Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#2151 11. 1. 2014 7:20

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: CHAT : Co vám dnes udělalo radost 24

Modroočka napsal(a):

kvietok medovy napsal(a):

Kiara napsal(a):

Jééé, dusičko, to musí být hezké smile já mám umělé nehty od listopadu a nemohu si je vynachválit tummenupp Konečně moje ruce vypadají pěstěně a upraveně stolt

MMCH majkafo, zadeček si neutírám nehty, ale toaletním papírem reta

niekto investuje do toaletneho papiera, niekto do nehnutelnosti stolt

Tak za hajzlpapíreček utratím dost, mám ráda ty jemný a voňavý s kytičkama wink

stolt stolt stolt mám to taky tak.... jen nemůžu barvený , ten mi nedělá dobře (ne, vizuálně)

Není tady

#2152 11. 1. 2014 7:26

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Modroočka napsal(a):

niekto investuje do toaletneho papiera, niekto do nehnutelnosti stolt

stolt stolt stolt mám to taky tak.... jen nemůžu barvený , ten mi nedělá dobře (ne, vizuálně)

Teď mám bílej se žlutejma kytičkama, teda jsou to obrysy kytiček. Ale mám ráda bílej s vůní heřmánku a je na nich ten heřmánek žlutomodrý obrysy. To pak tím heřmánkovým papírem voní i celá ta místnůstka smile

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#2153 11. 1. 2014 7:32

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

aprill napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Teď mám bílej se žlutejma kytičkama, teda jsou to obrysy kytiček. Ale mám ráda bílej s vůní heřmánku a je na nich ten heřmánek žlutomodrý obrysy. To pak tím heřmánkovým papírem voní i celá ta místnůstka smile

heřmánkový je můj favorit tummenupp

Není tady

#2154 11. 1. 2014 7:35

helena
♥♥♥♥♥♥♥

heřmánkový je můj favorit
A znáte ten vtip o tom, čím se utírají drsňáci? http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#2155 11. 1. 2014 7:37

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

heřmánkový je můj favorit
A znáte ten vtip o tom, čím se utírají drsňáci? http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

nééééééééééé

Není tady

#2156 11. 1. 2014 7:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Někdo říká, že šmirglpapírem, jinej myslí, že ježčí kůží... ale není to pravda - největší drsňáci si zadek neutírají vůbec!

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#2157 11. 1. 2014 7:44

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Někdo říká, že šmirglpapírem, jinej myslí, že ježčí kůží... ale není to pravda - největší drsňáci si zadek neutírají vůbec!

usch va lol

Není tady

#2158 11. 1. 2014 9:55

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Mám nový nehty - už jsem dlouho měla v plánu, jen jsem se bála, že s nima nebudu umět. Ale moje práce vyžaduje mít nehty a ruce upravené. Jsem spokojená . Nejvíc jsem se bála, že mi nepůjde psát rychle všema deseti , ale je to v pohodě. stolt

Duši, dobře jsi udělala. smile   Mám je snad už 3 roky a nedovedu si to už představit bez nich. Ale začátky byly krušné.. nešly mi  třeba sebrat drobné smile

Majko, já nevím jak ty, ale já si zadek utírám papírem, nikoliv nehtama..  vissla

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#2159 11. 1. 2014 10:05

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

dusička napsal(a):

Mám nový nehty - už jsem dlouho měla v plánu, jen jsem se bála, že s nima nebudu umět. Ale moje práce vyžaduje mít nehty a ruce upravené. Jsem spokojená . Nejvíc jsem se bála, že mi nepůjde psát rychle všema deseti , ale je to v pohodě. stolt

To si zvykneš, vychytáš tu délku, která ti bude vyhovovat.
Já jsem měla umělé nehty 10 let,ten první den jsem si připadala, že ty ruce ani nejsou moje, rozbila jsem 2 skleničky. Pak jsem si zvykla a byla jsem moc spokojená. Pořád jsou ruce upravené, měla jsem francouzskou manikúru a kratší nehty, to se hodilo ke všemu.
Po 10 letech mi přestaly držet, tak jsem bez nich a uvidím, jak dál. Já své nehty nijak krásné nemám, takové papírové, třepí se a zadrhávají, teď to pořád lakuju a asi časem zase na ty umělé zase dojde.

Leo, jak přestali držet ????   Mám už tedy většinou svoje nehty, bez těch nalepených typů, ale sem tam se stane, že se zlomí. Mě se stalo jednou, že nešel nalepit typ, nakonec se asi na třetí pokus zadařilo, ale kamarádce se to ani na pátý pokus nepodařilo.

Není tady

#2160 11. 1. 2014 12:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

myslela jsem, že tyhlety umělotiny už začínají upadat. dřív jsem je viděla hodně, teď už jen občas.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#2161 11. 1. 2014 12:34

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

Majko, já nevím jak ty, ale já si zadek utírám papírem, nikoliv nehtama..  vissla

Frigo, psala jsem, že jsem četla v diskusích, dokonce i tady na babinetu, jak ženy s těmi dlouhými nalepenými nehty psaly o tom, že se jim problematicky utírá p.r.d.e.l.k.a. Sama s tím zkušenosti nemám.
Ale chápu, že někdo zapomene, že měl/má tuto věc obtížnější se svými dlouhými nehty, když o tom napíše někdo, do koho si rád rejpne. A nikdy v životě s tím žádný problém neměl. Ani si nemusel skládat více vrstev toaletního papíru...

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#2162 11. 1. 2014 12:35

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

myslela jsem, že tyhlety umělotiny už začínají upadat. dřív jsem je viděla hodně, teď už jen občas.

Tady u nás už je naštěstí taky vidím jenom občas.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#2163 11. 1. 2014 12:42

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Frigo napsal(a):

Frigo, psala jsem, že jsem četla v diskusích, dokonce i tady na babinetu, jak ženy s těmi dlouhými nalepenými nehty psaly o tom, že se jim problematicky utírá p.r.d.e.l.k.a. Sama s tím zkušenosti nemám.
Ale chápu, že někdo zapomene, že měl/má tuto věc obtížnější se svými dlouhými nehty, když o tom napíše někdo, do koho si rád rejpne. A nikdy v životě s tím žádný problém neměl. Ani si nemusel skládat více vrstev toaletního papíru...

milá majko, gelovky jsem měla několik let (nemám je, protože mě unavovalo tam chodit)  a věř mi, že ani po čtyřech týdnech jsem s výše uvedeným problémem neměla sebemenší problém...

Není tady

#2164 11. 1. 2014 14:11

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Tak možná je to tím, že je nikdy nemám hodně dlouhé, protože musím pracovat, ale u nás se to hodně rozmáhá.
Na Chodově si otevřeli číňani provozovnu a kdykoliv jdu nakoupit, mají tam plno. U nich mi jen děsí, že mají na obličejích masky, zatímco zákaznice ne.
Už si fakt nedovedu představit ruce bez toho. Je to furt hezké, upravené a neobtěžuje mi, chodit na nové. Jednou za tři týdny se tomu věnovat hodinu a půl není problém. Mít jen svoje, musela bych tomu věnovat času o hodně víc a i když jsem měla kvalitní laky, stejně to večer vypadalo hrozně a ten smrad z odlakovače, to je děs.

Není tady

#2165 11. 1. 2014 14:17

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

Tak možná je to tím, že je nikdy nemám hodně dlouhé, protože musím pracovat, ale u nás se to hodně rozmáhá.
Na Chodově si otevřeli číňani provozovnu a kdykoliv jdu nakoupit, mají tam plno. U nich mi jen děsí, že mají na obličejích masky, zatímco zákaznice ne.
Už si fakt nedovedu představit ruce bez toho. Je to furt hezké, upravené a neobtěžuje mi, chodit na nové. Jednou za tři týdny se tomu věnovat hodinu a půl není problém. Mít jen svoje, musela bych tomu věnovat času o hodně víc a i když jsem měla kvalitní laky, stejně to večer vypadalo hrozně a ten smrad z odlakovače, to je děs.

vietnamci údajně používají technický gel. . u nás v jejich "nehtárnách" taky bývalo plno, ale v poslední době to tam zeje prázdnotou.

