|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Modroočka napsal(a):
kvietok medovy napsal(a):
Kiara napsal(a):
Jééé, dusičko, to musí být hezkéjá mám umělé nehty od listopadu a nemohu si je vynachválit
Konečně moje ruce vypadají pěstěně a upraveně
MMCH majkafo, zadeček si neutírám nehty, ale toaletním papíremniekto investuje do toaletneho papiera, niekto do nehnutelnosti
Tak za hajzlpapíreček utratím dost, mám ráda ty jemný a voňavý s kytičkama
mám to taky tak.... jen nemůžu barvený , ten mi nedělá dobře (ne, vizuálně)
Není tady

aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
niekto investuje do toaletneho papiera, niekto do nehnutelnostiTak za hajzlpapíreček utratím dost, mám ráda ty jemný a voňavý s kytičkama
![]()
![]()
Teď mám bílej se žlutejma kytičkama, teda jsou to obrysy kytiček. Ale mám ráda bílej s vůní heřmánku a je na nich ten heřmánek žlutomodrý obrysy. To pak tím heřmánkovým papírem voní i celá ta místnůstka 
Není tady
Modroočka napsal(a):
aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Tak za hajzlpapíreček utratím dost, mám ráda ty jemný a voňavý s kytičkama
![]()
![]()
Teď mám bílej se žlutejma kytičkama, teda jsou to obrysy kytiček. Ale mám ráda bílej s vůní heřmánku a je na nich ten heřmánek žlutomodrý obrysy. To pak tím heřmánkovým papírem voní i celá ta místnůstka
heřmánkový je můj favorit 
Není tady
A znáte ten vtip o tom, čím se utírají drsňáci? 
Není tady
helena napsal(a):
A znáte ten vtip o tom, čím se utírají drsňáci? http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
nééééééééééé
Není tady
Někdo říká, že šmirglpapírem, jinej myslí, že ježčí kůží... ale není to pravda - největší drsňáci si zadek neutírají vůbec!
Není tady
helena napsal(a):
Někdo říká, že šmirglpapírem, jinej myslí, že ježčí kůží... ale není to pravda - největší drsňáci si zadek neutírají vůbec!

Není tady

dusička napsal(a):
Mám nový nehty - už jsem dlouho měla v plánu, jen jsem se bála, že s nima nebudu umět. Ale moje práce vyžaduje mít nehty a ruce upravené. Jsem spokojená . Nejvíc jsem se bála, že mi nepůjde psát rychle všema deseti , ale je to v pohodě.
Duši, dobře jsi udělala.
Mám je snad už 3 roky a nedovedu si to už představit bez nich. Ale začátky byly krušné.. nešly mi třeba sebrat drobné 
Majko, já nevím jak ty, ale já si zadek utírám papírem, nikoliv nehtama.. 
Není tady

lea64 napsal(a):
dusička napsal(a):
Mám nový nehty - už jsem dlouho měla v plánu, jen jsem se bála, že s nima nebudu umět. Ale moje práce vyžaduje mít nehty a ruce upravené. Jsem spokojená . Nejvíc jsem se bála, že mi nepůjde psát rychle všema deseti , ale je to v pohodě.
To si zvykneš, vychytáš tu délku, která ti bude vyhovovat.
Já jsem měla umělé nehty 10 let,ten první den jsem si připadala, že ty ruce ani nejsou moje, rozbila jsem 2 skleničky. Pak jsem si zvykla a byla jsem moc spokojená. Pořád jsou ruce upravené, měla jsem francouzskou manikúru a kratší nehty, to se hodilo ke všemu.
Po 10 letech mi přestaly držet, tak jsem bez nich a uvidím, jak dál. Já své nehty nijak krásné nemám, takové papírové, třepí se a zadrhávají, teď to pořád lakuju a asi časem zase na ty umělé zase dojde.
Leo, jak přestali držet ???? Mám už tedy většinou svoje nehty, bez těch nalepených typů, ale sem tam se stane, že se zlomí. Mě se stalo jednou, že nešel nalepit typ, nakonec se asi na třetí pokus zadařilo, ale kamarádce se to ani na pátý pokus nepodařilo.
Není tady
myslela jsem, že tyhlety umělotiny už začínají upadat. dřív jsem je viděla hodně, teď už jen občas.
Není tady

Frigo napsal(a):
Frigo, psala jsem, že jsem četla v diskusích, dokonce i tady na babinetu, jak ženy s těmi dlouhými nalepenými nehty psaly o tom, že se jim problematicky utírá p.r.d.e.l.k.a. Sama s tím zkušenosti nemám.
Ale chápu, že někdo zapomene, že měl/má tuto věc obtížnější se svými dlouhými nehty, když o tom napíše někdo, do koho si rád rejpne. A nikdy v životě s tím žádný problém neměl. Ani si nemusel skládat více vrstev toaletního papíru...
Není tady

PPavlaa napsal(a):
myslela jsem, že tyhlety umělotiny už začínají upadat. dřív jsem je viděla hodně, teď už jen občas.
Tady u nás už je naštěstí taky vidím jenom občas.
Není tady
Eva. napsal(a):
Frigo napsal(a):
Frigo, psala jsem, že jsem četla v diskusích, dokonce i tady na babinetu, jak ženy s těmi dlouhými nalepenými nehty psaly o tom, že se jim problematicky utírá p.r.d.e.l.k.a. Sama s tím zkušenosti nemám.
Ale chápu, že někdo zapomene, že měl/má tuto věc obtížnější se svými dlouhými nehty, když o tom napíše někdo, do koho si rád rejpne. A nikdy v životě s tím žádný problém neměl. Ani si nemusel skládat více vrstev toaletního papíru...
milá majko, gelovky jsem měla několik let (nemám je, protože mě unavovalo tam chodit) a věř mi, že ani po čtyřech týdnech jsem s výše uvedeným problémem neměla sebemenší problém...
Není tady

Tak možná je to tím, že je nikdy nemám hodně dlouhé, protože musím pracovat, ale u nás se to hodně rozmáhá.
Na Chodově si otevřeli číňani provozovnu a kdykoliv jdu nakoupit, mají tam plno. U nich mi jen děsí, že mají na obličejích masky, zatímco zákaznice ne.
Už si fakt nedovedu představit ruce bez toho. Je to furt hezké, upravené a neobtěžuje mi, chodit na nové. Jednou za tři týdny se tomu věnovat hodinu a půl není problém. Mít jen svoje, musela bych tomu věnovat času o hodně víc a i když jsem měla kvalitní laky, stejně to večer vypadalo hrozně a ten smrad z odlakovače, to je děs.
Není tady
Frigo napsal(a):
Tak možná je to tím, že je nikdy nemám hodně dlouhé, protože musím pracovat, ale u nás se to hodně rozmáhá.
Na Chodově si otevřeli číňani provozovnu a kdykoliv jdu nakoupit, mají tam plno. U nich mi jen děsí, že mají na obličejích masky, zatímco zákaznice ne.
Už si fakt nedovedu představit ruce bez toho. Je to furt hezké, upravené a neobtěžuje mi, chodit na nové. Jednou za tři týdny se tomu věnovat hodinu a půl není problém. Mít jen svoje, musela bych tomu věnovat času o hodně víc a i když jsem měla kvalitní laky, stejně to večer vypadalo hrozně a ten smrad z odlakovače, to je děs.
vietnamci údajně používají technický gel. . u nás v jejich "nehtárnách" taky bývalo plno, ale v poslední době to tam zeje prázdnotou.
Není tady

aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
Už si fakt nedovedu představit ruce bez toho. Je to furt hezké, upravené a neobtěžuje mi, chodit na nové. Jednou za tři týdny se tomu věnovat hodinu a půl není problém. Mít jen svoje, musela bych tomu věnovat času o hodně víc a i když jsem měla kvalitní laky, stejně to večer vypadalo hrozně a ten smrad z odlakovače, to je děs.vietnamci údajně používají technický gel. . u nás v jejich "nehtárnách" taky bývalo plno, ale v poslední době to tam zeje prázdnotou.
Holka u nich kdysi byla, ale ulámalo se jí to ještě ten den. 
Není tady
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
Už si fakt nedovedu představit ruce bez toho. Je to furt hezké, upravené a neobtěžuje mi, chodit na nové. Jednou za tři týdny se tomu věnovat hodinu a půl není problém. Mít jen svoje, musela bych tomu věnovat času o hodně víc a i když jsem měla kvalitní laky, stejně to večer vypadalo hrozně a ten smrad z odlakovače, to je děs.vietnamci údajně používají technický gel. . u nás v jejich "nehtárnách" taky bývalo plno, ale v poslední době to tam zeje prázdnotou.
Holka u nich kdysi byla, ale ulámalo se jí to ještě ten den.
divné, ti co je mají tvrdí, že drží jako přibité. ovšem mají pak problém s nehtovými lůžky
.
Není tady
Frigo napsal(a):
tady bych řekla, že už to fakt tolik nefrčí. spíš začaly řasy ..
Není tady
Francouzká manikůra je hezká. A líbí se mi i to, co teď nosí mladé holky - sytou barvou nalakované třeba jen dva nehty na ruce nebo mají nehty nalakované všechny a různými barvami. Ty klasické nalepovací barevné nehty se mi nelíbí. Když jsou hodně dlouhé a barevné tak se jich trošku (a to mi promiňte, ale nomohu za to) i štítím. Nevím proč. Je to nějaký můj problém, když se to někomu líbí, tak ať si to klidně nosí.
Já mám nehty pevné, ale vůbec si je nelakuju. Zkusila jsem to, ale mně to prostě vadí.
Není tady

Frigo napsal(a):
lea64 napsal(a):
dusička napsal(a):
Já jsem měla umělé nehty 10 let,ten první den jsem si připadala, že ty ruce ani nejsou moje, rozbila jsem 2 skleničky. Pak jsem si zvykla a byla jsem moc spokojená. Pořád jsou ruce upravené, měla jsem francouzskou manikúru a kratší nehty, to se hodilo ke všemu.
Po 10 letech mi přestaly držet, tak jsem bez nich a uvidím, jak dál. Já své nehty nijak krásné nemám, takové papírové, třepí se a zadrhávají, teď to pořád lakuju a asi časem zase na ty umělé zase dojde.Leo, jak přestali držet ???? Mám už tedy většinou svoje nehty, bez těch nalepených typů, ale sem tam se stane, že se zlomí. Mě se stalo jednou, že nešel nalepit typ, nakonec se asi na třetí pokus zadařilo, ale kamarádce se to ani na pátý pokus nepodařilo.
Já už jsem měla taky dávno svoje nehty potažené tím gelem. Celé roky mě nehty držely jak přibité, ale po 10 letech se začaly odlepovat celé, zůstal jenom můj vlastní nehet. Několikrát mi to manikérka opravovala, ale výsledek stejný. Mám pořád stejnou nehtařku, stejný postup, nepracuju manuálně,ale prý už toho měly moje vlastní nehty dost. Tak tak.
Není tady
Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
Čo my vieme, kedy a kvôli čomu - možno to nevie ani on...(teda, spoliehať by som sa na to nespoliehala, ale úplne by som to tiež nevzdávala...)
a co tak zvysit sance kolnickou na naradie a kuskom pola
Kůlnička na nářadí tam samozřejmě je
A pole, lesy a louky budu mít po mamince v jiném státě, vrácené v restituci.
Takže neměj obavy, přitažlivého je na mně kromě mých úžasných kvalit dost a dost i v materiální oblasti.
neříkala jsi něco o tom, že tvý rodiče žijí velice skromně na vesnici a musí vyžít z nízkého důchodu?
Není tady
Frigo napsal(a):
já to zvládám za čtyři týdny a v jedné provozovně to stihnou za necelou hodinu.
jinak svoje nehty jsem mývala taky delší, ale lámaly se mi a pak mě bolele bříška prstů. Ted je to v pohodě. Že mám umělý není ani znát, hodně lidí si myslí, že mám svoje.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Tak ale důležitý je, že má Dusička radost a že je spokojená. Podstatný je, že se to líbí jí, jsou to její nehty.
Mně se to i líbí, když to teda vypadá přirozeně, některý ty nehty jsou strašně poznat, že jsou umělý, jsou takový hodně silný. Nebo když to má někdo ultradlouhý. Naše mzdovka je měla dlouhatánský, zapilovaný do rovna a černý. To bylo otřesný, vypadalo to jako drápy čarodějnice
Ale když jsou decentní, proč ne? Já mám ráda nehty do kulata. Moje máti má svoje pevný, hezký nehty, já moc ne ,ale udržuju si je a umělý si fakt nedám. Jednak mi rostou rychle a musela bych pořád na doplňování a lezlo by mi to do peněz, za další, zkusila jsem umělý nehty takový ty nalepovací, mě to strašně tlačilo. Lakuju si svoje nehty, dávám si jen jednu vrstvu a takový decentní barvy. Občas si tam nalepím nějakou ozdůbku a zafixuju to tím zpevňovacím lakem. Vypadá to taky hezky
Já jsem si nechala udělat klasický mandlový tvar a přiměřenou délku, abych mohla v práci bez problémů psát na klávesnici a počítat na kalkulačce
Na čem jsem se ale vyřádila, to jsou barvy a zdobení
momentálně mám tmavomodré třpytky na konečcích a bílé květinové ornamenty. Nenosím prsteny, takže jedinou ozdobou mých rukou jsou právě nehty. A protože mi moje vlastní nehty rostou velmi pomalu, stačí mi chodit na doplňování cca 1x za tři týdny až 1x za měsíc, což se pořád dá.
Ale hlavně si pochvaluju fakt, že si nemusím pořád pižlat a zapilovávat nehty, protože moje vlastní mi rostou extrémně pomalu, jsou extrémně měkké a sotva mi krapánek povyrostly, hned se mi některý nehet zatrhl a zlomil. Navíc mám krátké nehtové lůžko, takže moje nehty vždycky vypadaly jako zapilované paličky a mohla jsem je lakovat pouze nenápadným lakem, jinak to nevypadalo hezky. Takže pro mě jsou gelové nehty pravým požehnáním a zatím si jich užívám 
Není tady

dycinky napsal(a):
Eva. napsal(a):
a co tak zvysit sance kolnickou na naradie a kuskom polaKůlnička na nářadí tam samozřejmě je
A pole, lesy a louky budu mít po mamince v jiném státě, vrácené v restituci.
Takže neměj obavy, přitažlivého je na mně kromě mých úžasných kvalit dost a dost i v materiální oblasti.
neříkala jsi něco o tom, že tvý rodiče žijí velice skromně na vesnici a musí vyžít z nízkého důchodu?
suma sumarum, ak dostanes restituciu, tvoj priatel sa rozvedie? Tvoje uzasne kvality a pritazlivost nestacia? 

Není tady

lea64 napsal(a):
Frigo napsal(a):
lea64 napsal(a):
Po 10 letech mi přestaly držet, tak jsem bez nich a uvidím, jak dál. Já své nehty nijak krásné nemám, takové papírové, třepí se a zadrhávají, teď to pořád lakuju a asi časem zase na ty umělé zase dojde.Leo, jak přestali držet ???? Mám už tedy většinou svoje nehty, bez těch nalepených typů, ale sem tam se stane, že se zlomí. Mě se stalo jednou, že nešel nalepit typ, nakonec se asi na třetí pokus zadařilo, ale kamarádce se to ani na pátý pokus nepodařilo.
Já už jsem měla taky dávno svoje nehty potažené tím gelem. Celé roky mě nehty držely jak přibité, ale po 10 letech se začaly odlepovat celé, zůstal jenom můj vlastní nehet. Několikrát mi to manikérka opravovala, ale výsledek stejný. Mám pořád stejnou nehtařku, stejný postup, nepracuju manuálně,ale prý už toho měly moje vlastní nehty dost. Tak tak.
Tak to musím doufat, že se mi to nestane. Už si to fakt nedovedu představit jen s mými nenagelovanými nehty. Ale možná, že za 10.. tedy už jen asi 7 let mi to bude fuk 
Není tady