29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj, bydlíme ve 40let starém panelákovém bytě. sami jsme si navrhli skoro celou přestavbu kuchyně a jádra. musíme řešit dveře tak, aby byly posuvné. zjišťujeme jestli lze sehnat dveře i s posuvem u jedné firmy. chceme posuv ale ve zdi a to nevím, jestli nebude v paneláku problém. díky
Není tady
belisima napsal(a):
ahoj, bydlíme ve 40let starém panelákovém bytě. sami jsme si navrhli skoro celou přestavbu kuchyně a jádra. musíme řešit dveře tak, aby byly posuvné. zjišťujeme jestli lze sehnat dveře i s posuvem u jedné firmy. chceme posuv ale ve zdi a to nevím, jestli nebude v paneláku problém. díky
tak a teď se objeví někdo, kdo hned bude vědět , která firma je na to nejlepší
Upravil(a) aprill (9. 7. 2013 20:48)
Není tady
do panelu ti kapsu nikdo neudělá, takže se to řeší sádrokartonem, případně pokud budeš mít u zdi velkou skříň, mohl by dveře zajíždět za ní.
Není tady
ahoj, s manželkou jsme nedávno prováděli rekonstrukci panelového bytu a od známého jsme dostaly doporučení na http://bdorg.cz a byly jsme spokojeni. Tak když tak koukněte na jejich stránky pro inspiraci.
Není tady
Jarmil napsal(a):
ahoj, s manželkou jsme nedávno prováděli rekonstrukci panelového bytu a od známého jsme dostaly doporučení na http://bdorg.cz a byly jsme spokojeni. Tak když tak koukněte na jejich stránky pro inspiraci.
Jo a všichni budeme klikat na odkaz u prvního spamového příspěvku, viď?
Není tady
Ten čas nějak utíká, už rekonstrujeme skoro přes rok vždy, když na to finančně máme upravíme další část
původně jsme si chtěli dělat věci sami, ale došlo nám, že kvalita se u firem nedá zapřít, takže hrdost stranou a přenecháváme na odbornících
naše rekonstrukce začala jádrem, pak podlahy a nyní už nám dodělávají vestavěné skříně
Není tady
daysulinek napsal(a):
Ten čas nějak utíká, už rekonstrujeme skoro přes rok
vždy, když na to finančně máme upravíme další část
původně jsme si chtěli dělat věci sami, ale došlo nám, že kvalita se u firem nedá zapřít, takže hrdost stranou a přenecháváme na odbornících
naše rekonstrukce začala jádrem, pak podlahy a nyní už nám dodělávají vestavěné skříně
Tak to je svatá pravda, nechme odborníkům jejich práci a my si dělejme tu svou, taky jsme využívali firmy a nedělali to sami
Není tady
daysulinek napsal(a):
Mě čeká rekonstrukce panelákového jádra včetně kuchyně (z druhé strany), nových podlah, stropů, stěn... jsem to počítala a zhruba 150 tisíc. Takže došetřím a můžu jít nato.
Není tady
To je velmi nízký rozpočet, 150 tisíc na tak rozsáhlé opravy.
Není tady
Eva. napsal(a):
Není, většinu mi pomůže udělat otec, je zedník, strýc elektrikář. Takže nakoupím materiál. Většina si do 3 patra vytáhnu sama. Nepotřebuju partyju zedníků, sice se to povleče, ale bude to o hodně levnější.
Není tady
karfice napsal(a):
Eva. napsal(a):
Není, většinu mi pomůže udělat otec, je zedník, strýc elektrikář. Takže nakoupím materiál. Většina si do 3 patra vytáhnu sama. Nepotřebuju partyju zedníků, sice se to povleče, ale bude to o hodně levnější.
ale i čas jsou peníze...a dlouhodobě žít v b..delu by mě nebavilo
Není tady
aprill napsal(a):
karfice napsal(a):
Eva. napsal(a):
ale i čas jsou peníze...a dlouhodobě žít v b..delu by mě nebavilo
Půl roku se to dá vydržet. A mě to momentálně nevadí.
Není tady
karfice napsal(a):
aprill napsal(a):
karfice napsal(a):
Není, většinu mi pomůže udělat otec, je zedník, strýc elektrikář. Takže nakoupím materiál. Většina si do 3 patra vytáhnu sama. Nepotřebuju partyju zedníků, sice se to povleče, ale bude to o hodně levnější.ale i čas jsou peníze...a dlouhodobě žít v b..delu by mě nebavilo
Půl roku se to dá vydržet. A mě to momentálně nevadí.
když ti to nevadí, ale chudáci sousedi....
Není tady
aprill napsal(a):
karfice napsal(a):
aprill napsal(a):
ale i čas jsou peníze...a dlouhodobě žít v b..delu by mě nebaviloPůl roku se to dá vydržet. A mě to momentálně nevadí.
když ti to nevadí, ale chudáci sousedi....
Však se tady půl roku nebude v kuse vrtat, třískat apod.
Není tady
karfice napsal(a):
aprill napsal(a):
karfice napsal(a):
Půl roku se to dá vydržet. A mě to momentálně nevadí.když ti to nevadí, ale chudáci sousedi....
Však se tady půl roku nebude v kuse vrtat, třískat apod.
tak hlavně že to nebude o víkendu a odpoledních hodinách.
Není tady
aprill napsal(a):
karfice napsal(a):
aprill napsal(a):
když ti to nevadí, ale chudáci sousedi....Však se tady půl roku nebude v kuse vrtat, třískat apod.
tak hlavně že to nebude o víkendu a odpoledních hodinách.
To ne, to by ma tu všichni sežrali :-)
Není tady
karfice napsal(a):
daysulinek napsal(a):
Mě čeká rekonstrukce panelákového jádra včetně kuchyně (z druhé strany), nových podlah, stropů, stěn... jsem to počítala a zhruba 150 tisíc. Takže došetřím a můžu jít nato.
Jo ty podlahy v celém bytě nebo jak? Pak je ta částka opravdu hodně malá.. nás vyšla jen koupelna se záchodem na necelých 200, dělali nám to teda celé, včetně vyzdívání a tak...
Není tady
to my jsme koupelku se záchodem jen nechávali obložit a vyšlo nás to na 35tis....
PS: obklady Abitibi, jeslti jste o nich ještě neslyšeli, doporučuji
Není tady
nikol.ambielova napsal(a):
to my jsme koupelku se záchodem jen nechávali obložit a vyšlo nás to na 35tis....
PS: obklady Abitibi, jeslti jste o nich ještě neslyšeli, doporučuji
A obkládali jste si to sami nebo firma?
Není tady
Nechali jsme to na firmě, možná bychom to zvládli i sami, ale zabralo by to spoustu času, takhle to udělala firma, my se mohli s manželem věnovat normálním činnostem a bylo Vy jste dělali podle ceny asi i s vyzděním, že?
Není tady
Co jsme mohli dělali jsme si sami, třeba svítidla jsem nakoupila od Egla přímo u výrobce tady http://www.svitidlaeglo.cz, ještě mám ráda ruční výrobku, tak se něco nechalo dělat u truhláře, nemám ráda, když desítky lidí má doma stejnou pohovku nebo stůl, je to pak všude jak v létáku, je lepší si našetřit a počkat.
Není tady
A můžete mi poradit co nejlepší dveře koupit?Rád celé dřevěné?
Není tady
Ahoj, koupili jsme si byt 1+kk a chtěli jsme se zeptat, jestli někdo nemá nějaký typ na stránky, kde nám poradí. dekuji
Není tady
Ahoj, mame garsonku po babičce a chtěli jsme poradit, co se starýma věcma, který jsme chtěli nějakým způsobem využít. Našli jsme pár rad na strance www.kralovstvizen.cz. Máte ještě nějaké rady nebo tipy?
Není tady
To bych taky někdy potřebovala poradit, co se starýma věcma:( je mi to vždycky hrozně líto vyhodit když je to ještě funkční a někomu může posloužit... My když jsme dělali rekonstrukci, tak nás to vyšlo na dost peněz, ale dlouho jsme na to šetřili a pak udělali vše najednou... Když už tak už! Vypadá to u nás teď úplně jinak... Hodně pomohlo i to že jsme se zbavili starých žaluzií a pořídili plissé (něco ve stylu http://www.mm-zaluzie.com/produktova-rada/plisse/leha) ty pokojům dodali úplně jiný šmrnc...Jinak co se týká 1+kk tak doporučuji mrknout na japonské stěny - dokážou prostor hezky rozdělit a nejsou prostorově až tak náročné.
Není tady