Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 6. 2013 6:33

Hanka333
♥♥-----

Vztah s maneželem po nevěře

Chtěla bych se optat všech co to mají za sebou.Jsem 4 měsíce po nevěře.Už jsem sem psala.Nevěra se stala v odbodí kdy manžel díky práci trávil doma 2 dny v měsíci.Po provalení týdení nevěry práci ukončil a od té doby pracuje v místě kde bydlíme.Dotyčná bylí přes 100km takže se nestýkají.Kvůli mě vymazal sám od sebe všechny ženského rodu s telefonu a s faceboku.
Všechno se zdá být dobré,po práci přijede domu.Nikam se mu nechce chodit odmítá i ty co jim pomáhal na barákua  tím pádem jsme spolu netrávily kolikrát ani ty 2 dny.
Ráno mi dává pusu několik pus při odchodu do práce,neustále ke mě čichá,večer mi natáhne ruku abych si lehla k němu a spali přitulený.
Ale stále cítím že to není ten můj před nevěrou jako by ho byla půlka.
Psávali jsme si dost sms které nějak začínaly a nějak končily ted jsou to holé telegramy.Někdy ale opravdu zřídka prohodí jako lásko,nebo miláčku.
Dřív přišel a prostě mě objal,i vlastně v době nevěry než se na to druhý den přišlo mě objal dlouze.
Ještě v době nevěry to byl on.
Po provalení jako by ho kus chyběl.
V sexu začal za ty 4 měsíce jen on asi 2x jinak to jsem já co ho začne hladit a tím se začne.
Manžela miluju a uvnitř mě neskutečně drtí že to cítím jinak že cítím jako by se mi nevrátil celej.
On mi říká že když mě bude psát miláčku,lásko nebo mi říkat ty slova že mu stejně po tom všem neuvěřím.
Se společným známím byl v hospodě,známí mi říkal jak ho neskutečně trápí co mi udělal,že mi tak ublížil.Na začátku byl hodně smutný pak se ho známí zkoušel zabavit ale na konci před odchodem byl zase smutný a tekly mu slzy.
Manžela jsem se už několikrát ptala co se děje,jaký mám zněj pocity at mi poví ty jeho.On říká že se vrátil celej že je jako dřív ale ženská která žije s chlapem 18 let zná každý jeho zvyk vše do puntíku a tet,tet tam je změna já to šíleně citím.
Je to běžné?Třeba jen v obdobý kdy se s toho chlap sám dostane jestli ho jeho nevěra samotného trápí.
Před měsícem si udělali s chlapama v práci pásnkou jízdu přijel cinklej a samá srandička jenže si pak pustil dvě písničky Odpuštění,Zapomenout od Ortelu a zase mu začali téct slzy né nebrečel jen mi telky slzy ze stan očí.
Ptala jsem se co se děje on že si myslím že ho to nemrzí,ale že ho to strašně mrzí co se stalo.
Když si píše ze známím kterému já se opčas svěčím třeba jen s těmi telegramy v sms že mi to chybí,on na to naváže s manželem a manžel mu píše že ano že se snaží ale když mi bude ty slova psát říkat jestli mu je uvěřím.
Bojím se aby půlka jeho nezůstala u té co mi sní byl nevěrný.
Spaly spolu 3X během týdne,psal jí,volal,měl spustu fotek v mobilu poslal jí přání na Valentýna takže v tom muselo něco být.
On mě řekl že jak rychle to začalo tak rychle to skončilo.Nevím jestli potom šoku s provalení vystřízlivěl.
Já sem mu doma řekla že nevím čeho se mám chytit jako bych neměla pevnej bod - věrnosti,on mě chytil za obě ruce a řekl věř mi že už to nikdy nechci prožít tet už mužeš mít jistotu že nikdy nikdy to neudělám.
Údajně to byla první nevěra.Nevím,ale co si myslím že hledal cit a lásku kterou jsem mu nemohla dát já.
Někde jsem četla že to je prostě uvnitř nás že to člověk k životu potřebuje a ten který je rád milován a není u nás díky práci že chřadne.Podvědomě cítí že mu něco chybí ale nějak to neřeší že to bude dobrý ale pak příjde někdo kdo mu dává najevo jak o něj stojí a on prostě té iluzi podlehne protože chce zas cítí něčí lásku.
Ona k němu nic necítítla.Když spolu volali tak ona se bavila jen o svým bývalým který se sní rozešel před měsícem,když on jí napsal sms ona odpověděla až druhý den stím že neměla čas odpovědět.Čas na sms si najde asi každý,On jí ještě vyhledával na příjemné chvilky a ona mu psala že dneska nemá náladu.
Porát se točím v kole a říkám si co tehdá kní cítil,jestli tam něco zůstalo.Nebo on říká pravdu že byl blbec že nevěděl že o mám tak moc ráda,že až když mě ztrácel si uvědomil že mě stále moc miluje.
My dva jsme se vlastně ztratily na 4Odnu v roce spolu,což jsme manželovi řekla a on mi na to řekl ale zase jsme se našli a pevně mě stisknul ruku.
Potřebovala jsem se vypsat uvnotř mě to drtí na kousky protože mám porát ten pocit že u mě celý není jak kchlapa může a nemuže změnit nevěra.

Není tady

#2 20. 6. 2013 7:50

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vztah s maneželem po nevěře

Hanka333 napsal(a):

Chtěla bych se optat všech co to mají za sebou.Jsem 4 měsíce po nevěře.Už jsem sem psala.Nevěra se stala v odbodí kdy manžel díky práci trávil doma 2 dny v měsíci.Po provalení týdení nevěry práci ukončil a od té doby pracuje v místě kde bydlíme.Dotyčná bylí přes 100km takže se nestýkají.Kvůli mě vymazal sám od sebe všechny ženského rodu s telefonu a s faceboku.
Všechno se zdá být dobré,po práci přijede domu.Nikam se mu nechce chodit odmítá i ty co jim pomáhal na barákua  tím pádem jsme spolu netrávily kolikrát ani ty 2 dny.
Ráno mi dává pusu několik pus při odchodu do práce,neustále ke mě čichá,večer mi natáhne ruku abych si lehla k němu a spali přitulený.
Psávali jsme si dost sms které nějak začínaly a nějak končily ted jsou to holé telegramy.Někdy ale opravdu zřídka prohodí jako lásko,nebo miláčku.
Dřív přišel a prostě mě objal,i vlastně v době nevěry než se na to druhý den přišlo mě objal dlouze.
V sexu začal za ty 4 měsíce jen on asi 2x jinak to jsem já co ho začne hladit a tím se začne.
Manžela miluju a uvnitř mě neskutečně drtí že to cítím jinak že cítím jako by se mi nevrátil celej.
On mi říká že když mě bude psát miláčku,lásko nebo mi říkat ty slova že mu stejně po tom všem neuvěřím.
Se společným známím byl v hospodě,známí mi říkal jak ho neskutečně trápí co mi udělal,že mi tak ublížil.Na začátku byl hodně smutný pak se ho známí zkoušel zabavit ale na konci před odchodem byl zase smutný a tekly mu slzy.
Manžela jsem se už několikrát ptala co se děje,jaký mám zněj pocity at mi poví ty jeho.On říká že se vrátil celej že je jako dřív ale ženská která žije s chlapem 18 let zná každý jeho zvyk vše do puntíku a tet,tet tam je změna já to šíleně citím.
Je to běžné?Třeba jen v obdobý kdy se s toho chlap sám dostane jestli ho jeho nevěra samotného trápí.
Před měsícem si udělali s chlapama v práci pásnkou jízdu přijel cinklej a samá srandička jenže si pak pustil dvě písničky Odpuštění,Zapomenout od Ortelu a zase mu začali téct slzy né nebrečel jen mi telky slzy ze stan očí.
Ptala jsem se co se děje on že si myslím že ho to nemrzí,ale že ho to strašně mrzí co se stalo.
Když si píše ze známím kterému já se opčas svěčím třeba jen s těmi telegramy v sms že mi to chybí,on na to naváže s manželem a manžel mu píše že ano že se snaží ale když mi bude ty slova psát říkat jestli mu je uvěřím.
Spaly spolu 3X během týdne,psal jí,volal,měl spustu fotek v mobilu poslal jí přání na Valentýna takže v tom muselo něco být.
On mě řekl že jak rychle to začalo tak rychle to skončilo.Nevím jestli potom šoku s provalení vystřízlivěl.
Já sem mu doma řekla že nevím čeho se mám chytit jako bych neměla pevnej bod - věrnosti,on mě chytil za obě ruce a řekl věř mi že už to nikdy nechci prožít tet už mužeš mít jistotu že nikdy nikdy to neudělám.
Údajně to byla první nevěra.Nevím,ale co si myslím že hledal cit a lásku kterou jsem mu nemohla dát já.
Někde jsem četla že to je prostě uvnitř nás že to člověk k životu potřebuje a ten který je rád milován a není u nás díky práci že chřadne.Podvědomě cítí že mu něco chybí ale nějak to neřeší že to bude dobrý ale pak příjde někdo kdo mu dává najevo jak o něj stojí a on prostě té iluzi podlehne protože chce zas cítí něčí lásku.
Ona k němu nic necítítla.Když spolu volali tak ona se bavila jen o svým bývalým který se sní rozešel před měsícem,když on jí napsal sms ona odpověděla až druhý den stím že neměla čas odpovědět.Čas na sms si najde asi každý,On jí ještě vyhledával na příjemné chvilky a ona mu psala že dneska nemá náladu.
Porát se točím v kole a říkám si co tehdá kní cítil,jestli tam něco zůstalo.Nebo on říká pravdu že byl blbec že nevěděl že o mám tak moc ráda,že až když mě ztrácel si uvědomil že mě stále moc miluje.
My dva jsme se vlastně ztratily na 4Odnu v roce spolu,což jsme manželovi řekla a on mi na to řekl ale zase jsme se našli a pevně mě stisknul ruku.
Potřebovala jsem se vypsat uvnotř mě to drtí na kousky protože mám porát ten pocit že u mě celý není jak kchlapa může a nemuže změnit nevěra.

Hanko,tvé myšlenky mnohé se mi zdají divné až naivní:
- já např.měla mnoho let milence mnihem dál než jenom 100 km a někdy jsme se vídávali i víckrát než 1x týdně tummenupp
- Vymazat odkudkoli může kohokoli,ale do hlavy nkomu nevidíš! kapitulation
- týdenní nevěra - co to je?Ani o chlup dýl? big_smile
- po provalení ho kus chyběl - jasně,protože duševně je pravděpodobně víc u té druhé a vše podtrhuje jeho nenormální a pro tebe najednou nezvyklé chování,zvlášt když jste spolu 18 let
- spali spolu 3x během týdne - tys jim to odpočítávala? dumbom
- tvůj pocit,že u tebe neni celý jak chlap může být bych řekla že je velmi správný a jeho ani tvému nitru bohužel nelze poručit,chce to čas jak pro tebe,tak hlavně pro něj,ten vše otupí a vše se může vrátit do normálních kolejí

Není tady

#3 20. 6. 2013 8:13

Hanka333
♥♥-----

Jaku napsal(a):

Hanka333 napsal(a):

Hanko,tvé myšlenky mnohé se mi zdají divné až naivní:
- já např.měla mnoho let milence mnihem dál než jenom 100 km a někdy jsme se vídávali i víckrát než 1x týdně tummenupp
- Vymazat odkudkoli může kohokoli,ale do hlavy nkomu nevidíš! kapitulation
- týdenní nevěra - co to je?Ani o chlup dýl? big_smile
- po provalení ho kus chyběl - jasně,protože duševně je pravděpodobně víc u té druhé a vše podtrhuje jeho nenormální a pro tebe najednou nezvyklé chování,zvlášt když jste spolu 18 let
- spali spolu 3x během týdne - tys jim to odpočítávala? dumbom
- tvůj pocit,že u tebe neni celý jak chlap může být bych řekla že je velmi správný a jeho ani tvému nitru bohužel nelze poručit,chce to čas jak pro tebe,tak hlavně pro něj,ten vše otupí a vše se může vrátit do normálních kolejí

Vím že se sní nestýká jelikož to nebylo opětované ona si ho použila jen jako převozníka.Po provalení mi prý řekla něco ve smyslu o té situaci že je pekněj vůl.
On jede do práce v pracovním a vrací se tak zas jak má.Víkendy je doma.
Je to taková nenaplněná láska.Co já vím chlapi se prý rychle zamilují stačí jim k tomu sex a on tu blízkost někoho moc chtěl.
Jak to je pak stím vystřízlivěním nevím.V době zamilovanosti ona o něm může říkat cokoliv a on bude stále slepý.

Není tady

#4 20. 6. 2013 8:14

kostka
♥♥♥♥---

Hanko, pokud to opravdu hned po provalení ukončil, potřebuje si to odžít, smířit se s tím, že něco mohlo být a není, chce to čas. Pokud jí psal k Valentýnu, měl v mobilu její fotky, asi nešlo jen o sex, ale o něco víc, možná počínající zamilovanost a tak ten čas bude delší. smile

Není tady

#5 20. 6. 2013 8:26

rudolf
♥♥♥♥---

Hanko,
taky mi přijdeš naivní. Vím,  nevěra manžela Tě bolí.  Ať byl nevěrný jak dlouho  nebo krátce- to je jedno. Ale v Tvém psaní jsou Tvoje myšlenky- to co by sis přála. Že mu tečou slzy u písničky- nemusí znamenat to, co si myslíš. Chová se tak proto, že  nechce řešit problémy s tím spojené. Prostě po  dlouhém manželství s Tebou si zvykl, taky Tě zná . Polde mě to bylo víc než 3x vyspání- Valentým, fotky - to bylo víc. Moc nevěřím tomu, že  už je "čistý". Ale on se nebudenějak moc měnit- byl Ti nevěrný, Ty  s ním spíš na svůj popud - no tak co mu chybí- chováš se k němu, jako by se nic nestalo. Tak co by měnil jak v xhování tak v životě. S tím se prostě musíš smířit. Že se ho vrátila jen polovina - možnáá ho tak sleduješ jak se tváří a chová, že si to namlouváš. Zrovna tak je divné, že přesně víš, jak se choval i milenka, co mu psala a tak. Je to prostě tak, že máš nevěrného manžela a s tím se smiř a nebo ne.

Není tady

#6 20. 6. 2013 8:30

Hanka333
♥♥-----

kostka napsal(a):

Hanko, pokud to opravdu hned po provalení ukončil, potřebuje si to odžít, smířit se s tím, že něco mohlo být a není, chce to čas. Pokud jí psal k Valentýnu, měl v mobilu její fotky, asi nešlo jen o sex, ale o něco víc, možná počínající zamilovanost a tak ten čas bude delší. smile

On mi jen říká na moje dotazy že to co má v sobě semnou nic nemá společného že to si musí vyřešít sám se sebou.
Ale já s toho začínám být vnitřeně unavená.
Sem sním,milujem se spolu ale přtiom on má v srdci jinou příjde mi to pro mě zbytečný boj.
Jsme jak přátelé jelikož on miluje jinou,tak se příjdu.
Nechci být jeho matka,nechci žít s někým kdo se během manželství musí odmilovávat co jako budu pak jeho já.
Příjde mi to neuvěřitelný,nerozumím tomu on se zamiloval jinde a já sem ted co pro něj???

Není tady

#7 20. 6. 2013 8:36

agewa
♥♥♥♥♥♥-

kdyby se stejne chovala žena, řeklo by se o ní že je hysterka.
promin, ale chlap, ktery se "složí" a ještě to dává hezky sežrat partnerce .....

Není tady

#8 20. 6. 2013 8:37

rudolf
♥♥♥♥---

Jsi pro něj manželka po 18 letech, s kterou žije, zamiloval se jinde a Ty jsi na to přišla. On řeší svoje pocity a nemá prostor pro Tvé.

Není tady

#9 20. 6. 2013 8:37

Hanka333
♥♥-----

rudolf napsal(a):

Hanko,
taky mi přijdeš naivní. Vím,  nevěra manžela Tě bolí.  Ať byl nevěrný jak dlouho  nebo krátce- to je jedno. Ale v Tvém psaní jsou Tvoje myšlenky- to co by sis přála. Že mu tečou slzy u písničky- nemusí znamenat to, co si myslíš. Chová se tak proto, že  nechce řešit problémy s tím spojené. Prostě po  dlouhém manželství s Tebou si zvykl, taky Tě zná . Polde mě to bylo víc než 3x vyspání- Valentým, fotky - to bylo víc. Moc nevěřím tomu, že  už je "čistý". Ale on se nebudenějak moc měnit- byl Ti nevěrný, Ty  s ním spíš na svůj popud - no tak co mu chybí- chováš se k němu, jako by se nic nestalo. Tak co by měnil jak v xhování tak v životě. S tím se prostě musíš smířit. Že se ho vrátila jen polovina - možnáá ho tak sleduješ jak se tváří a chová, že si to namlouváš. Zrovna tak je divné, že přesně víš, jak se choval i milenka, co mu psala a tak. Je to prostě tak, že máš nevěrného manžela a s tím se smiř a nebo ne.

Vím toho hodně díky facebooku a tomu se co ze všech stran provalilo i 100km dálky.
I ted mi donášejí společní známí když sním traví čas.

Není tady

#10 20. 6. 2013 8:39

helena
♥♥♥♥♥♥♥

že to si musí vyřešít sám se sebou
Tak ho sakra nech... nechceš "být jeho matka", ale skoro se tak chováš - "Pepíčku, už jsi na tu ošklivou slečnu zapomněl?" Čtyři měsíce nejsou tak dlouhá doba, aby se všechno srovnalo... a ty neděláš moc proto, abys tomu pomohla. Co takhle o jeho nevěře a všem okolo přestat doma na nějakou dobu mluvit... dát tomu čas...
přtiom on má v srdci jinou... on miluje jinou
To víš určitě nebo si to jenom namlouváš? A v tom případě proč?
nechci žít s někým kdo se během manželství musí odmilovávat
No tak s ním nežij... nemusíš dělat to, co nechceš.
on se zamiloval jinde a já sem ted co pro něj???
Podle toho jak se chová bych řekla, že pořád ještě manželka. Dokonce manželka, s kterou by chtěl žít dál... tak si to nepo*er sama sobě.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#11 20. 6. 2013 8:43

kostka
♥♥♥♥---

Pokud on ti říká, že co má v sobě nemá s tebou nic společného, tak asi tam je ta pravda. Má to co do činění s ní...bohužel. Jsi pro něj jistota, asi máte děti, dům či byt, prostě něco, co jste za ty roky společného života vytvořili. Taky mám za sebou nevěru partnera, akorát já to udělala jinak, řekla jsem běž, až si to pořešíš s ní, budeme se bavit spolu. Jsme spolu, věřím mu, ale náš vztah se tím změnil. Neříká miluji tě na každém kroku, jako dříve, ale já vždy říkám, že láska se neříká, ale dává a stačí mi, když příjde, obejme, dá pusu, dá lásku najevo. Slovo miláčku jsem od nevěry už neslyšela, ale netrápí mě to. Smsky si píšeme během dne a jsou stále stejně hezké jako před nevěrou a sex, ten u nás byl zpočátku jak u vás, z mé iniciativy, až jsem toho nechala a přenechala tu iniciativu jemu. A trvalo to hodně hodně dlouho, než ta iniciativa vzešla od něj. Máme od nevěry rok.
Takže pokud s ním chceš být, nezbývá, než počkat, co přinese čas. smile

Není tady

#12 20. 6. 2013 8:45

kostka
♥♥♥♥---

příjde mi hodně zvláštní, když donášejí společní známí, proč to dělají? U nás se nic takového nestalo, společní známí mlčeli a mlčí dodnes, což považuji za lepší, důstojné....ale třeba to tak být nemá. Sama za sebe vím, že bych nikomu nevěru jeho partnera nedonášela.

Není tady

#13 20. 6. 2013 8:45

Hanka333
♥♥-----

helena napsal(a):

že to si musí vyřešít sám se sebou
Tak ho sakra nech... nechceš "být jeho matka", ale skoro se tak chováš - "Pepíčku, už jsi na tu ošklivou slečnu zapomněl?" Čtyři měsíce nejsou tak dlouhá doba, aby se všechno srovnalo... a ty neděláš moc proto, abys tomu pomohla. Co takhle o jeho nevěře a všem okolo přestat doma na nějakou dobu mluvit... dát tomu čas...
přtiom on má v srdci jinou... on miluje jinou
To víš určitě nebo si to jenom namlouváš? A v tom případě proč?
nechci žít s někým kdo se během manželství musí odmilovávat
No tak s ním nežij... nemusíš dělat to, co nechceš.
on se zamiloval jinde a já sem ted co pro něj???
Podle toho jak se chová bych řekla, že pořád ještě manželka. Dokonce manželka, s kterou by chtěl žít dál... tak si to nepo*er sama sobě.

Sakra to bylo upřímný,já to všechno vím je to prostě zase jen můj vnitřní boj kterej mě neskutečně bolí.
Já sama nevím jak stím bojovat,jak se stím vypořádat.
Chodím k psyholožce a ta jediné že vše bude dobré,ale mě chybí manžel.
Prostě tet sem to já které ve vztahu něco chybí už sem hladová pro tom co bylo.
Už týden přemášlím že napíšu do diskuse že se trochu vykecám potřebuju to ze sebe dostat,mé pocity,můj boj.
Nechci zahodit naše manželtví,mám ho moc ráda.
Nikdy jsem neměli nějaké extra problémy,hádky a podobně mám ráda klidný pohodový vztah kde nikdo nenosí kalhoty.
Jen nám to prostě pokazilo to šílené odloučení.Je fakt že ted měl nabídku práce mimo opět a jen mi stím příšel domu že to ihned odmítnul.Už nechce nikdy jezdit za prací.

Není tady

#14 20. 6. 2013 8:48

rudolf
♥♥♥♥---

Pokud  se tím baví i facebook, společní známí - no tak to asi nebylo 3x vyspání.

Není tady

#15 20. 6. 2013 8:52

Hanka333
♥♥-----

kostka napsal(a):

Pokud on ti říká, že co má v sobě nemá s tebou nic společného, tak asi tam je ta pravda. Má to co do činění s ní...bohužel. Jsi pro něj jistota, asi máte děti, dům či byt, prostě něco, co jste za ty roky společného života vytvořili. Taky mám za sebou nevěru partnera, akorát já to udělala jinak, řekla jsem běž, až si to pořešíš s ní, budeme se bavit spolu. Jsme spolu, věřím mu, ale náš vztah se tím změnil. Neříká miluji tě na každém kroku, jako dříve, ale já vždy říkám, že láska se neříká, ale dává a stačí mi, když příjde, obejme, dá pusu, dá lásku najevo. Slovo miláčku jsem od nevěry už neslyšela, ale netrápí mě to. Smsky si píšeme během dne a jsou stále stejně hezké jako před nevěrou a sex, ten u nás byl zpočátku jak u vás, z mé iniciativy, až jsem toho nechala a přenechala tu iniciativu jemu. A trvalo to hodně hodně dlouho, než ta iniciativa vzešla od něj. Máme od nevěry rok.
Takže pokud s ním chceš být, nezbývá, než počkat, co přinese čas. smile

Já ho taky v ten den vyhodila z domu spíš mu řekla at odejde.On plakal,ale já mu řekla že se na něj nemůžu ani podívat.Říkám můžeš jít kní a on asi těžko ona bydlí u dědy a já mu říkám prosímtě a nenech se škubat mysli na sebe ona bude chtít peníze.On mi říká já vím.Dala jsem mu ještě najíst a šel bez klíču.Za 2 dny mě prosil jestli to nezpravíme že se sní ten den sešel a ukončil to.Doma mi řekl že až když měl o mě přijít uvědomil si že mě stále miluje že to nevěděl jak jsme spolu skoro nebyli,že o mě nechce přijít.
Sex máme skvělý jako vždy tam jsme si vždycky rozuměli.Řekla bych že postel je jediné místo kde jsme si opravdu blízko.Je pravda že když sem třeba na gauči příjde ke mě a přitulí se.Ale já si nemůžu boja jeho zvyknout že je jiný..
Vezmetě se člověka celé roky se nějak chová a bum změna a najednou se na něj dívíte říkáte si je to stále on ale přitom je to někdo jiný.

Není tady

#16 20. 6. 2013 8:56

Hanka333
♥♥-----

rudolf napsal(a):

Pokud  se tím baví i facebook, společní známí - no tak to asi nebylo 3x vyspání.

Nene,já to myslela tak že on si jí tam dal a za 7 dní se na to přišlo.
S faceboku jsme zjistila víc o ní.
Vím že se to nemá ale člověk si nemůže pomoct.Tam sem koukla kní.
Jinak známí mi ted spíš říkají co manžela trápí.Přišel domu nějak skleslý tak jsem volala známímu co u něj byl co se stalo a on že mluvil stále o mě jak mě má rád a jak mi ublížil a že udělal jednu jedinou chybu v životě a bude to tady za 10-20 let.

Není tady

#17 20. 6. 2013 8:57

rudolf
♥♥♥♥---

To je pořád dokola. Zvykni si, čekej, dej mu čas a nebo ho pošli pryč a nežij s ním.
Proč voláš známým, co se stalo? Jako bys to nevěděla. Dává Ti to pěkně sežrat. "chlap" se takto nechová. On si to jenom žehlí, nic víc.

Upravil(a) rudolf (20. 6. 2013 9:01)

Není tady

#18 20. 6. 2013 8:59

kostka
♥♥♥♥---

Člověk se mění, nezůstává stejný po celý život, mění se zkušenostma, zážitky a vším ostatním. I nevěra partnery změní, oba, už to nikdy nebude jako dřív, už tam ta trhlina prostě je. Je třeba se s tím smířit a jít dál, nepitvat se v tom, i když to jde velmi těžko. I když je to klišé, tak opravdu platí, že čas zahojí všechny rány.

Není tady

#19 20. 6. 2013 9:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ale já si nemůžu boja jeho zvyknout že je jiný
Ty jsi taky jiná... nemůžeš být ta samá Hanka jako před jeho nevěrou, to prostě nejde.
Vím že se to nemá ale člověk si nemůže pomoct.Tam sem koukla kní.
No a k čemu ti to bylo?
Jinak známí mi ted spíš říkají co manžela trápí.
Tak si to nenech vyprávět, natož abys jim ještě volala. To víš, že, kamarádi se samozřejmě budou snažit mu "pomáhat" i tím, jak ti budou vyprávět "že mluvil stále o mě jak mě má rád a jak mi ublížil a že udělal jednu jedinou chybu v životě".  Jednoduše říkej, že nechceš nic slyšet, protože se s tím potřebuješ vyrovnat sama, bez jejich informací.

Není tady

#20 20. 6. 2013 9:13

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Hanko - jak už Ti tu ženský psaly. Chce to čas, a čas rány zahojí.
Neptej se ho na nic, chcete být spolu, chcete. Ty i on. Vykecej se u psycholožky, přečti si nějakou hezkou knížku, běž k vodě, prostě žij a i když Ti budou myšlenky lítat k tomu, že Ti byl nevěrnej, říkej si, bude zas líp.
Každý dělá chyby.
Je fajn, že v té posteli je to mezi vámi ok . To je důležité.

Upravil(a) dusička (20. 6. 2013 9:14)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#21 20. 6. 2013 9:44

Hanka333
♥♥-----

dusička napsal(a):

Hanko - jak už Ti tu ženský psaly. Chce to čas, a čas rány zahojí.
Neptej se ho na nic, chcete být spolu, chcete. Ty i on. Vykecej se u psycholožky, přečti si nějakou hezkou knížku, běž k vodě, prostě žij a i když Ti budou myšlenky lítat k tomu, že Ti byl nevěrnej, říkej si, bude zas líp.
Každý dělá chyby.
Je fajn, že v té posteli je to mezi vámi ok . To je důležité.

Já vím.Moje první já ví jak bych se měla chovat.
Ale druhé já je neskutečně smutné stýská se mi.Snažím se každým dnem,ale jako by uvnitř sebe cítím že se nějak vyprazdnuji a už jen strádám.
Nevím čeho se mám chytit co by měl být můj hnací motor.
Snažím se opravdu se moc snažím.
Když je v práci myslím jen na to až přijede a bude zase dělat jak je vše ok.Vezme mě na zmrzlinu,bude si semnou povídat,přitulí se ke mě ale citově né uplně celý a to ženská prostě vycítí.On mě měl rád ždy mi dával víc city najevo než já jemu.
Proto píšu sem.Nechci si zařizovat deníček nechci mí po tom všem nějaké fixní vzpomínky.
Je to sice už 4 měsíce ale když sedí naproti mě a běží nějaká písnička o lásce já na něj koknu on mě do očí a už prostě brečím vždy jen se to spustí uplně běžím do jiné místnosti,ale mladší syn včeraříkal mamka brečela.
Já nemám hroší kůži.Ano žila jsem bláhově jak v pohádce dva lidi se maj rádi vezmou se a žijí spolu štastně až do smrti.
A Zjistila jsem že život je jeden velký boj a i ve vztazích,v láce ve všem.

Není tady

#22 20. 6. 2013 9:56

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Nedělej prostě nic. Zastav se a vychutnávej si tu zmrzku.

Není tady

#23 20. 6. 2013 10:02

Hanka333
♥♥-----

dusička napsal(a):

Nedělej prostě nic. Zastav se a vychutnávej si tu zmrzku.

To mě rozesmálo ale nakonec rozbrečelo.Ještě že sem sama doma.
Někdy má 100 chutí někam zmizet na konec světa.

Kéž by šlo se zastavit a vnímat jen tu zmrzlinu,když u srdce to strašně bolí.Já miluju jeho a on mi dává pozornosti protože mě nechce ranit ale né citově.

Není tady

#24 20. 6. 2013 10:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

on mi dává pozornosti protože mě nechce ranit ale né citově
http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

Není tady

#25 20. 6. 2013 10:14

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Hanko - ber to takhle. Cítíš, že Tě má rád? Určitě ano.
"Kdyby" neměl, tak to poznáš.
To že se kouknete do očí při písničce může znamenat to, že jste pořád spolu, že vám ta písnička něco říká, že se milujete, že jste spolu prožili tolik krásných chvil.
že si třeba uvědomil, že "to" nechce ztratit.
Jasně ,že se změnil. Poznal paradoxně tou nevěrou, že chce Tebe (teď mluvím ze svého života).
Vezmi z toho to pozitivní. Jak se říká, všechno zlé je na něco dobré.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí