29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Takto by to blo krásné. Ale myslím, že tak čisté to není.
Není tady
Hanka333 napsal(a):
dusička napsal(a):
Hanko - jak už Ti tu ženský psaly. Chce to čas, a čas rány zahojí.
Neptej se ho na nic, chcete být spolu, chcete. Ty i on. Vykecej se u psycholožky, přečti si nějakou hezkou knížku, běž k vodě, prostě žij a i když Ti budou myšlenky lítat k tomu, že Ti byl nevěrnej, říkej si, bude zas líp.
Každý dělá chyby.
Je fajn, že v té posteli je to mezi vámi ok . To je důležité.Já vím.Moje první já ví jak bych se měla chovat.
Ale druhé já je neskutečně smutné stýská se mi.Snažím se každým dnem,ale jako by uvnitř sebe cítím že se nějak vyprazdnuji a už jen strádám.
Nevím čeho se mám chytit co by měl být můj hnací motor.
Snažím se opravdu se moc snažím.
Když je v práci myslím jen na to až přijede a bude zase dělat jak je vše ok.Vezme mě na zmrzlinu,bude si semnou povídat,přitulí se ke mě ale citově né uplně celý a to ženská prostě vycítí.On mě měl rád ždy mi dával víc city najevo než já jemu.
Proto píšu sem.Nechci si zařizovat deníček nechci mí po tom všem nějaké fixní vzpomínky.
Je to sice už 4 měsíce ale když sedí naproti mě a běží nějaká písnička o lásce já na něj koknu on mě do očí a už prostě brečím vždy jen se to spustí uplně běžím do jiné místnosti,ale mladší syn včeraříkal mamka brečela.
Já nemám hroší kůži.Ano žila jsem bláhově jak v pohádce dva lidi se maj rádi vezmou se a žijí spolu štastně až do smrti.
A Zjistila jsem že život je jeden velký boj a i ve vztazích,v láce ve všem.
Ale ty ho nemůžeš předělat , aby byl jako dřív .
On brečí nad svou ztracenou láskou , nad tím jak mu sebrali jeho velkou lásku , rozhodně ne nad tím, jak ti ublížil, je to komediant a hysterik.
prostě ste spolu dlouho a on se zamiloval jinde, to se může stát i tobě .
Ale teď to musíš nechat jak to je , až se to zase vyvine do normálu.
Ty jsi jak malé dítě , já chci, aby byl stejnej já chcííííi, dupy dupy.
Vy ste tam dvě brekny , on brečí nad zkaženým shokem a ty zase , že není přesně podle tebe, ale je jinej ......bééééééé
Není tady
Ale on nemusí brečet nad tou láskou. Vůbec ne.
Prostě vzplanul někde jinde s tím, že doma miluje.
Hanko - moc to řešíš.
Prostě ho nech, je na měkko. Nepřemýšlej nad jeho chováním, musí si to odžít. Bude líp
Není tady
dusička napsal(a):
Hanko - moc to řešíš.
Prostě ho nech, je na měkko. Nepřemýšlej nad jeho chováním, musí si to odžít. Bude líp
Jenže ženská cítí že je něco jinak , kdyby jí miloval, cítila by to.
On lituje asi hlavně sebe, brečí nad sebou , dyt to i sám přiznává , že řeší sebe.
Chlap kterej brečí nad tím,že byl nevěrnej , je komediant a snaží se vyvolat soucit u manželky.
Ve skutečnosti brečí nad tím, jak mu přerušili to lákavé šu ........taky brzo ..........a ještě s ním milenka cvičila .......
Upravil(a) algebrana (20. 6. 2013 10:31)
Není tady
dusička napsal(a):
Hanko - ber to takhle. Cítíš, že Tě má rád? Určitě ano.
"Kdyby" neměl, tak to poznáš.
To že se kouknete do očí při písničce může znamenat to, že jste pořád spolu, že vám ta písnička něco říká, že se milujete, že jste spolu prožili tolik krásných chvil.
že si třeba uvědomil, že "to" nechce ztratit.
Jasně ,že se změnil. Poznal paradoxně tou nevěrou, že chce Tebe (teď mluvím ze svého života).
Vezmi z toho to pozitivní. Jak se říká, všechno zlé je na něco dobré.
Už jsme psala manželovi jestli přijede dnes zas dřív jestli si spolu nepůjdem dát zmrzlinu.
Asi asi kdyby mě neměl rád,kdyby mu na mě nezáleželo dělal by mi peklo na zemi i po nevěře klidne se mohl spokojit jen stím že jsme ho vzala zpět.
Ale on se tak snaží.
Je pravda že mi jsme si vždycky rozuměli.Jak v komunikaci,v sexu a v názorech na vztahy i přesto že jsme manželé jsme to stále mi dva co potřebují volně dýchat takže to tam nebylo stylem kam jdeš kdy se vrátiš a podobně.
Ufff,já nevím jak to je nikdy jsem nevěrná nebyla a ani po tom netoužím.
Sex miluju a i přesto že jsme viděla manžela tak často jako on mě musela jsem si pomoct sama.
Četla jsem příběh chlapa co měl také práci mimo domov.Ty chlapi si příjdou že už se svojí rodinou nemají nic spolčného,že tam jezdí jen na návštěvu je to nekonečná samota,a najednou se objeví někdo kdo by tam snimi trávil každý den.A je pravda že manžel je typ může co potřebuje blízkost.
V lednu když odjížděl hodil si tašku na záda a řekl mi,mě už se tak nikam nechce chtěl bych už být doma a v únoru než přijel domu se to stalo.
Na to jsem mu práve řekla že jsme se nějak ztratily on mě vzal za ruku a řekl že jsme se zase našli.
Ale jak se řeší že se někdo zamiluje a přitom chce být s manželkou nevím.
Chci to všechno zpravit ale už mi to příjde jen strašně dlouhý a ty emoce neustále pracují je to únavné.
Není tady
algebrana napsal(a):
Hanka333 napsal(a):
dusička napsal(a):
Neptej se ho na nic, chcete být spolu, chcete. Ty i on. Vykecej se u psycholožky, přečti si nějakou hezkou knížku, běž k vodě, prostě žij a i když Ti budou myšlenky lítat k tomu, že Ti byl nevěrnej, říkej si, bude zas líp.
Každý dělá chyby.
Je fajn, že v té posteli je to mezi vámi ok . To je důležité.Já vím.Moje první já ví jak bych se měla chovat.
Ale druhé já je neskutečně smutné stýská se mi.Snažím se každým dnem,ale jako by uvnitř sebe cítím že se nějak vyprazdnuji a už jen strádám.
Když je v práci myslím jen na to až přijede a bude zase dělat jak je vše ok.Vezme mě na zmrzlinu,bude si semnou povídat,přitulí se ke mě ale citově né uplně celý a to ženská prostě vycítí.On mě měl rád ždy mi dával víc city najevo než já jemu.
Proto píšu sem.Nechci si zařizovat deníček nechci mí po tom všem nějaké fixní vzpomínky.
Je to sice už 4 měsíce ale když sedí naproti mě a běží nějaká písnička o lásce já na něj koknu on mě do očí a už prostě brečím vždy jen se to spustí uplně běžím do jiné místnosti,ale mladší syn včeraříkal mamka brečela.
Já nemám hroší kůži.Ano žila jsem bláhově jak v pohádce dva lidi se maj rádi vezmou se a žijí spolu štastně až do smrti.
A Zjistila jsem že život je jeden velký boj a i ve vztazích,v láce ve všem.Ale ty ho nemůžeš předělat , aby byl jako dřív .
On brečí nad svou ztracenou láskou , nad tím jak mu sebrali jeho velkou lásku , rozhodně ne nad tím, jak ti ublížil, je to komediant a hysterik.
Vy ste tam dvě brekny , on brečí nad zkaženým shokem a ty zase , že není přesně podle tebe, ale je jinej ......bééééééé
V tomto si dovolim souhlasit s algebrou.Osobni zkusenost.
Není tady
algebrana napsal(a):
Hanka333 napsal(a):
dusička napsal(a):
Každý dělá chyby.
A Zjistila jsem že život je jeden velký boj a i ve vztazích,v láce ve všem.Ale ty ho nemůžeš předělat , aby byl jako dřív .
Ale já sem ho ten den za jeho jak píšeš láskou poslala.Vůbec bych mu nebránila jestli by sní chtěl být.
Pro mě by to byla také bolest ale menší možná.
On sám to sní skončil,sám se vrátil.všechna rozhodnutí byli jeho.Já na něj nijak netlačila.
On se vrátil stím že všechno mezi námi po..sral,že si sám nasraldo vlastného hnízda,že všechno zničil.
Protože mmt žijeme virtuálně ve 3.
Není tady
Hanka333 napsal(a):
algebrana napsal(a):
Hanka333 napsal(a):
Já vím.Moje první já ví jak bych se měla chovat.
Vy ste tam dvě brekny , on brečí nad zkaženým shokem a ty zase , že není přesně podle tebe, ale je jinej ......béééééééAle já sem ho ten den za jeho jak píšeš láskou poslala.Vůbec bych mu nebránila jestli by sní chtěl být.
On sám to sní skončil,sám se vrátil.všechna rozhodnutí byli jeho.Já na něj nijak netlačila.
On se vrátil stím že všechno mezi námi po..sral,že si sám nasraldo vlastného hnízda,že všechno zničil.
Jenže jejich vztah by asi neměl nějakou budoucnost, pokud to tedy byla ta samá žena, o které jsi už jednou psala, myslím, že byla těhotná a nějaké dítko už měla doma?? Byla to jen šu.kač.ka.
Není tady
algebrana napsal(a):
dusička napsal(a):
Hanko - moc to řešíš.
Prostě ho nech, je na měkko. Nepřemýšlej nad jeho chováním, musí si to odžít. Bude lípJenže ženská cítí že je něco jinak , kdyby jí miloval, cítila by to.
On lituje asi hlavně sebe, brečí nad sebou , dyt to i sám přiznává , že řeší sebe.
Chlap kterej brečí nad tím,že byl nevěrnej , je komediant a snaží se vyvolat soucit u manželky.
Ve skutečnosti brečí nad tím, jak mu přerušili to lákavé šu ........taky brzo ..........a ještě s ním milenka cvičila .......
Algeb - a jak to můžeš vědět? Ty seš chlap? Seš v jeho kůži?
Jsem sice ženská, ale znám to ze svého života, že jsem taky byla na měkko, když jsem byla "nevěrná" (nebudu se omlouvat proč a jak) ale prostě jsem zjistila, že miluju manžela. Taky jsme s manželem potom prožívali takový ty chvíle, že jsme si koukli do očí, byli jsme si blíž. Nevím, jak to popsat.
To není,že bych litovala sebe. Nic člověk nelituje. Ale prostě je na měkko z toho všeho, co se stalo.
Hanko - pokud ho miluješ a on Tebe, neřeš.
Zkus si připomínat, kdykoliv tě napadnou nějaké myšlenky na tu druhou, že už se to prostě stalo a že je vám i přesto fajn.
Každý může ujet.
Není tady
To je červená knihovna - volala jsi mu, jestli půjdete na zmrzlibu...................Proboha přestaň chodit bosa v těch věcech. Docela Tě obdivuju, nevěrnej manžel ještě trochu mimo u milenky a Ty se můžeš přetrhnout, abys ho přetáhla?? nebo co vlastně.
Není tady
kostka napsal(a):
Hanka333 napsal(a):
algebrana napsal(a):
Vy ste tam dvě brekny , on brečí nad zkaženým shokem a ty zase , že není přesně podle tebe, ale je jinej ......béééééééAle já sem ho ten den za jeho jak píšeš láskou poslala.Vůbec bych mu nebránila jestli by sní chtěl být.
Protože mmt žijeme virtuálně ve 3.Jenže jejich vztah by asi neměl nějakou budoucnost, pokud to tedy byla ta samá žena, o které jsi už jednou psala, myslím, že byla těhotná a nějaké dítko už měla doma?? Byla to jen šu.kač.ka.
Proc by nemel ten vztah budoucnost s ceho tak usuzujes?
Není tady
kostka napsal(a):
Hanka333 napsal(a):
algebrana napsal(a):
Protože mmt žijeme virtuálně ve 3.Jenže jejich vztah by asi neměl nějakou budoucnost, pokud to tedy byla ta samá žena, o které jsi už jednou psala, myslím, že byla těhotná a nějaké dítko už měla doma?? Byla to jen šu.kač.ka.
To je ono.
Není tady
dyt to i sám přiznává , že řeší sebe
A co by asi tak měl dělat? Dokud "nevyřeší" sebe - dokud se nevyrovná se vším, co s ním momentálně cloumá (což je škála od ztráty milenky po rozkopnutej domov), tak prostě nemůže "řešit" manželčiny pocity. Zatím se přinejmenším snaží chovat aspoň natolik přijatelně, jak sám zvládá... jsou i takoví kousci, co by podobnej prů*er buď velkoryse přehlídli nebo vysvětlili ženě, že si za to může sama.
Není tady
dusička napsal(a):
algebrana napsal(a):
dusička napsal(a):
Hanko - moc to řešíš.
Prostě ho nech, je na měkko. Nepřemýšlej nad jeho chováním, musí si to odžít. Bude lípJenže ženská cítí že je něco jinak , kdyby jí miloval, cítila by to.
Ve skutečnosti brečí nad tím, jak mu přerušili to lákavé šu ........taky brzo ..........a ještě s ním milenka cvičila .......Algeb - a jak to můžeš vědět? Ty seš chlap? Seš v jeho kůži?
Jsem sice ženská, ale znám to ze svého života, že jsem taky byla na měkko, když jsem byla "nevěrná" (nebudu se omlouvat proč a jak) ale prostě jsem zjistila, že miluju manžela. Taky jsme s manželem potom prožívali takový ty chvíle, že jsme si koukli do očí, byli jsme si blíž. Nevím, jak to popsat.
To není,že bych litovala sebe. Nic člověk nelituje. Ale prostě je na měkko z toho všeho, co se stalo.
Zkus si připomínat, kdykoliv tě napadnou nějaké myšlenky na tu druhou, že už se to prostě stalo a že je vám i přesto fajn.
Každý může ujet.
To je ono,když se podíváme do očí pořád to v nich jiskří,i chemie funguje.Říká mi že mu je u mě dobře,že se mu blízko mě dobře usíná.Neustále si ke mě čihá.
Právě proto že to je stále on,ale né stále celý někdy mi příšlo jako by měl ze mě strach.
Není tady
rudolf napsal(a):
To je červená knihovna - volala jsi mu, jestli půjdete na zmrzlibu...................Proboha přestaň chodit bosa v těch věcech. Docela Tě obdivuju, nevěrnej manžel ještě trochu mimo u milenky a Ty se můžeš přetrhnout, abys ho přetáhla?? nebo co vlastně.
Přetahovat ho vážně nemusím rozhodl se sám.Jen chci aby to bylo jako dřív.
Dřív když pracoval blízko a já jela kolem tak sem se zastavila bylo to pro nás normální.Nebo pokud bylo hezky šla jsem mu naproti a cestou to vzali na zmrzlinu.
To že se můžu přetrhnout tobě to tak příjde,ale já se jen snažím chovat stejně jak když pracoval doma.
Vlastně ano snažím se chovat stejně aby on měl tu možnost mě následovat a chovat se tak jak jsme se k sobě chovali kdysi.
Snad nemyslíš že začnu chodit do hospody,a dělat že mi na něm nezáleží abych ho potrestala.
Hodně,jsme uvažovala jestli se vdám jelikož jsem nevěřila že bych mohla zůstat vdaná dlouho ale podařilo se nám úžasných 18let bez toho aniž by jsmesi vyškrábali oči.
Tak proč nebýt taková jako vždy.Jemu to dělá radost jdem spolu na zmrzlinu,má pocit že jsme ho tak uplně nezavrhla.
Není tady
Tak už to neřeš, nech to tak jak to je. Tím svým úpo*ným myšlením se zničíš sama a vlastně i jeho.
Není tady
kostka napsal(a):
příjde mi hodně zvláštní, když donášejí společní známí, proč to dělají? U nás se nic takového nestalo, společní známí mlčeli a mlčí dodnes, což považuji za lepší, důstojné....ale třeba to tak být nemá. Sama za sebe vím, že bych nikomu nevěru jeho partnera nedonášela.
Kostko, souhlasím. Také mi to přijde moc divné, když známí donášejí. Proč to dělají? Vždyť to jen víc kazí a dělají to těžší. Nechtěla bych od nich už nic slyšet. Není to jejich věc a jen to vše moc zhoršují. A souhlasím s tebou, také mi to od nich přijde nedůstojné, netaktní
Není tady
eremuruss napsal(a):
kostka napsal(a):
Hanka333 napsal(a):
Ale já sem ho ten den za jeho jak píšeš láskou poslala.Vůbec bych mu nebránila jestli by sní chtěl být.
Proc by nemel ten vztah budoucnost s ceho tak usuzujes?
Jen doměnka. Z toho, že paní už nějaké dítě či děti měla, byla těhotná. Jak Hanka psala, bydlí u dědy a na smsky hančina muže odpovídala až další den. asi nebyla nijak žhavá do vztahu, spíše jí šlo jen o sex, o pozornost nějakého muže, když pravděpodobně otec dědí nefunguje nebo není přítomen. Navíc, netuším sice, jak to mají muži, ale že by se nějaký extra hrnul do vztahu s těhotnou ženou, když není otcem, no nevím...
Není tady
kostka napsal(a):
eremuruss napsal(a):
kostka napsal(a):
Jenže jejich vztah by asi neměl nějakou budoucnost, pokud to tedy byla ta samá žena, o které jsi už jednou psala, myslím, že byla těhotná a nějaké dítko už měla doma?? Byla to jen šu.kač.ka.Proc by nemel ten vztah budoucnost s ceho tak usuzujes?
Jen doměnka. Z toho, že paní už nějaké dítě či děti měla, byla těhotná. Jak Hanka psala, bydlí u dědy a na smsky hančina muže odpovídala až další den. asi nebyla nijak žhavá do vztahu, spíše jí šlo jen o sex, o pozornost nějakého muže, když pravděpodobně otec dědí nefunguje nebo není přítomen. Navíc, netuším sice, jak to mají muži, ale že by se nějaký extra hrnul do vztahu s těhotnou ženou, když není otcem, no nevím...
Tam prostě mohla zafungovat chemie nebo sympatie,protože zněj vypadlo že ona mu moc nevoněla.
On nic nepoví je jak kámen.
Jen když se napije což bylo 2x co je doma je nějak citlivej.vždy když se opil byl veselý já říkám že moc inteligentní.
Ted se opije příjde domu a jak je nějaký impuls tak změkne.
Minule mě zval na zmrzlinu,jen se pustily písničky a už to bylo.
Já nevím jestli si uvědomuje zpětně že ona o něj zájem neměla.Že i přesto že má 3 děti je častou návštěvnicí hospod,heren ráda si zahraje automaty.On ale tehdá o ní doma dost vyprávěl když spolu ještě nic neměli proto to o ní vím.Litoval jí že nemá peníze na to a na to a po nevěře mi to došlo.
Ona sedí v hospodě hraje automaty je těhotná a nemá dětem na léky.
Já nevím jestli to chlapovi docvaknei v tý největší zamilovanosti.
Vím prt jak se sepne zamilovanost když člověk nevidí chyby druhého.
Ale myslím si že kdyby to bylo nějak silné že by s nevrátil byl by rád že je blízko ní.Za 14 dnu mi poslal přes 200sms volal mi jen tak aby mě slyšel on ani moc nemluvil jen to že kdyby mě neměl rád že by si kvůli tomu určitě opčas nepobrečel.Chlapi mu v práci řekli jak ho to mohlo napadnout že je pekněj vůl,ona mu řekla že je vůl a je pohádky konec.
Není tady
On je podle mě pěkně měkký, jak už tady někdo napsal a přehazuje své problémy na tebe.
Nemá to odžité a dobře to ví. Dej tomu čas, neřeš, užívej si, je léto, to je lepší, než depka v zime :-)
A promiň, ale jak jsi už myslím dvakrát zdůraznila, že k tobě pořád čichá, mi příjde takové zvláštní, kdybys třeba změnila parfém, chápala bych to, ale takhle moc ne....
Není tady
Tímhle psaním chlácholíš sama sebe a tím víc si myslím, že Tvůj manžel Tě dost krmí svou situací. Víš kulový jak to s nimi bylo-a ještě ho hájíš- on je vlastně chudák, že si s ní .....
Není tady
Hanka333 napsal(a):
algebrana napsal(a):
Hanka333 napsal(a):
em.Ale ty ho nemůžeš předělat , aby byl jako dřív .
No vono šlo o to , že ta dáma ho nastálo nechtěla .......proto se vrátil, ne že chtěl.
Ty píšeš že si ho za ní poslala a přitom tady skuhráš, že je jinej , než dřív, lžeš sama sobě .
Kdyby tě skutečně miloval a byl nešťastný z toho co proved, CÍTILA BYS TO. Zatím pláče nad svým osudem a ty za ním dolejzáš , v sexu , vymýšlíš zmrzlinu atd.....
To že říká miluji te, jsou slova .............řid se tím co cítíš.
Není tady
On nic nepoví je jak kámen.
Tobě nestačí, že sis ji našla na FB? Ty to chceš i s podrobnostma od manžela?
Tak ještě jednou - k čemu ti to bude?
A neříkej, že je pro tebe nějak důležitý, abys to věděla... prd a vořech! Jen se budeš dál zbytečně tejrat.
Chlapi mu v práci řekli jak ho to mohlo napadnout že je pekněj vůl,ona mu řekla že je vůl a je pohádky konec.
No vidíš... tohle bys mu měla říct taky a dál se v tom nepřehrabovat.
Není tady
Chce to čas, a čas rány zahojí
A nebo taky ne. Já to po jeho návratu vydržela myslím rok.. a pak jsem ho poslala do kytek. Nevyrovnal se s tím, nevím jestli to ukončil on nebo ona, ale každopádně, to co jsi tu popsala, tak to probíhalo velmi podobně.
Není tady
Hanka333 napsal(a):
dusička napsal(a):
algebrana napsal(a):
Jenže ženská cítí že je něco jinak , kdyby jí miloval, cítila by to.
Ve skutečnosti brečí nad tím, jak mu přerušili to lákavé šu ........taky brzo ..........a ještě s ním milenka cvičila .......Algeb - a jak to můžeš vědět? Ty seš chlap? Seš v jeho kůži?
Každý může ujet.To je ono,když se podíváme do očí pořád to v nich jiskří,i chemie funguje.Říká mi že mu je u mě dobře,že se mu blízko mě dobře usíná.Neustále si ke mě čihá.
Právě proto že to je stále on,ale né stále celý někdy mi příšlo jako by měl ze mě strach.
říká říká..........lidi toho namluví .........Pravdivá slova nebývají příjemná. Příjemná slova nebývají pravdivá.
proč teda cítíš že je to jinak , že je jinde? tohle člověk bezpečně vycítí..........
Není tady