Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 18. 7. 2013 10:56

Hanka333
♥♥-----

Re: Vztah s maneželem po nevěře

agewa napsal(a):

Hanka333 napsal(a):

Píšu po delší době.
Nevěra prozrazená 15.2 dnes 18.7.
Manžel pracuje od nevidím do nevidím.Je moc hodný,až divně.Potkala jsem včera známou u kterých byl v neděly opékat masíčko a prý je nějak nakřiklej,klidnej,tichej nevím jak to nazvat,ale takový je i doma takovej uskříplej.
Neustále vyžaduje doteky,tulení to se přebírám že měl práci dlouho mimo domov a vídali jsme se opravdu 2-4 dny v měsíci.Kvůli tulení i zaspává do práce jako by se nemohl nabažit doteku.
Doma nejsou hádky,prostě pohoda aby se doma dalo bydlet jako vždy sem klidnej člověk a nemám ráda dusno.
O nevěře se nebavím,jen jsme byli u jeho sestry a bohužel jí se stalo to samé hned po 2 měsících po mě a tak mě to večer rozbrečelo.Nedalo se to ustát jako by se to vrátilo,přimačknul mě k sobě a hladil.
Zajímá se o mě mnohem víc než kdy jindy za tě 18 let co jsme spolu.Pozornej,vytáhne mě ven,když jdem k vodě tak si nejde po svým ale opět se mi věnuje i ve vodě.Sem s toho nesvá protože takový nebýval.
Známa říkala že si asi spoustu věcí uvědomil a tu ránu do nosu dostat musel.Já sáma nevím co si o tom myslet proč je tet takový.
Cítím že je víc pro mě.I já si za těch 5 měsícu uvědomila že jsme opravdu spolu vubec nebyli to co jsme spolu prožily za 5 měsíců jsme nestihly ani za rok co jezdil domu s práce.

Nevím jestli je to jen že si to myslím ale mám dojem že nevěra pramenila z nedostatku toho co mu doma chybělo tj všechno.

Známá mi včera říkala že se ho ptala na to jak je klidnej jestli se doma něco neděje jestli je vše ok a on jí řekl že doma to je dobrý že už dlouho nebyl takhle spokojenej.

Ale já se sama sebe ptám je to změna stála?Že bude až takhle hodnej?
Za den se stále dotýkáme,venku mě chytá za ruku nikdy jsme za ruku nechodily,jak je hodnej vždy bral vše jako samozřejmnost ted jako by bylo vše malí zázrak.
Já ho nepoznávám.
Snažím se být v pohodě ale malí červík tam někde hluboko je proč se to děje.Nemuluví o svých pocitych.

když dotyčný nedělá nic - je to špatně, když dělá - je to taky špatně,?
a nestačilo by si užívat? Na co řešit, jestli to vydrží nebo jak dlouho?

Není to špatně je dobře že nám to klape.
Jen si člověk zvykne na nějaký standart a tet neví co se děje že je jinej.
Já ho znám už roky,a tet se chová jinak a pro mě to je divný.
Neříkám že se mi to nelíbý,moc se mi to líbý jen abych si na to nezvykla a pak bum zas změna.

Není tady

#127 18. 7. 2013 11:00

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

V životě je jediná jistota - změna. stolt

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#128 18. 7. 2013 11:20

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Tak si na nic nezvykej, a prožívej co je ted

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#129 18. 7. 2013 16:14

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

At zije flegmatismus stolt

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#130 18. 7. 2013 17:44

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

To není flegmatizmus. To je jediný správný přístup k životu. Žít tady a teď. Přijímat, co přichází.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#131 18. 7. 2013 18:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Přijímat, co přichází.
Jenže to je právě to, co Grainne nedovede - ona se tím "flegmatizmem"spíš brání "přijetí" skutečnosti, která se jí nelíbí... tak se uchýlí do "nicnedělání" - v jejím případě ovšem nikoli sladkého.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí