29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vilemína napsal(a):
Zítra vyrážíme na borůvkovou výpravu do Jeseníků. Snad tam borůvky budou a ukojím svůj sbírací absťák. Když ne, tak si budu číst, v knihovně jsem si vypůjčila spoustu knih.
Zítra bude mít Jonatánek (syrský křeček) přesně dva roky a jeden měsíc. Je to už starý pán, ale pořád nám dělá radost.
my jsem zrovna dneska přemýšleli, jak dlouho máme toho našeho křečka, mám pocit, že už třetí léto
ale pořád je takovej akční.
Není tady
holcina napsal(a):
Pár volných dnů, paráda, počasí akorát pro mě:-) a včerejší grilovačka s přáteli (nevím zda jsou movití či ne, ale je s nima moc hezky)
erem, můžu se zeptat co ti udělalo radost na takové oslavě, když se neumíš bavit s lidmi? To by pro mě bylo spíš na skuhrací
a je důležité vědět,zda jsou movití nebo ne?Nějak tu poznámku nechápu nebo mi něco uteklo z diskuse?
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
Pár volných dnů, paráda, počasí akorát pro mě:-) a včerejší grilovačka s přáteli (nevím zda jsou movití či ne, ale je s nima moc hezky)
erem, můžu se zeptat co ti udělalo radost na takové oslavě, když se neumíš bavit s lidmi? To by pro mě bylo spíš na skuhracíMozna na skuhraci,ale ja se tam docela tesila.Vetsina lidi tancila a ja sedela jako pecka nechtela jsem tancovat.Pritom,kdyz me bylo nact byla jsem mezi prvnima na parketu.Ale dobre jsem se najedla a poslechla si hudbu.Zjistila jsem,ze jsem samotar nebo me staci tak 2-4 lidi na pokec.A tise jsem zavidela maminkam s malyma detma.Tak rada bych to vratila zpet.........zavzpominala jsem si kdyz byli deti male.
A to já bych si zase zatančila s chutí
Není tady
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Mozna na skuhraci,ale ja se tam docela tesila.Vetsina lidi tancila a ja sedela jako pecka nechtela jsem tancovat.Pritom,kdyz me bylo nact byla jsem mezi prvnima na parketu.Ale dobre jsem se najedla a poslechla si hudbu.Zjistila jsem,ze jsem samotar nebo me staci tak 2-4 lidi na pokec.A tise jsem zavidela maminkam s malyma detma.Tak rada bych to vratila zpet.........zavzpominala jsem si kdyz byli deti male.proč? a věř tomu, že maminky záviděly tobě, že nemusíš nikoho nahánět
Stydela bych se tancovat.Nedokazu se odvazat.
to chce trochu alkoholu a odváže se i samotář
Není tady
helena napsal(a):
Stydela bych se tancovat.Nedokazu se odvazat.
Ono je k tancování potřeba "se odvazat"?
Čím větší odvaz , tím lepší tanec
Není tady
Jaku napsal(a):
holcina napsal(a):
erem, můžu se zeptat co ti udělalo radost na takové oslavě, když se neumíš bavit s lidmi? To by pro mě bylo spíš na skuhracía je důležité vědět,zda jsou movití nebo ne?Nějak tu poznámku nechápu nebo mi něco uteklo z diskuse?
Ano, uteklo ti něco z diskuse, erem psala, že ji potěšilo, že ji movitá paní pozvala na oslavu. Tak nějak nechápu co je k tomu potěšující, navíc když se nerada baví
Není tady
Frigo napsal(a):
Krásný den, ač to zas vypadalo, že přitahuju mraky, nakonec se to vybralo. Po dlouhé době jsem si vzala Falešné hráče a přesto, že je čtu už asi po dvacáté, zas jsem tam objevila něco nového k zamyšlení. A pak pár hodin s mě milým člověkem a chvíle krafání jen tak.
Seli, co je to balzám na nohy ?
No, buď vietnamský balzám alebo ja teda používam skôr ice-gel alebo niečo podobné, na boľavé okončatiny...
Není tady
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
proč? a věř tomu, že maminky záviděly tobě, že nemusíš nikoho nahánětStydela bych se tancovat.Nedokazu se odvazat.
to chce trochu alkoholu a odváže se i samotář
Jenomze me alkohol vubec nechutna.Nanejvys male pivo.
Není tady
se vubec neumim bavit s lidma... Stydela bych se tancovat.Nedokazu se odvazat... me alkohol vubec nechutna
Takže celá oslava se pro tebe skládala z toho, že ses "dobre najedla a poslechla si hudbu" a zastesklo se ti po malejch dětech?
To bych radši nikam nešla.
Není tady
helena napsal(a):
se vubec neumim bavit s lidma... Stydela bych se tancovat.Nedokazu se odvazat... me alkohol vubec nechutna
Takže celá oslava se pro tebe skládala z toho, že ses "dobre najedla a poslechla si hudbu" a zastesklo se ti po malejch dětech? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Asi tak
Není tady
Bezva víkend na mtotrkářským srazu dobrá kapela, spousta sympatických lidí, skvělá atmosféra.
Dnes vyrážíme na motorce do Slovinska a pak dál do Chorvatska. Tak se těším, jediný kalný na tom je, že jsem dostala menzes o dvanáct dní později, takže to mám akorát na tu dovču. Minule jsem to měla po šesti týdnech, asi přechod nebo tak něco
Není tady
Radost nám udělalo:
Že dnes moře nebouří jako včera a tak už končím(-e) u PC a vrháme se za chviličku do vln!
Krásný den přeji všem!
Není tady
Modroočka napsal(a):
Bezva víkend na mtotrkářským srazu
dobrá kapela, spousta sympatických lidí, skvělá atmosféra.
Dnes vyrážíme na motorce do Slovinska a pak dál do Chorvatska. Tak se těším, jediný kalný na tom je, že jsem dostala menzes o dvanáct dní později, takže to mám akorát na tu dovču. Minule jsem to měla po šesti týdnech, asi přechodnebo tak něco
Někdo osočuje moře a básní, jak je dobře v českých luzích a hájích a v podstatě je moře blé... A pak jede k moři. Jak už to tak bývá.
Nebo moře vynecháte?
Radost mi udělal víkend s vnučkou a šoping
Není tady
Radost mi udělal... šoping
Tak ten by mi spolehlivě radost neudělal... z nakupování se vosypávám...
Není tady
Já občas nemám nákupy ráda a občas si zase vysloveně potřebuji dobít baterky procházením krámů a okukováním zboží a případným nákupem něčeho, třeba jen pro radost. Taková Ikea mě potěší vždycky. A Desigual také.
Není tady
Zacaly konecne prazdniny, dceruska odjizdi k babicce.
A ja jsem vcera oslavovala a v hospudce jsem si dala klokana, krokodyla a ptaka emu. A bylo to dobry.
PS. jak se koukm, nejem jedinna, kdo nenavidi nakupovani. nakupuju, kdyz musim. Dokonce ani jidlo nemusim. Tedy nejsem povinna, to zarizuje chot.
Upravil(a) sahleb (15. 7. 2013 11:04)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Stydela bych se tancovat.Nedokazu se odvazat.to chce trochu alkoholu a odváže se i samotář
Jenomze me alkohol vubec nechutna.Nanejvys male pivo.
mně taky moc ne , hlavně dříve jsem byla skoro abstinent , ale něco co chutná se vždycky najde . Já piju převážně víno ... a vinaři nečtěte ... s kolou .
Není tady
helena napsal(a):
Takže celá oslava se pro tebe skládala z toho, že ses "dobre najedla a poslechla si hudbu" a zastesklo se ti po malejch dětech? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Já právě zvažuju, jestli jít na pracovní party ... kvuli tomu, abych se tam najedla a napila , protože jinak to bude o ničem
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
To bych radši nikam nešla.Já právě zvažuju, jestli jít na pracovní party ... kvuli tomu, abych se tam najedla a napila , protože jinak to bude o ničem
Proč už předem házíš flintu do žita ? Nejseš ty věčně nespokojená mlynářka ?
Není tady
Frigo napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
To bych radši nikam nešla.Já právě zvažuju, jestli jít na pracovní party ... kvuli tomu, abych se tam najedla a napila , protože jinak to bude o ničem
Proč už předem házíš flintu do žita ? Nejseš ty věčně nespokojená mlynářka ?
neházím... na jiné párty bych šla bez váhání , tady se prostě rozhoduju , jestli to za to vůbec stojí
Není tady
tady se prostě rozhoduju , jestli to za to vůbec stojí
Firemní akce nejsou pro zábavu... tam se není o čem rozhodovat a jde se - z mnoha důvodů.
nespokojená mlynářka
Ty, Frigo - nemá to bejt "rybářka"?
Není tady
helena napsal(a):
taky bych zůstala doma.
Není tady
Eva. napsal(a):
Já občas nemám nákupy ráda a občas si zase vysloveně potřebuji dobít baterky procházením krámů a okukováním zboží a případným nákupem něčeho, třeba jen pro radost. Taková Ikea mě potěší vždycky. A Desigual také.
mám to stejně
Není tady
Já nenávidím nakupování když musím. Třeba potraviny nakupuju vyloženě s nechutí, případně prací a čistící prostředky. Taky nesnáším, když vím, že potřebuju např. černé kalhoty - zaručeně je nikde nemají a když jo, tak jsou mi malé či velké, případně dlouhé nebo stojí majlant. Ale občas se cournout po obchodech a probírat se hadříky, knížkami nebo právě tak IKEA, to mě docela baví. Tak 1x měsíčně nanejvýš.
Není tady
helena napsal(a):
nespokojená mlynářka
Ty, Frigo - nemá to bejt "rybářka"? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
že by ?
Není tady