Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#401 21. 6. 2013 18:18

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Udělat manžela spolumajitelem?

Holčino, tvůj muž se přece taky změnil. Je jedno čím, ale změnil. A nikdy nevíš, kdybyste se rozváděli, jestli by se nezměnil ještě jinak.
U jiných změny vidíme. I signály. U sebe ne...

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#402 21. 6. 2013 18:21

algebrana
Zablokovaný

Eva. napsal(a):

Holčino, tvůj muž se přece taky změnil. Je jedno čím, ale změnil. A nikdy nevíš, kdybyste se rozváděli, jestli by se nezměnil ještě jinak.

Tak to že někdo dostane rakovinu nebo duševní nemoc, nebo ho přejede auto dopředu nepoznáš.

Ale pokud je nespolehlivej, línej , má sklon k pití , lehkomyslnej, má odpor k práci .......to se pozná hned .

Není tady

#403 21. 6. 2013 18:27

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

algebrana napsal(a):

Eva. napsal(a):

Tak to že někdo dostane rakovinu nebo duševní nemoc, nebo ho přejede auto dopředu nepoznáš.

Ale pokud je nespolehlivej, línej , má sklon k pití , lehkomyslnej, má odpor k práci .......to se pozná hned .

stolt

Není tady

#404 21. 6. 2013 18:29

agewa
♥♥♥♥♥♥-

algebrana napsal(a):

Eva. napsal(a):

neni Pravda.
muj ex se stal gemblerem az po 14 letech manzelstvi.
pokud cloveku o "neco jde" (napr. dostat toho druheho do manzelstvi) dokaze se casto "maskovat" dloho, nekolik mesicu I let.

Není tady

#405 21. 6. 2013 19:03

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Troufnu si odporovat:-) Signály, že manžel onemocní opravdu neměl. Na druhou stranu se na děti nevykašlal ani tak, vždycky dělal všechno pro to, aby se měly dobře. I když vztah se mnou i vše okolo vzdal.
Neříkám, že všichni(např.muž agewy), říkám většina. Ty týpky neplatiče co znám ze svého okolí bych si nevzala. Ale je taky možné, že to jsou ty růžové brýle a ty ženy to fakt nevidí.

Není tady

#406 21. 6. 2013 19:55

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

holčino, nepsala jsem, že se dá poznat, že onemocní. Ale určitě by tě nenapadlo, že se změní ve vztahu k tobě a životu. A.... změnil.
To si fandíte, některé, jestli jste přesvědčené, že to lze poznat. Holčino, tvůj přítel kolem vánoc začal pít. Jak to, že jsi nepoznala předem symptomy?...
NIKDY, opakuji NIKDY nevíš. I tady platí - nikdy neříkej nikdy. Že to poznáš a že se nezmění. Člověk nezná ani sám sebe, natož jiné.

Není tady

#407 21. 6. 2013 20:37

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Souhlasím s Majkou

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#408 21. 6. 2013 21:36

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

eremuruss napsal(a):

algebrana napsal(a):

Ale Erem ty jsi výjimka , takže špatný příklad .
To je jasný, že když uteče za hranice, že si na něm nic nevemeš ,ale nemůžou všichni otcové utýct do ciziny.

Voni ti prarodiče by někteří zasloužili pořádný alimenty . Ke mně chodil tchán brečet, že BM má vysoký alimenty a nezvládá to, protože má hypotéku na dům a koupil si nový auto. Vůbec mu nevadilo , že já mám ID a doma jeho dvě malý vnučky.........

Prave proto jsem chtela alimenty po tchyni ta taky me napsala hnusnou sms,ze jejiho syna chci dostat do kriminalu a ze mam chlapa tak at deti zivy on.Neskutecne......jenomze jsem nevedela,ze vyzivne by museli platit obe strany coz me rekli u soudu.A memu tatovi bych nemohla vymluvit,ze pujde k soudu a,ze penize po nem chtit nebudu.On je ze stare skoly a co je soudem dano to tak musi byt.A vsude by prohlasoval,ze jakou ma dceru,ze jeste po nem chce alimenty za chlapa co ji neplati,
A jeste to vyzivne se vypocitava znova z jejich duchodu takze kolik bych asi tak dostala,kdyz by tchyne s tchanem meli 8 tisic duchodu.Uz tenkrat meli velmi maly duchod.

je to marné, je to marné, je to marné. na všechno znáš odpověď, takže jsi tam, kde jsi, bohužel kapitulation

Samozrejme,ze znam odpoved,kdyz me o tom u soudu informovali pani chytra.big_smile

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#409 21. 6. 2013 21:41

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

aprill napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Prave proto jsem chtela alimenty po tchyni ta taky me napsala hnusnou sms,ze jejiho syna chci dostat do kriminalu a ze mam chlapa tak at deti zivy on.Neskutecne......jenomze jsem nevedela,ze vyzivne by museli platit obe strany coz me rekli u soudu.A memu tatovi bych nemohla vymluvit,ze pujde k soudu a,ze penize po nem chtit nebudu.On je ze stare skoly a co je soudem dano to tak musi byt.A vsude by prohlasoval,ze jakou ma dceru,ze jeste po nem chce alimenty za chlapa co ji neplati,
A jeste to vyzivne se vypocitava znova z jejich duchodu takze kolik bych asi tak dostala,kdyz by tchyne s tchanem meli 8 tisic duchodu.Uz tenkrat meli velmi maly duchod.

je to marné, je to marné, je to marné. na všechno znáš odpověď, takže jsi tam, kde jsi, bohužel kapitulation

Samozrejme,ze znam odpoved,kdyz me o tom u soudu informovali pani chytra.big_smile

no comment

Není tady

#410 21. 6. 2013 21:57

KT
♥♥-----

Aaaa tady někdo dokvokal. Prosím přihoďte nějaké to zrníčko ať může v kvokání pokračovat.

Není tady

#411 21. 6. 2013 22:39

algebrana
Zablokovaný

A já si prostě myslím, že se to pozná, prostě deš a neomylně si vybereš stejný těsto a teď záleží na tom, odkud pocházíš , jaký má ta rodina hodnoty , názory atd..

Já jsem se kdysi zamilovala na ulici do 16 letýho kluka (do jeho vzhledu ) , z toho obrovskýho davu lidí jsem si vybrala génia , matematika , kterej dneska je milionář , dávno nepracuje a jen si užívá svoje koníčky a cestuje po celým světě.
Svojí dcerušce zaplatil  tu nejdražší školu u nás a ona teď žije v Paříži .
Pak jsem si vzala manžela , opět nejchytřejší kluk s červeným diplomem , nadanej , na co sáhl , to mu šlo , polyhistor .
Moje ségra se zamilovala do svýho spolužáka, pak byli oba stavební ing.
To prostě není náhoda , že my máme alimenty jak prase a Erem se dře ve dvou pracech . To je o výběru partnera .

Není tady

#412 21. 6. 2013 23:41

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

eremuruss napsal(a):

holcina napsal(a):

Eva. napsal(a):

holčino, ty neznáš žádného chlapa, anebo jsi o takovém aspoň neslyšela, který nemá příjem nebo "jako" nemá příjem? Jen že se tak (blbě) ptáš. Já vím, že i ve vašem kraji tací jsou. Nejenom tady u nás. Víš stejně dobře, jako já, že tací jsou. A dokonce i mají děti a dodokonce na ně neplatí výživné. To jsou věci, viď?

Znám. Psala jsem někde, že neznám? Psala jsem, že to je i o výběru partnera

Jak poznas,ze ten partner te nebude platit alimenty.Muj manzel lakomy rozhodne nebyl a vyplatu me daval celou.Detem se take venoval.

Nu, erem, Tys tady přece psala, že za svobodna si Tě zavolal na kobereček sám ředitel závodu, ve kterém jsi pracovala a otcovsky Ti Tvoji známost rozmlouval. Takže určité signály ohledně Tvého vyvoleného tady byly, dokonce natolik silné, že Tě varovali i naprosto cizí lidi. Jenom Ty a Tvoje rodina jste neviděli-neslyšeli ... hmm

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#413 22. 6. 2013 10:26

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

aprill napsal(a):

Eva. napsal(a):

aprill, nemlž. Mluvím o soudním vymáhání.

já jsem odpověděla na tvou otázku, ty odpověz na mou.

Já jsem se na nic neptala. Já jsem psala o hyenizmu, když se budu soudit s prarodiči.
Na tvou otázku neodpovím. Až se nedejbože do takové situace dostanu, pak to budu řešit. Protože takhle černobílé to není. Může nastat tisíc různých situací. Třeba že snacha s vnoučaty bude neznámo kde. Jak bych v tom případě mohla pomoct? Co myslíš? Najmout si detektiva?

Jo, už to vidím, hanba ti není. Nu, vždyť jsem to spala. hyenizmus.

ani nemesis.
z tveho postoje je jasne, ze by ses branila a platit nechtela. A klidne se vymluv na "Může nastat tisíc různých situací. Třeba že snacha s vnoučaty bude neznámo kde."

Není tady

#414 22. 6. 2013 10:27

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

A já jsem na takový krok napsala, že nechápu lidské hyeny, co do svých vztahů s otcem společných dětí zatáhnou prarodiče. A myslím si to pořád. aprill, to, co radíš, je hyenizmus. Fakt ti není hanba?

mmch, hyeny se o sve mlade staraji vsechny a nerozlisuji MOJE mlade, TVOJE mlade

Není tady

#415 22. 6. 2013 10:31

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

holčino, nepsala jsem, že se dá poznat, že onemocní. Ale určitě by tě nenapadlo, že se změní ve vztahu k tobě a životu. A.... změnil.
To si fandíte, některé, jestli jste přesvědčené, že to lze poznat. Holčino, tvůj přítel kolem vánoc začal pít. Jak to, že jsi nepoznala předem symptomy?...
NIKDY, opakuji NIKDY nevíš. I tady platí - nikdy neříkej nikdy. Že to poznáš a že se nezmění. Člověk nezná ani sám sebe, natož jiné.

Může se změnit ve vztahu ke mně, ale ne k dětem proboha.
S přítelem neplánuji děti, takže zase by to bylo jen o vztahu ke mně.

Není tady

#416 22. 6. 2013 10:42

agewa
♥♥♥♥♥♥-

algebrana napsal(a):

A já si prostě myslím, že se to pozná, prostě deš a neomylně si vybereš stejný těsto a teď záleží na tom, odkud pocházíš , jaký má ta rodina hodnoty , názory atd..

Já jsem se kdysi zamilovala na ulici do 16 letýho kluka (do jeho vzhledu ) , z toho obrovskýho davu lidí jsem si vybrala génia , matematika , kterej dneska je milionář , dávno nepracuje a jen si užívá svoje koníčky a cestuje po celým světě.
Pak jsem si vzala manžela , opět nejchytřejší kluk s červeným diplomem , nadanej , na co sáhl , to mu šlo , polyhistor .
To prostě není náhoda , že my máme alimenty jak prase a Erem se dře ve dvou pracech . To je o výběru partnera .

hm.
muj ex celou dobu pracoval, kdyz prisel o praci , do tydne vzdy mel novou, o deti se staral vzorne (od kojencu s nimi I sam jezdival na vilety, umel varit.... ). A presto se po 14letech chytil automatu a zcela se zmenil. MMCH gemblerstvi je taky posuzovane jako dusevni nemoc.

Není tady

#417 22. 6. 2013 11:57

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

z tveho postoje je jasne, ze by ses branila a platit nechtela. A klidne se vymluv na "Může nastat tisíc různých situací. Třeba že snacha s vnoučaty bude neznámo kde."

lol Napsala bych něco, ale tvé nesmyslné kecy mi nestojí za to, abych dostala ban. big_smile
Už jsem tady psala, že nemám potřebu se chlubit, jak svým dětem a vnoučátkům pomáhám.
Víš, jak to říkali v Kájovi Maříkovi. Ať levá ruka neví, že pravá dává... smile
Ale chápu, že někteří mají potřebu vykřikovat, jak oni by platili, a když dojde na věc, tak skutek utek. smile

Není tady

#418 22. 6. 2013 12:11

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Může se změnit ve vztahu ke mně, ale ne k dětem proboha.
S přítelem neplánuji děti, takže zase by to bylo jen o vztahu ke mně.

Jasně. Proboha. big_smile

Není tady

#419 22. 6. 2013 12:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

někteří mají potřebu vykřikovat, jak oni by platili, a když dojde na věc, tak skutek utek
Možná, že jen "levá ruka neví, že pravá dává" wink
Nebo ty si to umíš zjistit, že "skutek utek"? va

Upravil(a) helena (22. 6. 2013 12:39)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#420 22. 6. 2013 14:37

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

eremuruss napsal(a):

holcina napsal(a):

Znám. Psala jsem někde, že neznám? Psala jsem, že to je i o výběru partnera

Jak poznas,ze ten partner te nebude platit alimenty.Muj manzel lakomy rozhodne nebyl a vyplatu me daval celou.Detem se take venoval.

Nu, erem, Tys tady přece psala, že za svobodna si Tě zavolal na kobereček sám ředitel závodu, ve kterém jsi pracovala a otcovsky Ti Tvoji známost rozmlouval. Takže určité signály ohledně Tvého vyvoleného tady byly, dokonce natolik silné, že Tě varovali i naprosto cizí lidi. Jenom Ty a Tvoje rodina jste neviděli-neslyšeli ... hmm

Reditel znal jeho rodinu, ne jeho.Ale soudil ho podle dlouhych vlasu,protoze v te dobe kdo mel dlouhe vlasy byl grazl.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#421 22. 6. 2013 14:44

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

algebrana napsal(a):

Sveho muze jsem poznala v ucnaku,chodil se mnou do jedne tridy.Roz. a ver,ze ja bych si nikdy se vzdelanym clovekem nerozumnela.Mozna je to vychovou kdy me mama vtloukala do hlavy slova -ten by te nechtel ten ma vejsku atd.Chtela jsem vzdycky k sobe rovneho na stejne urovni vzdelani.Take jsem mohla mit kluka se skolou ktery se o me pokousel mozna 2 roky,ale prave proto,ze mel vyssi vzdelani nez ja a taky se me moc nelibil tak jsem ho nechtela.Potkavam ho denne nasel si zenskou hodne podobnou me na urovni jeho vzdelani,no,uz nejaky ten rok spolu nejsou.

Není tady

#422 22. 6. 2013 14:45

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Kiara napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Reditel znal jeho rodinu, ne jeho.Ale soudil ho podle dlouhych vlasu,protoze v te dobe kdo mel dlouhe vlasy byl grazl.

pan ředitel se nezmýlil vissla

Upravil(a) aprill (22. 6. 2013 14:45)

Není tady

#423 22. 6. 2013 14:51

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Kiara napsal(a):

Ne nezmylil ,geny jsou geny.
Ale ver,ze v dobu meho chozeni s manzelem me nejedna kamaradka zavidela ten uzasny vztah jaky mel on ke me.Nikdo by to do nej nerekl a zadna s mych kamaradek toto nikdy neprozivala.Nejvetsi naklonost,lasku jsem za svuj zivot poznala prave u nej.Mam od nej schovane psanicka s vojny je jich pres 600.Mam je ocislovane.To,ze by se nekdy vykaslal na me a na deti kdyby me nekdo predpovedel, bych nikdy neverila.

Není tady

#424 22. 6. 2013 14:52

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

algebrana napsal(a):

Sveho muze jsem poznala v ucnaku,chodil se mnou do jedne tridy.Roz. a ver,ze ja bych si nikdy se vzdelanym clovekem nerozumnela.Mozna je to vychovou kdy me mama vtloukala do hlavy slova -ten by te nechtel ten ma vejsku atd.Chtela jsem vzdycky k sobe rovneho na stejne urovni vzdelani.Take jsem mohla mit kluka se skolou ktery se o me pokousel mozna 2 roky,ale prave proto,ze mel vyssi vzdelani nez ja a taky se me moc nelibil tak jsem ho nechtela.Potkavam ho denne nasel si zenskou hodne podobnou me na urovni jeho vzdelani,no,uz nejaky ten rok spolu nejsou.

to se nedivím

Není tady

#425 22. 6. 2013 14:54

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

aprill napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Ne nezmylil ,geny jsou geny.
Ale ver,ze v dobu meho chozeni s manzelem me nejedna kamaradka zavidela ten uzasny vztah jaky mel on ke me.Nikdo by to do nej nerekl a zadna s mych kamaradek toto nikdy neprozivala.Nejvetsi naklonost,lasku jsem za svuj zivot poznala prave u nej.Mam od nej schovane psanicka s vojny je jich pres 600.Mam je ocislovane.To,ze by se nekdy vykaslal na me a na deti kdyby me nekdo predpovedel, bych nikdy neverila.

a co z toho máš? když ptáčka lapají ....
zkrátka měla jsi růžové brýle a nikdo ti je nedokázal sundat kapitulation

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí