|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj :-( byla jsem s přítelem 4 roky ted v srpnu by to bylo 5 let. Měli jsme vztah na dálku a fungoval nám..vídali jsme se každý víkendy a vždycky co to šlo...šlo to tak byli jsme studenti... já školu tenhle rok ukončila on studuje dál na univerzitě obrany v Brně. Takže je na koleji. Rozešel se semnou z ničeho nic z jasna uhodil blesk :-( je tomu 3 dni a já nevím co dělat :-( stalo se to ted v pátek :-( Přitom minulý víkend jsme spolu byli a bylo všecno krásný..pak odjel na týden na turistycký kurz a celý týden mi píše jak mu chybím a jak se an mě těší až přijede :-( to mi píše jeste ve čtvrtek den predtím než se smenou rozejde..to člověk nepochopí.. nehadali jsme se nic :-( Důvod ? Podle mě dostal strach co jednou bude :-( nevím co dál :-( nevím
Není tady

Dál nic, je to bolestivý,ale musíš to prostě přijmout jako fakt. Na vztah musí být dva, když on nechce ve vztahu pokračovat,nezlomíš to. Lidi se prostě i rozchází. Vím,že to bolí, moc, ale nic s tím nemůžeš dělat, jeho rozhodnutí nezvrátíš. Pomůže jen čas. Je dobrý si najít činnosti tak,abys neměla moc času nad tím přemýšlet a trápit se víc, než je nutný.
Není tady
A co Ti řekl, když se s Tebou rozcházel - důvod nebo něco bližšího? Možná si on nemylel, že vztah byl bezproblémový.
Není tady
ty důvody bych neřešila. stejně ten druhý většinou neřekne, jak se věci doopravdy mají a co bylo tím důvodem.
5 let je 5 let, co tak kolem sebe vidím, tak po téhle době se buď vztah někam posune (společné bydlení, svatba, děti atd), nebo se rozejdou.
Není tady
rudolf napsal(a):
A co Ti řekl, když se s Tebou rozcházel - důvod nebo něco bližšího? Možná si on nemylel, že vztah byl bezproblémový.
On když zamnou jel tak mi to řekl po telefonu a pak už smenou o tom ani nechtěl mluvit...nechtěl se na mě podívat a skoro pbrečel :-( přijel a objal mě a celou dobu mě držel za ruku :-( Kdyby to nebylo z ničeho nic tak to chápu. Mě na tom včem jen vadí že se to stalo tak najednou.Nedá se ani říct ze dne na den. Psal mi pak že to bude lepší když se to stalo ted než jednou později že by to bylo akorát složitější. Že jednou uvidím že to bylo to nejlepší řešení..že si uvědomil že nemáme nic společeného ..Ted ? Teprv ? 6e čas hrál proti nám .... Najednu stranu si říkám že kdyby vystudoval tu školu a byl by voják z povolání tak nevim jakou by to mělo cenu nsím být :-(
Není tady
Že jednou uvidím že to bylo to nejlepší řešení
Co ty víš, co se mohlo stát, o čem (s tebou) nechce mluvit... na co čekal... co ho dovedlo k tomu, že se to stalo "z ničeho nic... tak najednou" - pro něj možná ne. Pro něj třeba jen nastal ten "pravej čas".
Není tady
helena napsal(a):
Že jednou uvidím že to bylo to nejlepší řešení
Co ty víš, co se mohlo stát, o čem (s tebou) nechce mluvit... na co čekal... co ho dovedlo k tomu, že se to stalo "z ničeho nic... tak najednou" - pro něj možná ne. Pro něj třeba jen nastal ten "pravej čas".
Ano třeba pro něj nastal pravej čas. Ale proč nedal něco víc najevo ? dřív ? že se něco děje ..že nad tím přemýšlí
BYl by člověk připravenej že k tomu dojde. A ne že v pátek píše a na dobré ráno..krásnou smsku a pak večer že se rozcházíme. Věci mi vrátil taky hned ten večer aby už nemohl prý změnit to rozhodnutí ...
Není tady
Nikiii napsal(a):
[Najednu stranu si říkám že kdyby vystudoval tu školu a byl by voják z povolání tak nevim jakou by to mělo cenu nsím být :-(

Není tady
proč nedal něco víc najevo ? dřív ? že se něco děje ..že nad tím přemýšlí
Protože jeden rychlej čistej řez bejvá většinou lepší, než pižlání po kouskách... a zbytečně by ses trápila s ním, případně z něj lámala ten pravej důvod, čímž bys tejrala zas jeho. A možná(?) taky proto, že mohla existovat i možnost zůstat... že až do toho pátku prostě nevěděl, jestli padne sudá nebo lichá...
Není tady
Jen se tím utěšuji... nepomáhá to..
Není tady
helena napsal(a):
proč nedal něco víc najevo ? dřív ? že se něco děje ..že nad tím přemýšlí
Protože jeden rychlej čistej řez bejvá většinou lepší, než pižlání po kouskách... a zbytečně by ses trápila s ním, případně z něj lámala ten pravej důvod, čímž bys tejrala zas jeho. A možná(?) taky proto, že mohla existovat i možnost zůstat... že až do toho pátku prostě nevěděl, jestli padne sudá nebo lichá...
Ano.. ale když píše ve čtvrtek večer jak se na mě těší a jak mě miluje tak to pak opravdu tak nevypadá a člověk je zaskočenej že se rozhodl ze dne na den......Mě tohle vzalo ... i když se to stalo v pátek a jsou to už 4 dny tak je to špatny..když o tom s někým mluvím tak ne..večer usnu...zdá se mi o něm a už je to zase špatný..:-(
Není tady
ber to jako životní zkušenost......že tě to někam posune....teď se to zdá divné
semlelo tě to.....nepočítalas s něčím takovým....
příště se už nenecháš semlít......a budeš s něčím takovým počítat....neoddáš se úplně už nikomu
počítat budeš už jenom se sebou
aji ti závidím....jaký to budeš mít......život je krásný a tvá léta k tomu
jednou mu poděkuješ
Není tady
Děkuji...jste hodní že se mě snažíte pomoci :-) Nevím ztratila jsem uplnej smysl života...
Není tady
ztratila jsem uplnej smysl života
Ale běž...
- a nerouhej se.
No a pamatuj si, že "smysl života" nikdy není (neměla by být) jen jedna jediná věc nebo osoba. Ona taky většinou nebejvá... to jen my si to myslíme...
Není tady
Nemyslela jsem si že to bude tak složitý :-( Dá se říci moje první láska...můj nejdelší vztah... předtím to bylo vždycky tak krátkodobý...To mě netrápilo... Ted se utrápím :-(
Není tady

Nikiii napsal(a):
Nemyslela jsem si že to bude tak složitý :-( Dá se říci moje první láska...můj nejdelší vztah... předtím to bylo vždycky tak krátkodobý...To mě netrápilo... Ted se utrápím :-(
Jestli tě to trochu uklidní,že v tom njsi sama: Syn chodil se slečnou skoro 8 let,přitom studoval vš ve velkoměstě, ale ona pracovala jinde,na maloměstě.Skoro celou vš na něj vlastně čekala ,zdál se nám vztah ok a najednou jsme se dozvěděli,že si našel jinou slečnu,francouzku,vlastně z Kanady a ted po vš tam za ní odletěl (chjo:( ) a našel si tam i místo ve své profesi;nicméně té svojí pův.slečně to hned taky nehlásil,nějaký ten měsíc tomu dal,než jí to oznámil,než více poznal tu novou známost,jestli to bude to pravé ořechové.
A ta pův.slečna dnes má již novou známost,asi po roce... dej tomu čas.
Není tady
Jaku napsal(a):
Nikiii napsal(a):
Jestli tě to trochu uklidní,že v tom njsi sama: Syn chodil se slečnou skoro 8 let,přitom studoval vš ve velkoměstě, ale ona pracovala jinde,na maloměstě.Skoro celou vš na něj vlastně čekala ,zdál se nám vztah ok a najednou jsme se dozvěděli,že si našel jinou slečnu,francouzku,vlastně z Kanady a ted po vš tam za ní odletěl (chjo:( ) a našel si tam i místo ve své profesi;nicméně té svojí pův.slečně to hned taky nehlásil,nějaký ten měsíc tomu dal,než jí to oznámil,než více poznal tu novou známost,jestli to bude to pravé ořechové.
A ta pův.slečna dnes má již novou známost,asi po roce... dej tomu čas.
Když to vezmu kolem a kolem tak má pravdu že se to stalo ted když spolu nemáme nic společného..( byt, děti jiné závazky) neměli jsme nic. Vídali jsme se o víkendech a furt když to bylo možné. Ted má v červenci volno ale pak srpen ,září mají ve Vyškově zase výcvik. Vydržela jsem to tak i minulej rok. Ale ta představa takovýho žítí nevim :-( Jednou bych chtěla žít sněkým se vším všudy. A ta představa že bude někdy sjinou slečnou je právě ted pro mě hrozná..:-( Nad tím furt jen přemýšlím...
Není tady

Nikiii napsal(a):
Jaku napsal(a):
Nikiii napsal(a):
A ta pův.slečna dnes má již novou známost,asi po roce... dej tomu čas.Když to vezmu kolem a kolem tak má pravdu že se to stalo ted když spolu nemáme nic společného..( byt, děti jiné závazky) neměli jsme nic. Vídali jsme se o víkendech a furt když to bylo možné. Ted má v červenci volno ale pak srpen ,září mají ve Vyškově zase výcvik. Vydržela jsem to tak i minulej rok. Ale ta představa takovýho žítí nevim :-( Jednou bych chtěla žít sněkým se vším všudy. A ta představa že bude někdy sjinou slečnou je právě ted pro mě hrozná..:-( Nad tím furt jen přemýšlím...
to je úplně normální,hodně z nás to tak má,ale věř,že jednou zase bude svítit sluníčko...
Není tady
Jaku napsal(a):
Nikiii napsal(a):
Jaku napsal(a):
A ta pův.slečna dnes má již novou známost,asi po roce... dej tomu čas.Když to vezmu kolem a kolem tak má pravdu že se to stalo ted když spolu nemáme nic společného..( byt, děti jiné závazky) neměli jsme nic. Vídali jsme se o víkendech a furt když to bylo možné. Ted má v červenci volno ale pak srpen ,září mají ve Vyškově zase výcvik. Vydržela jsem to tak i minulej rok. Ale ta představa takovýho žítí nevim :-( Jednou bych chtěla žít sněkým se vším všudy. A ta představa že bude někdy sjinou slečnou je právě ted pro mě hrozná..:-( Nad tím furt jen přemýšlím...
to je úplně normální,hodně z nás to tak má,ale věř,že jednou zase bude svítit sluníčko...
Jednou snad ano... jednou to přebolet musí..
Ale je to takový že jsem sním byla od 16 a on mě znal nejlíp.. Dospěla jsem vedle něho... Tak mě jen mrzí že se rozhodl bezemě a přes den...sám..
Děkuji že sis udělal čas a napsala 
Není tady

Jestli jsi takhle mlaďoučká, buď ráda. Až to přebolí, dobře hledej, vyzkoušej víc známostí, abys zjistila, jakého partnera vlastně hledáš. Taková dlouhodobá známost v tak nízkém věku je jen výjimečně to pravé ořechové. Myslím si, že není dobré v 16 mít "vážnou" známost a očekávat, že je to navždy. V 16 - 25 by si měl člověk užívat mládí a dobře hledat.
Není tady
Eva. napsal(a):
Jestli jsi takhle mlaďoučká, buď ráda. Až to přebolí, dobře hledej, vyzkoušej víc známostí, abys zjistila, jakého partnera vlastně hledáš. Taková dlouhodobá známost v tak nízkém věku je jen výjimečně to pravé ořechové. Myslím si, že není dobré v 16 mít "vážnou" známost a očekávat, že je to navždy. V 16 - 25 by si měl člověk užívat mládí a dobře hledat.
Ano byli jsme spolu od 16 a mě je ted 21...jemu 22 :-( Já vím že vtomhle věku určitě nekoho potkám
ale Byla jsem na něj tak zvyklá :-(
Není tady

Niki - třeba to i přítel vnímal jako "zvyk"... Těžko spekulovat, co ho přimělo k rozchodu, je jasné, že to moc bolí a ještě nějaký čas bude. Chce to vydržet, zatnout zuby a časem bude líp. Až bude mít přijít někdo nový, tak přijde. 
Není tady
annie napsal(a):
Niki - třeba to i přítel vnímal jako "zvyk"... Těžko spekulovat, co ho přimělo k rozchodu, je jasné, že to moc bolí a ještě nějaký čas bude. Chce to vydržet, zatnout zuby a časem bude líp. Až bude mít přijít někdo nový, tak přijde.
Bolí to :-( někdy vypadá že to chápu. Že je to tak lepší. Ale pak přijdou vzpomínky a jen brečím,brečím a brečím :-(
Není tady
byli jsme spolu od 16 a mě je ted 21
Holčičko moje... to je přesně to období, kdy bys měla (byste měli) mít "to krátkodobý" - hledat, poznávat, zkoušet, užívat si všeho hezkýho... a ne se "uvázat" jeden k druhýmu a čekat, že to takhle bude dalších padesát roků...
Vždyť ty jsi nepoznala nic jinýho... a on (možná) taky ne - klidně může mít dojem, že mu právě to výše jmenovaný najednou chybí...
Není tady
helena napsal(a):
byli jsme spolu od 16 a mě je ted 21
Holčičko moje... to je přesně to období, kdy bys měla (byste měli) mít "to krátkodobý" - hledat, poznávat, zkoušet, užívat si všeho hezkýho... a ne se "uvázat" jeden k druhýmu a čekat, že to takhle bude dalších padesát roků...
Vždyť ty jsi nepoznala nic jinýho... a on (možná) taky ne - klidně může mít dojem, že mu právě to výše jmenovaný najednou chybí...
Děkuji že se mi nažíš pomoci
Jak tohle přijde když napsal : Hlavní je ten problém s tím, co bude. Ztratil jsem naději, kterou jsem stále udržoval po dlouhou dobu. Je toho moc a nejde si toho nevšímat nebo doufat, že se to jednou zpraví. Čas je to, co hrálo proti nám
dříve či později by k tomu asi stejně došlo. Jen by to bylo daleko složitější. Promiň mi to, že jsem se takhle zbaběle zachoval, ale opravdu už nevím jak dál. Proto jsem to udělal tak rychle, abych nemohl změnit, pro co jsem se rozhodl.
Že to tak už cítí ?
Není tady