19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Hledám hezkou lampu do lonice. Mám ráda třpytky a velké lampy. Bohuel jsou větinou dost drahé. Víte mi prosím poradit kde se ve Znojmě dají koupit lampy za rozumnou cenu?
Není tady
ahoj, zkus se podívat na http://www.freeport.cz/svitidla, moná tam něco najde
Není tady
Dík, ty lampy jsou tam nádherné. U jsem si i vybrala, kterou si půjdu koupit
Není tady
ty lampy jsou opravdu velmi pěkné, koda e se mi nehodí do bytu, nebo objevila jsem tam krásné obrazy http://www.freeport.cz/obraz-day-amp-night-preciosa, to se hodí i jako dar
Není tady
ten obraz je opravdu moc hezký .. kdy ho ukáu kamarádce určitě si ho půjde hned koupit
Není tady
Ahojky, prosím nemáte někdo zkuenost se spotovou sérií z Aska?Předem děkuji
Není tady
Tak já zase sháním světlo do dětského pokoje. Hlavně aby svítilo pořádně. A nebylo moc drahé. Nevíte někdo?? Větinou jsem nenarazila na pěkné světla.
Není tady
Tak já zase sháním světlo do dětského pokoje. Hlavně aby svítilo pořádně. A nebylo moc drahé. Nevíte někdo?? Větinou jsem nenarazila na pěkné světla.
Není tady
My jsme kupovali na doporučení známého vechna světla i elektroinstalační materiál v Praze 7-Holeovicích (velice nenápadná reklama, rovnou mau i následnou samomluvu Moderátorka )
Ve za velkoobchodní ceny.Jeliko jsme světla chtěli vidět,vypravili jsme se právě tam,protoe tam mají přímo od výrobce show room na osvětlení,take vechna světla jak do interiéru,tak i do exteriéru uvidíte v reálu jak svítí,Větinu u jich mají na LED zdroje,take spotřeba minimální.Rodičům jsme tam nakoupili LED árovky za poloviční ceny ne v supermarketech.Navíc třeba vrtáky za 20 Kč nebo řezné kotouče za 20 korun asi taky nikde nekoupíte (ve U.S.A.nebo panělsko-ádná čína!!!)Take velká spokojenost.
Vřele doporučuji!!!
Upravil(a) Moderátorka (27. 3. 2015 21:13)
Není tady