Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 2. 7. 2013 16:04

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Re: neduveruji vlastni sestre

aprill napsal(a):

mikuelini napsal(a):

sahleb napsal(a):

To, ze je frustrovana  a denodenne demonstuje,  jak je jeji zivot baaaajecny, je zde dost lidem jasny.  Je sama. A sedi a diskutuje a rype a rype. Jen si vsimni kolik toho uz napsala.  A to sedi i na jinyhc forech.

Mela jsem s ni tu cest na teto diskuzi a staci mi .Mozna si tim rypanim sama neco leci,..,ze by nejakou psychickou poruchu? I to je mozne...

mikuelini, majka má pravdu, všechno se odvíjí od všechno . je zvláštní, že máš problémy všude a s každým . asi by ses měla zamyslet.

Nemam problemy vsude a s kazdym ,to opravdu ne,co tvrdis je fantasmagoria...

Není tady

#152 2. 7. 2013 16:07

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Eva. napsal(a):

mikuelini napsal(a):

Ja uz se rozhodla ,zeptam se ji jestli si chce muj podil odkoupit .A podle toho se zaridim,kdyz bude souhlasit zaridim se podle toho a bude se vse resit pravne .Kdyz ne ,tak musim hledat jina vychodiska a reseni.Citim vnitrne ,ze nechci  tam nic platit ,stejne by to nedelao na delsi dobu dobrotu .Nevim jak to je ,kdyz jsme jako spolumajitelky ,misi mi vyplatit jen to co jsem tam vlozila nebo jako uz z celeho domu,protoze jsme primy dedici . Ale dum patri hlavne matce a otci s tim ,ze mi muzeme uzivat ten vrch ,co jsme zrekonstruovali .Skoda ,ze nejsem v CR ,mam hodne pravnich otazek

"Vyplatit" ti "musí" to, na jaké kupní ceně se dohodnete za tvou část. To není nic o musení.
Nemotej do toho dědictví.

Vyplatit se musi podle odhadu nemovitosti, pote se muze nabidnout k prodeji.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#153 2. 7. 2013 16:08

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

mikuelini napsal(a):

aprill napsal(a):

mikuelini napsal(a):

Mela jsem s ni tu cest na teto diskuzi a staci mi .Mozna si tim rypanim sama neco leci,..,ze by nejakou psychickou poruchu? I to je mozne...

mikuelini, majka má pravdu, všechno se odvíjí od všechno . je zvláštní, že máš problémy všude a s každým . asi by ses měla zamyslet.

no když myslíš tongue
Mam problem,momentalne  jsem doma na neschopence,nebot mam jiz  treti  tyden prujem.Mam ted novou praci,do ktere jsem nastoupila pred mesicem a da se rict,ze jsem skoro hned na to onemocnela.Takze jsem doma ,kde bydlim sice s manzelem,ale jsme spise jako spolubydlici.Hledam si jiz nejakou dobu byt jen pro mne ,ale je to obtizne...Ted se zacalo vse na mne strasne valit,silene deprese z meho nevydareneho manzelstvi,dale do toho se mi vubec nechce vracet do te nove prace,nebot se tam necitim.Proste se to na mne uplne sype,celou noc jsem nespala,hubnu a neni mi vubec dobre.Rozhodla jsem se,ze se jiz do te prace nechci vratit,protoze vim,ze mi to jen pritizi.Jsem ve zkusebni dobe ,kde je 14 denni vyp.lhuta, ale ja ted nevim ,co mam delat.Myslela jsem ,ze zacnu znova a misto toho jsem uplne na dne.Ziji a pracuji v zahranici,tudiz to pro mne neni lehka situace.Nevite nekdo ,jak z toho ven?

Není tady

#154 2. 7. 2013 16:09

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

lol

Kde si vzala tohle , to jsou zvaasty. Odkud to vis?

PS: jedine, ze babinet, je pro tebe vsechno , cely svet a se vsemi ldimi. Fakt existuje jeste mnoho jineho.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#155 2. 7. 2013 16:14

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

[
no když myslíš tongue
Mam problem,momentalne  jsem doma na neschopence,nebot mam jiz  treti  tyden prujem.Mam ted novou praci,do ktere jsem nastoupila pred mesicem a da se rict,ze jsem skoro hned na to onemocnela.Takze jsem doma ,kde bydlim sice s manzelem,ale jsme spise jako spolubydlici.Hledam si jiz nejakou dobu byt jen pro mne ,ale je to obtizne...Ted se zacalo vse na mne strasne valit,silene deprese z meho nevydareneho manzelstvi,dale do toho se mi vubec nechce vracet do te nove prace,nebot se tam necitim.Proste se to na mne uplne sype,celou noc jsem nespala,hubnu a neni mi vubec dobre.Rozhodla jsem se,ze se jiz do te prace nechci vratit,protoze vim,ze mi to jen pritizi.Jsem ve zkusebni dobe ,kde je 14 denni vyp.lhuta, ale ja ted nevim ,co mam delat.Myslela jsem ,ze zacnu znova a misto toho jsem uplne na dne.Ziji a pracuji v zahranici,tudiz to pro mne neni lehka situace.Nevite nekdo ,jak z toho ven?

To je neuvwritelny. Hledani prace a bytu je "problem se vsemi a vsude". Ten prispevek nahore je ze dneska?

Ja totiz ze sve zkusenosti vim, kdyz ziju v zAHRANICI, ze ruzni znami a pribuzni v Cesku, se proste domnivaji, ze clovek zijici v zahranici se ma prilis dobre, zavidi mu dokrve a jsou ochotni mu jakkoliv uskodit.  Domnivajici se , ze je milionar, ma navalit prachy.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#156 2. 7. 2013 16:16

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

aprill napsal(a):

[
no když myslíš tongue

To je neuvwritelny. Hledani prace a bytu je "problem se vsemi a vsude". Ten prispevek nahore je ze dneska?

Ja totiz ze sve zkusenosti vim, kdyz ziju v zAHRANICI, ze ruzni znami a pribuzni v Cesku, se proste domnivaji, ze clovek zijici v zahranici se ma prilis dobre, zavidi mu dokrve a jsou ochotni mu jakkoliv uskodit.  Domnivajici se , ze je milionar, ma navalit prachy.

člověk žíjí v zahraničí má chleba  o dvou kůrkách jako tady ....

Není tady

#157 2. 7. 2013 16:16

mikuelini
♥♥♥♥♥--

aprill napsal(a):

mikuelini napsal(a):

aprill napsal(a):

no když myslíš tongue

Zu to nekdo zminoval ,ze to tu konci vytahovanim a citovanim starych prispevku ,jupi a mame to tady:)

Není tady

#158 2. 7. 2013 16:19

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

mikuelini napsal(a):

aprill napsal(a):

mikuelini napsal(a):

no když myslíš tongue

Zu to nekdo zminoval ,ze to tu konci vytahovanim a citovanim starych prispevku ,jupi a mame to tady:)

ano, znovu opakuji, že všechno souvisí se vším a problémy se dál jen nabalují a kupí.
všude píšeš jak si s matkou a sestrou  nerozumíš, tak proč sis nechala část domu darovat? ty nevíš, že spolky nemá ani čert rád?

Není tady

#159 2. 7. 2013 16:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No ale proc nejde na konsztelaci ta sestra , co se msti, zavidi, chce ovladat  a citi se blbe?
Jak víš, že se "citi blbe"? To je jen a jen informace od mikuelini...
Takže pokud ona necítí problém, nebo - v lepším případě - by nechtěla pomoci mikuelini, tak nemá potřebu kamkoli docházet... a ještě za to platit vissla
Ona vedela, ze to muze udelat, kdyz tu Miku neni a nedozvi se to vcas.
Ne, sahleb... tak jsem to skutečně nemyslela - sestra by "vedela, ze to muze udelat" i kdyby obě bydlely vedle sebe v těch pokojích, co mají společný příslušenství skurt

Upravil(a) helena (2. 7. 2013 16:20)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#160 2. 7. 2013 16:27

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

No ale proc nejde na konsztelaci ta sestra , co se msti, zavidi, chce ovladat  a citi se blbe?
Jak víš, že se "citi blbe"? To je jen a jen informace od mikuelini...
Takže pokud ona necítí problém, nebo - v lepším případě - by nechtěla pomoci mikuelini, tak nemá potřebu kamkoli docházet... a ještě za to platit vissla
Ona vedela, ze to muze udelat, kdyz tu Miku neni a nedozvi se to vcas.
Ne, sahleb... tak jsem to skutečně nemyslela - sestra by "vedela, ze to muze udelat" i kdyby obě bydlely vedle sebe v těch pokojích, co mají společný příslušenství skurt

Kdyby bydlely vedle sebe, tak by bylo absurdni prestavet pudu, bez vesomi toho druheho. naprosto absurdni, vazne predpokladas, ze by si toho spolubydlici nevsimla za cele tydny?

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#161 2. 7. 2013 16:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

sahleb napsal(a):

To je dobrty, pokud to nekdo nesezere tvoje blafy, zacnes mu nadavat.

Nadávat?
KDE a KOMU?
Konkretně prosím, žádné domněnky a vlastní interpretace toho, co já jsem napsala. Děkuji.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#162 2. 7. 2013 16:29

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

ano, znovu opakuji, že všechno souvisí se vším a problémy se dál jen nabalují a kupí.
všude píšeš jak si s matkou a sestrou  nerozumíš, tak proč sis nechala část domu darovat? ty nevíš, že spolky nemá ani čert rád?

Proc by si nemohla nechat darovat cast domu od rodicu? Jeji sestra muze?  Co to je? kapitulation

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#163 2. 7. 2013 16:29

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

sahleb napsal(a):

Nadávat?
KDE a KOMU?
Konkretně prosím, žádné domněnky a vlastní interpretace toho, co já jsem napsala. Děkuji.

Viz tvoje prispevky.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#164 2. 7. 2013 16:31

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

aprill napsal(a):

Proc by si nemohla nechat darovat cast domu od rodicu? Jeji sestra muze?  Co to je? kapitulation

protože když s někým mám problém (bez domu) je víc než jasné, že problémy ( s domem)  budou jen a jen narůstat.
já osobně bych nic nechtěla a měla v současné době klid wink

Není tady

#165 2. 7. 2013 16:35

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

sahleb napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

sahleb napsal(a):

Nadávat?
KDE a KOMU?

Viz tvoje prispevky.

Tak ještě jednou: KTERÉ.
Konkretně ukaž, kde někomu NADÁVÁM, protože mi NEBAŠTÍ moje BLAFY, ok?

Není tady

#166 2. 7. 2013 16:38

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kdyby bydlely vedle sebe, tak by bylo absurdni prestavet pudu, bez vesomi toho druheho. naprosto absurdni, vazne predpokladas, ze by si toho spolubydlici nevsimla za cele tydny?
sahleb, nemůžeš brát všechno doslova... sestra prostě ví, že "může"...
Proc by si nemohla nechat darovat cast domu od rodicu? Jeji sestra muze?  Co to je?
Pro vlastní klid, duševní zdraví, finance a tak vůbec je někdy lepší dar slušně odmítnout... i když se může stát, že ho pak dostane někdo jinej...

Upravil(a) helena (2. 7. 2013 16:39)

Není tady

#167 2. 7. 2013 17:24

algebrana
Zablokovaný

sahleb napsal(a):

algebrana napsal(a):

A co je na tom za rýpání, když ti Eva napíše,že se tvoje problémy objevovaly i dřív ve vztahu  ? Dyt to tu sama o sobě píšeš......bud ráda že ti lidi dávaj náměty, Saleb neber vážně, ta je jen prázdý sud,  co hodně duní.......

rozmarilo ty jsem roztomila, uz te vyrazili za tvoje chovani z mnohych diskuzi , ze?

Jsi sposta a nezvladas diskutovani stale opakovane.

To víš Sal , lidi nemaj rádi pravdu a utíkají před ní , snaží se dokonce někdy tu pravdu zablokovat .....   big_smile

A ted skutečně přesně vyšlo najevo, jak jsi vedle, Miku tu o sobě celé měsíce píše, jaké má vztahové problémy.
A vzápetí se diví, že to lidi čtou........ ha ha.
A to jí tu ještě pandorra dělá terapii zadarmo, já bych se na ni vykašlala.

Upravil(a) algebrana (2. 7. 2013 17:26)

Není tady

#168 2. 7. 2013 17:41

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

algebrana napsal(a):

sahleb napsal(a):

algebrana napsal(a):

A co je na tom za rýpání, když ti Eva napíše,že se tvoje problémy objevovaly i dřív ve vztahu  ? Dyt to tu sama o sobě píšeš......bud ráda že ti lidi dávaj náměty, Saleb neber vážně, ta je jen prázdý sud,  co hodně duní.......

rozmarilo ty jsem roztomila, uz te vyrazili za tvoje chovani z mnohych diskuzi , ze?

Jsi sposta a nezvladas diskutovani stale opakovane.

To víš Sal , lidi nemaj rádi pravdu a utíkají před ní , snaží se dokonce někdy tu pravdu zablokovat .....   big_smile

A ted skutečně přesně vyšlo najevo, jak jsi vedle, Miku tu o sobě celé měsíce píše, jaké má vztahové problémy.
A vzápetí se diví, že to lidi čtou........ ha ha.
A to jí tu ještě pandorra dělá terapii zadarmo, já bych se na ni vykašlala.

Jj, máš pravdu Roz, su blbý altruista va
Ten příběh mne zaujal, protože jsem si něčím podobným taky prošla. Jenže až teprve teď jsem si to dala do souvislostí, které tu nakousla majka a april, přidala k tomu mikul souznění se sahleb a to tu opravdu zase jen páchám dobro. Na druhou stranu si ale říkám, že to nečte jen tenhle sbor, ale určitě i další lidé, kteří nepíší, nedohadují se, raději přemýšlí. A to už zase až takové dobro nepáchám smile
Vzhledem k tomu, že během toho psaní jsem si na sebe stačila i vydělat, tak to zase nevidím s tou terapií zadarmo tak tragicky. Opět jsem si něco připomněla a vycizelovala. Díky všem hjarta

Není tady

#169 2. 7. 2013 17:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

páchám dobro
"Páchat dobro" přece jen zní líp, než ono rčení o perlách a bravu... http://fora.babinet.cz/img/smilies/reta.gif

Není tady

#170 2. 7. 2013 17:53

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak vo vo tom žádná. Nicméně je totéž, jen oděné do jiného kabátku.
Ten první "šat" neodradí ty, co chtějí naslouchat, ten druhý je nejspíš přímo nas... A to já nemám zapotřebí, to už jsem si tu dosytosti vyzkoušela yikes)))))) Jak je vidět, někteří tím ale žijí doteď yikes))))))))) Halt mají výdrž stolt

Není tady

#171 2. 7. 2013 18:09

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Dát půlku baráku dvěma sestrám, který se moc nesnáší, to je danajskej dar. To vztahy fakt neutuží, naopak ještě víc rozhárá. Ono to kolikrát rozhárá i funkční sourozenecký vztahy. Mít něco s někým napůl, to je skoro vždycky na prů.ser.
A nejhorší je, mít s někým napůl chlapa lol Ale to te´d zlehčuju situaci.

Jo a páchání dobra, to je nejhorší skutek wink za dobrotu na žebrotu big_smile

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#172 2. 7. 2013 18:13

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Dát půlku baráku dvěma sestrám, který se moc nesnáší, to je danajskej dar. To vztahy fakt neutuží, naopak ještě víc rozhárá. Ono to kolikrát rozhárá i funkční sourozenecký vztahy. Mít něco s někým napůl, to je skoro vždycky na prů.ser.

nezlehčuješ, to tady v minulosti mikuelini taky  zmínila  (sestra a její manžel) kapitulation

mít s někým napůl funkční polovinu  domu je jak jsi zmínila danajský dar a je to obrovský problém jestli ta půlka domu potřebuje rekonstrukci

Není tady

#173 2. 7. 2013 18:53

agewa
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

aprill napsal(a):

ze by povinnost? Rodicu - alibisticky podelit deti , I kdyz vi, ze to nebude delat dobrotu? Nebo deti - prijmout neco, co vlastne ani moc nechci/nepotrebuju jen protoze ma I segra?kapitulation

Není tady

#174 2. 7. 2013 20:09

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Do baraku prselo a snezilo ,pudni krovy byly uplne prohnile ,vsechno teplo z dola od matky slo vrchem ven.Proste katastrofalni stav....Mama prisla s tim navrhem ,ze nam pripise vrch ,ktery byl naprosto neobyvatelny,zadne mistnosi a nic.Ja kdyz se vratim domu nemam kde popradne spat ,tak proto ten plan ,ktery bych ale uz  neopakovala.Stejne nam to jednou pripadne ...

Není tady

#175 2. 7. 2013 20:13

mikuelini
♥♥♥♥♥--

aprill napsal(a):

Modroočka napsal(a):

nezlehčuješ, to tady v minulosti mikuelini taky  zmínila  (sestra a její manžel) kapitulation

mít s někým napůl funkční polovinu  domu je jak jsi zmínila danajský dar a je to obrovský problém jestli ta půlka domu potřebuje rekonstrukci

Tak to tu mila April vybal naplno ,stale nechapu ty souvislosti s tim byvalym manzelem ,jsme uz skoro 6 let rozvedeni.Ja jsem svuj problem s nim vyresila a matkou taky.Tak proc porad vytahujes minulost,mne se tim nedotknes ,nemam jiz davno zadne emoce co se exmanzela tyce ,je to pro mne uzavreno

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí