Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 12. 7. 2013 8:32

karmenel
♥------

sprchový kout

Ahoj,
chci do koupelny prosklený sprchový kout...Kdo to má? Jaká je údržba atd.? Jste spokojení? A ještě jsem se chtěla zeptat jestli někdo nevíte je-li možné požít tzv. grafosklo? Děkuji budu ráda za každou odpověď.

Není tady

#2 29. 12. 2013 14:13

lenson
♥------

Re: sprchový kout

Možná odpovídám pozdě. Mám celoskleněný sprchový kout. Přiložila bych fotku, ale asi to tady nejde. Údržba je velmi jednoduchá, to sklo má na sobě nějakou vrstvu, která brání usazování špíny, detaily tady: http://www.kouty-sprchove.cz/osetreni-s … php#kotva. Já mám sprchový kout bez vaničky, je přímo na podlaze a je to možná lepší než s vaničkou. S grafosklem zkušenost nemám, snad pomůže Google.

Není tady

#3 29. 12. 2013 15:51

Ivik76
♥------

Určitě bych taky doporučila bez vaničky, osobně se mi i více líbí klasická "dělaná sprcha" jako je tady http://www.sprchovekouty24.cz/wp-conten … uty-1.jpg. Vypadá to prostě líp a moderněji a údržba je podle mě jednodušší.

„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“
Elbert Hubbard

Není tady

#4 30. 12. 2013 11:19

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Po svých zkušenostech taky doporučuju bez vaničky. Nám vanička praskla, dvakrát. Už bych to takhle nechtěla.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#5 30. 12. 2013 14:19

holcina
♥♥♥♥♥♥-

I když je to tady samá reklama:-) přikláním se ke sprchovému koutu bez vaničky, nemůžu si ho vynachválit. i když vana je vana

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí