6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Já občas nemám nákupy ráda a občas si zase vysloveně potřebuji dobít baterky procházením krámů a okukováním zboí a případným nákupem něčeho, třeba jen pro radost.
tohle mám stejně.
Není tady
Upravil(a) dusička (15. 7. 2013 23:22)
Není tady
Musim priznat, ze Ikea me bavi, ale stejne nic nekoupim, me bavi ale ze vseho nejvic Bauhaus, nebo podobne obchody.
Není tady
dusička napsal(a):
První den v práci sice jen na pár hodin, protoe se zaučuju zatím "nanečisto" ale mám z toho dobrý pocit.
Juchuuuuuuu...bezva.
Není tady
dusička napsal(a):
První den v práci sice jen na pár hodin, protoe se zaučuju zatím "nanečisto" ale mám z toho dobrý pocit.
Jak nanečisto?To u mám normo placený,ne,kdy si v práci.?
A tak mě napadlo,kdy má zkrácený úvazek,to bude mít i dovolené mín - třeba u půl úvazku je taky jen třeba 2 týdny dovolené?A občas taky asi bude muset dělat v sobotu,e?Co by mi teda vadilo.
Není tady
V sobotu ne, u nás v mením městě je v sobotu zavřeno. Uvazek 6 hodin, ale nevadí mi to. A mín dovolené, to mi nevadí. Ale u mě nebaví sedět doma. mám 6 hodin
Není tady
Beru to jako procvičování paměti, neb bych doma zlenivěla. Nemusím dojídět, a trávit hodinu v buse.
Upravil(a) dusička (15. 7. 2013 23:42)
Není tady
Je určitě lepí něco, ne sedět doma. Ale přes prázdniny ?
Upravil(a) Frigo (16. 7. 2013 11:55)
Není tady
Včerají výlet, pozorovanie ftákov na Neziderskom jazere... Počasie vylo akurát, nálada príma, vtákov sme videli 57 druhov (môj tip vopred bol najbliie k tomuto číslu, vyhrala som pivo), proste pekný deň, aj keď - v poslednom čase mám pocit, e pekný deň je kdekožvek mimo kancelárie.
Není tady
Dělá mi radost hezké počasí
Upravil(a) dusička (16. 7. 2013 13:09)
Není tady
Frigo napsal(a):
Je určitě lepí něco, ne sedět doma. Ale přes prázdniny ?
Díky, no na tohle je to blbý.
Ale zase je dobrý, e jsou oba kluci doma, take Marky pohlídaj (já si od nich odpočnu) a Marky půjde do první třídy a u tak nějak bude zvyknutá, e s ní nejsem doma. Ale jak píu, fajn, e nemusím dojídět. A mám to od baráku 3 minuty a cestou kolu. Kdy jsem jezdila do města nestíhala jsem kolku, musela jsem jezdit v 5.55
A i kdy budu mít odpolední, budu chodit z práce jen o hodinu a půl déle, ne bych přijela z města.
Uvidíme.
Má SZ
Není tady
Dusi super, já bych doma tak dlouho "nevydrela" take bych byla ráda za est hodin v práci
Není tady
Jinak mám radost, e jsem kooonečně vybrala koupelnu (jsem nerada nakupující typ) :-)
Není tady
dusička napsal(a):
Díky, no na tohle je to blbý.
Ale zase je dobrý, e jsou oba kluci doma, take Marky pohlídaj (já si od nich odpočnu) a Marky půjde do první třídy a u tak nějak bude zvyknutá, e s ní nejsem doma. Ale jak píu, fajn, e nemusím dojídět. A mám to od baráku 3 minuty a cestou kolu. Kdy jsem jezdila do města nestíhala jsem kolku, musela jsem jezdit v 5.55
A i kdy budu mít odpolední, budu chodit z práce jen o hodinu a půl déle, ne bych přijela z města.
Uvidíme.
Má SZ
To akoe sa bude fláka, aby ti cesta domov trvala dlhie? Alebo bude chodi neskôr? Nechápem...
Není tady
Seli - kdy jsem pracovala v okresním městě, dojíděla jsem s přestupem skoro hodinu plus 15 minut pěky rychlou chůzí, plus 15 minut ne jsem se vyhrabala z práce. Pracovní doba do 15 hodin - přijíděla jsem 16,30 (a to nepočítám obchod - pečivo)
take spíe 17.00
Ted kdy budu mít odpolední - od 12 do 18 - přijdu dom v 18.15.
Takto to myslím.
Kdy ranní od 7 - odvedu holku v pohodě do druiny ráno
Upravil(a) dusička (16. 7. 2013 23:27)
Není tady
Ahá, čie déle = později... Ja som si to preloila ako dlhie a nechápala som.
Není tady
Taky mi Seli trvalo, ne jsem kdysi pochopila, co znamená "přijdu domů dýl".......
Není tady
A já jsem u toho psaní přemýlela, abych napsala správně jestli později nebo déle. Vím, e jsme to tu probírali, no a zrovínka jsem to napsala obráceně. e jsem to nenapsala, jak mi zobák narostl
Není tady
dusička napsal(a):
A já jsem u toho psaní přemýlela, abych napsala správně jestli později nebo déle. Vím, e jsme to tu probírali, no a zrovínka jsem to napsala obráceně. e jsem to nenapsala, jak mi zobák narostl
Já mezi tím nevidím ádný rozdíl.
Není tady
Protoe jsem zaspala, přijela jsem do práce "později"; proto se tam budu muset zdret (o to) "déle".
Zkus si to říct obráceně...
Není tady
helena napsal(a):
Protoe jsem zaspala, přijela jsem do práce "později"; proto se tam budu muset zdret (o to) "déle".
Zkus si to říct obráceně...
protoe jsem zaspala, přila jsem do práce dýl a bude se tam muset zdret, tak odejdu později
Není tady
Aúúúúú - z tebe museli mít taky ve kole radost...
Není tady
Frigo napsal(a):
dusička napsal(a):
Ale on tam je... Prídem neskôr a pôjdem dlhie sú dve veci - aj keď pôjdem dlhie, môem prís skôr...
Není tady
Ačkoli jsem la déle (pěky) přiel kolega autem později, prote taky později vyjel.
Není tady
Budeme se milovat déle nebo později
"Přijde kdy?" zeptal se.
"To nevadí, tak já přijdu dýl
" řekla jsem, kdy mi zavolal, e nae rande nestíhá.
"Přijde kdy?" zeptal se.
"O něco dýl." zopakovala jsem.
"Coe?" uslyela jsem na druhé straně smích.
O pár hodin dýl/později jsme seděli na houpačce pod meruňkou a debatovali.
"Je to nesmysl - co to je dýl?" začal.
"To je jako později. Přijdu dýl je přijdu později." vysvětlovala jsem.
"No to právě není - dýl je paskvil slova déle a to není to samé jako později." argumentoval.
"Někdy je
normálně se říká: trvalo to dýl, co znamená, e to trvalo o něco déle, ne jsi třeba čekal."
"Normálně se to říká kde?" neodpustil si jízlivou řečnickou otázku.
"V Praze." odsekla jsem trucovitě. Vy Moraváci!
"Tak schválně, kdybych se tě zeptal: Budeme se milovat déle nebo později? Cítí ten rozdíl?" Hm, někdy prostě nezbyde nic jiného ne sloit zbraně a uít si kapitulaci.
"Kdyby ses mě zeptal: Budeme se milovat déle nebo později, řekla bych: Budeme se milovat hned a později jetě o něco déle." odpověděla jsem. A stalo se.
http://www.kocarky.as/clanek/budeme-se- … o-pozdeji/
Není tady