Není tady

#2166 11. 1. 2014 14:25

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Frigo napsal(a):

vietnamci údajně používají technický gel. . u nás v jejich "nehtárnách" taky bývalo plno, ale v poslední době to tam zeje prázdnotou.

Holka u nich kdysi byla, ale ulámalo se jí to ještě ten den. tillfreds

Není tady

#2167 11. 1. 2014 14:29

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

aprill napsal(a):

Frigo napsal(a):

Holka u nich kdysi byla, ale ulámalo se jí to ještě ten den. tillfreds

divné, ti co je mají tvrdí, že drží jako přibité. ovšem mají pak problém s nehtovými lůžky kapitulation .

Není tady

#2168 11. 1. 2014 14:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

tady bych řekla, že už to fakt tolik nefrčí. spíš začaly řasy ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#2169 11. 1. 2014 19:43

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Francouzká manikůra je hezká. A líbí se mi i to, co teď nosí mladé holky - sytou barvou nalakované třeba jen dva nehty na ruce nebo mají nehty nalakované všechny a různými barvami. Ty klasické nalepovací barevné nehty se mi nelíbí. Když jsou hodně dlouhé a barevné tak se jich trošku (a to mi promiňte, ale nomohu za to) i štítím. Nevím proč. Je to nějaký můj problém, když se to někomu líbí, tak ať si to klidně nosí.
Já mám nehty pevné, ale vůbec si je nelakuju. Zkusila jsem to, ale mně to prostě vadí.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#2170 11. 1. 2014 20:37

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

lea64 napsal(a):

dusička napsal(a):

Já jsem měla umělé nehty 10 let,ten první den jsem si připadala, že ty ruce ani nejsou moje, rozbila jsem 2 skleničky. Pak jsem si zvykla a byla jsem moc spokojená. Pořád jsou ruce upravené, měla jsem francouzskou manikúru a kratší nehty, to se hodilo ke všemu.
Po 10 letech mi přestaly držet, tak jsem bez nich a uvidím, jak dál. Já své nehty nijak krásné nemám, takové papírové, třepí se a zadrhávají, teď to pořád lakuju a asi časem zase na ty umělé zase dojde.

Leo, jak přestali držet ????   Mám už tedy většinou svoje nehty, bez těch nalepených typů, ale sem tam se stane, že se zlomí. Mě se stalo jednou, že nešel nalepit typ, nakonec se asi na třetí pokus zadařilo, ale kamarádce se to ani na pátý pokus nepodařilo.

Já už jsem měla taky dávno svoje nehty potažené tím gelem. Celé roky mě nehty držely jak přibité, ale po 10 letech se začaly odlepovat celé, zůstal jenom můj vlastní nehet. Několikrát mi to manikérka opravovala, ale výsledek stejný. Mám pořád stejnou nehtařku, stejný postup, nepracuju manuálně,ale prý už toho měly moje vlastní nehty dost. Tak tak.

Není tady

#2171 11. 1. 2014 21:29

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Selima napsal(a):

Čo my vieme, kedy a kvôli čomu - možno to nevie ani on... wink (teda, spoliehať by som sa na to nespoliehala, ale úplne by som to tiež nevzdávala...)

a co tak zvysit sance kolnickou na naradie a kuskom pola cool

Kůlnička na nářadí tam samozřejmě je lol A pole, lesy a louky budu mít po mamince v jiném státě, vrácené v restituci. big_smile Takže neměj obavy, přitažlivého je na mně kromě mých úžasných kvalit dost a dost i v materiální oblasti. lol

neříkala jsi něco o tom, že tvý rodiče žijí velice skromně na vesnici a musí vyžít z nízkého důchodu?

Není tady

#2172 11. 1. 2014 21:39

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

já to zvládám za čtyři týdny a v jedné provozovně to stihnou za necelou hodinu.
jinak svoje nehty jsem mývala taky delší, ale lámaly se mi a pak mě bolele bříška prstů. Ted je to v pohodě. Že mám umělý není ani znát, hodně lidí si myslí, že mám svoje.

Není tady

#2173 11. 1. 2014 21:46

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Modroočka napsal(a):

Tak ale důležitý je, že má Dusička radost a že je spokojená. Podstatný je, že se to líbí jí, jsou to její nehty.
Mně se to i líbí, když to teda vypadá přirozeně, některý ty nehty jsou strašně poznat, že jsou umělý, jsou takový hodně silný. Nebo když to má někdo ultradlouhý. Naše mzdovka je měla dlouhatánský, zapilovaný do rovna a černý. To bylo otřesný, vypadalo to jako drápy čarodějnice lol
Ale když jsou decentní, proč ne? Já mám ráda nehty do kulata. Moje máti má svoje pevný, hezký nehty, já moc ne ,ale udržuju si je a umělý si fakt nedám. Jednak mi rostou rychle a musela bych pořád na doplňování a lezlo by mi to do peněz, za další, zkusila jsem umělý nehty takový ty nalepovací, mě to strašně tlačilo. Lakuju si svoje nehty, dávám si jen jednu vrstvu a takový decentní barvy. Občas si tam nalepím nějakou ozdůbku a zafixuju to tím zpevňovacím lakem. Vypadá to taky hezky

Já jsem si nechala udělat klasický mandlový tvar a přiměřenou délku, abych mohla v práci bez problémů psát na klávesnici a počítat na kalkulačce smile Na čem jsem se ale vyřádila, to jsou barvy a zdobení tongue momentálně mám tmavomodré třpytky na konečcích a bílé květinové ornamenty. Nenosím prsteny, takže jedinou ozdobou mých rukou jsou právě nehty. A protože mi moje vlastní nehty rostou velmi pomalu, stačí mi chodit na doplňování cca 1x za tři týdny až 1x za měsíc, což se pořád dá.

Ale hlavně si pochvaluju fakt, že si nemusím pořád pižlat a zapilovávat nehty, protože moje vlastní mi rostou extrémně pomalu, jsou extrémně měkké a sotva mi krapánek povyrostly, hned se mi některý nehet zatrhl a zlomil. Navíc mám krátké nehtové lůžko, takže moje nehty vždycky vypadaly jako zapilované paličky a mohla jsem je lakovat pouze nenápadným lakem, jinak to nevypadalo hezky. Takže pro mě jsou gelové nehty pravým požehnáním a zatím si jich užívám tummenupp

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#2174 11. 1. 2014 22:08

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

dycinky napsal(a):

Eva. napsal(a):

a co tak zvysit sance kolnickou na naradie a kuskom pola cool

Kůlnička na nářadí tam samozřejmě je lol A pole, lesy a louky budu mít po mamince v jiném státě, vrácené v restituci. big_smile Takže neměj obavy, přitažlivého je na mně kromě mých úžasných kvalit dost a dost i v materiální oblasti. lol

neříkala jsi něco o tom, že tvý rodiče žijí velice skromně na vesnici a musí vyžít z nízkého důchodu?

suma sumarum, ak dostanes restituciu, tvoj priatel sa rozvedie? Tvoje uzasne kvality a pritazlivost nestacia? vava

Není tady

#2175 12. 1. 2014 0:42

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

Frigo napsal(a):

lea64 napsal(a):

Já už jsem měla taky dávno svoje nehty potažené tím gelem. Celé roky mě nehty držely jak přibité, ale po 10 letech se začaly odlepovat celé, zůstal jenom můj vlastní nehet. Několikrát mi to manikérka opravovala, ale výsledek stejný. Mám pořád stejnou nehtařku, stejný postup, nepracuju manuálně,ale prý už toho měly moje vlastní nehty dost. Tak tak.

Tak to musím doufat, že se mi to nestane. Už si to fakt nedovedu představit jen s mými nenagelovanými nehty. Ale možná, že za 10.. tedy už jen asi 7 let mi to bude fuk smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí