29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Žačko, gratuluji!!!
Amit, taky bych asi vybrala spíš Denise, kór jestli máte příjmení echt české. A nebo Deny s jedním "n"... Toť jen názor
Není tady
Hele i mě to pořád směřuje k Denískovi. Za prvé se mi líbí, za druhé se mi nechce ustupovat posměváčkům a za třetí jak píše Ditu, bude muset pořád říkat jak se to píše. S jedním N mi naše matrika zatím nechtěla potvrdit, ale i tak mi to zni spíš domácky ne na občanku s tím jedním N.
Není tady
Zacko: moc gratuluji! a jsi moc statečná
Amites: takže budou 2 Denísci v letňatech?
Není tady
joooo Kasi, kdyby to bylo takhle jednoduché, tak bych ti to hned napsala.... já jsem v tomhle strašná... nejlépe pak udělá můj muž, který to tam mrskne bez mrknutí oka. Takhle to udělal u dcerky.
Zvláštní, že v práci jsem rozhodná, v normálním životě bych asi nepřežila ale asi ano. Jen mi trvalo na Dannyho přesvědčit tatínka a teď mu zase budu říkat, že Denísek... ale já vlastně pořád nevím
no nic, raději se těším na info o zackově chlapečkovi. Snad se mu už daří lépe.
Včera v tom Motole jsem měla depku. Je to velkovýrobna dětí. Tolik těhulí a frkají nás tam a prdějí na nás. Jestli tam jsi 4 hodiny nebo déle, je jim celkem jedno. Acho jo, to prostě budeme stejně jeden z milionu Denísku tam narozených žádná individualita. Jak se vlastně zacko chlapeček jmenuje? Teda jestli to nechceš tajit
Není tady
Amit, kolega od B z prace mu vcera pry rekl (jmenuje se Denis ) "to to trvalo 50 let, nez to zas prijde do mody? " a B mu na to odpovedel ze ne, ze to v mode od te doby nebylo a stale neni..... proste idealni jmeno
Není tady
tak jsme dnes doma osiřelí
že by mě konečně přešlo to krvácení ve velkém? docela bych to brala - i když konec 6nedělí je ještě v nedohlednu
já jsem ráda, že se narodil kluk, jelikož jméno pro holčičku jsem tam napsala Markéta, ovšem tu mají naši nejlepší kamarádi - i když jsem to s nima samozřejmě konzultovala - jsem ráda, že nejsou "dvě"
Upravil(a) Kasiopea (5. 7. 2013 9:23)
Není tady
Žačko, gratujuji k chlapečkovi a že jsi hned napoprvé přirozeně zvládla takového obříka. Hodinu tlačení si neumím a ani nechci představit, jsi dobrá. Já bych nakonec žadonila o epidurál při dlouhém porodu, to jsem si jistá. Těším se, až napíšeš víc, taky jsem přiznám se zvědavá, jak se chová personál u Vás.
Amites, tak teď se přikláním taky k Denisovi, ač se mi líbí obě jména, ale jak píše Dita, u Dennyho by musel pořád vysvětlovat, jak se to píše. Vím jaké to je vysvětlovat každému, jak se píše moje druhé příjmení. Pletou mi i e-mailovou adresu a divíme se, že maily mi nechodí.
Z Motola bych měla taky depku, ale pokud budeš mít porod rychlý jako posledně a budeš asertivní, tak se to "dá". Takové rodičky, které přijedou a porodí a dlouho na hekárně nezabírají místo mají rádi všude :-)
Není tady
QZacko gratuluju,ale asi mi uniklo jmeno?!
Ami,me se taky vic libi Denis. Denny mi prijde takove domacke osloveni promaleho chlapecka,ale az bude vetsitak mi to prijde takove zdrobnele
Není tady
zacka napsal(a):
Holky narodil se mi chlapecek, 3.7 kg, 52 cm. Jsem na sebe moc hrda, dala jsem normalni porod po cisari a bez Epiduralu!!!
Trvalo to dele nez jsem cekala, tlaceni mi vzalo 1 hodinu ale napoprve dobre. Pak pisnu vic, jdu odpocivat. Mimco maji v inkubatoru, nezdal se jim jeho dychani, tak jen na 2-3 hodky pozorovani
Žačko, gratuluju moc! K chlapečkovi i k výkonu (nejen po císaři, nejen bez epidurálu, ale i ne zrovna malé miminko)!!
Není tady
Hmmm... mám celý den kontrakce co 10,12,15 min, dala jsem vanu a nepřešlo to, myslíte, že by to mohlo být ono?? Čekám, jestli se to nějak ustálí..
Není tady
Babu, jestli to ve vane nepreslo, tak je pravdepodobnost velika. Nechci ti ale davat plane nadeje
Není tady
Babu, přece mě tu nenecháš? Držím palce, ať je to jak je to
napsala jsem Denis!
vyřízeno
četla jsem celé dopoledne dopisy z vojny od muže a my dva jsme byli vždycky divní, tak mám rebelskou náladu a bude to prostě Denísek. Jednou to budou nejkrásnější kluci a nikdo je nebude vnímat negativně.
Min. byl v superstar Denis Lacho a byl to moc moc pěkný kluk (dle neteře )
Já bez pravidelných kontrakcí, takže pohoda. Jdeme s dcerou na obídek. A Babu informuj!
Není tady
Amit: taky baych dala Denis k tvemu prijmeni.
Ten muj prda je nakonec jmenuje Andrey Francis. Este ho stale nemam u sebe a rvu. Porad ma zrychlene dychani. Nevim co mam delat, doufam ze se pak rozkojim. Maleho dali na IV ( cukr+voda) a spinka tam. Mam zacit nejak odstrikavat?
Jinak zazitek a servis je tu super. U porodu byl jen muj doktor a dve sestry na stridacku a hodne me podporovali. Kazdy kdo vleze, zaklepe a zatim me nikdo neotravoval. Jen uz mam hlad a cekam na snidani. Mam sice sebou kousek studenstke cokolady ale mam strach ji jist.
Mela jsem kontrakce nejak od dvou rana po deseti minutach a kdyz skocili na co 6, rozjeli jsme se do nemocnice, tam to pekne pokracovalo ale pak se kontrakce prodlouzili zase na co deset. Tak mi cipek manualne roztahovali, coz vubec nebolelo. Po obede mi praskli vodu, kontrakce zase po 5 minutach, ale mela jsem je tak nejak porad nepravidelne skoro az do konce. Mezi sedmou a osmou vecer jsem byla na 10 cm a cekalo se az hlavicka vice sestoupi a po devate jsem zacla tlacit, zprvu jsem vubec nevedela jak ale pak jsem na to konecne prisla - a vubec jsem u toho nervala- porad rikali nadech- hlava k hrudi- a tlacit vzduch smerem k zadku a bez zadnych zvuku- at netlacim do pusy ale proste dolu. Samozrejme jsem ze zacatku tak nejak brucela . Pri tlaceni hlavicky mi rikali at prestanu, trochu zatlaci a zase prestanu at nejsem potrhana, samozrejme ze jsem ale ne moc. Siti mu trvalo asi 20 minut. Nevim kolik mam stehu ale sednout jsem si mohla hned.
Není tady
Já nevím, holky, mám to pořád nějak nepravidelné, někdy co 10 min, teď co 8... ale jsou to takové mírné stahy, žádná bolest. Teď se ještě přidala bolest v kříži. Zkusím si dát ještě vanu.
Není tady
Babu, držím palce ať je to!!! Jestli to tak má být, přece jen klidně máš ještě čas, že Ale miminko moc dobře ví co dělá
Žačko, s odstříkáváním nevím, zeptej se nějaké PA tam, já bych to asi zkusila. Ono asi stejně nic nepoteče, ale aby se nastartovalo. Určitě budeš mít Andyho (může to tak být?) brzy u sebe .
Prosím Tě, datum narození je 4.6. nebo 5.6.? Dík
Kasi, taky jsem osaměla. Taťka s Dadů odjeli a přijedou až v neděli Už teď je mi smutno. To je pořád samé pohlídáme Dadů, abychom Ti pomohli. A že mě se už stýská po tech normálních dnech, které mohu trávit s ní, to je putna. Babičky si domluvily dovolené, tak šup šup vydej vnouče...
No nic.
Jinak u mě krvácení skoro žádné. Nechci to zakřiknout.
Není tady
Tak to nějak přešlo Mé vysněné datum mi asi nevyjde
Není tady
Babucho, zapoj manžela a třeba se to rozjede.
Není tady
Babů u Aji i Denýska u mě..... Takový kontrakce jsem měla u obou, pak to na den přešlo a potom už se rozjel porod naplno hned.
Amit gratuju k zápisu Denýska.
Není tady
Žačko, chápu, že Ti je smutno, pokud jsi OK, nemůžeš jít za malým k těm inkubátorům? Třeba by Ti dovolili klokánkovat ho a nebo alespoň ho pohladit, ať se cítíš lépe. Kojení se Ti určitě ještě podaří, dříve dávali děti maminkám až po 24 hodinách poprvé a taky se většina rozkojila. Odstříkávat určitě můžeš vyzkoušet, ať má mlíčko dříve.
Není tady
ach jo, přeji aby jsi brzy měla svého raráška u sebe. Andrey Francis je moc krásné jméno. Měla jsem si vzít jiné příjmení, mě se ty cizí jména tak líbí ...
Ditu díky za podporu a všem za trpělivé rady. .... já vím Je to jen malý krůček, ale velký krok pro lidstvo
Babu, tak nestraš... i když minule jsem všechny babinetky předehnala s porodem, tak teď budu poslední, to je jasný
Není tady
Ami neboj, myslím, že přes všechny ty plané poplachy tu budu strašit ještě dlouho a beztak budu poslední já... Vše se uklidnilo, tak si teď dávám sklenku červeného a koukáme se s mužíkem na film. Syna jsme zavezli babičce, kdyby náhodou něco (jako že nic ), tak je mi akorát smutno.
No a na sex to Evi nevypadá, já bych do toho i šla, ale cítím, že z druhé strany není nijak extra zájem A ani se nedivím
Není tady
Andrey Francis je moc hezké jméno, jak se to přesně čte, tak, jak se to píše - Andrej?
Upravil(a) Babucha (5. 7. 2013 18:52)
Není tady