29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
pan ředitel se nezmýlilNe nezmylil ,geny jsou geny.
Ale ver,ze v dobu meho chozeni s manzelem me nejedna kamaradka zavidela ten uzasny vztah jaky mel on ke me.Nikdo by to do nej nerekl a zadna s mych kamaradek toto nikdy neprozivala.Nejvetsi naklonost,lasku jsem za svuj zivot poznala prave u nej.Mam od nej schovane psanicka s vojny je jich pres 600.Mam je ocislovane.To,ze by se nekdy vykaslal na me a na deti kdyby me nekdo predpovedel, bych nikdy neverila.a co z toho máš? když ptáčka lapají ....
zkrátka měla jsi růžové brýle a nikdo ti je nedokázal sundat
Proto jsme preckali 2-lete cekani kdyz byl na vojne.
Není tady
erem a kdy nastal ten zlom? Když byly děti mimina radši jedno z nich zamkla vedle, protože u videa nevnímal. To je právě o tom, že pak ředitel viděl, ty ne
Není tady
Reditel znal jeho rodinu, ne jeho.
Říká se cosi o jablíčku, který se nezakutálí daleko...
A upřímně - zas tak často se nestává, aby se z nějak "nedobrý" rodiny vyloupla bílá ovce
Takovejch znám, co dva roky vydrželi... a pak nevydrželi ten "obyčejnej život"...
Upravil(a) helena (22. 6. 2013 15:18)
Není tady
eremuruss napsal(a):
protože jste nic neřešili . erem, teď se nezlob, ale s tebou asi není jednoduchý život
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
protože jste nic neřešili
. erem, teď se nezlob, ale s tebou asi není jednoduchý život
No to mas pravdu neresili.
Není tady
eremuruss napsal(a):
algebrana napsal(a):
A.
Sveho muze jsem poznala v ucnaku,chodil se mnou do jedne tridy.Roz. a ver,ze ja bych si nikdy se vzdelanym clovekem nerozumnela.Mozna je to vychovou kdy me mama vtloukala do hlavy slova -ten by te nechtel ten ma vejsku atd.Chtela jsem vzdycky k sobe rovneho na stejne urovni vzdelani.Take jsem mohla mit kluka se skolou ktery se o me pokousel mozna 2 roky,ale prave proto,ze mel vyssi vzdelani nez ja a taky se me moc nelibil tak jsem ho nechtela.Potkavam ho denne nasel si zenskou hodne podobnou me na urovni jeho vzdelani,no,uz nejaky ten rok spolu nejsou.
Já nemluvím o tom, že ten člověk musí být vzdělaný, spíš o tom aby pocházel se slušné rodiny ......podle toho většinou se to pak dál vyvíjí, to my staří už víme a ten tvůj ředitel to věděl taky, je to jak nalinkovaný .....povl žije jako povl.
Takže pokud máma dceřinýho přítele krade návštěvě jídlo z hrnce , zdrhala bych z tý rodiny pryč.
Ale ty kladeš váhu na takový blbosti , jako je že tě miloval a žádná holka neměla takový vztah . Pořád se s někým srovnáváš.
Jak vidíš to není vůbec důležitý , že ti psal dopisy, děti se toho nenajedí .
Kdybys měla jinýho slušnýho partnera , možná by kluk ani nefetoval, takhle jsi na něj neměla čas.
Není tady