Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 14. 7. 2013 20:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT : Co vám dnes udělalo radost 24

Vilemína napsal(a):

Zítra vyrážíme na borůvkovou výpravu do Jeseníků. Snad tam borůvky budou a ukojím svůj sbírací absák. Když ne, tak si budu číst, v knihovně jsem si vypůjčila spoustu knih.

Zítra bude mít Jonatánek (syrský křeček) přesně dva roky a jeden měsíc. Je to už starý pán, ale pořád nám dělá radost.

my jsem zrovna dneska přemýšleli, jak dlouho máme toho našeho křečka, mám pocit, že už třetí léto varoll
ale pořád je takovej akční.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#77 14. 7. 2013 21:23

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

holcina napsal(a):

Pár volných dnů, paráda, počasí akorát pro mě:-) a včerejší grilovačka s přáteli (nevím zda jsou movití či ne, ale je s nima moc hezky)

erem, můžu se zeptat co ti udělalo radost na takové oslavě, když se neumíš bavit s lidmi? To by pro mě bylo spíš na skuhrací

a je důležité vědět,zda jsou movití nebo ne?Nějak tu poznámku nechápu nebo mi něco uteklo z diskuse?

Není tady

#78 14. 7. 2013 21:30

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

holcina napsal(a):

Pár volných dnů, paráda, počasí akorát pro mě:-) a včerejší grilovačka s přáteli (nevím zda jsou movití či ne, ale je s nima moc hezky)

erem, můžu se zeptat co ti udělalo radost na takové oslavě, když se neumíš bavit s lidmi? To by pro mě bylo spíš na skuhrací

Mozna na skuhraci,ale ja se tam docela tesila.Vetsina lidi tancila a ja sedela jako pecka nechtela jsem tancovat.Pritom,kdyz me bylo nact byla jsem mezi prvnima na parketu.Ale dobre jsem se najedla a poslechla si hudbu.Zjistila jsem,ze jsem samotar nebo me staci tak 2-4 lidi na pokec.A tise jsem zavidela maminkam s malyma detma.Tak rada bych to vratila zpet.........zavzpominala jsem si kdyz byli deti male.

A to já bych si zase zatančila s chutí

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#79 14. 7. 2013 21:32

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

aprill napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Mozna na skuhraci,ale ja se tam docela tesila.Vetsina lidi tancila a ja sedela jako pecka nechtela jsem tancovat.Pritom,kdyz me bylo nact byla jsem mezi prvnima na parketu.Ale dobre jsem se najedla a poslechla si hudbu.Zjistila jsem,ze jsem samotar nebo me staci tak 2-4 lidi na pokec.A tise jsem zavidela maminkam s malyma detma.Tak rada bych to vratila zpet.........zavzpominala jsem si kdyz byli deti male.

proč? a věř tomu, že maminky záviděly tobě, že nemusíš nikoho nahánět vissla

Stydela bych se tancovat.Nedokazu se odvazat.

to chce trochu alkoholu a odváže se i samotář big_smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#80 14. 7. 2013 21:33

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Ono je k tancování potřeba "se odvazat"?

Čím větší odvaz , tím lepší tanec big_smile

Není tady

#81 14. 7. 2013 21:47

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Jaku napsal(a):

holcina napsal(a):

a je důležité vědět,zda jsou movití nebo ne?Nějak tu poznámku nechápu nebo mi něco uteklo z diskuse?

Ano, uteklo ti něco z diskuse, erem psala, že ji potěšilo, že ji movitá paní pozvala na oslavu. Tak nějak nechápu co je k tomu potěšující, navíc když se nerada baví

Není tady

#82 14. 7. 2013 22:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Frigo napsal(a):

Krásný den, ač to zas vypadalo, že přitahuju mraky, nakonec se to vybralo. Po dlouhé době jsem si vzala Falešné hráče a přesto, že je čtu už asi po dvacáté, zas jsem tam objevila něco nového k zamyšlení.  A pak pár hodin s mě milým člověkem a chvíle krafání jen tak.   

Seli, co je to balzám na nohy ?

No, buď vietnamský balzám alebo ja teda používam skôr ice-gel alebo niečo podobné, na božavé okončatiny...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#83 15. 7. 2013 5:42

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

eremuruss napsal(a):

aprill napsal(a):

proč? a věř tomu, že maminky záviděly tobě, že nemusíš nikoho nahánět vissla

Jenomze me alkohol vubec nechutna.Nanejvys male pivo.big_smile

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#84 15. 7. 2013 6:31

helena
♥♥♥♥♥♥♥

se vubec neumim bavit s lidma... Stydela bych se tancovat.Nedokazu se odvazat... me alkohol vubec nechutna
Takže celá oslava se pro tebe skládala z toho, že ses "dobre najedla a poslechla si hudbu" a zastesklo se ti po malejch dětech? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
To bych radši nikam nešla.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#85 15. 7. 2013 7:00

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

se vubec neumim bavit s lidma... Stydela bych se tancovat.Nedokazu se odvazat... me alkohol vubec nechutna
Takže celá oslava se pro tebe skládala z toho, že ses "dobre najedla a poslechla si hudbu" a zastesklo se ti po malejch dětech? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

Asi tak

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#86 15. 7. 2013 7:46

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Bezva víkend na mtotrkářským srazu smile dobrá kapela, spousta sympatických lidí, skvělá atmosféra.
Dnes vyrážíme na motorce do Slovinska a pak dál do Chorvatska. Tak se těším, jediný kalný na tom je, že jsem dostala menzes o dvanáct dní později, takže to mám akorát na tu dovču. Minule jsem to měla po šesti týdnech, asi přechod lol nebo tak něco wink

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#87 15. 7. 2013 8:01

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Radost nám udělalo:
Že dnes moře nebouří jako včera a tak už končím(-e) u PC a vrháme se za chviličku do vln!  tummenupp
Krásný den přeji všem!

Není tady

#88 15. 7. 2013 10:04

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Bezva víkend na mtotrkářským srazu smile dobrá kapela, spousta sympatických lidí, skvělá atmosféra.
Dnes vyrážíme na motorce do Slovinska a pak dál do Chorvatska. Tak se těším, jediný kalný na tom je, že jsem dostala menzes o dvanáct dní později, takže to mám akorát na tu dovču. Minule jsem to měla po šesti týdnech, asi přechod lol nebo tak něco wink

offtopic Někdo osočuje moře a básní, jak je dobře v českých luzích a hájích a v podstatě je moře blé... A pak jede k moři. Jak už to tak bývá.
Nebo moře vynecháte?

Radost mi udělal víkend s vnučkou a šoping smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#89 15. 7. 2013 10:23

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Radost mi udělal... šoping
Tak ten by mi spolehlivě radost neudělal... z nakupování se vosypávám... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#90 15. 7. 2013 10:43

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Já občas nemám nákupy ráda a občas si zase vysloveně potřebuji dobít baterky procházením krámů a okukováním zboží a případným nákupem něčeho, třeba jen pro radost. Taková Ikea mě potěší vždycky. A Desigual také. stolt

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#91 15. 7. 2013 11:03

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Zacaly konecne prazdniny, dceruska odjizdi k babicce.

A ja jsem vcera oslavovala a v hospudce jsem si dala klokana, krokodyla a ptaka emu. A bylo to dobry.

PS. jak se koukm, nejem jedinna, kdo nenavidi nakupovani. nakupuju, kdyz musim. Dokonce ani jidlo nemusim. Tedy nejsem povinna, to zarizuje chot.

Upravil(a) sahleb (15. 7. 2013 11:04)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#92 15. 7. 2013 11:29

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Grainne napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Jenomze me alkohol vubec nechutna.Nanejvys male pivo.big_smile

mně taky moc ne , hlavně dříve jsem byla skoro abstinent , ale něco co chutná se vždycky najde . Já piju převážně víno ... a vinaři nečtěte ... s kolou .

Není tady

#93 15. 7. 2013 11:31

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Já právě zvažuju, jestli jít na pracovní party ... kvuli tomu, abych se tam najedla a napila , protože jinak to bude o ničem

Není tady

#94 15. 7. 2013 11:38

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

Já právě zvažuju, jestli jít na pracovní party ... kvuli tomu, abych se tam najedla a napila , protože jinak to bude o ničem

Proč už předem házíš flintu do žita ?  Nejseš ty věčně nespokojená mlynářka ? smile

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#95 15. 7. 2013 11:46

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

Proč už předem házíš flintu do žita ?  Nejseš ty věčně nespokojená mlynářka ? smile

neházím... na jiné párty bych šla bez váhání , tady se prostě rozhoduju , jestli to za to vůbec stojí

Není tady

#96 15. 7. 2013 11:51

helena
♥♥♥♥♥♥♥

tady se prostě rozhoduju , jestli to za to vůbec stojí
Firemní akce nejsou pro zábavu... tam se není o čem rozhodovat a jde se - z mnoha důvodů.

nespokojená mlynářka
Ty, Frigo - nemá to bejt "rybářka"? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#97 15. 7. 2013 17:43

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

helena napsal(a):

taky bych zůstala doma.

Není tady

#98 15. 7. 2013 17:44

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Eva. napsal(a):

Já občas nemám nákupy ráda a občas si zase vysloveně potřebuji dobít baterky procházením krámů a okukováním zboží a případným nákupem něčeho, třeba jen pro radost. Taková Ikea mě potěší vždycky. A Desigual také. stolt

mám to stejně

Není tady

#99 15. 7. 2013 18:36

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já nenávidím nakupování když musím. Třeba potraviny nakupuju vyloženě s nechutí, případně prací a čistící prostředky. Taky nesnáším, když vím, že potřebuju např. černé kalhoty - zaručeně je nikde nemají a když jo, tak jsou mi malé či velké, případně dlouhé nebo stojí majlant. Ale občas se cournout po obchodech a probírat se hadříky, knížkami nebo právě tak IKEA, to mě docela baví. Tak 1x měsíčně nanejvýš.

Není tady

#100 15. 7. 2013 18:50

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

nespokojená mlynářka
Ty, Frigo - nemá to bejt "rybářka"? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

že by ? big_smile

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí