1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
poukaz mě napadl taky, jene u nich je ten problém, e obdarovaný přesně ví kolik mu dává
Myslí, e u jinejch dárků si tu cenu zjistit neumí - kdy teda chce?
Není tady
lenkin napsal(a):
modrovous napsal(a):
Záleí na tom, jak dobře zná její vkus. Je hezké, e ví, e má ráda perky, ale to taky můe znamenat, e si potrpí
na brilianty a podobnou vete.
Take bych to viděla spí na nějakou tu sadu kosmetiky, to větinou nikoho neurazí nebo třeba jestli ráda čte, tak
třeba dárkový poukaz na nákup knih.
Nebo poukaz na masá, moností je spousta, ale perky bych si netroufla kupovat osobě, kterou důvěrně neznám.
Mohlo by se ti stát, e bude třeba jako já, alergická na vechny kovy kromě zlata.
Já si na těstí na ty cingrlátka moc nepotrpím, ale kdy u, tak musím mít opravdu zlato, jinak se sypu pupencema.
Tak přeju astnou ruku při výběru dárku.Jojo poukaz mě napadl taky, jene u nich je ten problém, e obdarovaný přesně ví kolik mu dává. Třeba dát ho sestře nebo mamce by mi nevadilo ale tchýni... nevim no
Zatím to vypadá buď na nějaký koík z limitované edice Manufaktury nebo moná ten átek
U některých poukazů si můe zakrtnout,e má být dárkový a ta cena tam neni.
Není tady
lenkin napsal(a):
zapomněla jsi odpovědpět , proč tvé příspěvky vemi často obsahují odkaz na internetové stránky!
kdybych byla tvá tchýně potěila by jsi mě výrobky z Manufaktury nebo pěkným átkem (těch nikdy není dost)Nejsem si vědoma, e bych dávala do kadého příspěvku odkaz. Za tuto diskuzi jsem vloila odkazy jen na začátku aby bylo jasné o čem mluvím. Přece nebudu mlit kdy mám na mysli něco konkrétního. Prostě je vkládám kdy chci mluvit o něčem konkrétním, pokud ne tak to nemám.
Jinak átek mě vůbec nenapadl. Hmm Není to patný nápad. Díky
- take odkaz na televizi, záclony, chemický peeling, přízi, matrace, ubytování v krkonoích, v havířově, dovolená , dovolená v chorvatsku, mimochodem tam píe, e má tříletou dceru, studentko , některé odkazy byly smazány jako nepovolená reklama
a pamatuj si , dárky nejsou o penězích, kolikrát potěí víc blbůstka za pár kaček ne muk (třeba) za spoustu peněz.
Upravil(a) aprill (16. 7. 2013 16:41)
Není tady
Já si myslím, e je jedno, zda je to Swarowski či ne. Pokud si myslí, e se jí to bude líbit, tak bych do toho la. Mě osobně se ten perk líbí.
Není tady
Kamínek bude Swarovski ale celý perk je zkompletovaný od někoho jiného. Jinak mě se celkem libí, já mám alergii na kovy take dávám přednost perkům s rhodiem http://www.chic-bijoux.cz/ to je ale kadého věc a tím odkazem určitě nechci někoho rozčílit nebo rozpoutat dalí hádku :-)
Není tady
Ahoj, záleí jak to bere - Swarovski nabízí dva typy produktů - originál swarovski a swarovski elements. originály jsou drahé perky a pak je tu biu, tedy Swarovski elements, které jsou nejčastěji prodáváné. Ale i to je originál. prodávají se jako samostatné komponenty (např. http://www.ceske-koralky.cz/) nebo u jako hotové perky (např. http://www.chic-bijoux.cz/) ale ty by měly být vdy označeny "made by swarovski elements" nebo něčím podobným, ab bylo jasno, co kupuje. Ani se Ti nedivím, e si nejste jisté. Sama jsem dost často bádávala...Jak ale začnete korálkovat, zabřednete a ujasníte si to...
Není tady
Holky neblbněte..Swarovski není nic jiného ne kousek skla....navíc je rozdíl Swarovski a Swarovski komponenty. Zatímco originál Swarovski nemůe nikdo jiný vyrábět, ne v jejich "hale", tak komponenty můe vyrobit téměř kdokoliv...proto je dnes Swarovski kdejaká cetka.
Není tady
jo jo já mám tip také na krásné perky v carial - kotva v Praze od Brosway jsem koupila alá pandoru mají krásné ty korálky na to s kamenama Swarovski a je to krásné a cenově dostupné. Doporučuju.
Není tady