|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Modroočka napsal(a):
Mám radost,objednala jsem si kadeřnický umyvadlo, přenosný, a dnes mi přišlo, je super, konečně nemusím nikomu mýt hlavu nad vanou
Ty provozujes doma kadernictvi?
Není tady

eremuruss napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Mám radost,objednala jsem si kadeřnický umyvadlo, přenosný, a dnes mi přišlo, je super, konečně nemusím nikomu mýt hlavu nad vanou
Ty provozujes doma kadernictvi?
Jo,jo
ale zatím jen pro kámošky a známý. Mám za sebou kurz a baví mě to.
Není tady
To je super. Moje kadeřnice má taky provozovnu domam čili neplatí žádný nájem. A je moc spokojená. Je to na ní vidět.
Není tady

Jasně, když platíš nájem za křeslo, musíš to promítnout do ceny. A proč, že jo?
Není tady

Byla jsem se proskočit s kámoškou ve městě, daly jsme si na oběd svíčkovou v bufetu, nacpaly jsme si pupíky, svíčková byla těžce jedlá, pošomtaly jsme po obchodech, nic moc jsme nekoupily, ale bylo to fajn.
Není tady
Provokatérko...

Není tady

helena napsal(a):
Provokatérko... http://fora.babinet.cz/img/smilies/dumbom.gif http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady
Modroočka napsal(a):
Byla jsem se proskočit s kámoškou ve městě, daly jsme si na oběd svíčkovou v bufetu, nacpaly jsme si pupíky, svíčková byla těžce jedlá, pošomtaly jsme po obchodech, nic moc jsme nekoupily, ale bylo to fajn.

Já jdu takhle zítra 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
konečně se mi podařilo uplést košík z papíru. o víkendu se mi nedařilo, už jsem to chtěla vzdát.
Hledala jsem něco o pletení košíků z papíru a narazila jsem na stránky jedné holky z dědiny, odkud pocházím, ona se tam přivdala, jsme vrstevnice. Má krásný stránky a dokonce vydala o tom pletení košíků knížku. Už ji mám objednanou
Má tam fotogalerii, je teda dost šikovná.
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
konečně se mi podařilo uplést košík z papíru. o víkendu se mi nedařilo, už jsem to chtěla vzdát.
Pavli - si šikula
já tohle obdivuju, zkoušela jsem,ale letělo to do koše. vůbec mi to nešlo.
Judy - chci si udělat šál a rukavice
Duši, tak to jsem na tom stejně. Mě se podařilo umotat ruličky a skončila jsem u dna a letělo to do koše. Takže také obdivuju, kdo to umí! 
Není tady
Modroočka napsal(a):
Teda takové slovo slyším prvně!
Není tady
LENNNA napsal(a):
Modroočka napsal(a):
jó.....my v Brně šomtáme
Není tady

vera napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Modroočka napsal(a):
jó.....my v Brně šomtáme
akorát my jsme šomtaly v Blansku 
Upravil(a) Modroočka (14. 1. 2014 19:55)
Není tady
Modroočka napsal(a):
vera napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Teda takové slovo slyším prvně!jó.....my v Brně šomtáme
Takže překlad něco jako couráme? 
Není tady

Výborný a zaujímavý, hoci dlhý dokument o Robertovi Wilsonovi - ktorý má momentálne výstavu video-portrétov v SNG . ako divadelnom režisérovi. Produkovala režíroval napr. operu na hudbu Philippa Glassa, alebo predstavenie na hudbu Toma Waitsa... -
Není tady

Výborný a zaujímavý, hoci dlhý dokument o Robertovi Wilsonovi - ktorý má momentálne výstavu video-portrétov v SNG . ako divadelnom režisérovi. Produkovala režíroval napr. operu na hudbu Philippa Glassa, alebo predstavenie na hudbu Toma Waitsa...
Není tady

LENNNA napsal(a):
Modroočka napsal(a):
vera napsal(a):
jó.....my v Brně šomtáme
Takže překlad něco jako couráme?
Tak nějak 
Není tady
vera napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Modroočka napsal(a):
, pošomtaly jsme po obchodech, nic moc jsme nekoupily, ale bylo to fajn.
jó.....my v Brně šomtáme
a já do dneška šontala 
Upravil(a) Růža (15. 1. 2014 6:57)
Není tady
Růžo, máš pravdu...........ano, ono se šontá....s n
ale když já tak dlouho nešontala......
Není tady

Růža napsal(a):
vera napsal(a):
LENNNA napsal(a):
a já do dneška šontala
No jo, no
to máš tak, my říkáme vandlík a o dvacet kilometrů dál tomu říkají vandlín. A je to větší smaltovaná mísa s uchama. Takže já šomtám, ty šontáš a obě děláme to samý 
Není tady
já šomtám, ty šontáš a obě děláme to samý
Když dva dělají totéž, není to totéž... 
Není tady

Šomtla jsem si do sámošky pro čerstvej chleba :-) voní obrovsky, ale jíst ho nebudu, byla bych schopná sežrat klidně i tři krajíce. Čerstvej chleba, na to máslo, opravdový máslo a jen tak, nebo na to rajče, vajíčko, šproty, cokoli, jédamne, žrala bych jako neuvázaná. Jak má pod čarou Frigo, není mým snem mít úžasnýho chlapa, ale moct žrát podle chuti a nepřibrat 
Včera,při tom šomtání, jsem si vyhlídla krásnej kastrólek, obyčejnej smaltovanej, s červenýma puntíkama a pak větší na polívku, vzor Provence, za bezva ceny, nemají to nijak extra drahý. Akorát že ty kastróly nepotřebuju 
Není tady
u nás se taky šontá! A znám to fakt jen ve smyslu "pošontat po obchodech", takže fakt courat, projít se. Navíc se tím jaksi myslí (jak to vnímám já), že se moc nebo vůbec nenakupuje, protože se prostě jen tak couráš a koukáš!
Není tady
Růža napsal(a):
vera napsal(a):
LENNNA napsal(a):
a já do dneška šontala
Taky šontám! 
Není tady

Modroočka napsal(a):
Růža napsal(a):
vera napsal(a):
jó.....my v Brně šomtámea já do dneška šontala
No jo, no
to máš tak, my říkáme vandlík a o dvacet kilometrů dál tomu říkají vandlín. A je to větší smaltovaná mísa s uchama. Takže já šomtám, ty šontáš a obě děláme to samý
Jasný vajdlink, podľa Záhorákov... 
Není tady