19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Mendy napsal(a):
modrovous napsal(a):
No, vidím, e satórie zase řádí ve velkém a potřebuje hodně publika. To tohle já podporovat nemíním, take
pá páNejprv se naere a pak křičí e nemá hlad. es tam nezůstala rovnou. Máúcta, komteso
Klid, Mendy. A hezky pravidelně NÁÁÁDECH... A VÝÝÝÝDECH .... A NÁÁÁDECH... A VÝÝÝDECH...
Není tady
Mendy napsal(a):
modrovous napsal(a):
No, vidím, e satórie zase řádí ve velkém a potřebuje hodně publika. To tohle já podporovat nemíním, take
pá páNejprv se naere a pak křičí e nemá hlad. es tam nezůstala rovnou. Máúcta, komteso
Preboha,tak tebe dobre prepína...
Není tady
NÁÁÁDECH... A VÝÝÝÝDECH .... A NÁÁÁDECH... A VÝÝÝDECH...
To je ale blbá rada... teď to bude umět...
Není tady
Jakpak ona se Janička Nagyová asi cítí ve svém novém kutlochu?
Není tady
helena napsal(a):
NÁÁÁDECH... A VÝÝÝÝDECH .... A NÁÁÁDECH... A VÝÝÝDECH...
To je ale blbá rada... teď to bude umět... http://fora.babinet.cz/img/smilies/reta.gif
Učitelka v pomocný kole to uměla líp...
Není tady
Mendy, nechlub se svým vzděláním... není to hezký...
Není tady
helena napsal(a):
Mendy, nechlub se svým vzděláním... není to hezký... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Já se nechlubím svým vzděláním. Já se chlubím soudrukou učitelkou
Není tady
Mendy, diskuze vypadá jinak
Upravil(a) dusička (15. 6. 2013 22:43)
Není tady
dusička napsal(a):
Diskuze vypadá jinak pokud to napíe někdo jinej ne Mendy. Mendy a tu napíe cokoliv je to vechno jen ne diskuze
Není tady
Mendy napsal(a):
dusička napsal(a):
Diskuze vypadá jinak pokud to napíe někdo jinej ne Mendy. Mendy a tu napíe cokoliv je to vechno jen ne diskuze
BINGO
Není tady
Mendy - neznám Tě, napi mi prosím něco o sobě. Děkuji.n
Není tady
Mendy napsal(a):
Jakpak ona se Janička Nagyová asi cítí ve svém novém kutlochu?
Úplně stejně jako vámi milovaný Davídek Ráthů, bývalý hejtman, poslanec, majitel dvou manelek, soukromého pitálu, ordinace a několika baráků. Určitě by přivítal společnost Grosse, Palase, Tvrdíka, Zgarby, Fencla, Součkové, Vlčka a mnoha dalích soukmenovců.
Není tady
rudolf napsal(a):
Mendy tu predstavuje hlas obycejneho lidu. Rika nahlas, co si obycejny lid mysli, resp. do jakych pocitu je vmanipulovavan ... Clovek si diky ni nedela iluze a nema prehnana ocekavani o vysledcich voleb aj. ... a taky nemusi ztracet cas diskuzemi na novinkach, idnesu a pod., pokud chce znat nazory lidu ... Takovy trolik neni na skodu.
Upravil(a) Mía Kulička (16. 6. 2013 14:23)
Není tady
Mendy tu predstavuje hlas obycejneho lidu.
Ale v tomhle případě není vox populi vox Dei... doufám. Jinak Deus s námi...
Upravil(a) helena (16. 6. 2013 14:44)
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
rudolf napsal(a):
Mendy tu predstavuje hlas obycejneho lidu. Rika nahlas, co si obycejny lid mysli, resp. do jakych pocitu je vmanipulovavan ... Clovek si diky ni nedela iluze a nema prehnana ocekavani o vysledcich voleb aj. ... a taky nemusi ztracet cas diskuzemi na novinkach, idnesu a pod., pokud chce znat nazory lidu
... Takovy trolik neni na skodu.
Já bych to nazval trochu jinak ne "hlas obyčejného lidu". Ale nechci být, na rozdíl od levičáků, sprostý.
Není tady
Mendy napsal(a):
dusička napsal(a):
Nepřipadá mi Mendy, e by si diskutovala k odkazu, který si sem hodila.
Není tady
Já bych to nazval trochu jinak ne "hlas obyčejného lidu".
Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit.
Není tady
dusička napsal(a):
Mendy napsal(a):
dusička napsal(a):
Nepřipadá mi Mendy, e by si diskutovala k odkazu, který si sem hodila.
Já jsem tady zaloila vlákno a hned v 1. příspěvku mi bylo řečeno abych si dala mokrej hadr na čelo. Dalí e se potřebuju hádat, dalí e mám PMS, dalí e mi půjde to kydání a dojení líp, dalí e jsem zlá protoe mám dluhy.. atd atd - to je k tématu?
Není tady
to je k tématu?
Pravděpodobně jsi pro diskusi zajímavějí téma, ne to tebou zaloený
Není tady
helena napsal(a):
to je k tématu?
Pravděpodobně jsi pro diskusi zajímavějí téma, ne to tebou zaloený http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Moná e bys taky občas měla vylíst ven na sluníčko a přestat se zabývat mnou
Není tady
Já bych děsně ráda, Mendy... jene já jsem zaměstnaná, ví...
Není tady
Ví, Mendy, ono ani tak nejde o to, co píe, ale JAK to píe - agresivně, netolerantně, závistivě, vulgárně. Pak se nediv, e vichni řeí tebe.
Není tady
helena napsal(a):
Já bych děsně ráda, Mendy... jene já jsem zaměstnaná, ví...
Tak to je mi líto...
Není tady
Ivana napsal(a):
Ví, Mendy, ono ani tak nejde o to, co píe, ale JAK to píe - agresivně, netolerantně, závistivě, vulgárně. Pak se nediv, e vichni řeí tebe.
Ví, Ivano, to u ale není můj problém. Pokud se mnou někdo nechce diskutovat, a si mě nevímá. Některé dámy zde se ale očividně rádi hádají, důkazem je jejich bezpředmětné a neustálé vytahování mých dluhů, mojí práce v kadém mém tématu. Přitom o mě na druhou stranu kadá ví kulový.
Není tady
Mendy napsal(a):
Ivana napsal(a):
Ví, Ivano, to u ale není můj problém. Pokud se mnou někdo nechce diskutovat, a si mě nevímá. Některé dámy zde se ale očividně rádi hádají, důkazem je jejich bezpředmětné a neustálé vytahování mých dluhů, mojí práce v kadém mém tématu. Přitom o mě na druhou stranu kadá ví kulový.
Asi to bude vyberem a prezentaci temat
Není tady