29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Já občas nemám nákupy ráda a občas si zase vysloveně potřebuji dobít baterky procházením krámů a okukováním zboží a případným nákupem něčeho, třeba jen pro radost.
tohle mám stejně.
Není tady
Upravil(a) dusička (15. 7. 2013 23:22)
Není tady
Musim priznat, ze Ikea me bavi, ale stejne nic nekoupim, me bavi ale ze vseho nejvic Bauhaus, nebo podobne obchody.
Není tady
dusička napsal(a):
První den v práci sice jen na pár hodin, protože se zaučuju zatím "nanečisto" ale mám z toho dobrý pocit.
Juchuuuuuuu...bezva.
Není tady
dusička napsal(a):
První den v práci sice jen na pár hodin, protože se zaučuju zatím "nanečisto" ale mám z toho dobrý pocit.
Jak nanečisto?To už mám normoš placený,ne,když si v práci.?
A tak mě napadlo,když máš zkrácený úvazek,to budeš mít i dovolené mín - třeba u půl úvazku je taky jen třeba 2 týdny dovolené?A občas taky asi budeš muset dělat v sobotu,že?Což by mi teda vadilo.
Není tady
V sobotu ne, u nás v menším městě je v sobotu zavřeno. Uvazek 6 hodin, ale nevadí mi to. A mín dovolené, to mi nevadí. Ale už mě nebaví sedět doma. mám 6 hodin
Není tady
Beru to jako procvičování paměti, neb bych doma zlenivěla. Nemusím dojíždět, a trávit hodinu v buse.
Upravil(a) dusička (15. 7. 2013 23:42)
Není tady
Je určitě lepší něco, než sedět doma. Ale přes prázdniny ?
Upravil(a) Frigo (16. 7. 2013 11:55)
Není tady
Včerajší výlet, pozorovanie ftákov na Neziderskom jazere... Počasie vyšlo akurát, nálada príma, vtákov sme videli 57 druhov (môj tip vopred bol najbližšie k tomuto číslu, vyhrala som pivo), proste pekný deň, aj keď - v poslednom čase mám pocit, že pekný deň je kdekoľvek mimo kancelárie.
Není tady
Dělá mi radost hezké počasí
Upravil(a) dusička (16. 7. 2013 13:09)
Není tady
Frigo napsal(a):
Je určitě lepší něco, než sedět doma. Ale přes prázdniny ?
Díky, no na tohle je to blbý.
Ale zase je dobrý, že jsou oba kluci doma, takže Marky pohlídaj (já si od nich odpočnu) a Marky půjde do první třídy a už tak nějak bude zvyknutá, že s ní nejsem doma. Ale jak píšu, fajn, že nemusím dojíždět. A mám to od baráku 3 minuty a cestou školu. Když jsem jezdila do města nestíhala jsem školku, musela jsem jezdit v 5.55
A i když budu mít odpolední, budu chodit z práce jen o hodinu a půl déle, než bych přijela z města.
Uvidíme.
Máš SZ
Není tady
Dusi super, já bych doma tak dlouho "nevydržela" takže bych byla ráda za šest hodin v práci
Není tady
Jinak mám radost, že jsem kooonečně vybrala koupelnu (jsem nerada nakupující typ) :-)
Není tady
dusička napsal(a):
Díky, no na tohle je to blbý.
Ale zase je dobrý, že jsou oba kluci doma, takže Marky pohlídaj (já si od nich odpočnu) a Marky půjde do první třídy a už tak nějak bude zvyknutá, že s ní nejsem doma. Ale jak píšu, fajn, že nemusím dojíždět. A mám to od baráku 3 minuty a cestou školu. Když jsem jezdila do města nestíhala jsem školku, musela jsem jezdit v 5.55
A i když budu mít odpolední, budu chodit z práce jen o hodinu a půl déle, než bych přijela z města.
Uvidíme.
Máš SZ
To akože sa budeš flákať, aby ti cesta domov trvala dlhšie? Alebo budeš chodiť neskôr? Nechápem...
Není tady
Seli - když jsem pracovala v okresním městě, dojížděla jsem s přestupem skoro hodinu plus 15 minut pěšky rychlou chůzí, plus 15 minut než jsem se vyhrabala z práce. Pracovní doba do 15 hodin - přijížděla jsem 16,30 (a to nepočítám obchod - pečivo)
takže spíše 17.00
Ted když budu mít odpolední - od 12 do 18 - přijdu dom v 18.15.
Takto to myslím.
Když ranní od 7 - odvedu holku v pohodě do družiny ráno
Upravil(a) dusička (16. 7. 2013 23:27)
Není tady
Ahá, čiže déle = později... Ja som si to preložila ako dlhšie a nechápala som.
Není tady
Taky mi Seli trvalo, než jsem kdysi pochopila, co znamená "přijdu domů dýl".......
Není tady
A já jsem u toho psaní přemýšlela, abych napsala správně jestli později nebo déle. Vím, že jsme to tu probírali, no a zrovínka jsem to napsala obráceně. že jsem to nenapsala, jak mi zobák narostl
Není tady
dusička napsal(a):
A já jsem u toho psaní přemýšlela, abych napsala správně jestli později nebo déle. Vím, že jsme to tu probírali, no a zrovínka jsem to napsala obráceně.
že jsem to nenapsala, jak mi zobák narostl
Já mezi tím nevidím žádný rozdíl.
Není tady
Protože jsem zaspala, přijela jsem do práce "později"; proto se tam budu muset zdržet (o to) "déle".
Zkus si to říct obráceně...
Není tady
helena napsal(a):
Protože jsem zaspala, přijela jsem do práce "později"; proto se tam budu muset zdržet (o to) "déle".
Zkus si to říct obráceně...
protože jsem zaspala, přišla jsem do práce dýl a bude se tam muset zdržet, tak odejdu později
Není tady
Aúúúúú - z tebe museli mít taky ve škole radost...
Není tady
Frigo napsal(a):
dusička napsal(a):
A já jsem u toho psaní přemýšlela, abych napsala správně jestli později nebo déle. Vím, že jsme to tu probírali, no a zrovínka jsem to napsala obráceně.
že jsem to nenapsala, jak mi zobák narostl
Ale on tam je... Prídem neskôr a pôjdem dlhšie sú dve veci - aj keď pôjdem dlhšie, môžem prísť skôr...
Není tady
Ačkoli jsem šla déle (pěšky) přišel kolega autem později, protže taky později vyjel.
Není tady
Budeme se milovat déle nebo později
"Přijdeš kdy?" zeptal se.
"To nevadí, tak já přijdu dýl…" řekla jsem, když mi zavolal, že naše rande nestíhá.
"Přijdeš kdy?" zeptal se.
"O něco dýl." zopakovala jsem.
"Cože?" uslyšela jsem na druhé straně smích.
O pár hodin dýl/později jsme seděli na houpačce pod meruňkou a debatovali.
"Je to nesmysl - co to je dýl?" začal.
"To je jako později. Přijdu dýl je přijdu později." vysvětlovala jsem.
"No to právě není - dýl je paskvil slova déle a to není to samé jako později." argumentoval.
"Někdy je…normálně se říká: trvalo to dýl, což znamená, že to trvalo o něco déle, než jsi třeba čekal."
"Normálně se to říká kde?" neodpustil si jízlivou řečnickou otázku.
"V Praze." odsekla jsem trucovitě. Vy Moraváci!
"Tak schválně, kdybych se tě zeptal: Budeme se milovat déle nebo později? Cítíš ten rozdíl?" Hm, někdy prostě nezbyde nic jiného než složit zbraně a užít si kapitulaci.
"Kdyby ses mě zeptal: Budeme se milovat déle nebo později, řekla bych: Budeme se milovat hned a později ještě o něco déle." odpověděla jsem. A stalo se.
http://www.kocarky.as/clanek/budeme-se- … o-pozdeji/
Není tady