Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 20. 6. 2013 11:50

Hanka333
♥♥-----

Re: Vztah s maneželem po nevěře

Frigo napsal(a):

Chce to čas, a čas rány zahojí
A nebo taky ne.  Já to po jeho návratu vydržela myslím rok.. a pak jsem ho poslala do kytek. Nevyrovnal se s tím, nevím jestli to ukončil on nebo ona, ale každopádně, to co jsi tu popsala, tak to probíhalo velmi podobně.

Mohla by si mě přiblížit tvůj příběh?

Jinak třeba plácám,obhajuju protože to je pro nějaká naděje že bude líp.
Porát čtu že bude líp že to chce za čas.Někomu se to podařilo i do 1/2 roka srovnat a to měl chlap milenku i délé než můj.
Tak porát doufám že to dopadne jinak než rozchodem.
Ve vztahu nestačí se tvářit že to klape tam se to musí cítí.
Já cítím že se snaží to zatím převládá.

Není tady

#52 20. 6. 2013 12:22

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

algebrana napsal(a):

Hanka333 napsal(a):

dusička napsal(a):

Hanko - jak už Ti tu ženský psaly. Chce to čas, a čas rány zahojí.
Neptej se ho na nic, chcete být spolu, chcete. Ty i on. Vykecej se u psycholožky, přečti si nějakou hezkou knížku, běž k vodě, prostě žij a i když Ti budou myšlenky lítat k tomu, že Ti byl nevěrnej, říkej si, bude zas líp.
Každý dělá chyby.
Je fajn, že v té posteli je to mezi vámi ok . To je důležité.

Já vím.Moje první já ví jak bych se měla chovat.
Ale druhé já je neskutečně smutné stýská se mi.Snažím se každým dnem,ale jako by uvnitř sebe cítím že se nějak vyprazdnuji a už jen strádám.
Nevím čeho se mám chytit co by měl být můj hnací motor.
Snažím se opravdu se moc snažím.
Když je v práci myslím jen na to až přijede a bude zase dělat jak je vše ok.Vezme mě na zmrzlinu,bude si semnou povídat,přitulí se ke mě ale citově né uplně celý a to ženská prostě vycítí.On mě měl rád ždy mi dával víc city najevo než já jemu.
Proto píšu sem.Nechci si zařizovat deníček nechci mí po tom všem nějaké fixní vzpomínky.
Je to sice už 4 měsíce ale když sedí naproti mě a běží nějaká písnička o lásce já na něj koknu on mě do očí a už prostě brečím vždy jen se to spustí uplně běžím do jiné místnosti,ale mladší syn včeraříkal mamka brečela.
Já nemám hroší kůži.Ano žila jsem bláhově jak v pohádce dva lidi se maj rádi vezmou se a žijí spolu štastně až do smrti.
A Zjistila jsem že život je jeden velký boj a i ve vztazích,v láce ve všem.

Ale ty ho nemůžeš předělat , aby byl jako dřív .

No a co je na tom , já to chápu .... ten stav , kdy víš , že tvoje ideály a představy jsou nenávratně v trapu a nemůžeš s tím nic udělat .
On brečí nad svou ztracenou láskou , nad tím jak mu sebrali jeho velkou lásku , rozhodně ne nad tím, jak ti ublížil, je to komediant a hysterik.
prostě ste spolu dlouho a on se zamiloval jinde, to se může stát i tobě .
Ale teď to musíš nechat jak to je , až se to zase vyvine do normálu.

Ty jsi jak malé dítě , já chci,  aby byl stejnej já chcííííi, dupy dupy.

Vy ste tam dvě brekny , on brečí nad zkaženým shokem a ty zase , že není přesně podle tebe, ale je jinej ......bééééééé    lol

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#53 20. 6. 2013 12:26

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Hanka333 napsal(a):

kostka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Proc by nemel ten vztah budoucnost s ceho tak usuzujes?

Jen doměnka. Z toho, že paní už nějaké dítě či děti měla, byla těhotná. Jak Hanka psala, bydlí u dědy a na smsky hančina muže odpovídala až další den. asi nebyla nijak žhavá do vztahu, spíše jí šlo jen o sex, o pozornost nějakého muže, když pravděpodobně otec dědí nefunguje nebo není přítomen. Navíc, netuším sice, jak to mají muži, ale že by se nějaký extra hrnul do vztahu s těhotnou ženou, když není otcem, no nevím...

Tam prostě mohla zafungovat chemie nebo sympatie,protože zněj vypadlo že ona mu moc nevoněla.
On nic nepoví je jak kámen.
Jen když se napije což bylo 2x co je doma je nějak citlivej.vždy když se opil byl veselý já říkám že moc inteligentní.
Ted se opije příjde domu a jak je nějaký impuls tak změkne.
Minule mě zval na zmrzlinu,jen se pustily písničky a už to bylo.

Já nevím jestli si uvědomuje zpětně že ona o něj zájem neměla.Že i přesto že má 3 děti je častou návštěvnicí hospod,heren ráda si zahraje automaty.On ale tehdá o ní doma dost vyprávěl když spolu ještě nic neměli proto to o ní vím.Litoval jí že nemá peníze na to a na to a po nevěře mi to došlo.
Ona sedí v hospodě hraje automaty je těhotná a nemá dětem na léky.
Já nevím jestli to chlapovi docvaknei v tý největší zamilovanosti.
Vím prt jak se sepne zamilovanost když člověk nevidí chyby druhého.
Ale myslím si že kdyby to bylo nějak silné že by s nevrátil byl by rád že je blízko ní.Za 14 dnu mi poslal přes 200sms volal mi jen tak aby mě slyšel on ani moc nemluvil jen to že kdyby mě neměl rád že by si kvůli tomu určitě opčas nepobrečel.Chlapi mu v práci řekli jak ho to mohlo napadnout že je pekněj vůl,ona mu řekla že je vůl a je pohádky konec.

Nedocvakne.Muj byvaly manzel odesel k zene o 11 let starsi se 3 detma take byla velkou navstevnici restauraci 4 cennove skupiny.Kazde dite melo jineho tatinka.Zil s ni 6 let.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#54 20. 6. 2013 12:55

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Hanka333 napsal(a):

rudolf napsal(a):

To je červená knihovna - volala jsi mu, jestli půjdete na zmrzlibu...................Proboha přestaň chodit bosa v těch věcech.  Docela Tě obdivuju, nevěrnej manžel ještě trochu mimo u milenky a Ty se můžeš přetrhnout, abys  ho přetáhla?? nebo co vlastně.

Přetahovat ho vážně nemusím rozhodl se sám.Jen chci aby to bylo jako dřív.Dřív když pracoval blízko a já jela kolem tak sem se zastavila bylo to pro nás normální.Nebo pokud bylo hezky šla jsem mu naproti a cestou to vzali na zmrzlinu.
To že se můžu přetrhnout tobě to tak příjde,ale já se jen snažím chovat stejně jak když pracoval doma.
Vlastně ano snažím se chovat stejně aby on měl tu možnost mě následovat a chovat se tak jak jsme se k sobě chovali kdysi.
Snad nemyslíš že začnu chodit do hospody,a dělat že mi na něm nezáleží abych ho potrestala.
Hodně,jsme uvažovala jestli se vdám jelikož jsem nevěřila že bych mohla zůstat vdaná dlouho ale podařilo se nám úžasných 18let bez toho aniž by jsmesi vyškrábali oči.
Tak proč nebýt taková jako vždy.Jemu to dělá radost jdem spolu na zmrzlinu,má pocit že jsme ho tak uplně nezavrhla.

nikdy už to nebude stejne jako dřív.

Není tady

#55 20. 6. 2013 12:56

agewa
♥♥♥♥♥♥-

ty tvrdíš, že se snaží....já vidím jen , že on "pláče" , je "smutný".....a ty řešíš, co se mu stalo (voláš znamým) , jak mu vše ulehčit.
Hele , nemělo by to být opačně?

Není tady

#56 20. 6. 2013 13:17

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Hanko, připadá mi, že moc čteš červenou knihovnu.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#57 20. 6. 2013 13:20

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Hanka333 napsal(a):

On mi jen říká na moje dotazy že to co má v sobě semnou nic nemá společného že to si musí vyřešít sám se sebou.
Ale já s toho začínám být vnitřeně unavená.
Sem sním,milujem se spolu ale přtiom on má v srdci jinou příjde mi to pro mě zbytečný boj.
Jsme jak přátelé jelikož on miluje jinou,tak se příjdu.
Nechci být jeho matka,nechci žít s někým kdo se během manželství musí odmilovávat co jako budu pak jeho já.Příjde mi to neuvěřitelný,nerozumím tomu on se zamiloval jinde a já sem ted co pro něj???

Když nechceš, nu tak se rozveď. Jsi jak malá holka.

Není tady

#58 20. 6. 2013 13:26

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Hanka333 napsal(a):

Nikdy jsem neměli nějaké extra problémy,hádky a podobně mám ráda klidný pohodový vztah kde nikdo nenosí kalhoty.

To je dost blbý, když chlap nenosí kalhoty.

Není tady

#59 20. 6. 2013 13:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Co máš proti Skotům? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#60 20. 6. 2013 14:33

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Co máš proti Skotům? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

No jo vlastně, Skoti jou chlapi i v sukni. Někteří. Jako vtip dobrý, no, heleno :D
Ale myslím, že Hančinu muži ani kalhoty nepomůžou, aby byl chlap.

Není tady

#61 20. 6. 2013 16:26

Suzie
♥♥♥♥---

Hanko,
manžel měl taky románek, už je to 12 let. Když to skončilo a zůstal doma, tak jsem měla přesně stejné pocity jako ty. Teda - proč zůstal se mnou, jestli na ní pořád myslí atd. Trvalo hodně dlouho, než jsem se přes to přenesla, včetně toho, že jsem mu to vrátila. Náš vztah už nebyl jako před tím, nejdřív mě to deptalo, pak jsem našla sama sebe, teď mám toho chlapa tak skoro plný zuby /ale zase ne pořád/, že nějaká shookací aférka by mě /možná/ nerozhodila. Osobně považuju za horší, když se chlap zamiluje, než když si občas vrzne vedle bez emocí.
Snaž se vydržet v klidu a zas mu nedávat takový zájem o něj najevo jenom kvůli tomu, aby  se pak se pak proboha necítil líp u milenky. Je těžký najít znova sama sebe, když se ti zhroutila ta jistota, ale je to svým způsobem osvobozující. Uvidíš časem.
Držím palce.

Není tady

#62 20. 6. 2013 16:58

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

rudolf napsal(a):

To je červená knihovna - volala jsi mu, jestli půjdete na zmrzlibu...................Proboha přestaň chodit bosa v těch věcech.  Docela Tě obdivuju, nevěrnej manžel ještě trochu mimo u milenky a Ty se můžeš přetrhnout, abys  ho přetáhla?? nebo co vlastně.

Coze?
Co to pises za urazky? To neni cervena knihova.

Tyhle odpovedi nechapu, proc to vubec ctes, kdyz te to tak zjevne otravuje? Vzdyt to neni povinne dumbom

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#63 20. 6. 2013 17:47

rudolf
♥♥♥♥---

Sahleb- to není o Tobě, ale o Hance. Takže se dej do klidu.

Není tady

#64 20. 6. 2013 18:19

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb, červená knihovna je urážka? Od kdy, prosím?

Není tady

#65 20. 6. 2013 18:34

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Miluju červenou knihovnu. stolt A o spoustě věcí, co se v ní píše, se dá přemýšlet a můžou docvaknout. smile

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#66 20. 6. 2013 19:30

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Miluju červenou knihovnu. stolt A o spoustě věcí, co se v ní píše, se dá přemýšlet a můžou docvaknout. smile

Ja ji taky miluju hjarta

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#67 20. 6. 2013 20:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Hanka333 napsal(a):

rudolf napsal(a):

Pokud  se tím baví i facebook, společní známí - no tak to asi nebylo 3x vyspání.

Nene,já to myslela tak že on si jí tam dal a za 7 dní se na to přišlo.
S faceboku jsme zjistila víc o ní.
Vím že se to nemá ale člověk si nemůže pomoct.Tam sem koukla kní.
Jinak známí mi ted spíš říkají co manžela trápí.Přišel domu nějak skleslý tak jsem volala známímu co u něj byl co se stalo a on že mluvil stále o mě jak mě má rád a jak mi ublížil a že udělal jednu jedinou chybu v životě a bude to tady za 10-20 let.

bože, ten tvůj chlap je komediant. to je divadýlko, to snad ani enní možný lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#68 20. 6. 2013 20:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

algebrana napsal(a):

Hanka333 napsal(a):

dusička napsal(a):

Hanko - jak už Ti tu ženský psaly. Chce to čas, a čas rány zahojí.
Neptej se ho na nic, chcete být spolu, chcete. Ty i on. Vykecej se u psycholožky, přečti si nějakou hezkou knížku, běž k vodě, prostě žij a i když Ti budou myšlenky lítat k tomu, že Ti byl nevěrnej, říkej si, bude zas líp.
Každý dělá chyby.
Je fajn, že v té posteli je to mezi vámi ok . To je důležité.

Já vím.Moje první já ví jak bych se měla chovat.
Ale druhé já je neskutečně smutné stýská se mi.Snažím se každým dnem,ale jako by uvnitř sebe cítím že se nějak vyprazdnuji a už jen strádám.
Nevím čeho se mám chytit co by měl být můj hnací motor.
Snažím se opravdu se moc snažím.
Když je v práci myslím jen na to až přijede a bude zase dělat jak je vše ok.Vezme mě na zmrzlinu,bude si semnou povídat,přitulí se ke mě ale citově né uplně celý a to ženská prostě vycítí.On mě měl rád ždy mi dával víc city najevo než já jemu.
Proto píšu sem.Nechci si zařizovat deníček nechci mí po tom všem nějaké fixní vzpomínky.
Je to sice už 4 měsíce ale když sedí naproti mě a běží nějaká písnička o lásce já na něj koknu on mě do očí a už prostě brečím vždy jen se to spustí uplně běžím do jiné místnosti,ale mladší syn včeraříkal mamka brečela.
Já nemám hroší kůži.Ano žila jsem bláhově jak v pohádce dva lidi se maj rádi vezmou se a žijí spolu štastně až do smrti.
A Zjistila jsem že život je jeden velký boj a i ve vztazích,v láce ve všem.

Ale ty ho nemůžeš předělat , aby byl jako dřív .
On brečí nad svou ztracenou láskou , nad tím jak mu sebrali jeho velkou lásku , rozhodně ne nad tím, jak ti ublížil, je to komediant a hysterik.
prostě ste spolu dlouho a on se zamiloval jinde, to se může stát i tobě .
Ale teď to musíš nechat jak to je , až se to zase vyvine do normálu.

Ty jsi jak malé dítě , já chci,  aby byl stejnej já chcííííi, dupy dupy.

Vy ste tam dvě brekny , on brečí nad zkaženým shokem a ty zase , že není přesně podle tebe, ale je jinej ......bééééééé    lol

big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#69 20. 6. 2013 20:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

algebrana napsal(a):

dusička napsal(a):

Ale on nemusí brečet nad tou láskou. Vůbec ne.
Prostě vzplanul někde jinde s tím, že doma miluje.
Hanko - moc to řešíš.
Prostě ho nech, je na měkko. Nepřemýšlej nad jeho chováním, musí si to odžít. Bude líp

Jenže ženská cítí že je něco jinak , kdyby jí miloval, cítila by to.
On lituje asi hlavně sebe, brečí nad sebou , dyt to i sám přiznává , že řeší sebe.
Chlap kterej brečí nad tím,že byl nevěrnej , je komediant  a snaží se vyvolat soucit u manželky.

Ve skutečnosti brečí nad tím, jak mu přerušili to lákavé šu ........taky brzo ..........a ještě s ním milenka cvičila .......   lol

Algeb - a jak to můžeš vědět? Ty seš chlap? Seš v jeho kůži?
Jsem sice ženská, ale znám to ze svého života, že jsem taky byla na měkko, když jsem byla "nevěrná" (nebudu se omlouvat proč a jak) ale prostě jsem zjistila, že miluju manžela. Taky jsme s manželem potom prožívali takový ty chvíle, že jsme si koukli do očí, byli jsme si blíž. Nevím, jak to popsat.
To není,že bych litovala sebe. Nic člověk nelituje. Ale prostě je na měkko z toho všeho, co se stalo.
Hanko - pokud ho miluješ a on Tebe, neřeš.
Zkus si připomínat, kdykoliv tě napadnou nějaké myšlenky na tu druhou, že už se to prostě stalo a že je vám i přesto fajn.
Každý může ujet.

tomu něják nerozumím .. přece jsi to chtěla, ten vztah mimo, nebo ne ? tak proč ta pozdní lítost ?

Není tady

#70 20. 6. 2013 21:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

ty tvrdíš, že se snaží....já vidím jen , že on "pláče" , je "smutný".....a ty řešíš, co se mu stalo (voláš znamým) , jak mu vše ulehčit.

stolt

Není tady

#71 23. 6. 2013 19:45

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

agewa napsal(a):

stolt

třeba je to něco na způsob "nejlepší obrana je útok" tillfreds

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#72 24. 6. 2013 19:58

Mendy
♥♥♥♥♥--

Eva. napsal(a):

Tak někdo jí jen čte a někdo jí rovnou žije..

Není tady

#73 24. 6. 2013 20:15

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Mendy napsal(a):

Eva. napsal(a):

Tak někdo jí jen čte a někdo jí rovnou žije..

Ano, tak to je. stolt

Není tady

#74 28. 6. 2013 13:25

rudolf
♥♥♥♥---

Hanko, co nového?

Není tady

#75 5. 7. 2013 9:32

Háňa*
♥♥-----
Místo: Velvary

Po nevěře ...... to je jak "je po nemoci" big_smile ..................... Kvůli mně vymazal sám od sebe všechny ženského rodu s telefonu a s faceboku - tohle ti přijde normální a zdravé .... přirozené ??????? dumbom

Osobně se nedivím, že je ho "jen půlka", když žije "pod mikroskopem"mad .............. přestaň ho pořád zkoumat jak laboratorní myš. Nech ho dýchat a žít nebo ti stejně uteče - když ne kvůli jiné ženě, tak kvůli tomu, aby se osvobodil od tebe ..... no promiň - tohle je prostě můj názor vissla

Upravil(a) Háňa* (5. 7. 2013 9:34)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí