18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Včerejí výlet s kamarádkou do Kroměříe. Květná zahrada, zámek, Podzámecká zahrada, dobrý oběd, zmrzlinový pohár, hezké počasí, paráda!
Není tady
Vcerejsi oslava narozenin jedne movite pani kde bylo 120 lidi a mezi nima jsme byli pozvani i my.Ja zjistila,ze se vubec neumim bavit s lidma.Spise me zajimali maly deti a bylo me lito,ze ja je,uz male nemam.Ze je vsechno nenavratne pryc.
Není tady
Teím sa na zajtrají team-building (alebo, žudsky pvoedané, podnikový výlet), ideme pozorova vtáky na Neziderské jazero, pričom sa cesotu zatavíme ete Devíne pozrie včelárika zlatého. Idme si kúpi kartu do foáku a balzam na nohy...
Není tady
ivano, kroměří je krásná, taky tam ráda jezdím.
erem, zas přijdou časem vnoučata, ne ? tak ti nemusí být nic líto, tam si to vynahradí.
Není tady
Ivana napsal(a):
Včerejí výlet s kamarádkou do Kroměříe. Květná zahrada, zámek, Podzámecká zahrada, dobrý oběd, zmrzlinový pohár, hezké počasí, paráda!
Podzámecká zahrada v Kroměříi je nádherná! Naposledy jsem tam byla, kdy jetě il pavián Bohou .
Není tady
Zítra vyráíme na borůvkovou výpravu do Jeseníků. Snad tam borůvky budou a ukojím svůj sbírací absák. Kdy ne, tak si budu číst, v knihovně jsem si vypůjčila spoustu knih.
Zítra bude mít Jonatánek (syrský křeček) přesně dva roky a jeden měsíc. Je to u starý pán, ale pořád nám dělá radost.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Ivana napsal(a):
Podzámecká zahrada v Kroměříi je nádherná! Naposledy jsem tam byla, kdy jetě il pavián Bohou .
Paviana Bohouse znam taky dobre ,bydlim za humny .Souhlas , Podzamecka zahrady stoji za navstevu i nekolikrat do roka ,taky to tam miluju
Není tady
Pár volných dnů, paráda, počasí akorát pro mě:-) a včerejí grilovačka s přáteli (nevím zda jsou movití či ne, ale je s nima moc hezky)
erem, můu se zeptat co ti udělalo radost na takové oslavě, kdy se neumí bavit s lidmi? To by pro mě bylo spí na skuhrací
Není tady
Krásný den, ač to zas vypadalo, e přitahuju mraky, nakonec se to vybralo. Po dlouhé době jsem si vzala Falené hráče a přesto, e je čtu u asi po dvacáté, zas jsem tam objevila něco nového k zamylení. A pak pár hodin s mě milým člověkem a chvíle krafání jen tak.
Seli, co je to balzám na nohy ?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Vcerejsi oslava narozenin jedne movite pani kde bylo 120 lidi a mezi nima jsme byli pozvani i my.Ja zjistila,ze se vubec neumim bavit s lidma.Spise me zajimali maly deti a bylo me lito,ze ja je,uz male nemam.Ze je vsechno nenavratne pryc.
No vidí a my jsem si s kamarádkou včera pochvalovaly, jak je to bezva, e u máme dospělé děti, kdy jsme viděly, jak se maminky honily za svými vřískajícími batolaty. S dětmi bych si ten výlet vůbec neuila, jen bych běhala kolem nich a na nic bych se nemohla soustředit.
Není tady
Ivana napsal(a):
eremuruss napsal(a):
No vidí a my jsem si s kamarádkou včera pochvalovaly, jak je to bezva, e u máme dospělé děti, kdy jsme viděly, jak se maminky honily za svými vřískajícími batolaty. S dětmi bych si ten výlet vůbec neuila, jen bych běhala kolem nich a na nic bych se nemohla soustředit.
Mám to stejně. Kdy mají hlad, něco si uklohní a já mohu vypadnout, kam chci.
Er, proč chodí na takové mejdany, kdy tě to nebaví ?
Není tady
Ivana napsal(a):
eremuruss napsal(a):
hlásím se k vám do klubu.
Není tady
hlásím se k vám do klubu
Taky tak... bohatě mi stačí vňoučátka na půjčení...
Není tady
helena napsal(a):
hlásím se k vám do klubu
sice nemám vnoučátka, ale mám kolem sebe pár dětiček od roku a kousek do sedmi let, které si můu dle libosti půjčit, očuchat a vrátit. a jsem ráda, e mám u doma klid
Není tady
helena napsal(a):
hlásím se k vám do klubu
jak často to smí být ?
Není tady
jsem ráda, e mám u doma klid
Jéje... nafurt ani haranty, ani chlapa... to u mám za sebou
jak často to smí být ?
Ne "jak často", ale "jak dlouho"...
Upravil(a) helena (14. 7. 2013 19:06)
Není tady
holcina napsal(a):
Pár volných dnů, paráda, počasí akorát pro mě:-) a včerejí grilovačka s přáteli (nevím zda jsou movití či ne, ale je s nima moc hezky)
erem, můu se zeptat co ti udělalo radost na takové oslavě, kdy se neumí bavit s lidmi? To by pro mě bylo spí na skuhrací
Mozna na skuhraci,ale ja se tam docela tesila.Vetsina lidi tancila a ja sedela jako pecka nechtela jsem tancovat.Pritom,kdyz me bylo nact byla jsem mezi prvnima na parketu.Ale dobre jsem se najedla a poslechla si hudbu.Zjistila jsem,ze jsem samotar nebo me staci tak 2-4 lidi na pokec.A tise jsem zavidela maminkam s malyma detma.Tak rada bych to vratila zpet.........zavzpominala jsem si kdyz byli deti male.
Upravil(a) eremuruss (14. 7. 2013 19:15)
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
erem, můu se zeptat co ti udělalo radost na takové oslavě, kdy se neumí bavit s lidmi? To by pro mě bylo spí na skuhracíMozna na skuhraci,ale ja se tam docela tesila.Vetsina lidi tancila a ja sedela jako pecka nechtela jsem tancovat.Pritom,kdyz me bylo nact byla jsem mezi prvnima na parketu.Ale dobre jsem se najedla a poslechla si hudbu.Zjistila jsem,ze jsem samotar nebo me staci tak 2-4 lidi na pokec.A tise jsem zavidela maminkam s malyma detma.Tak rada bych to vratila zpet.........zavzpominala jsem si kdyz byli deti male.
proč? a věř tomu, e maminky záviděly tobě, e nemusí nikoho nahánět
Není tady
Co me dnes udelalo opravdu radost,ze jsem nasbirala 2 litry malin a dala si je zamrazit.Mam tajne mistecko kde nekdo pred 25 lety vyhodil vykopane zahradni maliny a oni se tam rozrostli.Chodila na ne cela leta moje mama a ted chodim par let ja.V zime bude na kolac.
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
erem, můu se zeptat co ti udělalo radost na takové oslavě, kdy se neumí bavit s lidmi? To by pro mě bylo spí na skuhracíMozna na skuhraci,ale ja se tam docela tesila.Vetsina lidi tancila a ja sedela jako pecka nechtela jsem tancovat.Pritom,kdyz me bylo nact byla jsem mezi prvnima na parketu.Ale dobre jsem se najedla a poslechla si hudbu.Zjistila jsem,ze jsem samotar nebo me staci tak 2-4 lidi na pokec.A tise jsem zavidela maminkam s malyma detma.Tak rada bych to vratila zpet.........zavzpominala jsem si kdyz byli deti male.
proč? a věř tomu, e maminky záviděly tobě, e nemusí nikoho nahánět
Stydela bych se tancovat.Nedokazu se odvazat.
Není tady
Stydela bych se tancovat.Nedokazu se odvazat.
Ono je k tancování potřeba "se odvazat"?
Není tady
Nojo, tak bys měla dceři říct, a si pospíí.. e u se klepe na vnoučátko.
Není tady
Frigo napsal(a):
Jenomze ona deti nechce.Vadi ji jak jsou ujeceny,
Není tady
eremuruss napsal(a):
Frigo napsal(a):
aspoň ta holka má rozum , na děti je jetě mladá
Není tady
eremuruss napsal(a):
Frigo napsal(a):
Po kom je holka chytrá ? Kdo jí dělá antikoncepci ?
Není tady