6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, z paterčat padne "celej národ" na pr.del, protoe to je opravdu fest rarita ta stojí za pozornost. Mněto třeba zajímá.
Není tady
Mendy, bude fajn, a ti bude doslova na blití z tvých věcí a a si zamete před vlastním prahem. Co vysílá, se ti vrátí.
Jo, kdysi jsi tady napsala: kdybych měla být tak jeduplná, jako NĚKTERÉ ty enské, tak se snad raději odstřelím
Tak snad aby sis u dělala zbrojní pas. Nebo se odstřelí jinak?
Upravil(a) Eva. (30. 5. 2013 18:04)
Není tady
Paterčata jsou taková ojedinělá záleitost, e si popularitu určitě zaslouí a pomoc taky. Přeji mamince i miminům, aby se narodila v co nejlepím pořádku. Bude to teda fuka. Rodince nezávidím.
Moc mě ten odkaz od Mendy potěil - není nic lepího, ne kdy si lidé takto dovedou pomáhat. Dokonce tam píou, e se mamince nabízejí i nějaké eny jako cůvy, jiní chtějí pomáhat finančně....Je to fajn.
Není tady
Ivana napsal(a):
Já nechápu, co na tom Mendy vadí. Ta paní dostala ten byt a příspěvky kvůli paterčatům a ne kvůli tomu, e je Romka. Kdy se u nás narodila čtyřčata, dostala ta rodina dům a pečovatelku a podniky se mohly přetrhnout, co jim ve dávali. Bylo to za komouů a pamatuji se, jaká to byla sláva a nevím, e by jim to někdo záviděl. Zas, pravda, nebyl internet, kde by tihle závistivci, nepřejícníci a hulváti mohli ukazovat anonymně svoji ubohost.
Spravne, dik, ze jsi to napsala. Diskuze na internetu je strasna.
Není tady
Mendy napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ted,uz chapu,proc ses takova,mas spoustu dluhu a vam nikdo pomocnou ruku nepodal.Ale dluhy jste si zpusobili vy sami.U tebe je to jen pouha zavist.Ta pani urcite neplanovala 5 deti,ale priroda si to zaridila po svem.
No a co jako? To e mám dluhy znamená e se tady nemůu k něčemu vyjádřit nebo co? Já si milá zlatá svoje dluhy platím, a je mi z platu měsíčně strháván i nemalý sociální příspěvek, který el do kapsy i tobě kdy jsi byla na mateřský. Kromě toho - ty má dluhy taky, pamatuju si doby kdy si tady kvůli tomu fňukala, tak se uklidni..
Zadny dluh od banky nemam.Do toho bych nikdy nesla.Je to dluh bezurocny od rodiny.Kdyby rodina penize nepujcila rozhodne od banky bych si nepujcila a spala bych radci na molitanech.
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, pět dětí bych nechtěla ani postupně, nato naráz. Třeba je to mezi cikánama výjimka a nevyrostou z nich nevzdělaní zloději a pobírači sociálních dávek. I kdy ruku do ohně bych za to nedala,mám s cikánama vesměs dost patný zkuenosti. Nicméně paterčata se jednak nerodí běně, take si zaslouí publicitu a pak, nemyslím si, e by si to ta paní nějak extrémně přála. e se na miminka těí, to chápu, to je přirozený.
Mendy, já chápu, e tě to tve, e jim stát pomůe a tobě ne. Jene ono se pro těch pět dětí naráz evidentně nerozhodli dobrovolně, kdeto ty sis dluhy nadělala ze své vlastní vůle. A bohuel nechce a neumí zakrýt to,e jim víceméně závidí, e něco dostanou zadarmo. Ale já bych s nima neměla ani za nic.
Ja bych na jejich miste byt take nechtela ani,kdyby na me udelali velkou sbirku.Neni jim co zavidet.
Není tady
Veru nie je im čo závidie.Okolo nich bude humbunk ete pár mesiacov,a potom sa u len urobí tradičná narodeninová reportá.To je vetko.Takto to chodí.4asom sa vetci budú zaobera inými vecami,čo prinesie ivot. A je dost moné e za celý rok o ne nikto nezakopne.A do dalích narodenín.S piatimi detmi to bude o hubu.
Mendy,toto im skutočne závidí? Ja nie.
Prajem im čo najviac pomoci,a hlavne čo najdlhie.
Není tady
Mendy napsal(a):
No a co jako? To e mám dluhy znamená e se tady nemůu k něčemu vyjádřit nebo co? Já si milá zlatá svoje dluhy platím, a je mi z platu měsíčně strháván i nemalý sociální příspěvek, který el do kapsy i tobě kdy jsi byla na mateřský. Kromě toho - ty má dluhy taky, pamatuju si doby kdy si tady kvůli tomu fňukala, tak se uklidni..
No, Mendy, ona Erem ten sociální "příspěvek" platí taky, e by ila zrovna z toho tvýho, tos mě fakt rozesmála.
Není tady
sahleb napsal(a):
Mendy napsal(a):
Nějak nemám sílu se k tomu víc vyjadřovat..
Co te rozciluje, z ceho ti je spatne? Ja to nechapu.
Mendy je natvaná na svět, protoe byl hladová , nabrala si půjčky a ted se jí nedaří a je z toho hin.Tak holt stačí záminka, aby si mohla zanadávat .No jo kdy lidi nemaj rozum a jsou hladoví .
Ty negativní reakce na to, e romská rodina čeká pět dětí je to samý .......lidi jsou nespokojení,mají se čím dál hůř (viz Mendy, která chtěla komfort) A tak potřebujou ventil, místo aby li a rozbili vládě hubu....... budou řvát na cikány.
Mně se teda dělá zle , kdy slyím jak bílá paní v Ostravě odnese nemohoucí kamarádku na půdu a nechá jí tam umřít hlady a ízní. Nebo kdy bílí kluci ukopou z nudy bezdomovce . Ten Duchcov nebyl nic dobrýho, ale bílí se rvou úplně stejně.
Není tady
Eva. napsal(a):
Mendy, bude fajn, a ti bude doslova na blití z tvých věcí a a si zamete před vlastním prahem. Co vysílá, se ti vrátí.
Jo, kdysi jsi tady napsala: kdybych měla být tak jeduplná, jako NĚKTERÉ ty enské, tak se snad raději odstřelím
Tak snad aby sis u dělala zbrojní pas. Nebo se odstřelí jinak?
U se odstřelila, vyřídila sama sebe.........
Není tady
Ivana napsal(a):
Já nechápu, co na tom Mendy vadí. Ta paní dostala ten byt a příspěvky kvůli paterčatům a ne kvůli tomu, e je Romka. Kdy se u nás narodila čtyřčata, dostala ta rodina dům a pečovatelku a podniky se mohly přetrhnout, co jim ve dávali. Bylo to za komouů a pamatuji se, jaká to byla sláva a nevím, e by jim to někdo záviděl. Zas, pravda, nebyl internet, kde by tihle závistivci, nepřejícníci a hulváti mohli ukazovat anonymně svoji ubohost.
Jestli se pamatuje na Nikolku Drgovou, jak se narodila s neprůchodností jater a potřebovala peníze na transplantaci., jinak by zemřela.
Tehdy celej národ vybral 10 melounů a holce je dnes 16 let a je zdravá .
Pamatuju se, e ti rodiče někde psali , e museli odstěhovat , co lidi v okolí dělali, jak záviděli .Dneska je taková doba e lidi závidí i nemoc..........
Není tady
Závist je opravdu děsná. Ta Nikolka, on si nikdo,kdo to nezail, neumí představit, jaký to je, mít nemocný dítě, ta holka stejně musí celej ivot brát imunosupresiva, aby tělo ty játra neodmítlo. Ale to u nikdo nevidí.
Není tady
algebrana napsal(a):
sahleb napsal(a):
Mendy napsal(a):
Nějak nemám sílu se k tomu víc vyjadřovat..
Co te rozciluje, z ceho ti je spatne? Ja to nechapu.
Mendy je natvaná na svět, protoe byl hladová , nabrala si půjčky a ted se jí nedaří a je z toho hin.Tak holt stačí záminka, aby si mohla zanadávat .No jo kdy lidi nemaj rozum a jsou hladoví .
Ty negativní reakce na to, e romská rodina čeká pět dětí je to samý .......lidi jsou nespokojení,mají se čím dál hůř (viz Mendy, která chtěla komfort) A tak potřebujou ventil, místo aby li a rozbili vládě hubu....... budou řvát na cikány.
Mně se teda dělá zle , kdy slyím jak bílá paní v Ostravě odnese nemohoucí kamarádku na půdu a nechá jí tam umřít hlady a ízní. Nebo kdy bílí kluci ukopou z nudy bezdomovce . Ten Duchcov nebyl nic dobrýho, ale bílí se rvou úplně stejně.
TADY mas pravdu.
Není tady
Na Nikolu Drgovou si pamatuju, byla jsem malá, ale vím, e se na ní vybíraly peníze. Nedávno jsem ji viděla v jednom bulvárním článku, je to krásná dívka.
Nikolka Drgová a nepochopitelná závist mi připomněla postieného Filipa - http://zpravy.idnes.cz/skola-musi-zapla … _krimi_mad Jeho rodičům taky mnozí záviděli, přitom jim není co závidět.
Není tady
Zase ty nálady stylu Za vechno můou cikáni... Ani bílí nejsou svatouci http://jdem.cz/252q8 . Vemte si prodejce nádobí důchodcům, podvodné půjčky atd. atd.
Upravil(a) lchaloupkova (31. 5. 2013 2:50)
Není tady
Celej národ má teď padnout na pr*el protoe se někomu mají narodit paterčata?
Mendy, ty někde vidí národ na (_._) padající? Já ani ne... a tomu, e je paní s rodinou v televizi a novinách se taky příli nedivím. Kdy dokáou věnovat X minut nebo stránek jednomu jedinýmu potomkovi pochybnejch "celebritek" tak proč ne něčemu, co je a) přece jen určitá rarita, b) první případ v zemi.
Nebudeme taky muset vichni povinně platit stokorunovou daň pro takovéto rodiny?
No... skoro bych řekla, e paterčata jsou taky svým způsobem "ivelná katastrofa" ... a co teprve, a začnou běhat.
Ale řekla bych, e ausgerechnet ty bys silou mocí hledala způsob, jak se tý stovce vyhnout...
Můj názor je takový, e si troufla Mendy napsat to, co si větina myslí
Ty sis dělala nějakej seriózní průzkum? Protoe usuzovat z diskuse pod článkama na názor větiny je poněkud scestný.
Soudím, e větina je schopna uznat, e se jedná o záleitost neovlivnitelnou a ne o dalí trik meninových spoluobčanů, jak vodrbat stát.
myslím si, e kdyby tahle paní neměla ty paterčata, dozajisté by měla nejméně 4 děti postupně
Lze předpokládat, e v nejbliích letech nebude mít na dalí dítě ani pomylení
Není tady
helena napsal(a):
Celej národ má teď padnout na pr*el protoe se někomu mají narodit paterčata?
Mendy, ty někde vidí národ na (_._) padající? Já ani ne... a tomu, e je paní s rodinou v televizi a novinách se taky příli nedivím. Kdy dokáou věnovat X minut nebo stránek jednomu jedinýmu potomkovi pochybnejch "celebritek" tak proč ne něčemu, co je a) přece jen určitá rarita, b) první případ v zemi.
Nebudeme taky muset vichni povinně platit stokorunovou daň pro takovéto rodiny?
No... skoro bych řekla, e paterčata jsou taky svým způsobem "ivelná katastrofa" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png... a co teprve, a začnou běhat.
Ale řekla bych, e ausgerechnet ty bys silou mocí hledala způsob, jak se tý stovce vyhnout...
Můj názor je takový, e si troufla Mendy napsat to, co si větina myslí
Ty sis dělala nějakej seriózní průzkum? Protoe usuzovat z diskuse pod článkama na názor větiny je poněkud scestný.
Soudím, e větina je schopna uznat, e se jedná o záleitost neovlivnitelnou a ne o dalí trik meninových spoluobčanů, jak vodrbat stát.
myslím si, e kdyby tahle paní neměla ty paterčata, dozajisté by měla nejméně 4 děti postupně
Lze předpokládat, e v nejbliích letech nebude mít na dalí dítě ani pomylení http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Ne, Heleno. Průzkum jsem skutečně nedělala, ale hodně se o tom teď vude mluví i píe a tak to prostě přehlídnout nebo přeslechnout nejde. A na některých internetových diskuzích je to hodně hustý.
Není tady
A na některých internetových diskuzích je to hodně hustý.
Jetě jednou - názory na "některých internetových diskuzích" povauje za názory větiny?
Nebude to spí tak, e kýbl splaků pořebujou vylejt jenom určité osoby, které jsou tím "viditelnějí"?
Upravil(a) helena (31. 5. 2013 7:41)
Není tady
Holga napsal(a):
Ne, Heleno. Průzkum jsem skutečně nedělala, ale hodně se o tom teď vude mluví i píe a tak to prostě přehlídnout nebo přeslechnout nejde. A na některých internetových diskuzích je to hodně hustý.
No pruzkum jsi nedelala, ale vis, ze je to vetsina naroda, co se vyjadruje rasisticky a primitivne na diskuzich.
Ja jsem presvedcena, ze skutecnost je jina.
Není tady
na diskuze pod článkama na Novinkách chodí stále stejná skupina lidí, která má potřebu se ke vemu vyjadřovat,myslí si, e ve ví nejlíp, ale větinou jde o výplody chorých mozků, protoe jak jinak si vysvětlit, e zesměňují lidské tragédie a natěstí..A myslet si, e jde o větinový názor celé populace je scestné.
Rodičům paterčet přeji hodně sil, zdravé děti a myslím si, e jim není co závidět, i kdyby dostalik bydlení hrad. Neumím si ani představit situaci, jako jsou procházky, nákupy, nevejdou se do ádného busu, auta, neprojede s takovým kočárkem ádnými dveřmi.
Myslím, e je prvních pár let, čekají dost perné chvilky, únava a stres.
Není tady
Taky si to myslím. Prostě příroda si nevybírá. Bohuel holka je televizi ve stejný době, kdy teprve 16-letý obviněný Rom (v kauze Duchcov) říká před kamerou, e čeká rodinu... A jak tady někdo psal, teď si maminky a jejích paterčat média vímají, ale na jak dlouho. Ale kdoví, a jim bude víc, jestli by o nějakou mediální pozornost stáli.
Není tady
mně je úplně ukradený, e bude mít někdo paterčata. v telce na to mrknu jako na zajímavost, jinak je mi to jedno.
kdo na ně chce přispět, a to udělá, vak si kadej se svými penězi můe dělat co chce.
Není tady
teď si maminky a jejích paterčat média vímají, ale na jak dlouho.
Časem to utichne a budou je "ukazovat" například jen při narozeninách, cestě do kolky nebo koly a podobně... Myslím, e je to tak akorát a taky dobře - mít novináře věčně za zadkem, to asi není ničí sen...
Ale kdoví, a jim bude víc, jestli by o nějakou mediální pozornost stáli.
Spí o pomoc... a teď to nemyslím v tom patným slova smyslu. Jen si představuju ten rachot, a budou ve čtyřech letech u bez pečovatelek - to je docela děsivá představa, bejt na pytel blech sama nebo s babičkou... a to nemluvím o dalích potřebnejch věcech.
Není tady
helena napsal(a):
Časem to utichne a budou je "ukazovat" například jen při narozeninách, cestě do kolky nebo koly a podobně... Myslím, e je to tak akorát a taky dobře - mít novináře věčně za zadkem, to asi není ničí sen...
no tak v to doufám i já. pokud by je věčně cpali někam, brzo by to lezlo na nervy i mně. veho moc kodí.
Není tady
pokud by je věčně cpali někam
Klídek... přednedávnem taky jedna matka byla furt k vidění... gravidita v přímým přenosu... a u to utichlo
Není tady