29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Blbej telefon.... Tak na etapy......
Denďa tankuje přes den co dvě hodiny a v noci spal jak dudek. Jedl v devět, v jedenáct a v půl šestý. navíc mm dítě vytravi za cca 20 minut. Tak se toho neboj.
Holky já měla v noci čtyřicítku sekla jsem s sebou na wc,B mě přišel sebrat, vedro mi bylo, žízeň jsem měla a v těch půl šestý jsem ani nebyla schopná Denýska přiložit. B mu ohřál odstrikane mm z toho nemocného prsa, které je tím zánětem slané . Chudák broucek..... Naštěstí mám doma Babů, stará se dneska o kryštofa a Aju. Maj to krutý, nejde nám ani net, a tím pádem ani televize. Už to prý opravujou, ale to už říkají deset dní.
Já radši z postele nevstavam i když mám teď jen 38,5 a Denďa vegeti se mnou na letišti.
B si chtěl vzít volno ale vyhnala jsem ho do práce nebo mu nic nezbude na vánoce. Ženská halt musí vydržet víc než člověk.
Není tady
Zacko zebytobyl tygr? ( znas ten vtip? )
Není tady
Zacko,doufam,ze pokud budes rodit prirozene,bude vse ok... Ja teda po tom, co se mi mohlo stat, bych ti ale prece jen doporucila toho cisare... U me to taky nikdo necekal, ze by mi hrozila ruptura delohy, kdyz jsem se ptala dr, jaktoze v poradne se to nezjistilo, tak mi rekl, ze je to hrozne tezko zjistitelne... Tak ja nevim no... Samozrejme ti muzes mit uplne v poradku,ale to riziko tam porad je....
kasi, depka?
Evi, kamaradka ma toho sharana a je s nim spokojena, ma dvojcata a maji tam spoustu mista...
My jedeme za chvili na kontrolu k doktorce
Není tady
Zacko moc moc moc na tebe myslím, ať je vše v pořádku, porod je rychlý a miminko i ty zdravé a spokojené!!! Budu se těšit na info
Není tady
A teď mi až zabylo ouzko, když jsem si uvědomila, že jsem na řadě ...
Kasi, drž se! A choď se vypovídat, to pomůže
Není tady
Kasi, klííííííd!
Já jsem dneska po desáté - dokojila, přebalila, nalodila a jeli jsme nakupovat. Mladej usnul hned jak jsem nastartovala. A vzbudil se, když jsem ho donesla po příjezdu zpět do obýváku. Od té doby byl vzhůru a usnul až před deseti minutami. Za tu dobu jedl 4x
Takže takhle - názorná ukázka...
Žačko, Tvůj příspěvek jsem úplně přešla, tak hodně zdaru
Není tady
Ahojte prvne zacko drzim palce... ja dnes v motole po 4 hodinách čekání zjistla že se nic nechystá ještě že priste me veme jeste muj doktor....
Není tady
Jsem v nemocnici kontrakce co 5 minut zvladam zatim v pohode. Dr i sestra si precetli porodni plan a jsou OK i s tim ze to zkusim bez epiduralu. Dokonce dr rikal ze je to lepsi ze kdyby se neco delo tak to ucitim a hlasim. Jizvu kontrolovali a je v poradku. Ted jsem dostala snidani: mleko, juice, kafe, krupicova kase a houska s vajecnou omeletou
pry at mam energii.
Voda mi este nerupla asi pockam az budu na tech 8 cm a pak si reknu, teda pokud to pujde v pohode.
Upravil(a) zacka (4. 7. 2013 14:54)
Není tady
Zacko,myslim na tebe!
Byli jsme na kontrole,3070g a 51cm. Vse ok, jen v porodnici nam delali sono ledvin a ma tam neco zvetseneho,musime jit v 6 tydnech ma kontrolu,ale pry se nemam vubec desit,tak ja se radsi neptam,nic nehledam na netu,snad bude dalsi sono ok
Není tady
Pavlinko: J. dělali v porodnici taky ultrazvuk ledvin, má jednu zvětšenou pánvičku, taky musí pak na kontrolu (zapomněla jsem kdy přesně, dr. mi to připomene, vzala si ty papíry k sobě) ... taky doufám, že je to jen na sledování a nic významného to nebude
Není tady
Zacko myslim na tebe
Není tady
Kasiopea napsal(a):
Pavlinko: J. dělali v porodnici taky ultrazvuk ledvin, má jednu zvětšenou pánvičku, taky musí pak na kontrolu (zapomněla jsem kdy přesně, dr. mi to připomene, vzala si ty papíry k sobě) ... taky doufám, že je to jen na sledování a nic významného to nebude
Pavli, Kasi, stejně tak jsem to měla u Lukáška. Na utz v porodnici se jim něco nezdálo a při další kontrole bylo vše v pořádku.
Není tady
Zacko, tak to vypada, ze si ditko vybralo Den nezavislosti. Za sebe jsem zvedava, zda to bude holcicka nebo chlapecek. Drzim palce, at je prubeh porodu bez komplikaci a konec dle tveho prani. Tesim se na dalsi zpravy.
Není tady
Žačka už asi bude mít miminko u sebe.
Dito, s tím autem jsme na tom podobně, že jsem si na Octavii už zvykla, no jediné mínus teď je ta velikost sedaček vzadu. Zaparkovat bez senzorů bych ji teda neuměla, to jsi lepší. Moje Octavia ač má nejvyšší výbavu své doby a je vyměněné kde co (letos i loni), tak už má najeto 222 000 km a jak jsem teď brouzdala po netu, prodávají se tahle auta za 70-80 000 Kč. Sharan, který se mi líbí vyjde 160 000 Kč. No lituji, že jsem dala peníze za nové brzdové kotouče atd. měla jsem to prodat se starýma.
Jeli jsme na výlet do skanzenu Přerov nad Labem. Byla to pěkná procházka. Danik výlet krásně prospal, kojil se až těsně před cestou zpět. Starší děti jsou teda náročnější, synek pořád otravuje ať koupím tohle nebo tamto a dcerka zase nechce chodit a nechá se nosit.
Upravil(a) eva4444 (4. 7. 2013 19:11)
Není tady
Holky, jak vám začal porod, jak časté byly kontrakce, co 10 min? A byly hned bolestivé, nebo spíše jen jako tvrdnutí?
Není tady
Mě rovnou začali kontrakce co 3-5 min, ale trvaly jen třeba 5 sekund každá a spíš jako tvrdnutí s malým bolením za stydkou kostí.
Upravil(a) eva4444 (4. 7. 2013 19:31)
Není tady
Babu, mě nejprve nepravidelné tvrdnutí a tlak na spodek - jako celé těhu, jen se to opakovalo. Když to pak začalo být pravidelně po 10min. tak to bylo tak, že jsem se musela narovnat na židli a dýchnout si, ale nijaká hrůza.
Rozdýchávat jsem musela až pak po pěti min. a méně...
Není tady
Tak me konkrétně u Denýska vzbudili 4 kontrakce které jsemookamžitě zaspala. Ani nevím tajming.
Po té poslední jsem vstala, u dveří na wc mi odtekla voda a kontrakce nastoupili natvrdo po třech minutách.
adne tvrdnuti předem nebylo.
Není tady
Konecne mám za sebou administraci papiru do porodnice. Je to opruz... jen to jmeno jsem se porad neodhodlala napsat. Jsem typicka váha.
Predstavte si
Denis svoboda nebo denny svoboda ? Naše příjmení je ještě češtější....
Není tady
Já bych klidně zůstala u klasiky. Denis nebo Denny, s tím S se to v obou případech sleje dohromady a mě osobně by vadilo, že musím pořád někomu vysvětlovat jak se to píše. Zas v tom Denny je určitě originalita
Není tady
Holky narodil se mi chlapecek, 3.7 kg, 52 cm. Jsem na sebe moc hrda, dala jsem normalni porod po cisari a bez Epiduralu!!!
Trvalo to dele nez jsem cekala, tlaceni mi vzalo 1 hodinu ale napoprve dobre. Pak pisnu vic, jdu odpocivat. Mimco maji v inkubatoru, nezdal se jim jeho dychani, tak jen na 2-3 hodky pozorovani
Není tady
Zacko, moc gratuluji, jsi hvězda a máš můj obdiv!!!!!!!
Amites, mi by se více líbil Denis. I když vám příjmení začíná na S.
Není tady
Zacko moc ti gratuluju.
Jen hezky odpocívej
Není tady