3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Prosím, kolik procent se platí notáři za tento úkon?
Jedná se o jasnou věc - uvaujeme si napsat smlouvu sami.....podle vzoru na netu.
Není tady
smlouvy na netu jsou dost obecné, pokud se jedná o nemovitost, nechala bych si smlouvu vypracovat. My platili 4tis. i s přepracováím. S KN nebyl pak problém.
Není tady
Dobrá věc ten net.Uetříte velké peníze a budete mít" pocit dobře vykonané práce".Já jsem takto uetřil při rozvodu,kdy advokátka poadovala kolem 7 tisíc.Nael jsem si na internetu ve co náleí k rozvodovému řízení ,sepsal si to a byl jsem spokojen.
Není tady
děkuji za příspěvky......
já jen jestli to není dané zákonem.....e kdy budeme kupovat část nemovitosti, tak je to např. 1-2 procenta
Není tady
Odměna notáře je řeena vyhlákou, základní info zde
http://www.notarky.cz/odmena-notare/prevody-nemovitosti
Není tady
záleí jakou hodnotu má ta nemovitost nebo část kterou kupujete. od toho se odvíjí cena za sepsání smlouvy
Není tady