen by potrebovala, aby se zmenil. Coz o to, nic neni nemozne, chovani se da korigovat, jen nevim, jestli zrovna on a zrovna ted.
změnit můeme jen sami sebe
Není tady
aprill napsal(a):
elena007 napsal(a):
No vzdyt. Kdovi jestli se pan chysta menit, aby vyhovel.
Není tady
elena007 napsal(a):
aprill napsal(a):
elena007 napsal(a):
No vzdyt. Kdovi jestli se pan chysta menit, aby vyhovel.
kdy ptáčka lapají, pěkně mu zpívají
Není tady
změnit můeme jen sami sebe...
... a zrovna tady je hezkej příklad, kterak slečna změnivi sama sebe málem dosáhla úspěchu Jene ta změna jí je jasně proti srsti, take by si na kolegu měla nechat zajít chu...
Jen mě překvapuje, jak nedokáe pochopit, e pokud se jako, řekněme "vamp" necejtí dobře, nebude se stejně tak dobře cejtit pán s jiným, ne svým "oblíbeným" typem eny.
Není tady
helena napsal(a):
... a zrovna tady je hezkej příklad, kterak slečna změnivi sama sebe málem dosáhla úspěchu http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Jene ta změna jí je jasně proti srsti, take by si na kolegu měla nechat zajít chu...
Jen mě překvapuje, jak nedokáe pochopit, e pokud se jako, řekněme "vamp" necejtí dobře, nebude se stejně tak dobře cejtit pán s jiným, ne svým "oblíbeným" typem eny.
jsou dvě monosti proč nedokáe pochopit :
- myslí to s pánem dobře
- je sobecká
asi ta první monost bude ta správná, e jo?
Není tady
aprill napsal(a):
elena007 napsal(a):
aprill napsal(a):
změnit můeme jen sami sebeNo vzdyt. Kdovi jestli se pan chysta menit, aby vyhovel.
kdy ptáčka lapají, pěkně mu zpívají
ale ty následky pak..
Není tady
aprill napsal(a):
helena napsal(a):
... a zrovna tady je hezkej příklad, kterak slečna změnivi sama sebe málem dosáhla úspěchu http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Jene ta změna jí je jasně proti srsti, take by si na kolegu měla nechat zajít chu...
Jen mě překvapuje, jak nedokáe pochopit, e pokud se jako, řekněme "vamp" necejtí dobře, nebude se stejně tak dobře cejtit pán s jiným, ne svým "oblíbeným" typem eny.jsou dvě monosti proč nedokáe pochopit :
- myslí to s pánem dobře
- je sobecká
asi ta první monost bude ta správná, e jo?
no jo no, prostě se ji líbí, akorát e on to má jinak. to se někdy stává, co u.
Není tady
prostě se ji líbí, akorát e on to má jinak
Klidně si to dovedu představit i obráceně... jak se slečna, která má zálibu v poněkud odvánějím oblečení, pohoruje, e "on si nael na dovolený takovou edou my a jetě se s ní chlubí"...
Není tady
Prostě se zamilovala do chlapa a on do ní. Na vztah musí být dva a ona je na to sama. A to, e se někde vyspal s nějakou spoře oděnou a zmalovanou děvou, to je jednak jeho věc a taky věc jeho vkusu.
Děvče, smiř se s tím, e nejsi jeho typ, nestojí o tebe a e z tohohle mraku prostě pret nebude.
A brečet nad tím, e si viml, e jsi enská, a kdy ses vyzývavě (aspoň podle tvýho psaní) oblíkla, to bych pochopila u puberačky,ne u estadvacetileté enské. Ale asi to bylo z tvé strany zklamáním, e tě prostě jako enskou nevnímá. Tudí ani jako potencionální partnerku.
Prostě ho pus z hlavy.
Není tady
sahleb napsal(a):
Me ovsem cely ten pribeh nesedi. To je nejaka blboat. Nejdriv nejaky ajtak, ktery pomaha dokonce drzet vlasy pri telefonovani (coz slysim poprve v zivote) ...
No tak holky, při jaké činnosti je člověk skloněn silně dolů (tedy k protinočům) a musí si nechat podret vlasy?
Ale souhlasím, to je tááááák lyrický příběh
A skoro by mohl být pravdivý .... jen kdyby s námi slečna pisatelka chtěla pokračovat v povídání.
Není tady
Jessika napsal(a):
sahleb napsal(a):
Me ovsem cely ten pribeh nesedi. To je nejaka blboat. Nejdriv nejaky ajtak, ktery pomaha dokonce drzet vlasy pri telefonovani (coz slysim poprve v zivote) ...
No tak holky, při jaké činnosti je člověk skloněn silně dolů (tedy k protinočům) a musí si nechat podret vlasy?
Ale souhlasím, to je tááááák lyrický příběh
A skoro by mohl být pravdivý .... jen kdyby s námi slečna pisatelka chtěla pokračovat v povídání.
nooo....taky se mi to u v ivotě přihodilo a musím říct, e jsem ten moment na nějaké telefonování neměla ani pomylení
Není tady
Chlapi nejsou povrchní,určitě tě zná,rozumí si s tebou,jen má rád výrazné tipy,má rád enské oblečení,malování,podívej určitě byl ten den z tebe vzruený,ví, e nejsi "barmanka",ale být tebou zkusí to obéknout se tak podobně více dní po sobě,sama uvidí,hodně vztahů začíná sexem a potom jsou spokojení,hlavně se nestyď..
Já jsem jako mladá byla méně otevřená více se styděla a k ničemu to nebylo, úplně nejlepí by bylo, kdyby ses tak líbila nějakému jeho kolegovi,to bys úplně poznala, co a jak.
Není tady
být tebou zkusí to obéknout se tak podobně více dní po sobě...
... aneb "kdy ptáčka lapají..."
Tobě by se líbilo, kdyby se ti nějakej chlap "více dní po sobě" předváděl tak, jak by sis ho přála mít - a jakmile bys ho měla doma, vrátil by se k původnímu vzhledu a způsobu ivota?
Není tady
Jistě, není to ideální, jene mu se evidentně "edé myi" nelíbí, má rád opak,buď se dotyčná smíří s tím, e ji nechce nebo a zaboduje.
kadý chlap je i citlivý,ale ta vizuální stránka prostě funguje..
Není tady
ta servírka z dovolené bylo jistě jen povyraení,prostě si uít,cítit se jako chlap,ostatní ji nedostali, jen já.
Kadý chlap ti přizná, e někdy tohle zail, jen tak...
Můj přítel mělm kdysi holku,byla náladová, měli problémy a velice si rozuměl s její sestrou,jene ho nepřitahovala,i kdyby se oblékla jinak, neměla postavu, výraz atd. ( myslím tím neměla plnotíhlou postavu a výrazný obličej - jeho přání)
Tebe ale kolega pochválil,take postava a obličej mu vyhovují,jen chce image výrazné enské.
Já jsem úplně normální,ráda se oblékám ensky, ale mám děti a starosti, često chodím v teplákovce jen tak ,přítel mě má rád takovou jaká jsem, jen podpatky, výstřih atd. vyaduje,prostě ho to bere, nechce to pořád, ale alespoň jednou za týden, kdy jsem tak častěji, tak po mě kouká, jakoby nikdy ádnou neměl, někdy se tomu směju,on si taky obleče, co se mi líbí,chce to čas a domluvu,hlavně, aby tě chtěl.
na mě na začátku taky jen koukal a chtěl sex...
Není tady
...... podpatky, výstřih atd. vyaduje, ,prostě ho to bere, nechce to pořád, ale alespoň jednou za týden..........no tak to je síla, andy75.
Není tady
rudolf napsal(a):
...... podpatky, výstřih atd. vyaduje, ,prostě ho to bere, nechce to pořád, ale alespoň jednou za týden..........no tak to je síla, andy75.
to jetě jde, horí jsou ty co trpí na punčochy, korzety apod.
Není tady
horí jsou ty co trpí na punčochy, korzety apod.
Co je na tom tak stranýho?
Není tady