29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Řekla bych, že na pěkně dlouhou trať. U nás v 11/2010 požádáno o zvýšení výživného, tři stání, jedno odvolání, na konci března 2013 rozsudek nabyl právní moci, neuhrazeno, takže momentálně je k soudu poslána žádost o pověření k provedení exekuce (je tam už skoro dva měsíce a ani po urgenci exekučního úřadu se nic neděje). Rozhodla jsem se, tak to dotáhnu do konce, ale upřímně ... nechtěla bych být v roli matky, která ty peníze existenčně potřebuje.
Upravil(a) Peťuli (20. 6. 2013 14:41)
Není tady
Erem tiež sa mi stalo,že som podala výkon rozhodnutia k zamestnávatelovi,a zrazu tam bola výpoved.A to ho policajti nahánali a nevedeli nájst,ja som ho bežne stretávala.Kto nezažil nepochopí.Ja vám neberiem vaše presvedčenie,prečo máte milencov,tak vy mi neberte moje skúsenosti s vymáhaním výživného.
Není tady
Adriana70 napsal(a):
Erem tiež sa mi stalo,že som podala výkon rozhodnutia k zamestnávatelovi,a zrazu tam bola výpoved.A to ho policajti nahánali a nevedeli nájst,ja som ho bežne stretávala.Kto nezažil nepochopí.Ja vám neberiem vaše presvedčenie,prečo máte milencov,tak vy mi neberte moje skúsenosti s vymáhaním výživného.
K tomu můžu říct jen "díkybohu, že jsem tohle nemusela řešit"
Není tady
Adriano, to jen helena tady plácá o vymahatelnosti práva v našich státech. Ale opravdu jenom plácá. A to jsem měla pocit, že je to moudrá žena s rozhledem. Nu, v tomhle není.
Není tady
Eva. napsal(a):
Adriano, to jen helena tady plácá o vymahatelnosti práva v našich státech. Ale opravdu jenom plácá. A to jsem měla pocit, že je to moudrá žena s rozhledem. Nu, v tomhle není.
neměla jsem sebemenší problém s vymahatelnosti výživného a kolegyně taky ne. pokud je z čeho, jde to bez průtahů.
Není tady
aprill napsal(a):
neměla jsem sebemenší problém s vymahatelnosti výživného a kolegyně taky ne. pokud je z čeho, jde to bez průtahů.
Že ty ne, neznamená, že je neměla spousta dalších žen.
Není tady
plácá o vymahatelnosti práva... Ale opravdu jenom plácá.
To jsou mi výrazy... "plácá"
Kde bereš tu jistotu, že já si právo nevymohla? Dokonce několikrát...
Není tady
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
třeba erem, že jo
Není tady
helena napsal(a):
To jsou mi výrazy...[/url]
Kde bereš tu jistotu, že já si právo nevymohla? Dokonce několikrát...
To je výraz naprosto adekvátní popisu toho, co tady píšeš o vymahatelnosti výživného.
Kde ty bereš tu jistotu, že když sis ho vymohla ty, vymůžou si ho všechny matky a obzvláště ty, kde se "tatínek" jeví být mizerou už v manželství? heh
Není tady
aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
třeba erem, že jo
Třeba. Nebo třeba taky Adriana. A ze svého okolí bych mohla jmenovat dost žen, kterým se to bohužel také nepodařilo.
Není tady
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
Že ty ne, neznamená, že je neměla spousta dalších žen.třeba erem, že jo
Třeba. Nebo třeba taky Adriana. A ze svého okolí bych mohla jmenovat dost žen, kterým se to bohužel také nepodařilo.
no vidíš, já zase můžu jmenovat zástup lidiček , kterým se to podařilo. ono se totiž musí chtít a jít za věcí , nenechat se odradit případným neúspěchem. neznám nikoho komu se to nepodařilo, pokud dlužník měl příjem....
Není tady
Kde ty bereš tu jistotu, že když sis ho vymohla ty, vymůžou si ho všechny matky
Tak moment... jednak hovořím o vymahatelnosti práva, nikoli výživného, jednak netvrdím, že "vymůžou si ho všechny matky" - na dlani chlup nevezmeš.
Není tady
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Heleno pred par mesici jste tu ze me udelali blbce,kdyz jsem tvrdila,ze o davky hmotny nouze se u nas nezada na na uradu prace.A predstav si,ze nezada.Ze syna jsem udelala dalsiho blbce,ze jsem mu dle vasich rad rekla,ze se o ne zada na uradu prace.Pani z uradu nechapala kde to vzal,ze by zadal u nich.Posla ho na socialni odbor do zcela jine budovy.
Takze vase rady jsou tady ne vzdy pravdive.
A pochybuju,ze manzele po rozvodu maji stejnou zivotni uroven.Zenska s detma je na tom vetsinou hur.A spousta maminek by te tady potvrdila,ze jistota,ze manzel bude platit urcine vyzivne ji minimalni.proboha, erem a kde se asi o ty dávky žádá, co? my tady sídlíme v budově městského úřadu a jsme úřad práce a představ si , že kancelář vedle je už sociální odbor
U nas urad prace je v uplne jine budove a socialka,pece o matku a dite,bytovy urad,vydej obcanskych prukazu aj. je v cela jine budove.Takze na urade prace se resi pouze zamestnanost.Na socialnim odbodu kde se zada o prispevek na bydleni ci pridavky na deti je jedna socialka,pak je dalsi socialka ta,uz je v uplne jine budove ktera je urcena pro matku a dite kde se resi,adopce,prestupky deti,vychovny ustavy aj., pak je tu dalsi socialka kde se zada o davky hmotny nouze.A nema to z uradem prace vubec nic spolecneho.
Erem - ale maj společné - a víš co? Všechny tyto sociálky spadaj pod Uřad práce. (jen jsou třeba jen v jiných budovách). Uvidíš to na razítku
Není tady
dusička napsal(a):
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
proboha, erem a kde se asi o ty dávky žádá, co? my tady sídlíme v budově městského úřadu a jsme úřad práce a představ si , že kancelář vedle je už sociální odborU nas urad prace je v uplne jine budove a socialka,pece o matku a dite,bytovy urad,vydej obcanskych prukazu aj. je v cela jine budove.Takze na urade prace se resi pouze zamestnanost.Na socialnim odbodu kde se zada o prispevek na bydleni ci pridavky na deti je jedna socialka,pak je dalsi socialka ta,uz je v uplne jine budove ktera je urcena pro matku a dite kde se resi,adopce,prestupky deti,vychovny ustavy aj., pak je tu dalsi socialka kde se zada o davky hmotny nouze.A nema to z uradem prace vubec nic spolecneho.
Erem - ale maj společné - a víš co? Všechny tyto sociálky spadaj pod Uřad práce.
(jen jsou třeba jen v jiných budovách). Uvidíš to na razítku
je to marné, je to marné, je to marné....... erem zamrzala před dvěmi lety. i když já jsem taky určitých věcech "zmrzlá". třeba furt chodím nakupovat do many , ale dokážu přiznat, že to je už dlouho albert
Není tady
JJ, taky chodím nakupovat do hypernovy a on už je to několik let ALbert.
Jo a chodím nakupovat do Prioru. Ten už snad není 20 let
Není tady
dusička napsal(a):
JJ, taky chodím nakupovat do hypernovy a on už je to několik let ALbert.
Jo a chodím nakupovat do Prioru.Ten už snad není 20 let
tak u nás prior máme, tam jsem už na černé listině, chodím tam reklamovat boty a do hypernovy chodím taky
Není tady
Tak u nás je Prior pořád, zrovna minulý týden tam měli super akce na boty
Není tady
Sem to napsala blbě, taky máme Prior, ale oficiálně je to Obchodní dům Korál.
Není tady
kostka napsal(a):
často si tam boty vyberu, ale kvalita je hrozná
Není tady
aprill napsal(a):
no vidíš, já zase můžu jmenovat zástup lidiček , kterým se to podařilo. ono se totiž musí chtít a jít za věcí , nenechat se odradit případným neúspěchem. neznám nikoho komu se to nepodařilo, pokud dlužník měl příjem....
A přesně o tom to je. Ale kdo nechce "pochopit", přesto, že moc dobře chápe, bude prostě dál plácat nesmysly.
Není tady
ale to je jasné, že kde nic není ani smrt nebere..........
Není tady
aprill napsal(a):
kostka napsal(a):
často si tam boty vyberu, ale kvalita je hrozná
Nestraš! \my tam koupili minulý týden dvoje pánské boty, tak uvidíme, nejhůř půjdu reklamovat
Není tady
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
A přesně o tom to je.
Ale kdo nechce "pochopit", přesto, že moc dobře chápe, bude prostě dál plácat nesmysly.
Co to je za chlapa, že nemá příjem? Ve většině těchto případů je o výběru partnera. když jsem byla nemocná zabrousila jsem na jinou diskusi, většinou maminek a to byla síla. Témata typu "co dělat, čekáme druhé dítě a manžel hraje automaty", "kolik vám dává manžel peněz", "přítel nepracuje, čekáme miminko" jedno horší než druhé
Není tady
holčino, ty neznáš žádného chlapa, anebo jsi o takovém aspoň neslyšela, který nemá příjem nebo "jako" nemá příjem? Jen že se tak (blbě) ptáš. Já vím, že i ve vašem kraji tací jsou. Nejenom tady u nás. Víš stejně dobře, jako já, že tací jsou. A dokonce i mají děti a dodokonce na ně neplatí výživné. To jsou věci, viď?
Upravil(a) Eva. (20. 6. 2013 18:56)
Není tady
Eva. napsal(a):
holčino, ty neznáš žádného chlapa, anebo jsi o takovém aspoň neslyšela, který nemá příjem nebo "jako" nemá příjem? Jen že se tak (blbě) ptáš. Já vím, že i ve vašem kraji tací jsou. Nejenom tady u nás. Víš stejně dobře, jako já, že tací jsou. A dokonce i mají děti a dodokonce na ně neplatí výživné. To jsou věci, viď?
Znám. Psala jsem někde, že neznám? Psala jsem, že to je i o výběru partnera
Není tady