Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 13. 7. 2013 19:38

Mendy
♥♥♥♥♥--

Re: Opravdu jsou chlapi tak povrchní?

No to musí být opravdu partie když vleze na kdejakou štětku který leze zadek ze sukně. Fuj usch

Není tady

#27 13. 7. 2013 19:45

Mendy
♥♥♥♥♥--

...jinak opravdu inteligent když se s tim ještě chlubí lol

Není tady

#28 13. 7. 2013 19:50

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

agewa napsal(a):

Grainne napsal(a):

no to je otázka ? Jeden je zakoukaný a druhému to třeba vyhovuje z nějakých pragmatických důvodů ? Peníze , péče o jeho osobu , sex zadarmo .... ? Určitě někoho ještě něco napadne

neni potreba I toho druheho taky alespon nejake sympatie ? Zakoukanost ?

Alespon nějaká sympatie ano .... ale to bylo k tématu, že málokdy jsou oba stejně zakoukaní

to je presne to dulezite slovo/pohled

Není tady

#29 13. 7. 2013 19:53

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Mendy napsal(a):

No to musí být opravdu partie když vleze na kdejakou štětku který leze zadek ze sukně. Fuj usch

minisukně = štětka  va ???

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#30 13. 7. 2013 20:01

Mendy
♥♥♥♥♥--

Grainne napsal(a):

Mendy napsal(a):

Minisukně? Tady snad jde o tu minisukni? va

Není tady

#31 13. 7. 2013 20:56

Holga
♥♥♥----

LenkaHr napsal(a):

Zajímá mne váš názor na tento můj příběh:
Je mi 26 a po vysoké škole jsem začala pracovat v reklamní agentuře, kde jsem byla na stáži ještě na škole.Už v té době jsem si všimla Jirky, který tam pracoval na IT oddělení. Jemu je teď 31. Jako chlap mě ze začátku moc nebral, až postupně jsem mu začala propadat. Má úžasné charisma, inteligentní a s všeobecným přehledem. Když je nějaký průšvich a zavolám jeho, vždycky to nějak vyřeší ať jde o počítač, nebo moje nestartující auto o půlnoci na parkovišti 70 km daleko, či podržení vlasů při telefonátu do Austrálie. 
Problém je v tom, že z jeho strany je to prostě standardní výpomoc kamarádovi (to není překlep). Bere mě totiž jako jedno ze svých nejlepších kamarádů a ne jako ženu, která má zájem o vztah s ním. Nějakou dobu jsem ho i podezřívala, že je gay (což by mě mrzelo, ale aspoň by to vysvětlovalo situaci) až do chvíle, kdy přijel z dovolené a pochlubil se (kamarádům-tedy i mě) svým "úlovkem". Kdy tam na týden sbalil nějakou barmanku, zjevně inteligencí příliš neoplývající ale zato na všech fotkách v minisukni pod zadek, koukající podprsenkou a jehlama že v nich stála na špičkách. Že mi z toho nebylo vůbec dobře ani psát nemusím.
Od té doby už jsem si toho začala víc všímat a ověřila jsem si, že ženy a dívky, které nejsou oblečené skoro jak štětky, prostě nevidí/ignoruje a když už s nimi musí jednat, tak se k nim chová jako ke chlapům. Sama myslím nechodím jako šedá myš v teplákách, ale prostě nejsem na podpatky zvyklá a když už, tak nejvyšší mám asi 6 cm a v těch vydržím max. hodinu. Mikrosukně a výstřihy do pasu také nejsou můj šálek kávy.
Jednou jsem tedy zkusila přijít výrazně namalovaná (kamarádka, co mi pomáhala řekla spíš zmalovaná), v půjčených platformách a šatech, že jsem se neodvážila ani podívat do zrcadla. Cítila jsem se hrozně a měla jsem pocit, že každý na ulici si klepal na čelo. Ale jak dorazil Jirka, úplně se zasekl, jen na mě zíral a zbytek dne ze mě nespustil oči a proud komplimentů a lichotek nebral konce. Bohužel až do jeho věty ve smyslu, že až dnes si všimnul, že jsem vlastně žena.To jsem už nevydržela a musela sem utéct (v rámci možností, v platformách sotva zvládám chůzi) a vybrečet se doma.
Druhý den jsem už přišla normálně a pro Jirku jsem zase byla "kamarád", jen neopoměl zmínit, že je škoda že nechodím tak jako včera, vždycky.
Nevím od té doby co vlastně dál. Chápala bych takové chování u puberťáka, ale chlap co už si své prožil a měl by zakládat rodinu? Přitom jinak tak inteligentní, galantní a milý ... a na druhou stranu tak hrozně povrchní, že bez šminek a podpatků pro něj žena není skoro viditelná.Má smysl ještě čekat, může v tomhle věku dospět, nebo to mám raději vzdát i když mě to bude moc mrzet?

Vážně o takového stojíš?

Dobrá zásada je – nevědět.

Není tady

#32 13. 7. 2013 21:05

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

LenkaHr napsal(a):

Zajímá mne váš názor na tento můj příběh:
Je mi 26 a po vysoké škole jsem začala pracovat v reklamní agentuře, kde jsem byla na stáži ještě na škole.Už v té době jsem si všimla Jirky, který tam pracoval na IT oddělení. Jemu je teď 31. Jako chlap mě ze začátku moc nebral, až postupně jsem mu začala propadat. Má úžasné charisma, inteligentní a s všeobecným přehledem. Když je nějaký průšvich a zavolám jeho, vždycky to nějak vyřeší ať jde o počítač, nebo moje nestartující auto o půlnoci na parkovišti 70 km daleko, či podržení vlasů při telefonátu do Austrálie. 
Problém je v tom, že z jeho strany je to prostě standardní výpomoc kamarádovi (to není překlep). Bere mě totiž jako jedno ze svých nejlepších kamarádů a ne jako ženu, která má zájem o vztah s ním. Nějakou dobu jsem ho i podezřívala, že je gay (což by mě mrzelo, ale aspoň by to vysvětlovalo situaci) až do chvíle, kdy přijel z dovolené a pochlubil se (kamarádům-tedy i mě) svým "úlovkem". Kdy tam na týden sbalil nějakou barmanku, zjevně inteligencí příliš neoplývající ale zato na všech fotkách v minisukni pod zadek, koukající podprsenkou a jehlama že v nich stála na špičkách. Že mi z toho nebylo vůbec dobře ani psát nemusím.
Od té doby už jsem si toho začala víc všímat a ověřila jsem si, že ženy a dívky, které nejsou oblečené skoro jak štětky, prostě nevidí/ignoruje a když už s nimi musí jednat, tak se k nim chová jako ke chlapům. Sama myslím nechodím jako šedá myš v teplákách, ale prostě nejsem na podpatky zvyklá a když už, tak nejvyšší mám asi 6 cm a v těch vydržím max. hodinu. Mikrosukně a výstřihy do pasu také nejsou můj šálek kávy.
Jednou jsem tedy zkusila přijít výrazně namalovaná (kamarádka, co mi pomáhala řekla spíš zmalovaná), v půjčených platformách a šatech, že jsem se neodvážila ani podívat do zrcadla. Cítila jsem se hrozně a měla jsem pocit, že každý na ulici si klepal na čelo. Ale jak dorazil Jirka, úplně se zasekl, jen na mě zíral a zbytek dne ze mě nespustil oči a proud komplimentů a lichotek nebral konce. Bohužel až do jeho věty ve smyslu, že až dnes si všimnul, že jsem vlastně žena.To jsem už nevydržela a musela sem utéct a vybrečet se doma.
Druhý den jsem už přišla normálně a pro Jirku jsem zase byla "kamarád", jen neopoměl zmínit, že je škoda že nechodím tak jako včera, vždycky.
Nevím od té doby co vlastně dál. Chápala bych takové chování u puberťáka, ale chlap co už si své prožil a měl by zakládat rodinu? Přitom jinak tak inteligentní, galantní a milý ... a na druhou stranu tak hrozně povrchní, že bez šminek a podpatků pro něj žena není skoro viditelná.Má smysl ještě čekat, může v tomhle věku dospět, nebo to mám raději vzdát i když mě to bude moc mrzet?

Chlapec, ktery ujizdi na prazdninovych barmankach, oblecenych jako ...v tech mikrosuknich a pri telefonovani ti drzi vlasy....s tim bych se teda moc nezabyvala. Me to uplne povrchni nepripada, ale je to jeho styl.

VUbec nechapu, proc se vysokoskolacka po takove vete, bezo domu vybrecet.   Ja totiz nevim, proc si brecela.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#33 13. 7. 2013 21:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

grain, tak ten tvůj sex zadarmo, ten mě teda dostal lol

myslíš , že nejsou takoví, kteří jsou líní pořád někoho balit, tak když najdou vyhovující , tak jim to stačí , ikdyž to není úplně to ono a třeba s ní do budoucnosti nijak nepočítají

ale to určitě :-) ale ve spojitosti s tím zadarmo mě to teda fakt rozesmálo :-)))

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#34 13. 7. 2013 21:46

Holga
♥♥♥----

Grainne napsal(a):

Mendy napsal(a):

Grainne, představuješ ty si pod pojmy -  "minisukni pod zadek, koukající podprsenkou a jehlama že v nich stála na špičkách" barmanku? Já teda ne.

Dobrá zásada je – nevědět.

Není tady

#35 13. 7. 2013 22:06

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Grainne napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

grain, tak ten tvůj sex zadarmo, ten mě teda dostal lol

myslíš , že nejsou takoví, kteří jsou líní pořád někoho balit, tak když najdou vyhovující , tak jim to stačí , ikdyž to není úplně to ono a třeba s ní do budoucnosti nijak nepočítají

ale to určitě :-) ale ve spojitosti s tím zadarmo mě to teda fakt rozesmálo :-)))

tak možná mělo být spíše bez námahy smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#36 13. 7. 2013 22:08

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Holga napsal(a):

Grainne napsal(a):

Mendy napsal(a):

Grainne, představuješ ty si pod pojmy -  "minisukni pod zadek, koukající podprsenkou a jehlama že v nich stála na špičkách" barmanku? Já teda ne.

no barmanku by v těch jehlách asi dost bolely nohy big_smile  nicméně jsem daleka toho , abych někoho na základě oblečení označila za štětku

Není tady

#37 13. 7. 2013 22:34

Mendy
♥♥♥♥♥--

Grainne napsal(a):

Holga napsal(a):

Grainne napsal(a):

no barmanku by v těch jehlách asi dost bolely nohy big_smile  nicméně jsem daleka toho , abych někoho na základě oblečení označila za štětku

když se někdo chlubí tim jak se od něj na služební cestě nechala sbalit barmanka co je navíc oblečená jako ***** tak se to hodnocení přímo nabízí.

Není tady

#38 13. 7. 2013 23:02

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Mendy napsal(a):

Grainne napsal(a):

Holga napsal(a):

když se někdo chlubí tim jak se od něj na služební cestě nechala sbalit barmanka co je navíc oblečená jako ***** tak se to hodnocení přímo nabízí.

vážně považuješ někoho , kdo se nechá sbalit za štětku ?

Není tady

#39 14. 7. 2013 10:25

Mendy
♥♥♥♥♥--

Grainne napsal(a):

Mendy napsal(a):

Grainne napsal(a):

vážně považuješ někoho , kdo se nechá sbalit za štětku ?

V souvislosti s dalšími věcmi které se tu uvádí jo.

Není tady

#40 14. 7. 2013 10:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mendy a není to jedno ? každej jsme něják ujetej.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#41 14. 7. 2013 11:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mendy napsal(a):

Grainne napsal(a):

Mendy napsal(a):

A o čo? O dovolenkový vzťah? Alebo čo ťa na tom tak podráždilo? Tak áno, chlapcovi ide o shoookanie a nezáväzný vzťah - ale aspoň je úprimný, na rozdiel od mnohých iných a každá žena sa môže rozhodnúť, či jej to vyhovuje alebo nie. Férové, podľa mňa...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#42 14. 7. 2013 11:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Holga napsal(a):

Grainne napsal(a):

Mendy napsal(a):

Ja si predstavím presne len to, čo opisuje, žiadne povolanie, koníčka, vierovyznanie, apod... (My sme mali jednu poslankyňu, čo sa podobne obliekala - a jednu hovorkyňu terajšieho premiéra, ktorá sa fotila napr. ako diblík, Karkulka apod. a potom posielala oficiálne priania s týmito oftkami lol - to bol dobrý úlet, inak oblierkanie nemusí svedčiť o ničom...).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#43 14. 7. 2013 11:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mendy, mýliš si pojmy s dojmami, štetky sú profesionálky a tu o peniazoch za s.e.x. nebola akosi reč. myslím, že to bola len amatérka v doslovnom zmysle slova (od amare - milovať).

Brita

Není tady

#44 14. 7. 2013 11:13

rudolf
♥♥♥♥---

U toho pána to nenmí povrchnot, u něj to je to, že se mu takové ženy líbí. Ty nejsi jeho typ, tak se s tím smiř. Podivuji se nad tím, že ve 26 se běžíš domů bybrečet. No, divné.

Není tady

#45 14. 7. 2013 11:23

Mendy
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

mendy a není to jedno ? každej jsme něják ujetej.

Máš recht.

Není tady

#46 14. 7. 2013 11:29

Mendy
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

Mendy, mýliš si pojmy s dojmami, štetky sú profesionálky a tu o peniazoch za s.e.x. nebola akosi reč. myslím, že to bola len amatérka v doslovnom zmysle slova (od amare - milovať).

V podstatě šlo o toho pána ne o tu štětku. Pán bude zřejmě "veselejší" povahy pro slabost právě pro ženy typu zmíněné barmanky a sexu na pár dní.

Není tady

#47 14. 7. 2013 11:32

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Mendy napsal(a):

Grainne napsal(a):

A o čo? O dovolenkový vzťah? Alebo čo ťa na tom tak podráždilo? Tak áno, chlapcovi ide o shoookanie a nezáväzný vzťah - ale aspoň je úprimný, na rozdiel od mnohých iných a každá žena sa môže rozhodnúť, či jej to vyhovuje alebo nie. Férové, podľa mňa...

i podle mně

Není tady

#48 14. 7. 2013 11:35

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

To, že má ženská na sobě minisukni sotva pod zadek a výstřih až na břicho, o ní vypovídá leda to, že se ráda vyzývavě obléká, nic víc.
A o chlapovi, který se ji pokusí sbalit to vypovídá leda to, že se mu takovéhle typy líbí, všechno ostatní jsou jen vaše domněnky.
I když možná jsou jen domněnky i to, co jsem napsala já. smile

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#49 14. 7. 2013 11:43

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Mendy napsal(a):

Selima napsal(a):

V podstatě šlo o toho pána ne o tu štětku. Pán bude zřejmě "veselejší" povahy pro slabost právě pro ženy typu zmíněné barmanky a sexu na pár dní.

někomu to vyhovuje právě takto, proto není horší než ostatní

Není tady

#50 14. 7. 2013 12:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mendy napsal(a):

Selima napsal(a):

Asi áno - a ako slobodný muž bez záväzkov na to má plné právi, čo musia všetci rešpektovať. Někdo rád vdolky, jiný holky...

Upravil(a) Selima (14. 7. 2013 12:21)

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí