Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#2176 12. 1. 2014 0:48

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT : Co vám dnes udělalo radost 24

dycinky napsal(a):

Frigo napsal(a):

Tak možná je to tím, že je nikdy nemám hodně dlouhé, protože musím pracovat, ale u nás se to hodně rozmáhá.
Na Chodově si otevřeli číňani provozovnu a kdykoliv jdu nakoupit, mají tam plno. U nich mi jen děsí, že mají na obličejích masky, zatímco zákaznice ne.
Už si fakt nedovedu představit ruce bez toho. Je to furt hezké, upravené a neobtěžuje mi, chodit na nové. Jednou za tři týdny se tomu věnovat hodinu a půl není problém. Mít jen svoje, musela bych tomu věnovat času o hodně víc a i když jsem měla kvalitní laky, stejně to večer vypadalo hrozně a ten smrad z odlakovače, to je děs.

já to zvládám za čtyři týdny a v jedné provozovně to stihnou za necelou hodinu.
jinak svoje nehty jsem mývala taky delší, ale lámaly se mi a pak mě bolele bříška prstů. Ted je to v pohodě. Že mám umělý není ani znát, hodně lidí si myslí, že mám svoje.

Mám výhodu, že se to naučila moje kamarádka a mám ji v domě.. a nic mi to nestojí.. Jen čas od času sjedu do velkoobchodu a nakoupím barvičky, na kterých se dohodneme a ona je pak využívá pro platící lidi. Někdy jdu za 3, někdy za 4 týdny. A nejradši mám celé červené. Zatím jsem nedostala odvahu na oranžové nebo zelené.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#2177 12. 1. 2014 1:02

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

A nejradši mám celé červené. Zatím jsem nedostala odvahu na oranžové nebo zelené.
Zelená mi přijde normoš, oranžová jarní veselá. Já bych nešla do červených. Neměla bych na to odvahu, ani na sebe nemám nic červeného. Přijde mi červená strašně moc atraktivní, na mě moc, na šedou myšku. hmm

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#2178 12. 1. 2014 1:35

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Frigo napsal(a):

dycinky napsal(a):

Frigo napsal(a):

Tak možná je to tím, že je nikdy nemám hodně dlouhé, protože musím pracovat, ale u nás se to hodně rozmáhá.
Na Chodově si otevřeli číňani provozovnu a kdykoliv jdu nakoupit, mají tam plno. U nich mi jen děsí, že mají na obličejích masky, zatímco zákaznice ne.
Už si fakt nedovedu představit ruce bez toho. Je to furt hezké, upravené a neobtěžuje mi, chodit na nové. Jednou za tři týdny se tomu věnovat hodinu a půl není problém. Mít jen svoje, musela bych tomu věnovat času o hodně víc a i když jsem měla kvalitní laky, stejně to večer vypadalo hrozně a ten smrad z odlakovače, to je děs.

já to zvládám za čtyři týdny a v jedné provozovně to stihnou za necelou hodinu.
jinak svoje nehty jsem mývala taky delší, ale lámaly se mi a pak mě bolele bříška prstů. Ted je to v pohodě. Že mám umělý není ani znát, hodně lidí si myslí, že mám svoje.

Mám výhodu, že se to naučila moje kamarádka a mám ji v domě.. a nic mi to nestojí.. Jen čas od času sjedu do velkoobchodu a nakoupím barvičky, na kterých se dohodneme a ona je pak využívá pro platící lidi. Někdy jdu za 3, někdy za 4 týdny. A nejradši mám celé červené. Zatím jsem nedostala odvahu na oranžové nebo zelené.

oranzove su krasne, fantasticky k opalenej pleti stolt

Není tady

#2179 12. 1. 2014 7:31

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem dostala sadu tří laků, bílej, na to červenej, ten ti jakože popraská a na to fixovací lak. Pěkná blbost lol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#2180 12. 1. 2014 11:22

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

A nejradši mám celé červené. Zatím jsem nedostala odvahu na oranžové nebo zelené.
Zelená mi přijde normoš, oranžová jarní veselá. Já bych nešla do červených. Neměla bych na to odvahu, ani na sebe nemám nic červeného. Přijde mi červená strašně moc atraktivní, na mě moc, na šedou myšku. hmm

Tak to já červené nehty miluju! Ikdyž nejčastěji mám francouzskou manikúru či jinak podobně jemné, tak čas od času si dám červené moc ráda. Ale co bych si nikdy nedala jsou zelené či modré, to mi přijde šílené! Nebo různé takové šílené kreace barevné jak od kolotočářů, to také ne.
Nelíbí se mi ani gelovky, akrylovky apod., zkusila jsem a už nikdy více. Ale to tím, že já mám svoje nehty fakt moc hezké, na ty jsem měla štěstí. Kdybych měla svoje nehty špatné, tak bych za umělé také byla třeba ráda. Takže je nezatracuju.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#2181 12. 1. 2014 14:21

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

a proč bys měla být šedá myška ? smile

Není tady

#2182 12. 1. 2014 19:52

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Byli jsme vymrznout na blízké rozhledně, procházka super, ale ten severák byl drsný:-) takže pak svařák a domů

Není tady

#2183 12. 1. 2014 19:58

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

dusička napsal(a):

Protože chci být nenápadná, prostě zapadnout v davu, neupoutávat pozornost.A pak mi přijde, že kdybych na sobě měla červený triko, budou na mě všichni čučet. Je to o pocitu. Ráda se oblíknu hezky, to jo, ale spíš tlumené barvy.

Upravil(a) dusička (12. 1. 2014 19:59)

Není tady

#2184 13. 1. 2014 8:26

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Frigo napsal(a):

dusička napsal(a):

Protože chci být nenápadná, prostě zapadnout v davu, neupoutávat pozornost.A pak mi přijde, že kdybych na sobě měla červený triko, budou na mě všichni čučet. Je to o pocitu. Ráda se oblíknu hezky, to jo, ale spíš tlumené barvy.

Tak ja cervenou miluju.Kdyz si mohu vybrat vzdycky volim cervenou nebo modrou.Do ktere barvy obleceni bych nikdy nesla je hneda,seda,bezova.Na tyhle barvy jsem vice nez alergicka.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#2185 13. 1. 2014 8:40

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Taky nemám ráda červenou barvu, ale ne proto, že bych cíleně chtěla být nenápadná. Přijde mi, že je to agresivní barva a že mi nesluší, moje pleť má potom jakýsi zelenkavý odstín. Pa ještě nemám ráda černou, v té jsem příšerně bledá, ale třeba černé kalhoty klidně, halenku ne. Jinak mám ráda všechny barvy, samozřejmě záleží na odstínu. Mám ráda i pěknou teplou čokoládově hnědou, světlou šedou a béžovou taky můžu. Jako mladá jsem nenáviděla zelenou, postupně mě to přešlo.
Nenápadná chci být nikoli barvami, ale typem oblečení. Nejradši nosím džíny a tričko nebo džíny a nějaký pěkný svetřík. V životě bych na sebe nenavlékla nic extravagantního, bylo by mi trapně.

Není tady

#2186 13. 1. 2014 9:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nie je červená ako červená... krikľavo-svetločervenej sa vyhýbam, ale peknú bordovú môžem... stolt Sivú, béžovú a kaki tiež nemám rada, vyzerám v tom ako výblitok... usch

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#2187 13. 1. 2014 9:20

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Khaki taky nemůžu, jsem v tom moc vybledná. Ale mám ráda kombinaci např. hnědá (čokoládová) s růžovou nebo fialkovou. nebo šedivá s nějakou studenou pastelovou barvičkou. Černou na halenku nemůžu, ale bundu mám černou a ok (doplnuji barevnými šátky)
A nemůžu žlutou a oranžovou , vlastně celkově teplé barvy

Není tady

#2188 13. 1. 2014 9:33

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Mně zas žlutá a oranžová nejvíc sluší. Mám radši modrou, ale žlutá mi sluší víc.

Není tady

#2189 13. 1. 2014 9:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Mně zas žlutá a oranžová nejvíc sluší. Mám radši modrou, ale žlutá mi sluší víc.

Mám různé období. Třeba se mi jeden čas líbila fialová, tak jsem si pořizovala oblečky do fialova (s kombinací se šedivou). Pak jsem najela na růžovou. Ted mám období tyrkysu, azuru  a hnědé. A modrá je dobrá. smile takže já můžu říct, že barvičky,které se mi líbí ty nosím a jdou mi k pleti smile

Upravil(a) dusička (13. 1. 2014 9:48)

Není tady

#2190 13. 1. 2014 10:41

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Frigo napsal(a):

dusička napsal(a):

Duši a s modrými nehty jsi nenápadná ? va

Není tady

#2191 13. 1. 2014 10:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Duši a s modrými nehty jsi nenápadná ?
Hm, dost dobrá otázka. va Asi nejsem nenápadná no. Ale tak nějak mi přijde, že červená je dráždivá barva, modrá uklidnující. smile

Není tady

#2192 13. 1. 2014 11:20

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Mám radost, přišla mi vlna pro mě smile http://www.vodnanka-eshop.cz/vodnanka/e … ial-vinova za chvilku jdu na odpolední, ale už se těším na večer, až vezmu háček do ruky stolt

Není tady

#2193 13. 1. 2014 12:01

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Jé, Duši, co z ní budeš tvořit? Já jdu taky na odpolední, ale že bych se po 22. hodině dala do pletení, to fakt nehrozí.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#2194 13. 1. 2014 12:22

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Ivana napsal(a):

Taky nemám ráda červenou barvu, ale ne proto, že bych cíleně chtěla být nenápadná. Přijde mi, že je to agresivní barva a že mi nesluší, moje pleť má potom jakýsi zelenkavý odstín. Pa ještě nemám ráda černou, v té jsem příšerně bledá, ale třeba černé kalhoty klidně, halenku ne. Jinak mám ráda všechny barvy, samozřejmě záleží na odstínu. Mám ráda i pěknou teplou čokoládově hnědou, světlou šedou a béžovou taky můžu. Jako mladá jsem nenáviděla zelenou, postupně mě to přešlo.
Nenápadná chci být nikoli barvami, ale typem oblečení. Nejradši nosím džíny a tričko nebo džíny a nějaký pěkný svetřík. V životě bych na sebe nenavlékla nic extravagantního, bylo by mi trapně.

Taky nemusim cervenou barvu, ne nadarmo se ji rika signalni.  Sama jsem si v zivote poridila z nouze jedny cerveny saty a vypadala jsem v nich zelene. A to v nejlepsim pripade.

Ja jsem jako mlada zelenou nosila, ted uz ne. Zalezi na odstinu a taky jaky je to material. Mam rada hodne tmavzelenou.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#2195 13. 1. 2014 13:30

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to já mám červenou ráda a myslím, že mi i sluší. Kromě ní ještě oranžovou a objevuji žlutou.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#2196 13. 1. 2014 15:14

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mám radost,objednala jsem si kadeřnický umyvadlo, přenosný, a dnes mi přišlo, je super, konečně nemusím nikomu mýt hlavu nad vanou

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#2197 13. 1. 2014 17:13

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

Ivana napsal(a):

Taky nemusim cervenou barvu, ne nadarmo se ji rika signalni.  Sama jsem si v zivote poridila z nouze jedny cerveny saty a vypadala jsem v nich zelene. A to v nejlepsim pripade.

Ja jsem jako mlada zelenou nosila, ted uz ne. Zalezi na odstinu a taky jaky je to material. Mam rada hodne tmavzelenou.

taky záleží na odstínu, jiný by ti třeba zase slušel hodně

Není tady

#2198 13. 1. 2014 20:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

konečně se mi podařilo uplést košík z papíru. o víkendu se mi nedařilo, už jsem to chtěla vzdát.

Upravil(a) PPavlaa (13. 1. 2014 20:01)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#2199 13. 1. 2014 20:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

konečně se mi podařilo uplést košík z papíru. o víkendu se mi nedařilo, už jsem to chtěla vzdát.

Pavli - si šikula tummenupp já tohle obdivuju, zkoušela jsem,ale letělo to do koše. vůbec mi to nešlo.
Judy - chci si udělat šál a rukavice

Není tady

#2200 13. 1. 2014 22:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusi, kamarádka tohle dělá, tak jsem se měla kde poradit, taky jsem se v tom nejdřív dost plácala. koukala jsem na pár věcí, co se mi líbí, možná si je taky zkusím umotat, ale musím říct, že mě to něják extra nechytlo, není to něco, v čem bych se našla.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí