Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 5. 6. 2013 22:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: jak se přimět k orálnímu sexu

785Bibi napsal(a):

Ahoooj, jsem nová i když ne v oblasti sexu big_smile
Ale chci se zeptat, v současné době mám dlouhodobého přítele (minulý to nevyžadoval), který by ode mě rád orální sex...Pořád si říkám, že jestli je to tak úža pro mě, ráda bych, aby si to taky tak užil. Na druhou stranu mě prostě tahle "praktika" nesedí... nevím jak to popsat...Není mě to příjemné a občas se mě i zvedá žaludek... Tak jsem asi divná ne?!
Nějaké tipy jak si z toho udělat oblíbenou činnost smile

Napadla mě šlehačka

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#27 6. 6. 2013 9:38

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

algebrana napsal(a):

Ono to ale nemusí být zkušeností , moje známá byla profispolečnice celý život a měla davy milenců a taky potřebuje přesně akorát zásun a ještě určité rozměry , jinak je otrávená .
Asi má ten vaginální orgasmus nebo co , přitom zkušenosti by mohla rozdávat .

Nastesti mame ty potreby rozdilne, tak je sance , ze se navzajem potkaji ti , co to maji nastavene stejne

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#28 6. 6. 2013 15:30

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

785Bibi napsal(a):

někdo mě nedávno radil že si mám pod svůj nos namazat tygří mast

Proc jako? He? Abys neco nosem necitila?  To je rada, copak se lidi nemejou....

a když by se chlap toho dotknul svojí chloubou, tak by ti taky mohl dát přes ústa...

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#29 8. 6. 2013 13:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

785Bibi napsal(a):

Ale chci se zeptat, v současné době mám dlouhodobého přítele (minulý to nevyžadoval), který by ode mě rád orální sex...Pořád si říkám, že jestli je to tak úža pro mě, ráda bych, aby si to taky tak užil. Na druhou stranu mě prostě tahle "praktika" nesedí... nevím jak to popsat...Není mě to příjemné a občas se mě i zvedá žaludek... Tak jsem asi divná ne?!

já nevidím jediný důvod, dělat něco, co ti nesedí. prostě se na to vybodni a je to.

Upravil(a) PPavlaa (8. 6. 2013 13:11)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 8. 6. 2013 13:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

785Bibi napsal(a):

sahleb napsal(a):

785Bibi napsal(a):

Divna nejsi v zadnem pripade. Fakt ne. Jsi normalni.

Jestli ti tahle praktka nesedi zvrda se ti zaludek, tak bych ti uprime radila, abys to nedelala.  Milovani neni o tom, ze se nekomu zveda zaludek. Nejsi v tom sama, je znamo, ze nejmene 30% zen to proste neudelaji, protoze to nezvladnou. Jsou i jine praktiky.

Z meho okoli vim o vic nez jednom muzi, ktery to nesnasi. Moje kamoska, mi to jednou sdelila, ze ji jeji partner vicemene vynadal, co to ma jako byt. Ten oralni sex....kdyz se snazila predvest se....

Jenže já mu to více méně nedokážu vysvětlit a nechci o něj přijít a chci aby byl spokojený. Na druhou stranu dělat něco jen pro to, že musím ač mě to "nesedí" mě přijde jako vyložená hloupost.. sakra sad

co mu nedokážeš vysvětlit va že se ti to hnusí ? to snad stačí oznámit, k čemu to vysvětlovat.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí