6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám neustále plnou schránku reklam od veho monýho. Ani je neotvírám, háu je rovnou do spamu. Dá se nějak nestavit aby mi reklamy nechodily?
Není tady
To teko. Můe je tak maximálně dál mazat a nic víc. Jsou vude a jsou jako obtíný hmyz. A nejhorí e sou nacpaný fakt vude. Někdo na tom vydělává na úkor druhých
Není tady
Nechodí mi reklamy do mailu.
Klikni na ně a měli by jít odhlásit.
Není tady
Dá se nějak nestavit aby mi reklamy nechodily?
Dá - například tady
http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind … ted-e-mail
ale záleí i na tom, co má, tohle je jen informativní.
Není tady
Některé jsem odhlásila, některé odhlásit nejdou. Větinou jsou to reklamy na parfémy, oblečení, poslední dobou hodně na povinné ručení. Denně mi jich přijde třeba i 10. Přitom nikde svůj meil neuvádím, pouívám ho výhradně pro dopisování se známými.
Není tady
Které jdou odlásit, hned odhlauji, nebo jim napíi, aby mě s nimi neobtěovali, někdy se i omluví.
Není tady