|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Má prostě jinou ženu.
Není tady
Nikiii napsal(a):
helena napsal(a):
byli jsme spolu od 16 a mě je ted 21
Holčičko moje... to je přesně to období, kdy bys měla (byste měli) mít "to krátkodobý" - hledat, poznávat, zkoušet, užívat si všeho hezkýho... a ne se "uvázat" jeden k druhýmu a čekat, že to takhle bude dalších padesát roků...
Vždyť ty jsi nepoznala nic jinýho... a on (možná) taky ne - klidně může mít dojem, že mu právě to výše jmenovaný najednou chybí...Děkuji že se mi nažíš pomoci
Jak tohle přijde když napsal : Hlavní je ten problém s tím, co bude. Ztratil jsem naději, kterou jsem stále udržoval po dlouhou dobu. Je toho moc a nejde si toho nevšímat nebo doufat, že se to jednou zpraví. Čas je to, co hrálo proti nám
dříve či později by k tomu asi stejně došlo. Jen by to bylo daleko složitější. Promiň mi to, že jsem se takhle zbaběle zachoval, ale opravdu už nevím jak dál. Proto jsem to udělal tak rychle, abych nemohl změnit, pro co jsem se rozhodl.
Že to tak už cítí ?
Podle mě nemusí mít jinou ženu. Ale duševně jste oba někde jinde po 5 letech. On to cítí celou dobu, že něco není ve vztahu v pořádku, jen to neuměl ukončit dřív.
Vzpomeň si, jestli na něco nepřijdeš. Museli tam být signály. Nevěřím, že je to z ničeho nic.
Není tady
Dusička : Vzpomínám furt...furt se snažím v myšlenkách přijít na chvíli kdy by k tomu mohlo něco směřovat. Týden před tím víkendem co jsme spolu byli mi psal taky normálně a to i když já dělala zrovka zkoušky ve škole. Pak jsme se ten víkend viděli a všechno v pořádku. Na kole jsme byli v sobotu,pizzu jsme si objednali..normální krásný víkend jako vždy. Následnující týden byl na tom turistyckým kurzu a taky v pořádku psal ..volal... kdyby to šlo poslala bych co psal ve čtvrtek večer na dobrou noc za smsku ...to člověk nepochopí.
Není tady
Ale zachová se takhle člověk po takový době ? Skoro bez vysvětlení ? přijet a co nejrychleji odjet :-(
Není tady

Ano, některý se tak zachová. A dokonce i takový, který má se ženou děti...
Lidé jsou různí. Nepřemýšlej o tom. Vem to jako fakt a jdi dál. Máš před sebou krásný život. Dobře vybírej.
Není tady
Ale zachová se takhle člověk po takový době ? Skoro bez vysvětlení ?
Samozřejmě... on už měl (asi) dávno rozmyšleno a jen čekal, až se mu hodí ti to říct. Víš, on ti nemusí nic vysvětlovat... opravdu ne... on dokonce ani nemá potřebu to rozebírat - a zvlášť ne s tebou. Takže "přijet a co nejrychleji odjet" může sice bejt - zvlášť z tvýho pohledu - "zbabělej podraz"... ale on si tím ušetřil minimálně to, že z něj nebudeš tahat proč, když to "přece bylo tak hezký", ptát se "co jsem ti udělala?", brečet mu na rameni a kdovíco ještě.
Není tady
helena napsal(a):
Ale zachová se takhle člověk po takový době ? Skoro bez vysvětlení ?
Samozřejmě... on už měl (asi) dávno rozmyšleno a jen čekal, až se mu hodí ti to říct. Víš, on ti nemusí nic vysvětlovat... opravdu ne... on dokonce ani nemá potřebu to rozebírat - a zvlášť ne s tebou. Takže "přijet a co nejrychleji odjet" může sice bejt - zvlášť z tvýho pohledu - "zbabělej podraz"... ale on si tím ušetřil minimálně to, že z něj nebudeš tahat proč, když to "přece bylo tak hezký", ptát se "co jsem ti udělala?", brečet mu na rameni a kdovíco ještě.
Tak jestli měl rozmyšleno proč nedal něco dříve najevo ? že se něco děje ? a vyklopil to takhle najednou. Ano přesně tak to bylo.. Že já se mu snažila vnutit něco aby si to rozmyslel ...aby nám dal jěště šanci.. a co já udělal špatně... prý já nic...
Není tady
Tak jestli měl rozmyšleno proč nedal něco dříve najevo ?
Vždyť ti říkám... čekal... ale proč a na co, to ví jen on sám...
Ano přesně tak to bylo.. Že já se mu snažila vnutit něco aby si to rozmyslel ...aby nám dal jěště šanci.. a co já udělal špatně...
No vidíš... kdyby dal "něco dříve najevo", tak by tohle všechno poslouchal mnohem dýl, než jeden večer... rozumíš?
Není tady
helena napsal(a):
Ano přesně tak to bylo.. Že já se mu snažila vnutit něco aby si to rozmyslel ...aby nám dal jěště šanci.. a co já udělal špatně...
No vidíš... kdyby dal "něco dříve najevo", tak by tohle všechno poslouchal mnohem dýl, než jeden večer... rozumíš?
To by poslouchaal ..jelikož bych ten důvod z něho nák dostala...
Není tady
jelikož bych ten důvod z něho nák dostala
To je přesně ten důvod, proč to udělal právě takhle 
Není tady
Nikiii napsal(a):
helena napsal(a):
No vidíš... kdyby dal "něco dříve najevo", tak by tohle všechno poslouchal mnohem dýl, než jeden večer... rozumíš?To by poslouchaal ..jelikož bych ten důvod z něho nák dostala...
a musíš znát důvod? změní se něco? každý má právo být s tím s kým chce a to nejsi 
jsou věci, které nemůžeme pochopit, ale musíme se s nimi smířit
Upravil(a) aprill (25. 6. 2013 19:27)
Není tady
No myslím že ybch si ho zasloužila...
Není tady
No myslím že ybch si ho zasloužila...
K čemu? Za co? A co by sis s ním počala?
Není tady
No za tu dobu co jsme spolu byli... Ale takhle jsem došla k závěru že pravda od 16 jsme byli mladí a hloupí že jsme si mysleli že to bude fungovat takhle pořád..ajk spolu budem bydlet a plánovat budoucnost :-( On si uvědomil že je mladej a že chce zažít i něco jiného...Sport,Kamarádí,zábavu.. a hlavně věnovat se jedenou ty armádě což byl jeho sen se dostat na tu školu je tam a ted se ji che naplno věnovat
Není tady
No za tu dobu co jsme spolu byli
To pořád ještě nevyjasňuje "co by sis s ním počala"...
Ty máš dojem, že musíš ten důvod znát, ale to je asi tak všechno. Zdaleka netušíš, jak by ses zachovala, kdyby ti řekl něco opravdu ošklivýho... a vsadím boty, že i v tom případě by ses snažila to nějak "zvrátit" tam, kam TY si přeješ.
Není tady
helena napsal(a):
Ty máš dojem, že musíš ten důvod znát, ale to je asi tak všechno. Zdaleka netušíš, jak by ses zachovala, kdyby ti řekl něco opravdu ošklivýho... a vsadím boty, že i v tom případě by ses snažila to nějak "zvrátit" tam, kam TY si přeješ.
Jak to myslíš ? : co bych si sním počala ?
Není tady
Nikiii napsal(a):
helena napsal(a):
Ty máš dojem, že musíš ten důvod znát, ale to je asi tak všechno. Zdaleka netušíš, jak by ses zachovala, kdyby ti řekl něco opravdu ošklivýho... a vsadím boty, že i v tom případě by ses snažila to nějak "zvrátit" tam, kam TY si přeješ.Jak to myslíš ? : co bych si sním počala ?
co by jsi dělala s chlapem , který tě nechce?
Není tady
aprill napsal(a):
Nikiii napsal(a):
helena napsal(a):
Ty máš dojem, že musíš ten důvod znát, ale to je asi tak všechno. Zdaleka netušíš, jak by ses zachovala, kdyby ti řekl něco opravdu ošklivýho... a vsadím boty, že i v tom případě by ses snažila to nějak "zvrátit" tam, kam TY si přeješ.Jak to myslíš ? : co bych si sním počala ?
co by jsi dělala s chlapem , který tě nechce?
Ano chápu... Musím se stím smířit...
Není tady
Nikiii napsal(a):
aprill napsal(a):
Nikiii napsal(a):
Jak to myslíš ? : co bych si sním počala ?co by jsi dělala s chlapem , který tě nechce?
Ano chápu... Musím se stím smířit...

Není tady
Já jsem zatím jenom mladá a hloupá a furt se mi tomu nehce uvěřit a furt jen přemýšlím co kdyby...
Vím že se mi snážite pomoci 
Není tady
a za to moc děkuji :-) Něco málo jsem pochopila.. Ale je to jěště tak čerstvý že hned jen tak nezapomenu :-( Všem moc díky ... Určitě je to tak lepší vidte ? Než žít jednou s vojákem...
Není tady

Nikiii napsal(a):
a za to moc děkuji :-) Něco málo jsem pochopila.. Ale je to jěště tak čerstvý že hned jen tak nezapomenu :-( Všem moc díky ... Určitě je to tak lepší vidte ? Než žít jednou s vojákem...
Ne s vojákem. O tom to vůbec není.
Ale s mužem, který tě nemiluje.
Není tady
Eva. napsal(a):
Nikiii napsal(a):
Ne s vojákem. O tom to vůbec není.
Ale s mužem, který tě nemiluje.
Nojo, znáš tu O lišce a kyselých hroznech 
Není tady
To on mi říkal že to tak jěště cítí 
Ale podle mě nechce zahazovat svoje mládí...
Není tady

Ty si taky užívej mládí a pořádně vybírej. Byl nesmysl se v šestnácti vázat.
Není tady