|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

dycinky napsal(a):
Frigo napsal(a):
Tak možná je to tím, že je nikdy nemám hodně dlouhé, protože musím pracovat, ale u nás se to hodně rozmáhá.
Na Chodově si otevřeli číňani provozovnu a kdykoliv jdu nakoupit, mají tam plno. U nich mi jen děsí, že mají na obličejích masky, zatímco zákaznice ne.
Už si fakt nedovedu představit ruce bez toho. Je to furt hezké, upravené a neobtěžuje mi, chodit na nové. Jednou za tři týdny se tomu věnovat hodinu a půl není problém. Mít jen svoje, musela bych tomu věnovat času o hodně víc a i když jsem měla kvalitní laky, stejně to večer vypadalo hrozně a ten smrad z odlakovače, to je děs.já to zvládám za čtyři týdny a v jedné provozovně to stihnou za necelou hodinu.
jinak svoje nehty jsem mývala taky delší, ale lámaly se mi a pak mě bolele bříška prstů. Ted je to v pohodě. Že mám umělý není ani znát, hodně lidí si myslí, že mám svoje.
Mám výhodu, že se to naučila moje kamarádka a mám ji v domě.. a nic mi to nestojí.. Jen čas od času sjedu do velkoobchodu a nakoupím barvičky, na kterých se dohodneme a ona je pak využívá pro platící lidi. Někdy jdu za 3, někdy za 4 týdny. A nejradši mám celé červené. Zatím jsem nedostala odvahu na oranžové nebo zelené.
Není tady
A nejradši mám celé červené. Zatím jsem nedostala odvahu na oranžové nebo zelené.
Zelená mi přijde normoš, oranžová jarní veselá. Já bych nešla do červených. Neměla bych na to odvahu, ani na sebe nemám nic červeného. Přijde mi červená strašně moc atraktivní, na mě moc, na šedou myšku. 
Není tady

Frigo napsal(a):
dycinky napsal(a):
Frigo napsal(a):
Tak možná je to tím, že je nikdy nemám hodně dlouhé, protože musím pracovat, ale u nás se to hodně rozmáhá.
Na Chodově si otevřeli číňani provozovnu a kdykoliv jdu nakoupit, mají tam plno. U nich mi jen děsí, že mají na obličejích masky, zatímco zákaznice ne.
Už si fakt nedovedu představit ruce bez toho. Je to furt hezké, upravené a neobtěžuje mi, chodit na nové. Jednou za tři týdny se tomu věnovat hodinu a půl není problém. Mít jen svoje, musela bych tomu věnovat času o hodně víc a i když jsem měla kvalitní laky, stejně to večer vypadalo hrozně a ten smrad z odlakovače, to je děs.já to zvládám za čtyři týdny a v jedné provozovně to stihnou za necelou hodinu.
jinak svoje nehty jsem mývala taky delší, ale lámaly se mi a pak mě bolele bříška prstů. Ted je to v pohodě. Že mám umělý není ani znát, hodně lidí si myslí, že mám svoje.Mám výhodu, že se to naučila moje kamarádka a mám ji v domě.. a nic mi to nestojí.. Jen čas od času sjedu do velkoobchodu a nakoupím barvičky, na kterých se dohodneme a ona je pak využívá pro platící lidi. Někdy jdu za 3, někdy za 4 týdny. A nejradši mám celé červené. Zatím jsem nedostala odvahu na oranžové nebo zelené.
oranzove su krasne, fantasticky k opalenej pleti 
Není tady

Já jsem dostala sadu tří laků, bílej, na to červenej, ten ti jakože popraská a na to fixovací lak. Pěkná blbost 
Není tady
dusička napsal(a):
A nejradši mám celé červené. Zatím jsem nedostala odvahu na oranžové nebo zelené.
Zelená mi přijde normoš, oranžová jarní veselá. Já bych nešla do červených. Neměla bych na to odvahu, ani na sebe nemám nic červeného. Přijde mi červená strašně moc atraktivní, na mě moc, na šedou myšku.
Tak to já červené nehty miluju! Ikdyž nejčastěji mám francouzskou manikúru či jinak podobně jemné, tak čas od času si dám červené moc ráda. Ale co bych si nikdy nedala jsou zelené či modré, to mi přijde šílené! Nebo různé takové šílené kreace barevné jak od kolotočářů, to také ne.
Nelíbí se mi ani gelovky, akrylovky apod., zkusila jsem a už nikdy více. Ale to tím, že já mám svoje nehty fakt moc hezké, na ty jsem měla štěstí. Kdybych měla svoje nehty špatné, tak bych za umělé také byla třeba ráda. Takže je nezatracuju.
Není tady

dusička napsal(a):
a proč bys měla být šedá myška ? 
Není tady
Byli jsme vymrznout na blízké rozhledně, procházka super, ale ten severák byl drsný:-) takže pak svařák a domů
Není tady
Frigo napsal(a):
dusička napsal(a):
Zelená mi přijde normoš, oranžová jarní veselá. Já bych nešla do červených. Neměla bych na to odvahu, ani na sebe nemám nic červeného. Přijde mi červená strašně moc atraktivní, na mě moc, na šedou myšku.a proč bys měla být šedá myška ?
Protože chci být nenápadná, prostě zapadnout v davu, neupoutávat pozornost.A pak mi přijde, že kdybych na sobě měla červený triko, budou na mě všichni čučet. Je to o pocitu. Ráda se oblíknu hezky, to jo, ale spíš tlumené barvy.
Upravil(a) dusička (12. 1. 2014 19:59)
Není tady
dusička napsal(a):
Frigo napsal(a):
dusička napsal(a):
Zelená mi přijde normoš, oranžová jarní veselá. Já bych nešla do červených. Neměla bych na to odvahu, ani na sebe nemám nic červeného. Přijde mi červená strašně moc atraktivní, na mě moc, na šedou myšku.a proč bys měla být šedá myška ?
Protože chci být nenápadná, prostě zapadnout v davu, neupoutávat pozornost.A pak mi přijde, že kdybych na sobě měla červený triko, budou na mě všichni čučet. Je to o pocitu. Ráda se oblíknu hezky, to jo, ale spíš tlumené barvy.
Tak ja cervenou miluju.Kdyz si mohu vybrat vzdycky volim cervenou nebo modrou.Do ktere barvy obleceni bych nikdy nesla je hneda,seda,bezova.Na tyhle barvy jsem vice nez alergicka.
Není tady
Taky nemám ráda červenou barvu, ale ne proto, že bych cíleně chtěla být nenápadná. Přijde mi, že je to agresivní barva a že mi nesluší, moje pleť má potom jakýsi zelenkavý odstín. Pa ještě nemám ráda černou, v té jsem příšerně bledá, ale třeba černé kalhoty klidně, halenku ne. Jinak mám ráda všechny barvy, samozřejmě záleží na odstínu. Mám ráda i pěknou teplou čokoládově hnědou, světlou šedou a béžovou taky můžu. Jako mladá jsem nenáviděla zelenou, postupně mě to přešlo.
Nenápadná chci být nikoli barvami, ale typem oblečení. Nejradši nosím džíny a tričko nebo džíny a nějaký pěkný svetřík. V životě bych na sebe nenavlékla nic extravagantního, bylo by mi trapně.
Není tady

Nie je červená ako červená... krikľavo-svetločervenej sa vyhýbam, ale peknú bordovú môžem...
Sivú, béžovú a kaki tiež nemám rada, vyzerám v tom ako výblitok... 
Není tady
Khaki taky nemůžu, jsem v tom moc vybledná. Ale mám ráda kombinaci např. hnědá (čokoládová) s růžovou nebo fialkovou. nebo šedivá s nějakou studenou pastelovou barvičkou. Černou na halenku nemůžu, ale bundu mám černou a ok (doplnuji barevnými šátky)
A nemůžu žlutou a oranžovou , vlastně celkově teplé barvy
Není tady
Mně zas žlutá a oranžová nejvíc sluší. Mám radši modrou, ale žlutá mi sluší víc.
Není tady
Ivana napsal(a):
Mně zas žlutá a oranžová nejvíc sluší. Mám radši modrou, ale žlutá mi sluší víc.
Mám různé období. Třeba se mi jeden čas líbila fialová, tak jsem si pořizovala oblečky do fialova (s kombinací se šedivou). Pak jsem najela na růžovou. Ted mám období tyrkysu, azuru a hnědé. A modrá je dobrá.
takže já můžu říct, že barvičky,které se mi líbí ty nosím a jdou mi k pleti 
Upravil(a) dusička (13. 1. 2014 9:48)
Není tady

dusička napsal(a):
Frigo napsal(a):
dusička napsal(a):
Duši a s modrými nehty jsi nenápadná ? 
Není tady
Duši a s modrými nehty jsi nenápadná ?
Hm, dost dobrá otázka.
Asi nejsem nenápadná no. Ale tak nějak mi přijde, že červená je dráždivá barva, modrá uklidnující. 
Není tady
Mám radost, přišla mi vlna pro mě
http://www.vodnanka-eshop.cz/vodnanka/e … ial-vinova za chvilku jdu na odpolední, ale už se těším na večer, až vezmu háček do ruky 
Není tady
Jé, Duši, co z ní budeš tvořit? Já jdu taky na odpolední, ale že bych se po 22. hodině dala do pletení, to fakt nehrozí.
Není tady

Ivana napsal(a):
Taky nemám ráda červenou barvu, ale ne proto, že bych cíleně chtěla být nenápadná. Přijde mi, že je to agresivní barva a že mi nesluší, moje pleť má potom jakýsi zelenkavý odstín. Pa ještě nemám ráda černou, v té jsem příšerně bledá, ale třeba černé kalhoty klidně, halenku ne. Jinak mám ráda všechny barvy, samozřejmě záleží na odstínu. Mám ráda i pěknou teplou čokoládově hnědou, světlou šedou a béžovou taky můžu. Jako mladá jsem nenáviděla zelenou, postupně mě to přešlo.
Nenápadná chci být nikoli barvami, ale typem oblečení. Nejradši nosím džíny a tričko nebo džíny a nějaký pěkný svetřík. V životě bych na sebe nenavlékla nic extravagantního, bylo by mi trapně.
Taky nemusim cervenou barvu, ne nadarmo se ji rika signalni. Sama jsem si v zivote poridila z nouze jedny cerveny saty a vypadala jsem v nich zelene. A to v nejlepsim pripade.
Ja jsem jako mlada zelenou nosila, ted uz ne. Zalezi na odstinu a taky jaky je to material. Mam rada hodne tmavzelenou.
Není tady
Tak to já mám červenou ráda a myslím, že mi i sluší. Kromě ní ještě oranžovou a objevuji žlutou.
Není tady

Mám radost,objednala jsem si kadeřnický umyvadlo, přenosný, a dnes mi přišlo, je super, konečně nemusím nikomu mýt hlavu nad vanou
Není tady
sahleb napsal(a):
Ivana napsal(a):
Nenápadná chci být nikoli barvami, ale typem oblečení. Nejradši nosím džíny a tričko nebo džíny a nějaký pěkný svetřík. V životě bych na sebe nenavlékla nic extravagantního, bylo by mi trapně.Taky nemusim cervenou barvu, ne nadarmo se ji rika signalni. Sama jsem si v zivote poridila z nouze jedny cerveny saty a vypadala jsem v nich zelene. A to v nejlepsim pripade.
Ja jsem jako mlada zelenou nosila, ted uz ne. Zalezi na odstinu a taky jaky je to material. Mam rada hodne tmavzelenou.
taky záleží na odstínu, jiný by ti třeba zase slušel hodně
Není tady
konečně se mi podařilo uplést košík z papíru. o víkendu se mi nedařilo, už jsem to chtěla vzdát.
Upravil(a) PPavlaa (13. 1. 2014 20:01)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
konečně se mi podařilo uplést košík z papíru. o víkendu se mi nedařilo, už jsem to chtěla vzdát.
Pavli - si šikula
já tohle obdivuju, zkoušela jsem,ale letělo to do koše. vůbec mi to nešlo.
Judy - chci si udělat šál a rukavice
Není tady
dusi, kamarádka tohle dělá, tak jsem se měla kde poradit, taky jsem se v tom nejdřív dost plácala. koukala jsem na pár věcí, co se mi líbí, možná si je taky zkusím umotat, ale musím říct, že mě to něják extra nechytlo, není to něco, v čem bych se našla.
Není tady