29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoooj, jsem nová i když ne v oblasti sexu
Ale chci se zeptat, v současné době mám dlouhodobého přítele (minulý to nevyžadoval), který by ode mě rád orální sex...Pořád si říkám, že jestli je to tak úža pro mě, ráda bych, aby si to taky tak užil. Na druhou stranu mě prostě tahle "praktika" nesedí... nevím jak to popsat...Není mě to příjemné a občas se mě i zvedá žaludek... Tak jsem asi divná ne?!
Nějaké tipy jak si z toho udělat oblíbenou činnost
Není tady
Mě ze začátku taky z toho bylo blivno.. a dneska to mám ráda...ale ten tip , ten ti nedám, to fakt nevim... ráda si to přečtu co ti holky a kluci poradí..
vzpomínám si, když jsem byla malá holka a našla jsem doma seznam poloh a jedna z nich byla 69, jak jsme s kamarádkou málem blili, že si to lidi ucucávají...
Není tady
někdo mě nedávno radil že si mám pod svůj nos namazat tygří mast
Není tady
To tě ale musí mít hooodně nerad...
Není tady
785Bibi napsal(a):
Ale chci se zeptat, v současné době mám dlouhodobého přítele (minulý to nevyžadoval), který by ode mě rád orální sex...Pořád si říkám, že jestli je to tak úža pro mě, ráda bych, aby si to taky tak užil. Na druhou stranu mě prostě tahle "praktika" nesedí... nevím jak to popsat...Není mě to příjemné a občas se mě i zvedá žaludek... Tak jsem asi divná ne?!
Nějaké tipy jak si z toho udělat oblíbenou činnost
Divna nejsi v zadnem pripade. Fakt ne. Jsi normalni.
Jestli ti tahle praktka nesedi zvrda se ti zaludek, tak bych ti uprime radila, abys to nedelala. Milovani neni o tom, ze se nekomu zveda zaludek. Nejsi v tom sama, je znamo, ze nejmene 30% zen to proste neudelaji, protoze to nezvladnou. Jsou i jine praktiky.
Z meho okoli vim o vic nez jednom muzi, ktery to nesnasi. Moje kamoska, mi to jednou sdelila, ze ji jeji partner vicemene vynadal, co to ma jako byt. Ten oralni sex....kdyz se snazila predvest se....
Není tady
785Bibi napsal(a):
Proc jako? He? Abys neco nosem necitila? To je rada, copak se lidi nemejou....
Není tady
sahleb napsal(a):
785Bibi napsal(a):
Nějaké tipy jak si z toho udělat oblíbenou činnostDivna nejsi v zadnem pripade. Fakt ne. Jsi normalni.
Jestli ti tahle praktka nesedi zvrda se ti zaludek, tak bych ti uprime radila, abys to nedelala. Milovani neni o tom, ze se nekomu zveda zaludek. Nejsi v tom sama, je znamo, ze nejmene 30% zen to proste neudelaji, protoze to nezvladnou. Jsou i jine praktiky.
Z meho okoli vim o vic nez jednom muzi, ktery to nesnasi. Moje kamoska, mi to jednou sdelila, ze ji jeji partner vicemene vynadal, co to ma jako byt. Ten oralni sex....kdyz se snazila predvest se....
Jenže já mu to více méně nedokážu vysvětlit a nechci o něj přijít a chci aby byl spokojený. Na druhou stranu dělat něco jen pro to, že musím ač mě to "nesedí" mě přijde jako vyložená hloupost.. sakra
Není tady
Mno, mně nevadí dělat manželovi orál, ale že by mě to nějak extra vzrušovalo, to se říct nedá. Zkus vnímat jeho povzdechy, vzrušenost, při tom. Soustřeď se na jeho tělo, jak ho vzrušuješ.
Jestli ti je na zvracení, jsme na sexuologickým , nejezdi hluboko do pusy, vzrušuj ho jen na povrchu.
řekni mu,že Ti je při tom na blinkání.
Já orál více méně dělám na oplátku, protože orální sex miluju snad nejvíc ze všeho. (u sebe)
Upravil(a) dusička (5. 6. 2013 9:55)
Není tady
dusička napsal(a):
Mno, mně nevadí dělat manželovi orál, ale že by mě to nějak extra vzrušovalo, to se říct nedá. Zkus vnímat jeho povzdechy, vzrušenost, při tom. Soustřeď se na jeho tělo, jak ho vzrušuješ.
Jestli ti je na zvracení, jsme na sexuologickým , nejezdi hluboko do pusy, vzrušuj ho jen na povrchu.
Já orál více méně dělám na oplátku, protože orální sex miluju snad nejvíc ze všeho. (u sebe)
taky mě to "na oplátku" napadlo
Není tady
785Bibi napsal(a):
To dělám taky, ale když mám ucpanej nos, před orálním sexem nikoliv
Není tady
dusička napsal(a):
Já teda od jistý doby orální sex mně nesnáším........měla jsem tolik subíků , kteří mi to dělali , že to mám spojený s podřízeným ulisným mužem , nesnáším to mlaskání, čvachtání, tu jeho mokrou oddanost .........orální sex dělá jen bábovka, ne pořádnej chlap. Chlap kterej klečí před ženou není chlap .
Jinak orálek jemu mě hrozně vzrušuje , pečovat ústy o něj mě baví .
Není tady
algebrana napsal(a):
Já teda od jistý doby orální sex mně nesnáším........měla jsem tolik subíků , kteří mi to dělali , že to mám spojený s podřízeným ulisným mužem , nesnáším to mlaskání, čvachtání, tu jeho mokrou oddanost .........orální sex dělá jen bábovka, ne pořádnej chlap. Chlap kterej klečí před ženou není chlap .
Jinak orálek jemu mě hrozně vzrušuje , pečovat ústy o něj mě baví .
Nemusí klečet...
Orální sex dělá (skvěle) i pořádnej chlap.
Možná to záleží i na partnerovi. Já jsem předchozím partnerům dělala víceméně (spíš více, než méně) orální sex "na oplátku". Nyní mám partnera, kterému to dělám moc ráda a hodně mě to vzrušuje.
Upravil(a) Eva. (5. 6. 2013 13:05)
Není tady
Ahojky, myslím si, že v sexu jde spíše o vzájemnou domluvu a toleranci, pokud se ti to nelíbí, zkus mu to říci na rovinu a pokud máš strach, že by jsi o něj přišla, tak mu neříkej nic a trp:grater: ale já bych raději osobně brala tu domluvu:D
Není tady
Z mych skrovnych zkusenosti .... zaradila bych se mezi tech 30% co to opravdu nemusi, do chvile nez jsem potkala nekoho , kde byla chemie na 1000% . Najednou nebyl sebemensi problem a rozhodne jsem v tomto smeru byla hodne aktivni . Opacne to nejak nepotrebuju , prijemna zalezitost , ale klidne se bez toho obejdu .
Není tady
allisha napsal(a):
Ahojky, myslím si, že v sexu jde spíše o vzájemnou domluvu a toleranci, pokud se ti to nelíbí, zkus mu to říci na rovinu a pokud máš strach, že by jsi o něj přišla, tak mu neříkej nic a trp:grater: ale já bych raději osobně brala tu domluvu:D
v sexu jde spíše o vzájemnou domluvu a toleranci
Myslim, ze v sexu jde o pritazlivost a shodne nastaveni .... sex na zaklade domluvy a tolerance by mne moc nebral
Není tady
A samozřejmě Ti musí muž vonět. Jinak je to o ničem.
Není tady
Grainne napsal(a):
Z mych skrovnych zkusenosti .... zaradila bych se mezi tech 30% co to opravdu nemusi, do chvile nez jsem potkala nekoho , kde byla chemie na 1000% . Najednou nebyl sebemensi problem a rozhodne jsem v tomto smeru byla hodne aktivni . Opacne to nejak nepotrebuju , prijemna zalezitost , ale klidne se bez toho obejdu .
Nebyla bych s partnerem, který by mi nedělal orální sex. Pro mě je to krásnější, než běžný pohlavní styk. Tady bych kompromis nedělala.
Upravil(a) Eva. (5. 6. 2013 18:25)
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Nebyla bych s partnerem, který by mi nedělal orální sex. Pro mě je to krásnější, než běžný pohlavní styk. Tady bych kompromis nedělala.
Az tak ? Ja to mam uplne opacne
Není tady
dusička napsal(a):
A samozřejmě Ti musí muž vonět. Jinak je to o ničem.
To je pravda pravdouci
Není tady
Grainne napsal(a):
Az tak
? Ja to mam uplne opacne
No, úplně nejlepší je, když děláme spoustu věcí a když si vzájemně vyhovujeme a voníme. Mám hodně zkušeností, ale nynejší je to nejlepší, co mě zatím potkalo.
Upravil(a) Eva. (5. 6. 2013 18:49)
Není tady
Mám to jako Majka
Není tady
dusička napsal(a):
Mám to jako Majka
To mate velkou vyhodu kdyz partner casem odpadne , nemusi vam to vadit , ani nejste narocne na rozmery atd . Pro mne je tohle jen takova prijemna predehra , a zalezi co prijde pote
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Mám to jako Majka
To mate velkou vyhodu
kdyz partner casem odpadne , nemusi vam to vadit , ani nejste narocne na rozmery atd . Pro mne je tohle jen takova prijemna predehra , a zalezi co prijde pote
To je docela těžký, když žena potřebuje k uspokojení spojení , dost to omezuje .
Já už jsem ve stavu, kdy mi soulož přijde jako zábava pro náctiletá děcka, mnohem zábavnější jsou hry okolo..............klasika je šílená nudáá.
Není tady
algebrana napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Mám to jako Majka
To mate velkou vyhodu
kdyz partner casem odpadne , nemusi vam to vadit , ani nejste narocne na rozmery atd . Pro mne je tohle jen takova prijemna predehra , a zalezi co prijde pote
To je docela těžký, když žena potřebuje k uspokojení spojení , dost to omezuje .
Já už jsem ve stavu, kdy mi soulož přijde jako zábava pro náctiletá děcka, mnohem zábavnější jsou hry okolo..............klasika je šílená nudáá.
Ty sis toho take uzila mnohem vice nez ja myslim, ze si ty hry ani nedokazu predstavit, jsem v tomhle trochu opozdena
proto pisu , jak je dulezite , aby to oba videli stejne ... domluvou a toleranci to asi nespravis
Není tady
Ono to ale nemusí být zkušeností , moje známá byla profispolečnice celý život a měla davy milenců a taky potřebuje přesně akorát zásun a ještě určité rozměry , jinak je otrávená .
Asi má ten vaginální orgasmus nebo co , přitom zkušenosti by mohla rozdávat .
Není tady