|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Holky, prosím vás, chtěla bych se zeptat, zda něco nevíte o "soláriu v těhotenství"?? Je více solárií na kožní problémy, na různé druhy pletí a také mě říkali, že prý to miminku nevadí (prý si člověk nemusí ani zakrývat bradavky a bříško, ale to bych si stejně zakryla) a že prý se dá jen lehké a jiný postup, než u normálního postupního udržování opálené pleti. Tak vás prosím o názory nebo o něco, co o tom víte. Dříve jsem začala chodit kvůli problémům s pletí a na udržování opálení, ale jen tak trochu, neb se mi nelíbí, když je to nějak vidilně znát a není to jako přirozené. Jinak se mě pleť dobře opaluje. Díky moc. Pá
Není tady
Já teda chodila na solárko standardně, opaluju se taky dobře a moc se mi to líbilo,ale v těhu jsem si to odpustila. Teď jsem tam byla po 3 měs. po porodu, mám známého majitele solárka a ten mi to nedoporučil ani při kojení. Tak já nevím, ale jestli to není nutné (zdravotně) tak bych tam moc nelezla
ale neznám žádné důsledky a důvody proč tam nechodit 
Není tady
Ty bláho Souris, ty už to máš taky za pár.... Hrozně ráda tu čtu zážitky z porodu a už se moc těším na ten tvůj...Jak se cítíš?
Není tady
Já už se na ten svůj zážitek taky těším 

Připadá mi, že konec těhotenství tak hrozně letí...
Zatím se cítím dobře, mám bezproblémové těhotenství, dokonce i v noci spím, takže opravdu si nemám na co stěžovat...
Doufám, že to všechno bude zakončeno rychlým porodem a zdravým miminkem
Slohovou práci o tom určitě napíšu! 
Není tady
Já taky pravidelně chodim na solárko a už jsem přemýšlela, jak to budu dělat, až budu těhu. Sice chodim na turbo solárko, jen na pár minut, skoro se tam ani nezahřeju, ale i tak si to raději odpustim. Mojí ségře ted ke 30 narozeninám, kupujem domácí solárko, takovej ten jeden panel, to si myslim že by vadit nemuselo, ale radši bych se i tak zeptala odborníka.
Není tady
Tiffi napsal(a):
Já taky pravidelně chodim na solárko a už jsem přemýšlela, jak to budu dělat, až budu těhu. Sice chodim na turbo solárko, jen na pár minut, skoro se tam ani nezahřeju, ale i tak si to raději odpustim. Mojí ségře ted ke 30 narozeninám, kupujem domácí solárko, takovej ten jeden panel, to si myslim že by vadit nemuselo, ale radši bych se i tak zeptala odborníka.
Dobrý den,
solárium v těhotenství se opravdu vůbec nedoporučuje.
Jde především o to, že v těhotenství a při kojení se v těle ženy vylučují hormony, které vytváří poměrně dost negativní kožní reakce.
Často dochází k tmavému nepravidelnému zabarvení kůže, které na těle přetrvává měsíce i déle a často ze zkušenosti vím, že úplně nevymyzí vůbec.
OPalování jako takové ve velké míře a solárium obzvlášť opravdu není v těhotenství vhodné.
Pokud jenom trochu můžete, neopalujte se.
Pěkné těhotenství.
Magdalena Mikulandová, soukromá porodní asistentka
www.studioprozeny.cz

Moc vám všem děkuji za odpovědi. Raději jsem si to rozmyslela
Díky moc. Pá
Není tady