Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 13. 7. 2013 18:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Vztah s maneželem po nevěře

Áno, robiť to pre chlapa je divadielko a navyše rátajúce s tým, že je to nejaký duševný maloroľník... Ale robiť to pre seba je OK a občas to môže aj pomôcť.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#102 13. 7. 2013 20:55

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

PPavlaa napsal(a):

lollol mě se děsně líbí, jak baby postižený nevěrou mají hledat nový koníčky, měnit účes, dbát o sebe (co do teď dělaly ?) a ještě se u toho tetelí blahem, jak ten jejich žárlí a uvědomí si, ajkej to má doma poklad lollolgodlike
fakt si myslíte, že chlapi jsou totální debilové a že jim nedojde, o co tady jde ? to jsou teda fakt neprůhledný tanečky lol

Vetsinou si niceho nevsimnou, mam pocit. Dokonce se mi jeden sveroval, ze manzelce zahyba a ona se snazi furt vylepsovat a delat tajemnou.....ale jemu je to srdecne jedno. Kdyz pak zjistil, ze manzelka sla s nekym na rande, tak od ty doby je nevernej bez jakychkoliv vyctek.

Chlapek, kterej utika za jinou, se nezajima o manzelku.  jsou ovsem i pripady, kdy se manel sam vzpamatuje  lituje uprime. Ani tady nehraje nejaky ucas, cviceni, konicky roli.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#103 13. 7. 2013 21:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb, to je kus od kusu. někteří klidně zahýbají, ovšem jen ta představa, že by to samé mohla dělat jejich žena je přivádí k šílenství. se v těch chlapech vyznej.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#104 14. 7. 2013 7:26

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Daphné napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

lollol mě se děsně líbí, jak baby postižený nevěrou mají hledat nový koníčky, měnit účes, dbát o sebe (co do teď dělaly ?) a ještě se u toho tetelí blahem, jak ten jejich žárlí a uvědomí si, ajkej to má doma poklad lollolgodlike
fakt si myslíte, že chlapi jsou totální debilové a že jim nedojde, o co tady jde ? to jsou teda fakt neprůhledný tanečky lol

Ppavlo, nejde (nemělo by jít) o chlapa, ale o posílení sebevědomí té ženy, které jaksi utrpělo. Co si budeme povídat, spousta žen v manželství tak trošku ustrne v péči o vzhled, starají se o všechny okolo, o domácnost a vlastní vzhled a vlastní volný čas je v jejich očích malinko na druhé koleji. Neznamená to, že by o sebe nedbaly, ale přece jen .....nějaké to kilo navíc, oblečení, co "do práce stačí", léta stejný účes.....Když se začnou cítit znova jako kočky, zvednou hlavu, narovnají ramena, a často je líp. Je to o pocitech. No a teoreticky se může stát, že i ten muž si všimne, že má doma pořád ještě šmrncovní ženu, ale prvotním důvodem by to být nemělo.

daphne, než mi začneš povídat o co nejde, nebo by jít nemělo, přečti si laskavě ještě jednou to, co psala andy.
snažila bych se najít nějaký vlastní nový zájem - cvičení,kniha nevím, co tě baví,nejlépe něco, co není doma, ať se odreaguješ a manželovi jsi vzácnější,změň vlasy,zajdi si třeba na solárko, buď trošku jiná,ať trošku žárlí. Budeš se cítit lépe, nejlépe mu občes řekni, že se po toběněkdo díval nebo že tě pozval na kafe,to chlapi jsou většinou hned probraní a ví, co mají doma,toho se neboj.
tohle je prostě jen trapný divadýlko.

Důležitá je tam ta věta "Budeš se cítit lépe". Jinak souhlasím, snažit se takhle vyvolat zájem a žárlivost je dětinské a nefunguje to. Kdyby to bylo takhle jednoduché, nerozvádělo by se každé druhé manželství.
Nicméně mám pocit, že už jsi jednou, možná víckrát psala v podobném duchu, že tyhle rady - změň se zajdi ke kadeřnici, najdi si koníčky, věnuj se sobě - nechápeš, resp. přijdou ti nesmyslné. Mně zbytečné a nesmyslné nepřipadají, pokud způsobí, že se ta žena začne cítit lépe, nebude řešit jen odplouvajícího partnera, ale "vezme život do vlastních rukou smile" a objeví pro sebe, že život je i tak krásný.

Upravil(a) Daphné (14. 7. 2013 7:27)

Není tady

#105 14. 7. 2013 10:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale jo daph, pokud to tu ženskou nakopne, aby přestala běhat jen kolem ostatních a myslela taky na sebe, vrátila se třeba k něčemu, co ji bavilo, ale neměla na to čas, nebo do sebe začne víc investovat peněz, času, ne pořád co ostatní, pak jo, dejme tomu.
ale neupínala bych se k tomu tak, že teď teda budu chodit na kosmetiku, k holiči, oblíkat se a chlap padne na zadek a dojde mu, co má doma. to je na prd.
pokud něco takovýho, tak kvůli sobě, pro svůj klid, pohodu, dobrý pocit. ne pro nějákýho chlápka.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#106 14. 7. 2013 14:05

andy75
♥♥♥----

neznám žádnou ženskou,která by se necítila lépe s novými vlasy nebo s novým oblečením,vždycky  máme nějaké očekávání,možná to není ideální řešení, ale pořád lepší, než se doma užírat a trápit se.
Muži mají rádi sebevědomé ženy,které se cítí dobře,chápu, že  po nevěře to nejde být pořád in,ale právě ten účes nebo nějaký koníček může být dobrý začátek a že je nesmysl, že občas něco ženská řekne, že se třeba na ni někdo díval, není na tom nic špatného,chlapi tohle občas potřebují a ženská se zase cítí dobře.
Na druhou stranu je dobré říct manželovi narovinu, jak se cítíš a co chceš ve vztahu změnit.
Bavila jsem se o tom s partnerem a ten mi řekl, že v situaci manžela by chtěl vědět přímo, co má pro tebe udělat, abys mu věřila, že o tebe opravdu stojí.
taky mi ale řekl, že tvůj manžel je nějaký moc plačtivý, jestli náhodou mu není po "úletu" trochu smutno!!
nechci ale strašit

Shodli jsme se, že to chce ale čas a kdybych na tvém místě přišla "nová" ( vlasy atd.), tak by byl určitě příjemně překvapen a pokud tvůj manžel takový dlouhodobě nebude, můžeš se nová líbit i někomu jinému...
Máte děti?

Není tady

#107 14. 7. 2013 17:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥

neznám žádnou ženskou,která by se necítila lépe s novými vlasy nebo s novým oblečením...
... zvláště pak, když akutně řeší manželovu nevěru a případně ještě to, jak utáhnout rodinu z jednoho platu... to je tutově nejlepší doba pro kadeřníka a butiky.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#108 14. 7. 2013 17:30

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

helena napsal(a):

neznám žádnou ženskou,která by se necítila lépe s novými vlasy nebo s novým oblečením...
... zvláště pak, když akutně řeší manželovu nevěru a případně ještě to, jak utáhnout rodinu z jednoho platu... to je tutově nejlepší doba pro kadeřníka a butiky.

už delší dobu přemýšlím o změně (účesu), ale když vyrazím s novou hlavou, tak si všichni budou myslet, že mi "starej" zahýbá tongue , budu si to muset ještě promyslet lol

Není tady

#109 14. 7. 2013 17:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

když vyrazím s novou hlavou, tak si všichni budou myslet, že mi "starej" zahýbá
Jen ty konzervativnější typy, aprill... ti druzí tě začnou pomlouvat, že zahejbáš ty jemu http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#110 14. 7. 2013 17:40

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Jen ty konzervativnější typy, aprill... ti druzí tě začnou pomlouvat, že zahejbáš ty jemu http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

jj, to je ta druhá možnost.
nikam nejdu a ještě ušetřím lol

Není tady

#111 14. 7. 2013 17:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

a ještě ušetří
No vidíš... a za ušetřený peníz můžeš koupit "starýmu" něco hezkýho... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Není tady

#112 14. 7. 2013 17:48

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

a ještě ušetří
No vidíš... a za ušetřený peníz můžeš koupit "starýmu" něco hezkýho... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

tummenupp

Není tady

#113 14. 7. 2013 18:05

holcina
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

helena napsal(a):

už delší dobu přemýšlím o změně (účesu), ale když vyrazím s novou hlavou, tak si všichni budou myslet, že mi "starej" zahýbá tongue , budu si to muset ještě promyslet lol

lol přesně tohle mě teď napadlo, ke kadeřnici jdu v úterý a hadříky jsem si teď taky nakoupila roll

Není tady

#114 14. 7. 2013 18:06

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Moc nechápu ty rady typu běž ke kadeřnici, udělej si nehty, kup si něco, choď cvičit...k čemu to pomůže v této situaci?

Není tady

#115 14. 7. 2013 18:42

elena007
♥♥♥♥♥♥-

holcina napsal(a):

Moc nechápu ty rady typu běž ke kadeřnici, udělej si nehty, kup si něco, choď cvičit...k čemu to pomůže v této situaci?

Clovek by si i v "zoufale" situaci delat nejakou radost kvuli rovnovaze mel. Z vlastni zkusenosti bych rekla, ze i se ma do delani si radosti trosku nutit. Pokud dela radost kadernice a nehty, tak to. Smysl ale ma jen to, co skutecne potesi toho, kdo si radost dela a snaha o vedlesi produkt v podobe prozrivsiho manzela nema smysl, nefuguje to a spolehlive to kazdou radost pokazi.

Není tady

#116 14. 7. 2013 18:42

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

tak já to vidím vcelku jasně.. nevěrnému chlapovi máš vrazit děti a vyrazit a je jedno kam. Tím kadeřníkem nic nezkazíš, pokud ti tedy nevadí ke kadeřnici chodit.. Ona spousta pánů sice zahejbá s oblibou, ale jakmile si myslí, že to dělá žena, tak je zle.  Prostě vypadnou a vyčistit si hlavu. Případně s kadeřnicí .. kamarádkou, vymyslet, jak mu osladit život.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#117 14. 7. 2013 18:46

holcina
♥♥♥♥♥♥-

elena007 napsal(a):

holcina napsal(a):

Clovek by si i v "zoufale" situaci delat nejakou radost kvuli rovnovaze mel. Z vlastni zkusenosti bych rekla, ze i se ma do delani si radosti trosku nutit. Pokud dela radost kadernice a nehty, tak to. Smysl ale ma jen to, co skutecne potesi toho, kdo si radost dela a snaha o vedlesi produkt v podobe prozrivsiho manzela nema smysl, nefuguje to a spolehlive to kazdou radost pokazi.

Aha, tak možná to má smysl jen v případě, že kadeřnice a nehty dělají radost. Mám to jinak, tohle je pro mě spíš "nutné zlo" tak proto to nechápu

Není tady

#118 14. 7. 2013 18:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Případně s kadeřnicí .. kamarádkou, vymyslet, jak mu osladit život.
V tom případě je ovšem návštěva kadeřnice zcela opodstatněná... tongue

Upravil(a) helena (14. 7. 2013 18:48)

Není tady

#119 14. 7. 2013 18:49

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

PPavlaa napsal(a):

sahleb, to je kus od kusu. někteří klidně zahýbají, ovšem jen ta představa, že by to samé mohla dělat jejich žena je přivádí k šílenství. se v těch chlapech vyznej.

Naprosty souhlas. Ovsem ti, co nejvic zahybaji, si myslim, jsou nejvetsi zarlivci. Uz jen ten system b jinych zemich, muz muze mit kolik zen chce a zena musi byt zakryta a nesmi s nikym ani promluvit. Tim je myslen muz. Podle me, system pro slabomysle ubozacky.  Dlouhe "a" prosim. Plural.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#120 14. 7. 2013 20:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

lol

Není tady

#121 14. 7. 2013 20:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ti, co nejvic zahybaji, si myslim, jsou nejvetsi zarlivci
To bys koukala, co je mezi nima tolerantních tvorů... "přej a bude ti přáno" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png to jen jejich ženy to nechápou, že by mohly taky... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#122 14. 7. 2013 22:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Frigo napsal(a):

helena napsal(a):

tak já to vidím vcelku jasně.. nevěrnému chlapovi máš vrazit děti a vyrazit a je jedno kam. Tím kadeřníkem nic nezkazíš, pokud ti tedy nevadí ke kadeřnici chodit.. Ona spousta pánů sice zahejbá s oblibou, ale jakmile si myslí, že to dělá žena, tak je zle.  Prostě vypadnou a vyčistit si hlavu. Případně s kadeřnicí .. kamarádkou, vymyslet, jak mu osladit život.

Trebárs si vyholiť hlavu alebo zafarbiť na tyrkysovo... big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#123 14. 7. 2013 23:49

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Frigo napsal(a):

helena napsal(a):

Trebárs si vyholiť hlavu alebo zafarbiť na tyrkysovo... big_smile

Seli, když už tak jemu oholit hlavu, obarvit na tyrkysovou lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#124 18. 7. 2013 10:22

Hanka333
♥♥-----

Píšu po delší době.
Nevěra prozrazená 15.2 dnes 18.7.
Manžel pracuje od nevidím do nevidím.Je moc hodný,až divně.Potkala jsem včera známou u kterých byl v neděly opékat masíčko a prý je nějak nakřiklej,klidnej,tichej nevím jak to nazvat,ale takový je i doma takovej uskříplej.
Neustále vyžaduje doteky,tulení to se přebírám že měl práci dlouho mimo domov a vídali jsme se opravdu 2-4 dny v měsíci.Kvůli tulení i zaspává do práce jako by se nemohl nabažit doteku.
Doma nejsou hádky,prostě pohoda aby se doma dalo bydlet jako vždy sem klidnej člověk a nemám ráda dusno.
O nevěře se nebavím,jen jsme byli u jeho sestry a bohužel jí se stalo to samé hned po 2 měsících po mě a tak mě to večer rozbrečelo.Nedalo se to ustát jako by se to vrátilo,přimačknul mě k sobě a hladil.
Zajímá se o mě mnohem víc než kdy jindy za tě 18 let co jsme spolu.Pozornej,vytáhne mě ven,když jdem k vodě tak si nejde po svým ale opět se mi věnuje i ve vodě.
Sem s toho nesvá protože takový nebýval.
Známa říkala že si asi spoustu věcí uvědomil a tu ránu do nosu dostat musel.Já sáma nevím co si o tom myslet proč je tet takový.
Cítím že je víc pro mě.I já si za těch 5 měsícu uvědomila že jsme opravdu spolu vubec nebyli to co jsme spolu prožily za 5 měsíců jsme nestihly ani za rok co jezdil domu s práce.

Nevím jestli je to jen že si to myslím ale mám dojem že nevěra pramenila z nedostatku toho co mu doma chybělo tj všechno.

Známá mi včera říkala že se ho ptala na to jak je klidnej jestli se doma něco neděje jestli je vše ok a on jí řekl že doma to je dobrý že už dlouho nebyl takhle spokojenej.

Ale já se sama sebe ptám je to změna stála?Že bude až takhle hodnej?
Za den se stále dotýkáme,venku mě chytá za ruku nikdy jsme za ruku nechodily,jak je hodnej vždy bral vše jako samozřejmnost ted jako by bylo vše malí zázrak.
Já ho nepoznávám.
Snažím se být v pohodě ale malí červík tam někde hluboko je proč se to děje.Nemuluví o svých pocitych.

Není tady

#125 18. 7. 2013 10:51

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Hanka333 napsal(a):

Píšu po delší době.
Nevěra prozrazená 15.2 dnes 18.7.
Manžel pracuje od nevidím do nevidím.Je moc hodný,až divně.Potkala jsem včera známou u kterých byl v neděly opékat masíčko a prý je nějak nakřiklej,klidnej,tichej nevím jak to nazvat,ale takový je i doma takovej uskříplej.
Neustále vyžaduje doteky,tulení to se přebírám že měl práci dlouho mimo domov a vídali jsme se opravdu 2-4 dny v měsíci.Kvůli tulení i zaspává do práce jako by se nemohl nabažit doteku.
Doma nejsou hádky,prostě pohoda aby se doma dalo bydlet jako vždy sem klidnej člověk a nemám ráda dusno.
O nevěře se nebavím,jen jsme byli u jeho sestry a bohužel jí se stalo to samé hned po 2 měsících po mě a tak mě to večer rozbrečelo.Nedalo se to ustát jako by se to vrátilo,přimačknul mě k sobě a hladil.
Zajímá se o mě mnohem víc než kdy jindy za tě 18 let co jsme spolu.Pozornej,vytáhne mě ven,když jdem k vodě tak si nejde po svým ale opět se mi věnuje i ve vodě.Sem s toho nesvá protože takový nebýval.
Známa říkala že si asi spoustu věcí uvědomil a tu ránu do nosu dostat musel.Já sáma nevím co si o tom myslet proč je tet takový.
Cítím že je víc pro mě.I já si za těch 5 měsícu uvědomila že jsme opravdu spolu vubec nebyli to co jsme spolu prožily za 5 měsíců jsme nestihly ani za rok co jezdil domu s práce.

Nevím jestli je to jen že si to myslím ale mám dojem že nevěra pramenila z nedostatku toho co mu doma chybělo tj všechno.

Známá mi včera říkala že se ho ptala na to jak je klidnej jestli se doma něco neděje jestli je vše ok a on jí řekl že doma to je dobrý že už dlouho nebyl takhle spokojenej.

Ale já se sama sebe ptám je to změna stála?Že bude až takhle hodnej?
Za den se stále dotýkáme,venku mě chytá za ruku nikdy jsme za ruku nechodily,jak je hodnej vždy bral vše jako samozřejmnost ted jako by bylo vše malí zázrak.
Já ho nepoznávám.
Snažím se být v pohodě ale malí červík tam někde hluboko je proč se to děje.Nemuluví o svých pocitych.

když dotyčný nedělá nic - je to špatně, když dělá - je to taky špatně,?
a nestačilo by si užívat? Na co řešit, jestli to vydrží nebo jak dlouho?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí