Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 6. 2013 23:12

Fhlucka19
♥------

Studium homeopatie v Praze

Ahoj,
dozvěděla jsem se o homeopatii, že je velmi účinná, pomáhá a proto studuji samostudium, co to jde. Chtěla bych se přihlásit na studium homeopatie v Praze, ale nevím zda na Homeopatické akademii u pana Čehovského nebo u Petra Zachariáše na Prague college of Homeopathy. Můžete mi někdo poradit, která škola je lepší? studuje někdo jednu z těchto škol? budu ráda za každé dobré informace o studiu v Praze.
Děkuji mockrát, Lucka:)

Není tady

#2 2. 6. 2013 22:27

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Studium homeopatie v Praze

Je velmi účinná, ale musí se umět použít. Kamarádka vyštudovala jednu věhlasnou školu, ale teď jí nevím jméno - už jsem jí psala, hodím ti to sem. Dobrých homeopatů není nikdy dost smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#3 2. 6. 2013 22:51

Fhlucka19
♥------

Díky strašně moc... smile

Není tady

#4 4. 6. 2013 20:03

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Tak mám - Česká škola klasické homeopatie, Opelka. Hodně štěstí storstark

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí