29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám neustále plnou schránku reklam od všeho možnýho. Ani je neotvírám, hážu je rovnou do spamu. Dá se nějak nestavit aby mi reklamy nechodily?
Není tady
To težko. Můžeš je tak maximálně dál mazat a nic víc. Jsou všude a jsou jako obtížný hmyz. A nejhorší že sou nacpaný fakt všude. Někdo na tom vydělává na úkor druhých
Není tady
Nechodí mi reklamy do mailu.
Klikni na ně a měli by jít odhlásit.
Není tady
Dá se nějak nestavit aby mi reklamy nechodily?
Dá - například tady
http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind … ted-e-mail
ale záleží i na tom, co máš, tohle je jen informativní.
Není tady
Některé jsem odhlásila, některé odhlásit nejdou. Většinou jsou to reklamy na parfémy, oblečení, poslední dobou hodně na povinné ručení. Denně mi jich přijde třeba i 10. Přitom nikde svůj meil neuvádím, používám ho výhradně pro dopisování se známými.
Není tady
Které jdou odlásit, hned odhlašuji, nebo jim napíši, aby mě s nimi neobtěžovali, někdy se i omluví.
Není tady