|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Proč to jeden den chápu :-( a další den už je mi zase hrozně... i když si říkám furt jak by to jednou vypadalo že by to nemělo cenu tak mi chybí :-(
Není tady
Nikiii - život je ještě daleko složitější, ale na to teď nemysli, nepátrej po důvodu-pravdu se nikdy nedozvíš- kdyby chtěl, řekl by Ti ho a pak věř nebo nevěř. I když se to teď nezdá, tohle zklamání Tě posílí. Vztah skončil, jiný začne. Podle mě rozchod ale nebyl bez dřívějších příznaků- víš možná si je ve své zamilovanosti neviděla- to se stává. Uvidíš, že za pár týdnů nebo dokonce dnů bude líp.
Není tady
Už je to 5 dnů a líp mi moc není :-( Když už to věděl neměl mi psát den předtím jak se na mě těší..
To asi bohužel nikdy nepochopím :-(
Není tady
niki, 5 dnů je příliš krátká doba. nemůžeš chtít, aby to vyšumělo. chce to čas.
ale jsi mladá, všechno máš před sebou, není to konec světa.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
niki, 5 dnů je příliš krátká doba. nemůžeš chtít, aby to vyšumělo. chce to čas.
ale jsi mladá, všechno máš před sebou, není to konec světa.
Já vím ale já bych si přála zapomenout :-( rychle. Jak píši jednou to chápu už to je v pohodě.. a pka to se přijde vzpomínky. Asi si vždycky jn nalhávám že je to dobrý... a utěšuji se tím
Není tady

Nikki - přece by bylo divné, když jste spolu chodili 5 let, abys na něj zapoměla za 5 dnů - to je hloupost 
Chce to delší dobu, ale určitě to bude za čas lepší a lepší, a třeba úplně náhodou někde potkáš někoho, s kým se Ti bude zapomínat lépe:)
Jsi mladinká, a pár takových rozchodů určitě ještě zažiješ - projde si tím naprostá většina mladých holek a každá se trápí jinak dlouhou dobu. Ale přejde to, určitě 
Upravil(a) jaspinn (26. 6. 2013 12:47)
Není tady
jaspinn napsal(a):
Nikki - přece by bylo divné, když jste spolu chodili 5 let, abys na něj zapoměla za 5 dnů - to je hloupost
Chce to delší dobu, ale určitě to bude za čas lepší a lepší, a třeba úplně náhodou někde potkáš někoho, s kým se Ti bude zapomínat lépe:)
Jsi mladinká, a pár takových rozchodů určitě ještě zažiješ - projde si tím naprostá většina mladých holek a každá se trápí jinak dlouhou dobu. Ale přejde to, určitě
Děkuji... 
Není tady
Tak děkuji moc všem za povzbuzení a názory co si o tom myslíte :-) Já se stím budu snažit vyrovnávat 
Není tady