18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
ráda bych nala někoho, kdo studuje tento obor na Pedf UK a má tedy s ním zkuenosti .
Nejsem jedna z těch, která chce studovat peďák pro titul, ale jednodue proto, e miluju práci s dětmi (tedy přesněji teenagery) a zároveň miluju matematiku. Studovat učitelství jsem chtěla u na gymplu, jene rodiče byli proti. A jak u to bývá - nechala jsem se přesvědčit. "Kdy tě baví matika, jdi na ekonomku. Má lepí jméno, uplatnění, zajímavějí předměty ....... ne peďák." To jsou slova rodičů, se kterými zcela nesouhlasím!!! Na ekonomce jsem trpěla a jediné, co mě drelo nad vodou, jsou matematické předměty, které jsem si dávala i nepovinně. Bakaláře jsem nějak přeila, zmoudřela jsem, ujistila jsem se v tom, co chci a tedy - je čas si splnit sen. Nejsem si vak jistá, kde je dobré učitelství matematiky studovat, zda je lepí studovat jednooborově učitelství pro Z i S, nebo raději dvouobor pouze pro Z 2. stupeň. Samozřejmě je monost, jít studovat na MFF. Není ale lepí příprava na pedagogickou činnost na Pedf? Také váně dávám přednost studiu pouze matematiky, protoe jinému předmětu se opravdu věnovat nechci. A v neposlední řadě mězajímá obtínost tohoto oborou v kombinované formě, protoe vzhledem k postoji rodičů si musím na studium vydělat.
Předem děkuji za jakýkoliv uitečný příspěvek
Není tady