27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím vechny, nae kočka byla včera ráno na kastraci a dneska se nám schovala za gauč a je tam a do teďka. Zobla si trochu kapsičky, ale moc nepije vody se troičku napila dnes ráno. Moná, e ávu dostávala z tý kapsičky. Jeliko jsem la s kočkou na kastraci poprvé, tak bych se chtěla zeptat a poradit na pár věcí.
1.) Je to normální, e se nae kočka schovala za gauč? Ona tam odpočívá nebo spí, a je tam u od rána. Já jsem četla, e třetí den, je u úplně fit a u normálně jí a mazlí se.
2.) Nae kočka jetě dneska nebyla vůbec na záchodě, je to taky normální? Čůrala jen včera do přepravky a v noci taky. Já jsem četla článek, e kočka má být jetě spící zavřená a do rána v přepravce.
3.) Kočka minimálně pije a trochu jí, je to taky normální? Jak jsem psala výe, kočka se dnes napila vody a snědla celou kapsičku, jinak tenhle den fakt nic nejedla, pořád jen spí...
4.) Můe kočka zítra zůstat sama doma? Bude u zítra fit a normální? Bude to prakticky 3 den po kastraci, protoe včera to byl 1 den, dneska je to 2 den a zítra to bude 3 den...
5.) Vyleze u zítra ze svého úkrytu? Vyleze????
6.) Ná veterinář kočičce ránu postříkal nějakým stříbrným sprejem a tvrdil nám, e to nebude vůbec vadit, kdy to bude lízat nebo kousat. V případě nouze jsem číče v lékárně koupila pruban. Pouíváte ho někdo?
Budu moc ráda za odpovědi, děkuji mockrát
Není tady
kazda kocka je jina. nektera snasi vse dobre , jina je nervozni ze zmen, dalsi se boji bolesti.
nejde pausalizovat , ze KAZDA kocka treti den tohle nebo tamto.
Vase trba spatne snasi narkozu a je ji jeste spatne.
Není tady
Anetka123 napsal(a):
5.) Vyleze u zítra ze svého úkrytu? Vyleze????
Tohle mě rozesmálo
U vylezla?
Není tady
Ano, u předevčírem večer
Není tady
To je prima Neboj, kočička bude v pořádku.
My jsme nechávali kastrovat tři nae kočičky najednou, na konci ledna před mnoha lety. Byly venkovní, zvyklé lítat pořád venku. Byly zavřené v koupelně a u druhý den nám prchaly na chviličku ven a divili se čerstvě napadanému sněhu.
Nedávno dávala kastrovat kočičku a kocourka má dcera. Kocour to vzal v pohodě, kočička byla pár dní natvaná, co jí to provedli, protoe měla takovou "koilku", aby si nekousala stehy, ale pak u to bylo dobrý.
Pozdravuj číču.
Není tady
lo o holku / kluka? U samic je to podstatně větí zásah.
Není tady
Myslím, e kdyby to byl kocour, psala by o kocourovi.
Není tady
Jedná se o kočku (holku)
Není tady
Ahoj, naí kočičku taky čeká kastrace. Úplně se toho děsím a kdy tohle čtu, tak jetě víc Kolik dní si mám vzít dovolenou? Mám v pátek, to jde na zákrok a víkend budem doma Pondělí jsem u chtěla do práce
Není tady
Tak to se uvidí, jak to bude snáet, tohle nejde říct dopředu. Nai chlupáči neměli po kastraci problém, snáeli to dobře, rychle byli v pořádku.
U koček z ulice, které jsem měla po kastraci doma, to probíhalo občas hůř, některé zvracely, jiným se zanítila rána, ale ve finále se vechno zvládlo.
Tak a je kočenda brzo fit
Není tady
Netuím, zda je velký rozdíl v kastraci kočky a fenky, snad to bude alespoň trochu podobné... ? Protoe mám zkunost jen s fenkou. Já se toho tolik bála a bylo to naprosto v pohodě. Koupila jsem nafukovací límec, pruban, dětské bodýčko, a jsem připravená. Nepouili jsme nic z toho ani jedinkrát. Ona druhý den po operaci byla úplně fit, lítala a řádila jak černá ruka - dalo mi práci jí zklidňovat. Rány si ani jednou nevimla, nesnaila se jí lízat. Byla fakt zlatíčko a jsem za to astná.
Co jsem četla po diskusích, tak kadý to snáí úplně jinak. Tak se asi připravit na ve raději, hlavně si nesmí ránu lízat a ranku pozorovat, nesmí z nic vůbec nic téct, to je hlavní. A za pár dní bude určitě fit. Moc drím pěsti!
Není tady
Kajjka: Myslím, e v pondělí na tom bude u mnohem líp. Uvidí, jak to bude snáet, ale nebála bych se jít do práce. Větínou se z toho kočka rychle oklepe
Není tady
A můu se jetě zeptat, měníte jim potom stravu? Dáváte něco přímo pro kastráty? Krmím kapsičkama Brit .
Není tady
Granule kupujeme pro kastrované kočky.
Není tady
Uvidí, jestli ti začne nabírat, tak přejdi na kapsičky přímo pro kastráty Jinak asi záleí na tobě, jestli přejde rovnou preventivně Větinou kadá značka má přímo něco i pro kastrovaný kočky
Není tady