29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holcina napsal(a):
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
no vidíš, já zase můžu jmenovat zástup lidiček , kterým se to podařilo. ono se totiž musí chtít a jít za věcí , nenechat se odradit případným neúspěchem. neznám nikoho komu se to nepodařilo, pokud dlužník měl příjem....
A přesně o tom to je.
Ale kdo nechce "pochopit", přesto, že moc dobře chápe, bude prostě dál plácat nesmysly.
Co to je za chlapa, že nemá příjem? Ve většině těchto případů je o výběru partnera. když jsem byla nemocná zabrousila jsem na jinou diskusi, většinou maminek a to byla síla. Témata typu "co dělat, čekáme druhé dítě a manžel hraje automaty", "kolik vám dává manžel peněz", "přítel nepracuje, čekáme miminko" jedno horší než druhé
jj, to znám z práce - např. tři děti, tři tátové, třikrát nemakačenkové a třikrát bez výživného
nebo 5 dětí, pětkrát neuvedený otec v RL
Upravil(a) aprill (20. 6. 2013 19:08)
Není tady
aprill napsal(a):
holcina napsal(a):
Eva. napsal(a):
A přesně o tom to je.Ale kdo nechce "pochopit", přesto, že moc dobře chápe, bude prostě dál plácat nesmysly.
Co to je za chlapa, že nemá příjem? Ve většině těchto případů je o výběru partnera. když jsem byla nemocná zabrousila jsem na jinou diskusi, většinou maminek a to byla síla. Témata typu "co dělat, čekáme druhé dítě a manžel hraje automaty", "kolik vám dává manžel peněz", "přítel nepracuje, čekáme miminko" jedno horší než druhé
jj, to znám z práce - např. tři děti, tři tátové, třikrát nemakačenkové a třikrát bez výživného
Někdo se nepoučí nikdy:-(
Není tady
My neřešíme, co je to za chlapa. Řešíme, že helena tvrdí, že každý, kdo chce, výživné na děti vymůže. A to není z různých příčin pravda.
Není tady
Eva. napsal(a):
My neřešíme, co je to za chlapa. Řešíme, že helena tvrdí, že každý, kdo chce, výživné na děti vymůže. A to není z různých příčin pravda.
netvrdí to:
helena napsal(a):
Kde ty bereš tu jistotu, že když sis ho vymohla ty, vymůžou si ho všechny matky
Tak moment... jednak hovořím o vymahatelnosti práva, nikoli výživného, jednak netvrdím, že "vymůžou si ho všechny matky" - na dlani chlup nevezmeš.
Není tady
Holčina pri všetkej úcte,ale len tak od brucha tu plácat o zlom výbere partnera=problémy s výživným.Život nieje čierno-biely,mala by si to vedieť.Niktorá z tých normálnych žien si nezaloží rodinu s grázlom...však ono to nejak dopadne.Neodsudzuj matky pre to,že sa ich partner sekol,a začal robiť problémy.Nie je to o "nepoučení"Toto sa v manželstve stáva,a je to neoddelitelná súčasť života.Tak ako mať chorého manžela,a nechcieť ho opustiť,lebo sa sekol,tak to prekladať milencom.
Normálne si ma vytočila.
Není tady
aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
netvrdí to:
helena napsal(a):
Tak moment... jednak hovořím o vymahatelnosti práva, nikoli výživného, jednak netvrdím, že "vymůžou si ho všechny matky" - na dlani chlup nevezmeš.
Po mých argumentech už ne. To je fajn, že jí došlo.
Není tady
Adriana70 napsal(a):
Holčina pri všetkej úcte,ale len tak od brucha tu plácat o zlom výbere partnera=problémy s výživným.Život nieje čierno-biely,mala by si to vedieť.Niktorá z tých normálnych žien si nezaloží rodinu s grázlom...však ono to nejak dopadne.Neodsudzuj matky pre to,že sa ich partner sekol,a začal robiť problémy.Nie je to o "nepoučení"Toto sa v manželstve stáva,a je to neoddelitelná súčasť života.Tak ako mať chorého manžela,a nechcieť ho opustiť,lebo sa sekol,tak to prekladať milencom.
Normálne si ma vytočila.
Aďka, klid. Znáš to, třísku v oku jiného.... břevno v oku svém....
Není tady
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
netvrdí to:
helena napsal(a):
Tak moment... jednak hovořím o vymahatelnosti práva, nikoli výživného, jednak netvrdím, že "vymůžou si ho všechny matky" - na dlani chlup nevezmeš.Po mých argumentech už ne. To je fajn, že jí došlo.
ale já ji tak chápu po celou dobu
Není tady
Adriana70 napsal(a):
Normálne si ma vytočila.
Adri, ale já nepsala, že všichni, ale v některých případech to o výběru partnera je. Např. co psala april(tři děti, tři otcové, tři nevymyhatelné výživné). Znám taky pár takových "týpků" z kterých maminy nedostanou ani korunu, ale ani jednoho bych si za partnera nevybrala, protože takoví byli vždycky. Naopak znám i takové, kteří s výživným problém nemají.
Není tady
aprill napsal(a):
Když ji tak chápeš, mohla bys ty, helena a pár dalších vymoct konečně eremině dceři dlužné výživné od jejich otce, žijícího v zahraničí. Teď se ukažte. Činy jsou důležité.
Není tady
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
Když ji tak chápeš, mohla bys ty, helena a pár dalších vymoct konečně eremině dceři dlužné výživné od jejich otce, žijícího v zahraničí. Teď se ukažte. Činy jsou důležité.
erem se nedá pomoci , ta o pomoc nestojí, potřebuje jen skuhrat a litovat a stejně každou dobrou radu zašlape do země ....
a věř tomu, že těm co se na mě obrátily a jejich otec pracoval či měl cokoliv co se dalo zabavit, jsem pomohla.
a vrať se znovu o pár příspěvků zpět...
Po mých argumentech už ne. To je fajn, že jí došlo.
Upravil(a) aprill (20. 6. 2013 19:45)
Není tady
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
Otázka je, jaké činy podniká eremina dcera nebo jedná jako maminka "soudce mi na chodbě řekl..."
Je jasné, že někdy jsou ty případy fakt na hlavu a věřím, že z toho jsou maminy na nervy. Ale uznej, že někdy se není čemu divit
Není tady
holcina napsal(a):
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
Otázka je, jaké činy podniká eremina dcera nebo jedná jako maminka "soudce mi na chodbě řekl..."
Je jasné, že někdy jsou ty případy fakt na hlavu a věřím, že z toho jsou maminy na nervy. Ale uznej, že někdy se není čemu divit
Já jsem napsala, aby ty činy udělala aprill a helena. Když jsou, co se týká vymahatelnosti výživného, tak chytré.
Upravil(a) Eva. (20. 6. 2013 19:52)
Není tady
Eva. napsal(a):
holcina napsal(a):
Eva. napsal(a):
Když ji tak chápeš, mohla bys ty, helena a pár dalších vymoct konečně eremině dceři dlužné výživné od jejich otce, žijícího v zahraničí. Teď se ukažte. Činy jsou důležité.Otázka je, jaké činy podniká eremina dcera nebo jedná jako maminka "soudce mi na chodbě řekl..."
Je jasné, že někdy jsou ty případy fakt na hlavu a věřím, že z toho jsou maminy na nervy. Ale uznej, že někdy se není čemu divitJá jsem napsala, aby ty činy udělala aprill a helena. Když jsou, co se týká vymahatelnosti výživného, tak chytré.
uznávám, že ty vedra jsu úmorné, a je možné, že z důvodu přehřátí nechápeš, znovu zopakuji- kde nic není ani smrt nebere, chápeš? nebo jinak, když někdo NIC nemá tak mu NIC nemůžeš sebrat. pokud jsi to nepochopila , zkusím ti to namalovat
v době kdy eremimny děti byly nezletilé mohla žádat o výživné o prarodičích (babička by si jistě ráda od synáčka peníze vymohla ) . jistě si pamatuješ proč to neudělala.
Není tady
A já jsem na takový krok napsala, že nechápu lidské hyeny, co do svých vztahů s otcem společných dětí zatáhnou prarodiče. A myslím si to pořád. aprill, to, co radíš, je hyenizmus. Fakt ti není hanba?
Není tady
Eva. napsal(a):
A já jsem na takový krok napsala, že nechápu lidské hyeny, co do svých vztahů s otcem společných dětí zatáhnou prarodiče. A myslím si to pořád. aprill, to, co radíš, je hyenizmus. Fakt ti není hanba?
ne, není. to má matka s dětmi uhynout hlady, když jejich tatínka (maminku) rodiče řádně nevychovali? a není to proti zákonné...
když tvůj syn nebude řádně hradit výživné, ty se na svá vnoučata vykašleš?
Není tady
Adriana70 napsal(a):
Normálne si ma vytočila.
Holčina má stoprocentní pravdu , máme tady mnoho příkladů , jak výběr partnera zničil ženě život , pokud šlo o peníze pro děti .
Například Erem, která navíc , místo aby se poučila, tak v tomtéž ještě podporuje dceru.......její přítel je taky problematickej , ale Erem je spokojená že je holka šťastná.......
To prostě není náhoda, já jsem měla po rozvodu 13.500 na dvě děti a moje ségra měla 25 000 a ještě jí platil byt a energie .
Není tady
aprill napsal(a):
ne, není. to má matka s dětmi uhynout hlady, když jejich tatínka (maminku) rodiče řádně nevychovali? a není to proti zákonné...
když tvůj syn nebude řádně hradit výživné, ty se na svá vnoučata vykašleš?
aprill, nemlž. Mluvím o soudním vymáhání.
Není tady
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
když tvůj syn nebude řádně hradit výživné, ty se na svá vnoučata vykašleš?aprill, nemlž. Mluvím o soudním vymáhání.
já jsem odpověděla na tvou otázku, ty odpověz na mou.
Není tady
A proč Erem nevymáhala po rodičích alimenty ?
Já bych to udělala, děti potřebujou jíst a oblíkat.
Není tady
aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
když tvůj syn nebude řádně hradit výživné, ty se na svá vnoučata vykašleš?aprill, nemlž. Mluvím o soudním vymáhání.
já jsem odpověděla na tvou otázku, ty odpověz na mou.
Já jsem se na nic neptala. Já jsem psala o hyenizmu, když se budu soudit s prarodiči.
Na tvou otázku neodpovím. Až se nedejbože do takové situace dostanu, pak to budu řešit. Protože takhle černobílé to není. Může nastat tisíc různých situací. Třeba že snacha s vnoučaty bude neznámo kde. Jak bych v tom případě mohla pomoct? Co myslíš? Najmout si detektiva?
Jo, už to vidím, hanba ti není. Nu, vždyť jsem to spala. hyenizmus.
Upravil(a) Eva. (20. 6. 2013 20:25)
Není tady
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
aprill, nemlž. Mluvím o soudním vymáhání.já jsem odpověděla na tvou otázku, ty odpověz na mou.
Já jsem se na nic neptala. Já jsem psala o hyenizmu, když se budu soudit s prarodiči.
Na tvou otázku neodpovím.
ok, vlastně si tím odpověděla...
Není tady
Algeb nerozumieme si,ale nevadí,aj to sa stáva.Nezažila si,tak nemožeš posúdiť,a ja to tak beriem.
Upravil(a) Adriana70 (20. 6. 2013 20:26)
Není tady
aprill napsal(a):
ok, vlastně si tím odpověděla...
Nepiš nesmysly. Dopsala jsem do svého předchozího příspěvku. A neřeš coby kdyby. Já už vnoučata mám, ty ne. Já vím, jestli a jak jim pomáhám a nepotřebuju to hlásat do éteru.
Není tady
holcina napsal(a):
Eva. napsal(a):
holčino, ty neznáš žádného chlapa, anebo jsi o takovém aspoň neslyšela, který nemá příjem nebo "jako" nemá příjem? Jen že se tak (blbě) ptáš. Já vím, že i ve vašem kraji tací jsou. Nejenom tady u nás. Víš stejně dobře, jako já, že tací jsou. A dokonce i mají děti a dodokonce na ně neplatí výživné. To jsou věci, viď?
Znám. Psala jsem někde, že neznám? Psala jsem, že to je i o výběru partnera
Jak poznas,ze ten partner te nebude platit alimenty.Muj manzel lakomy rozhodne nebyl a vyplatu me daval celou.Detem se take venoval.
Není tady