|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Bramborka rediviva napsal(a):
Nojo, znáš tu O lišce a kyselých hroznech
Popravdě - neznám. Ale nechybí mi to. Znám jiné. Tam, kde jsem vyrůstala já, jsou prostě jiné. 
Nevím, co jsi tím myslela jako reakcí na mé psaní.
Není tady
To sice ano.. Nechtěla jsem přemýšlet jak by to jednou mohlo být... Snažím se to už přijmout jako fakt... 
Není tady

Nikiii napsal(a):
To sice ano.. Nechtěla jsem přemýšlet jak by to jednou mohlo být... Snažím se to už přijmout jako fakt...
Ono ani nic jiného nezbývá.
Není tady
helena napsal(a):
No za tu dobu co jsme spolu byli
To pořád ještě nevyjasňuje "co by sis s ním počala"...
Ty máš dojem, že musíš ten důvod znát, ale to je asi tak všechno. Zdaleka netušíš, jak by ses zachovala, kdyby ti řekl něco opravdu ošklivýho... a vsadím boty, že i v tom případě by ses snažila to nějak "zvrátit" tam, kam TY si přeješ.
Jo, to máš pravdu, Helčo - ale já ji chápu. Taky jsem vždycky trpěla, když jsem nevěděla "proč" a sice proto, že jsem si myslela, že potřebuju vědět, co dělám blbě......abych se přemiklíkovala ve vzornou milenku, samozřejmě
Trvalo dlouho, než mi došlo, že se na to mám vybodnout a že buď ten chlap bude následovat svoje srdce a tudíž mně - nebo ať si trhne.
Tohle je totiž ten výsledek, Niki, ke kterýmu každá ženská jednoho dne dojde
V jedný tý chytrý knížce (něco jako Proč se muži zamilovávají do hubeňourek a berou si prsatky - nebo tak něco) jsem četla moc hezký výrok. Autor je chlap, předesílám. Muži se prý zaobírají tím, čím jejich ženy; a když se ženy zaobírají jimi samotnými.....
Není tady
Muži se prý zaobírají tím, čím jejich ženy; a když se ženy zaobírají jimi samotnými.....
Ty jo, to jsem ještě neslyšela. Ale dobrý.
teda
Není tady
lupina montana napsal(a):
helena napsal(a):
Ty máš dojem, že musíš ten důvod znát, ale to je asi tak všechno. Zdaleka netušíš, jak by ses zachovala, kdyby ti řekl něco opravdu ošklivýho... a vsadím boty, že i v tom případě by ses snažila to nějak "zvrátit" tam, kam TY si přeješ.Jo, to máš pravdu, Helčo - ale já ji chápu. Taky jsem vždycky trpěla, když jsem nevěděla "proč" a sice proto, že jsem si myslela, že potřebuju vědět, co dělám blbě......abych se přemiklíkovala ve vzornou milenku, samozřejmě
Trvalo dlouho, než mi došlo, že se na to mám vybodnout a že buď ten chlap bude následovat svoje srdce a tudíž mně - nebo ať si trhne.
Tohle je totiž ten výsledek, Niki, ke kterýmu každá ženská jednoho dne dojdeV jedný tý chytrý knížce (něco jako Proč se muži zamilovávají do hubeňourek a berou si prsatky - nebo tak něco) jsem četla moc hezký výrok. Autor je chlap, předesílám. Muži se prý zaobírají tím, čím jejich ženy; a když se ženy zaobírají jimi samotnými.....
No a já právě moc zkušeností s rozchodama nemám. Takže ten důvod byl pro mě hlavní :-)
Není tady
No a já ti tu právě říkám - vyprdni se na důvod. Čím dříve se naučíš hodit drdólem "když mě nechceš, najdu si takovýho, kterýmu se budu líbit jaká jsem" tím líp pro tebe. Pokud tě opouští on, samozřejmě
Má to jen malinký háček . je třeba, aby ses sama sobě tedy líbila....nemyslím jenom v zrcadle, samosebou. I když tam taky.
Tohle je těžká věc a věc jemné rovnováhy; někdo hází drdólem zase pokaždý, když není po jeho - taky chyba. Chce to tu rovnováhu. A samozřejmě vědět, jestli ti to za to stojí a co ti to přinese.
Ten chytrý pan autor ještě říkal, že my holky děláme tu chybu, že vidíce žádoucího mužskýho, přemítáme "budu se mu líbit? Jsme dost dobrá?" a tak podobně. Máme prý přemítat "pěknej.....co by tak pro mně mohl udělat?" 
Není tady

aprill napsal(a):
Nikiii napsal(a):
helena napsal(a):
Tak jestli měl rozmyšleno proč nedal něco dříve najevo ?
Vždyť ti říkám... čekal... ale proč a na co, to ví jen on sám...
Ano přesně tak to bylo.. Že já se mu snažila vnutit něco aby si to rozmyslel ...aby nám dal jěště šanci.. a co já udělal špatně...
No vidíš... kdyby dal "něco dříve najevo", tak by tohle všechno poslouchal mnohem dýl, než jeden večer... rozumíš?To by poslouchaal ..jelikož bych ten důvod z něho nák dostala...
a musíš znát důvod? změní se něco? každý má právo být s tím s kým chce a to nejsi
jsou věci, které nemůžeme pochopit, ale musíme se s nimi smířit
Já si myslím , že znát důvod je dost důležité ........ más se od čeho odpíchnout a pokračovat dál . Rozchody tohoto typu jsou strašný , protože pořád přemýšlíš co se stalo a už nikdy se to nedozvíš . A zůstáváš tak zablokovaná pro cokoliv dalšího .
Není tady

helena napsal(a):
Ty máš dojem, že musíš ten důvod znát, ale to je asi tak všechno. Zdaleka netušíš, jak by ses zachovala, kdyby ti řekl něco opravdu ošklivýho... a vsadím boty, že i v tom případě by ses snažila to nějak "zvrátit" tam, kam TY si přeješ.Jo, to máš pravdu, Helčo - ale já ji chápu. Taky jsem vždycky trpěla, když jsem nevěděla "proč" a sice proto, že jsem si myslela, že potřebuju vědět, co dělám blbě......abych se přemiklíkovala ve vzornou milenku, samozřejmě
Tohle je totiž ten výsledek, Niki, ke kterýmu každá ženská jednoho dne dojdeV jedný tý chytrý knížce (něco jako Proč se muži zamilovávají do hubeňourek a berou si prsatky - nebo tak něco) jsem četla moc hezký výrok. Autor je chlap, předesílám. Muži se prý zaobírají tím, čím jejich ženy; a když se ženy zaobírají jimi samotnými.....
A co to znamená v praxi ?
Není tady

No a já ti tu právě říkám - vyprdni se na důvod. Čím dříve se naučíš hodit drdólem "když mě nechceš, najdu si takovýho, kterýmu se budu líbit jaká jsem" tím líp pro tebe. Pokud tě opouští on, samozřejmě
Má to jen malinký háček . je třeba, aby ses sama sobě tedy líbila....nemyslím jenom v zrcadle, samosebou. I když tam taky.
Tohle je těžká věc a věc jemné rovnováhy; někdo hází drdólem zase pokaždý, když není po jeho - taky chyba. Chce to tu rovnováhu. A samozřejmě vědět, jestli ti to za to stojí a co ti to přinese.
Ten chytrý pan autor ještě říkal, že my holky děláme tu chybu, že vidíce žádoucího mužskýho, přemítáme "budu se mu líbit? Jsme dost dobrá?" a tak podobně. Máme prý přemítat "pěknej.....co by tak pro mně mohl udělat?"
když mě nechceš, najdu si takovýho, kterýmu se budu líbit jaká jsem" tím líp pro tebe. Pokud tě opouští on, samozřejmě
Takových je , ale nefunguje to opačně 
Není tady
znáš tu O lišce a kyselých hroznech
Popravdě - neznám. Ale nechybí mi to. Znám jiné. Tam, kde jsem vyrůstala já, jsou prostě jiné.
- ty jsi, Evo, vyrůstala kdesi mimo civilizaci? Ty ses ve škole neučila světovou literaturu? 
Já si myslím , že znát důvod je dost důležité ........ más se od čeho odpíchnout a pokračovat dál .
Grainne (ale i Nikiii) - ten důvod je vždycky jen a jen jeho... jemu na vztahu něco překáží... takže každý "odpichování", piruety i další tanečky jsou pro tebe k ničemu... navíc ten důvod může bejt buď zástupnej nebo rovnou vymyšlenej.
Zástupnej = asi ti i sebevětší drsňák natvrdo nevybalí "smrdí ti z huby, máš tlustej zadek, našel jsem si lepší babu...." Vždycky (skoro vždycky) blábolí cosi o tom, že "se k sobě nehodíme, jsi pro mě příliš hodná..." atd.
Vymyšlenej = co do obsahu stejnej, ale on sám neví... prostě ho to celý tak nějak nudí, otravuje, se*re...
a ani v jednom případě s tím nic nenaděláš, i kdyby ses snažila sebevíc všechny jeho pseudodůvody "odstranit" 
Upravil(a) helena (26. 6. 2013 6:48)
Není tady
Nikiii.....to je škola.....to jsou perly
Není tady
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
Nikiii napsal(a):
To by poslouchaal ..jelikož bych ten důvod z něho nák dostala...a musíš znát důvod? změní se něco? každý má právo být s tím s kým chce a to nejsi
jsou věci, které nemůžeme pochopit, ale musíme se s nimi smířitJá si myslím , že znát důvod je dost důležité ........ más se od čeho odpíchnout a pokračovat dál . Rozchody tohoto typu jsou strašný , protože pořád přemýšlíš co se stalo a už nikdy se to nedozvíš . A zůstáváš tak zablokovaná pro cokoliv dalšího .
to, že ti řekne na tvý naléhání "nějaký" důvod neznamená , že je to opravdu TEN důvod. a taky to neznamená, že ti to pomůže dostat se dál .
Není tady
vera napsal(a):
ber to jako životní zkušenost......že tě to někam posune....teď se to zdá divné
semlelo tě to.....nepočítalas s něčím takovým....
příště se už nenecháš semlít......a budeš s něčím takovým počítat....neoddáš se úplně už nikomu
počítat budeš už jenom se sebou
aji ti závidím....jaký to budeš mít......život je krásný a tvá léta k tomu
jednou mu poděkuješ
tak tohle mi přijde spíš děsivý.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
vera napsal(a):
příště se už nenecháš semlít......a budeš s něčím takovým počítat....neoddáš se úplně už nikomu
jednou mu poděkuještak tohle mi přijde spíš děsivý.
mně ne......
já to tak taky měla jako Nikiii.....nechala se semlít
teď už ne....vztah mám jako bonus....
jsem v pohodě, jak jsem nikdy nebyla.....
Není tady
Přeci jak tady píšete že v 16 by si měl člověk užívat a hledat.. vždyt je sposty mladý lidí co se takhle mladý seznámí a doufají že to bude hezký a nepřemýšlí nad tím jak to může dopadnout. Také jsme plánovali společnou budoucnost i když to bylo asi hloupé .. Jen mě to mrzí no...
Není tady
Nikiii napsal(a):
Přeci jak tady píšete že v 16 by si měl člověk užívat a hledat.. vždyt je sposty mladý lidí co se takhle mladý seznámí a doufají že to bude hezký a nepřemýšlí nad tím jak to může dopadnout. Také jsme plánovali společnou budoucnost i když to bylo asi hloupé .. Jen mě to mrzí no...
jasně.....a zvlášť v 16.....
ale je dobré si to kočírovat.....mít v hlavě a na starost i něco jiného....nejen ho a vztah
a kdesi vzadu......že to nemusí být napořád.....a že to přežiju.......
Není tady
vera napsal(a):
Nikiii napsal(a):
jasně.....a zvlášť v 16.....
ale je dobré si to kočírovat.....mít v hlavě a na starost i něco jiného....nejen ho a vztah
a kdesi vzadu......že to nemusí být napořád.....a že to přežiju.......
Tak sjem to bohužel měla ..
Žádný signály mi neposílal že se něco děje ..neviděla jsem je.. ne ptoo že jsem je nechtěla ani vidět ...žádný prostě nebyli.
Není tady
vera napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
vera napsal(a):
jednou mu poděkuještak tohle mi přijde spíš děsivý.
mně ne......
já to tak taky měla jako Nikiii.....nechala se semlít
teď už ne....vztah mám jako bonus....
jsem v pohodě, jak jsem nikdy nebyla.....
no vero, ono to semlelo kde koho.
a ty říkáš, že sji v pohodě, vztah máš jako bonus .. já ti věřím, že jsi. ale když jsi sama, viď ? když jsi s někým, pořád si chráníš tak něják zadek, aby tě to nepoložilo, jako ten vztah před tím ..
já to mám bohužel podobně, akorát to neberu jako plus. pořád mi přijde, že je to takový prostě poznamenaný tím, co kdysi bylo. a to si myslím, že je blbě.
Není tady
Proč ty vztahy musí být tak složitý :-(
Není tady

agewa napsal(a):
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
a musíš znát důvod? změní se něco? každý má právo být s tím s kým chce a to nejsi
jsou věci, které nemůžeme pochopit, ale musíme se s nimi smířitJá si myslím , že znát důvod je dost důležité ........ más se od čeho odpíchnout a pokračovat dál . Rozchody tohoto typu jsou strašný , protože pořád přemýšlíš co se stalo a už nikdy se to nedozvíš . A zůstáváš tak zablokovaná pro cokoliv dalšího .
to, že ti řekne na tvý naléhání "nějaký" důvod neznamená , že je to opravdu TEN důvod. a taky to neznamená, že ti to pomůže dostat se dál .
Mně by asi pomohl třeba i ten vymyšlený , pomohlo by mi to si třeba říct, že mi za to nestojí a třeba i ty city nějak převrátit na opačnou stranu .
Není tady
Grainne napsal(a):
agewa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Já si myslím , že znát důvod je dost důležité ........ más se od čeho odpíchnout a pokračovat dál . Rozchody tohoto typu jsou strašný , protože pořád přemýšlíš co se stalo a už nikdy se to nedozvíš . A zůstáváš tak zablokovaná pro cokoliv dalšího .to, že ti řekne na tvý naléhání "nějaký" důvod neznamená , že je to opravdu TEN důvod. a taky to neznamená, že ti to pomůže dostat se dál .
Mně by asi pomohl třeba i ten vymyšlený , pomohlo by mi to si třeba říct, že mi za to nestojí a třeba i ty city nějak převrátit na opačnou stranu .
To já se snažím...najít na něm jak mi strašně ublížil...a nejde to :-(
Není tady
Bohužel znám i páry co jsou takhle mladí a zatím jím to vychazí :-( a klape...
Tak nevím jestli t o bude ten důvod :-( mládí
Není tady
no jo niki, zatím :-) kdo ví, co bude ..
Není tady

Nikiii napsal(a):
Grainne napsal(a):
agewa napsal(a):
to, že ti řekne na tvý naléhání "nějaký" důvod neznamená , že je to opravdu TEN důvod. a taky to neznamená, že ti to pomůže dostat se dál .Mně by asi pomohl třeba i ten vymyšlený , pomohlo by mi to si třeba říct, že mi za to nestojí a třeba i ty city nějak převrátit na opačnou stranu .
To já se snažím...najít na něm jak mi strašně ublížil...a nejde to :-(
To jsme dvě ...... snažím se to převrátit a ty slova, kterými ho v duchu a někdy i nahlas častuju važně nejsou nejslušnější :)Nijak zvlášt to nepomáhá , tak nastane zase boj s časem .
Není tady