29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já velmi ráda rozdávám dárečky i sebe samou, jak dětem, tak manželovi, jsem ráda, že oni mají radost a nikdy nečekám, něco na oplátku:gloria:pracuji jako zdr.sestřička a lidé jsou rádi za každý můj úsměv pro ně a tak by to mělo být i když jsou lidé, kteří si rozdávání ani nezaslouží, ale já naštěstí ještě takové nepotkala a jsem za to ráda:)
Není tady
já byla v zaměstnání nejstarší.....a když mi bylo 50, tak co mi mají koupit.....se přišli optat.....z čeho bych měla opravdu radost a vzpomněla si vždy na ně......tak jsem si přála.....sud na vodu......jo a když nabírám konví, tak si na ně vzpomenu
já taky nerada dostávám dárky......musím se přiznat, že se mi skoro nikdy nelíbí a nevím, jak se mám u toho tvářit
oni to vědí a dávají mi kytky........a motyku a sekyrku.....z dovolené dovezou sýr a tak
tak to mám
dětem, kteří jsou rodiče ......dávám bonboniéru a kytku
vnukům kupuji hračky, knížky.....nic moc
ale koupím jim třeba bundy, boty, aktovky.....kolo.....jen tak....mimo mísu
Není tady
Eva. napsal(a):
Vždy mi (a nejenom mě, ale i mým rodičům) udělá radost vánoční dárek od rodiny mé dcery - kalendář na příští rok s fotkami vnoučátek. Fotky vyberou spolu. Zeť fotky vždy krásně "zarámuje" do scrapových rámečků nebo jak se tomu říká.
Letošní fotky jsem vybírala i já, přizvali si mě jako závěrečného rozhodovatele. Byla to prima legrace a hezký večer, když jsme je měli rozložené na podlaze a bylo tam několik variant pro jednotlivé měsíce a když se vybírala definitivní podoba.
Ještě větší radost měla moje mamka z fotoknížky Markétka na zahrádce. Nejenom vnučka, ale i zahrádka od jara do zimy (naši zahrádkou a vnoučatama žijou)
Není tady
Já jsem dostala k 50. skvělé dárky. Mimo jiné poukaz ke kadeřnici, poukaz do Solné jeskyně, poukazy do Ticketpro, abych si mohla vybrat návštěvu koncertů nebo divadel či výstav dle vlastního výběru. Měla jsem ohromnou radost. Dali si takovou práci a vymysleli opravdu to, co mě moc potěšilo. Ale nejkrásnější pro mě bylo překvapení - společná večeře s přítelem, dětmi a vnoučaty v restauraci.
dusi, fotoknížky pokládám za skvělé dárky.
Nějak se mi nechce věřit, když nad tím přemýšlím, že by helenu nepotěšily ani kalendáře s vnoučaty či nějaké fotoknihy.
Upravil(a) Eva. (5. 6. 2013 18:40)
Není tady
Eva. napsal(a):
Já jsem dostala k 50. skvělé dárky. Mimo jiné poukaz ke kadeřnici, poukaz do Solné jeskyně, poukazy do Ticketpro, abych si mohla vybrat návštěvu koncertů nebo divadel či výstav dle vlastního výběru. Měla jsem ohromnou radost.
Dali si takovou práci a vymysleli opravdu to, co mě moc potěšilo. Ale nejkrásnější pro mě bylo překvapení - společná večeře s přítelem, dětmi a vnoučaty v restauraci.
Nějak se mi nechce věřit, když nad tím přemýšlím, že by helenu nepotěšily ani kalendáře s vnoučaty či nějaké fotoknihy.
Ty poukazové dárky mi připadají super. Asi před dvěma lety jsem dostala poukaz na 1 den procedur v lázních, úžasné a k vánocům jednou poukaz do kadeřnického a kosmetického salónu, taky bezvadné. Ještě miluju dárky cestovací. Paříž, kde se mi moc líbí, jsem dostala ke 40. narozeninám, k 45. narozeninám Řím. Padesát budu mít příští rok, tak uvidíme.
Není tady
lea64 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Já jsem dostala k 50. skvělé dárky. Mimo jiné poukaz ke kadeřnici, poukaz do Solné jeskyně, poukazy do Ticketpro, abych si mohla vybrat návštěvu koncertů nebo divadel či výstav dle vlastního výběru. Měla jsem ohromnou radost.
Dali si takovou práci a vymysleli opravdu to, co mě moc potěšilo. Ale nejkrásnější pro mě bylo překvapení - společná večeře s přítelem, dětmi a vnoučaty v restauraci.
Nějak se mi nechce věřit, když nad tím přemýšlím, že by helenu nepotěšily ani kalendáře s vnoučaty či nějaké fotoknihy.Ty poukazové dárky mi připadají super. Asi před dvěma lety jsem dostala poukaz na 1 den procedur v lázních, úžasné a k vánocům jednou poukaz do kadeřnického a kosmetického salónu, taky bezvadné. Ještě miluju dárky cestovací. Paříž, kde se mi moc líbí, jsem dostala ke 40. narozeninám, k 45. narozeninám Řím. Padesát budu mít příští rok, tak uvidíme.
byla jsi v Darkově?
Není tady
Jj, byl to nějaký program fit pro ženu nebo relax pro ženu nebo tak něco. To jsem tam byla celou sobotu. Ale na různé akce jsem tam byla vícekrát, nedaleko od nových lázní dělám, tak jsme to vzali rovnou z práce.
Není tady
lea64 napsal(a):
Jj, byl to nějaký program fit pro ženu nebo relax pro ženu nebo tak něco. To jsem tam byla celou sobotu. Ale na různé akce jsem tam byla vícekrát, nedaleko od nových lázní dělám, tak jsme to vzali rovnou z práce.
už jsem o tom slyšela, asi si taky nechám udělat radost . kouknu na stránky
Není tady
aprill napsal(a):
lea64 napsal(a):
už jsem o tom slyšela, asi si taky nechám udělat radost . kouknu na stránky
To určitě udělej, je to fakt super. Vybereš si, co ti bude vyhovovat a odpočineš si.
Teď jsem se podívala na jednodenní programy, dámská harmonie vypadá zajímavě. Na zábal z včelího vosku jsem ještě nebyla, několikrát jsem byla na rašelinové obklady. Asi si udělám taky radost.
Není tady
lea64 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Nějak se mi nechce věřit, když nad tím přemýšlím, že by helenu nepotěšily ani kalendáře s vnoučaty či nějaké fotoknihy.Ty poukazové dárky mi připadají super. Asi před dvěma lety jsem dostala poukaz na 1 den procedur v lázních, úžasné a k vánocům jednou poukaz do kadeřnického a kosmetického salónu, taky bezvadné. Ještě miluju dárky cestovací. Paříž, kde se mi moc líbí, jsem dostala ke 40. narozeninám, k 45. narozeninám Řím. Padesát budu mít příští rok, tak uvidíme.
Jo ty poukázky jsou super , protože to nejsou peníze a není to zase úplně dárek, který by někomu nesednul..............každý si za poukázku vybere co chce .To jsem ani netušila , kde všude prodávají poukázky .
Tak jako dárek Paříž , to už je hodně drahej dárek to u nás nehrozí .
A ty fotky v kalendáři, když to začínalo, našla jsem jeden pod stromkem a byl to nádhernej dar, protože jsem to nečekala .......navíc pořád čumím na fotky vnoučat na rajčeti , to bylo radosti.
Není tady
Ráda dávám i přijímám - dělá mi radost dávat lidem kolem sebe dárky šité na tělo, a sama ráda takové dostávám. Ale je pravda, že jsem měla období, kdy mi bylo líto, když jsem dostala dárek, ze kterého jsem měla "povinnou" radost, ale ve skutečnosti mně nepotěšil. Ale to jsem měla období, kdy jsem byla v nepohodě a vadilo mi skoro všechno.
Co mi ale hodně vadí je přístup mojí ségry. Už x let hodně nahlas vykřikuje před svým svátkem, narozeninami nebo Vánocemi, že nesnáší dárky, nic od nikoho nechce, a kdyby jí chtěl někdo dát dárek, tak že ho pošle....do pryč. Tím uvádí hodně lidí do rozpaků - dostala jako poděkování od mého švagra lahev kvalitního víno a kytici růží - hned se vztekala, co to má znamenat, na blog vyvěsila hlášku, která dárce velmi urazila, a ani se nedivím. Od přítele taky dostala zpočátku kytku, ale po pár scénách už jí je nedává a kupodivu neutekl.
Nevím, jestli to dělá proto, aby pak neměla pocit, že musí něco oplácet, nebo je to jenom maskování toho, že neumí dárky přijímat. Ale je to protivné
Není tady
já taky nerada dostávám dárky
Tos mě potěšila, vero... že nejsem jediná "divná", která si tím údajně kompenzuje kdovíco
Já tě přece nenutím, abys věřila... "kalendáře s vnoučaty či nějaké fotoknihy" mi přijou jako zbytečně místo zabírající, když mám všechny fotky uložený jinak.
Už x let hodně nahlas vykřikuje před svým svátkem, narozeninami nebo Vánocemi, že nesnáší dárky, nic od nikoho nechce, a kdyby jí chtěl někdo dát dárek, tak že ho pošle....do pryč.
To je dobrej příklad, jak se to dělat nemá... dokonce bych řekla, že "uvádí do rozpaků" je velkej eufemismus... asi bych použila peprnější výraz
Není tady
helena napsal(a):
Tos mě potěšila, vero... že nejsem jediná "divná", která si tím údajně kompenzuje kdovíco
Ale hlavou ti to vrtá fest. Jinak bys to tady tolik nerozebírala...
Není tady
Ale hlavou ti to vrtá fest. Jinak bys to tady tolik nerozebírala
Podle některejch reakcí to vrtá hlavou jinejm... a fest
Jen těch "posudků" a "diagnóz" co jsem dostala...
Není tady
helena napsal(a):
Ale hlavou ti to vrtá fest. Jinak bys to tady tolik nerozebírala
Podle některejch reakcí to vrtá hlavou jinejm... a fest http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Jen těch "posudků" a "diagnóz" co jsem dostala... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale tobě taky. Už jsi to několikrát vytáhla. Naposled teď jako reakci na veru, aby sis "potvrdila". Mně nemusíš nic psát. To je tvůj problém, když to tak fest řešíš. Pro sebe si přemýšlej, proč to vlastně tak řešíš, když ty opravdu, ale opravdu žádné dárky nechceš. Takže jistě nemáš pocit, že jsi "divná", jen si to (proč? když jsi tak srovnaná) potřebuješ potvrzovat, že nejsi.
Upravil(a) Eva. (6. 6. 2013 9:15)
Není tady
Takže jistě nemáš pocit, že jsi "divná", jen si to (proč? když jsi tak srovnaná) potřebuješ potvrzovat, že nejsi.
Noo... každej si zřejmě potřebujeme potvrzovat něco jinýho, že?
A troufám si tvrdit, že i když jsem to (dle tebe) "několikrát vytáhla", stále ještě nedosahuju frekvence tvého "potvrzování si"
Ale už mě nudíš.
Není tady
helena napsal(a):
já taky nerada dostávám dárky
Tos mě potěšila, vero... že nejsem jediná "divná", která si tím údajně kompenzuje kdovíco http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Já tě přece nenutím, abys věřila... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png "kalendáře s vnoučaty či nějaké fotoknihy" mi přijou jako zbytečně místo zabírající, když mám všechny fotky uložený jinak.
Už x let hodně nahlas vykřikuje před svým svátkem, narozeninami nebo Vánocemi, že nesnáší dárky, nic od nikoho nechce, a kdyby jí chtěl někdo dát dárek, tak že ho pošle....do pryč.
To je dobrej příklad, jak se to dělat nemá... dokonce bych řekla, že "uvádí do rozpaků" je velkej eufemismus... asi bych použila peprnější výraz http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
A co takhle vinko nebo neco jineho dobreho , co se s pripadnou navstevou muze hned zuzitkovat ... to se ani neda povazovat za darek a je to prijemne
Není tady
jo, to jo....samozřejmě......okamžitě sežratelný dárek
Není tady
dusička napsal(a):
přivézt vánoční dárek z letní dovolený a vydržet (!) ho mít tři měsíce zašitej, až do okamžiku
Tak to závidím. Já musím dárky kupovat až na poslední chvíli,protože kdybych koupila na podzim,tak to nevydržím. Kolikrát jsem dárek takhle vytáhla už dřív
Jeee, tak to mám naprosto úplně stejně! Hlavně když se jedná o mé děti. Když jim něco koupím, nemůžu to nikdy vydržet. Strašně se těším, až to uvidí a budou mít radost. A vidět ty jejich rozzářené oči je prostě nádherný
Není tady
vera napsal(a):
jo, to jo....samozřejmě......okamžitě sežratelný dárek
a Helenka ?
Není tady
"Jeleni" od Lupiny jsou krásný terminus technicus....
Já dostala takového "jelena" od mé o 10 let mladší kamarádky. Strašlivý hrneček, který ovšem sama vyrobila - proto jsem ho taky hned nevyhodila - z úcty k její rukodělné činnosti,a zatracovanou kosmetickou kazetu s krémem, který mi nevoněl.
Jenže: kamarádka mi umřela a já doteď opečovávám zbytek krému a pohledem hladím hrníček......
Není tady
A dnes budem dávat - moje maminka má dnes 77 - v plném zdraví a jelikož dárky ráda nemá, dám jí kytičku a kafe, o kterém vím, že jí dochází a syn pro ni má superhořkou čokoládu a kvalitní sýr. S tím nás prostě nevyžene, to vím.
Není tady
Judyna napsal(a):
"Jeleni" od Lupiny jsou krásný terminus technicus....
Já dostala takového "jelena" od mé o 10 let mladší kamarádky. Strašlivý hrneček, který ovšem sama vyrobila - proto jsem ho taky hned nevyhodila - z úcty k její rukodělné činnosti,a zatracovanou kosmetickou kazetu s krémem, který mi nevoněl.
Jenže: kamarádka mi umřela a já doteď opečovávám zbytek krému a pohledem hladím hrníček......
Ano je to zajímavý , jak člověk mění časem pohled na určitý věci a situace .
Taky jsem měla kamaráda, kterej mi některýma věcma lez děsně na nervy , byl chorobně šetrnej a jednou mi dal bonbony s červy . MonCheri, kterou jsem mu přinesla já, hned strčil do skříně , aby ji nechal "uzrát" pár let ...
Jak ráda bych dnes k němu jela a dostala třeba bonbony , ze kterých by lezly housenky , ale nemůžu, už není 5 let naživu .........
Není tady